Keresés

Részletes keresés

Ragika Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1173
Na most ezt tessék elkapni:

"Mumu válasz | megnéz 2005.10.04 04:24:50 (866)

Ja ,erre meg nem valaszoltam. Miutan egy forumon annyifele ember jon ossze egy bizonyos szabalyozast a Toled is jol ismert MM ismer. Errol van szo,eddig erre nem volt szukseg a klubon belul holott annyifele jellemu temperamentumu egyeniseg talalkozik itt. ..

Azzon tul egy zart meghivas alapjan mukodo vitaklubba ezzek a mukodesi szabalyok meg individualisabb,mert az altalanos kovetelmenyen tul ,ott van a klub vezetojenek a szubjektiv megitelese (kivel szeretne vitatkozni ) Ezert van a meghivas es ellensulyban a visszavonasa a meghivasnak. Ez teljesen szubjektiv dolog. Mint egy privat klubba.A ressztvetel ket felnek a kozos akaratabol adodik:azebol aki meghiv,mashol tagsagot ajanl fel es azebol aki ezt keri vagy elfogadja. Addig mukodik ez mig mind a ket fel marad ennel a kozos kivansagnal..

Igy meg nagyobb ereny hogy az altalanosnal is jobban beszukitett magatartasi kodex,a specifikus elvaras se volt tobb mint 10000 hozzaszolasnal funkcionalisan megsertve.
Előzmény: ersekdora (863)"

Egyszöval, ha Mumus kirúg valakit az is közös akaratból született.

Megörülök;000
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1172
hát ez a baj, hogy méltánytalan a társaság.
Mi innen mások vagyunk, valojában szoba nem állnál ilyen tapasztalatlanokkal és ök boldogok lennének, ha töled sok ujat, informáciot kaphatnának a számukra abszolut félreismert és elgondolt dolgokban.
Én nagyon hálás vagyok St. Lajos-nak Ft Mzersböl, ö ezt tette velem, mindenröl beszélt elmondott nekem az elején, és mi mindent másképp gondoltam mielött idekéerültem, pedig képeztem magam, készültem stb...
Engem ez mérgesit, hogy mernek onnan tudatlanul belepofázni és rágalmazgatni.
Mert mi megtesszük jogosan, mi nagyon is jol ismerjük Europát és Mo-ot is, nem kétség. De aki az MTI meg a szomszédokkal valo babajgás alapján ilyen magabiztosan amerikaellenes.
Ez csakis egy dologgal magyarázhato. Mi magyar állampolgárként is bármikor élhetünk ott, de ök még turista vlzummal sem jöhetnek ide sokszor. tehát a különbség oriási, én amerikai állampolgár a világon bárhol elismert és elfogadott nemzet, plusz magyar, ez mennyivel több mint ha valki beszorulva érezi magát....
És ez csak a papir, hol van a képoesség, én gázturbina szakember lettem, ami a high performanc a világon, bárhol, és kikkel vitatkozunk?
Előzmény: Ragika (1171)
Ragika Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1171
Mióta lehet itt szibvonalat remélni és kiktöl?
Ralitól, Kozbzartól, ekétöl, Welltöl, thomeetól? Ugyan már.
Fejétöl büzlik a hal.
Előzmény: Törölt nick (1170)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1170
akkor is a méltánytalan társaság miatt maradtam el.
remélve a javulást, de a dolgok a jelek szerint romlottak. Ha ti ilyen hörgéseket meg dedós szinvonalat megengedtek, csak kocsmai verekedés marad a forum. Vagy ez a szinvonal amit remélhetünk???
Előzmény: Mumu (1169)
Mumu Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1169

Termeszetesen.Azt hiszem mar talalkoztunkde akkor mas volt a nick neved.

Es ist nicht so ,dass wir besitzen d. Stein der Wahrheit.

Die Erfahrung , d.Umgang mit der Realitat ,schafft es. Also,Ruhe bewahren , hofflich bleiben ,einzel Kontakt suchen ,im Ketniss d.einzel Schiksal   des Partners agieren.

Előzmény: Törölt nick (1168)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1168
a realitások visznek elöre. Erre kell rájönni, és megváltozniuk. Nekem szerencsém volt 1979-ben németben megtanultam, hogy nincs mellébeszélés, duma és zsinorban mentem elöre. Itt is ez van, csinálod és jo, elismerve,de ha nem jó akkor menj a fenébe, nem kapsz pénzt. Egészséges verseny. Most ebbe jönnek bel a magyar beleugatok, langyos joska és társai, hogy ha jol megnézzük, akkor ..............és igy is lehetne mondani. Nem, ez az idö volt a Carter ideje, és szarrá ment minden. Csak a reális és erös igazság visz elöre.
Előzmény: Ragika (1167)
Ragika Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1167
Kiborult a bili?

Az egész általad telepített Mi neked Amerika c. topik USA ellenes. Évekkel ez elött felszólítottalak, hogy csukasd be a találmányod mert a paraszok mint a légy a szarra csoportosan jönnek. Szerencsére nem sok paraszt akadt, csak 4-en 5-en rontják a levegöt, de az nem a te érdemed. Te nem fogadtad meg a szavamat, hanem ego kérdést csináltál és ma is csinálsz belöle.
Ne is haragudj, de nem tudlak becsülni. Egy vén akarnok vagy a neki megfelelö "udvarral".
Miután kiismertelek, akár meg is lehet szokni. Szórakoztatsz amikor ugrálsz mint egy majom.
Előzmény: Mumu (1165)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.04 0 0 1166
nem rágalmaztalak hogy Amerikaellenes lennél, de amit irtam azt váltották ki bennem a forumoba bele-bele szolo magyarok. Nem rágalmazok senkit, de azt sem lehet hogy csak moderáljuk a cirkuszt és helyet adunk képtelenségeknek, csipkelödünk olyan dolgokkalo, amikért valojában golyó járna. Hogyan lehet egy törzstag, egy elismert vitatkozo ilyen vagy olyan, --- irreális és megengedve minden szarság ami csak ki tud belöle jönni, és te aki az igazság rendithetelne bajnoka vagy, hallgatolagosan beleegyezel.
Hogyan lehetnek ilyenek a zárt osztály tagjai, értsed meg, ezzel magadat is lejáratod, meghasonulsz ezekhez.
Nem lehet a vitaforum fenntartása érdekében irreális dolgokat megengedni.
POnt az kellen, hogy valaki "fentröl" leszoljon: kipajtás tullöttél a célon, ez nem OK, ilyen marhaságok nem ide tartoznak, stb....

Ehelyett az a tapasztalat, hogy minden ami tücsök és bogár de amerikaellenes, az ellen csak Raqgika meg mi szolunk, persze hogy sokszor nem a legnagyobb türelemmel és mérgesek vagyunk, hogy ilyen barmok vannak stb.....

Ha nem vagy amerikaellenes, vagy az vagy, nem kérdés. Lehet valaki az, de akkor annak legyen alapja. Mi nem az amerikai politikát méltatjuk, mi nem vagyunk Bush vagy a kormány emberei, csupán azt látjuk, hogy mi miért más (esetleg jobb) mint máshol.
Ausztra? vagy akár más országok is más alkotmánnyal rendelkeznek. Ott kezdjük, hogy kiknek mik a jogaik, hogy a németek nem tették népszavazásra a BUndesvertrieben Gesetz-et, hogy a becsület és a tosztesség viszi elöre a nemzetet, nem a csalás és egymás becsapása........

És nem a forum a magyarság hangja, neeeeemm, mi tudjuk mi a magyarok igazi véleménye, élnek rokonaink barátaink ott, és beszélünk épp eleget telefonon.
És foglalkozunk a politikával is, a magyar politikusokkal, probálunk reménykedni, tán akad valaki aki............rendeb szedi a dolgokat. nem lehetetlen, nézz körül, a mindenki által lenézett szomszédok már elöbbre vannak. Miért? ki a hibás? nem Amerika, éppenséggel Mo. priviléeg helyzetben volt (és van ) csak normálisan kéne viszonyulni dolgokhoz.....

ez a fontos, nem a Ragika, vagy valaki véleménye egy magyar ellenségeskedöröl.á
nem szabad lebecsülni senkit, nem is tudjátok ki kicsoda? Amit én azonnal látok, sokat kenterbe vág, és ismeretei sokkal gazdagabbak, több joga van véleményt nyilvánitani, persze, a sértegetéseket nem viseli könnyen ennyi.............
Előzmény: Mumu (1165)
Mumu Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1165

Kedves most mar nem tudom ki,honnan a nagy sotetbol tudod hogy en amerikaellenes lennek ?

Mielott allitasz valamit miert nem olvasol ?

Nem  mintha bun lenne, de idezzel egy egyetlen arva olyan allitasomat ami amerikaellenes. Aztan idezel olyan ami a MO-t isteniti..vagy sajat hazamat Erdelyt vagy a masik hazamat (mert en nem hazatlan hanem sok hazaju vagyok..siccc) Ausztriat. Kivel vitatkozol Te es mirol ? Nincsenek meszire egymastol velemenyeink de te tovabb tekergeted a hantat. Tehat rajta,ha idod van .. keressel egy olyan allitast amely amerikaellenes. Aztan ne hidd te sem azt ahogy en sem hiszem magamrol hogy valamilyen tavolsaggal identitast valtoztathattal es rogvest kitanithatod az anyanyelved muveloit.

Szepen, szerenyen es sok empatiaval, kozeledjunk tisztelettel ahhoz ahol valloszinuleg edesanyad es apad kiizadtak a neked is adando kenyeret ,ahol valloszinuleg nagyapad eletet veszelyeztette vagy eppen aldozta fel , szerencsere nem talalta a golyo mielott szullodet megnemzette  volna mert maskep nem lettel volna olyan bolcs most. Tehat nyugodtan,targyilagosan sajat dimenziod tudataban  tanacsolhatsz /tanacsolhatunk es azzokra bizuk az elhatarozast akik a konzekvenciajat is kennytelenek elviselni.

Előzmény: Törölt nick (1163)
Ragika Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1164
Finomítsunk:
Akinek a csapatában ralik vannak azokkal én csak hunyót játszom. Igy aztán Mumus becsukhatja a szemét és bebujhat. Még kopogtatnia sem kell.
Ha rossz lesz neki adom az Indexet.
Hehe...
Előzmény: Törölt nick (1163)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1163
mi a probléma? én amerikai vagyok és innen látok olyasmit amit te nem látsz, és sajnos egy csapatod van, akikkel jol megérted magad. Az embert barátjárol, igy igaz, ha neked a szoszoloid Eisnegrau és tekercs stb,,, akkor lementél arra a szinvonalra. Ezt irtam, ez a tény. Nem a kedves barátság a cél, hanem amint irtam informálni torzszülötteket, mert ti magatoktol nem mondjátok ki az igazazt. csak körülirod a dolgokat, és pont ez az ami nem visz sehová, illetve a magyarok hanyatlásához.

Irtam, hogy ami 99 az nem száz, és a Kossuth téren nem lehetett 2 és fél millió ember, utána napokon keresztül magyarázta egy idiota, hogy beleszámitották a környezö utcákat is. Mumu, ez a baj, hogy az emberek nem tartják magukat a tényekhez. Onnan és ahonnan nézik, esetleg ugy látszik, hogy valami ilyen vagy olyan. De ez nem a relativitás idöszaka, ha áll a vonat és a másik elindul akkor mi állunk, még ha ugy látszik is hogy robogsz.

Igy robog a világ, robog Amerika, és megmutatta mindenkinek, hogy nem szarta össze magát még egy állitolagos világ ellenség szerepében sem. A világ szarja magát össze, és mindenki pitizik, miközben otthon az asszonnyal megbeszélik, hogy mi a rossz benne. Most a Gyurcsány jön ide, micsoda megtiszteltetés, mekkora várakozás mi minden lehet ebböl. Mi tudjuk hogy mi -- csalodás. Mert magyarul gondolkodik, és ma nemzetközileg kell gondolkodni. észen lenni, ha nehezre esik is.

De ha ti a zárt osztályon egymást simogatva, elnézitek a baromságokat, akkor ez pont megfelel a magyar viszonyoknak 89 elött. és az hova vezetett, ti is abban forogtok.
Alapjában véve ez a fajta hozzáállás tipikus, hogy jol kell viselkedni és belepasszolni a hangulatba....mi ez? Ébredjetek fel Mumu, változzatok meg, hiszen mi is attol vagyunk feljebb, hogy alkalmazkodtunk, megváltoztunk, kikeresztelkedtünk a szar magyar szokásokbol. Ha nem ezt tettük volna, már a sok ilyennel együtt ismét otthon nyalnánk segget.

De itt vagyunk és az egyik legnagyobb jo érzés, hogy mi nem nyalkunki segget, nekünk pontos és jol informált véleményünk van, és marad.
Ha ezért haragszol Ragikára, és ezek után rám is, akkor huzunk el inne, de én nem alkuszom meg és nem hodolok be olyan eszméknek aqmik csak a "versagen"-t bizonyitották. A zsemle probája hogy megeszik, A ti felfogásootk és hozzáállásotok nem OK, nem eszik meg, aki megeszi, együtt süllyed megy lefelé.

Mondom, nekünk volna mire nagyképüneki lenni, mi bizonyitottunk, mi elöl vagyunk, és aki szrban van, az ne oktasson nem kritizáljon, hanem másolja, utánozza azt, amit csodál és fizet érte a mozikban.

Mi a céljotok, megnyugodni, hogy azért nyilatkozhatnak, bveszélhetnek és egyetérthetnek abszolut lényegtelen dolgokban? A dolog sokkal komolyabb ennél, kukkants bele a GYURCSÁNY terveibe, miröl fog beszélni Bush-al? mit kér és mit kap. ott minden moccanat milliárd dollárt fog jelenteni, és az ország léte nem léte foroghat kockán. Egy tollvonással minden beruházás Romániába megy, akkor mi lesz? Ébredjetek fel, és olvassátok a 77 magyar népmesét, abban vannak az igazságok.
Előzmény: Mumu (1161)
Ragika Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1162
Tata, a rácson kívül minfenki Ragika. Vedd már észre. Ragika az Index.
Hólyag.
Előzmény: Mumu (1161)
Mumu Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1161

Tenyleg te sem vagy valodi ?

Stilizalt ismeretlen  Californiabol?

Jo...

Gondolhatam volna a 20 es valamenyi hozzaszolasbol ahogy ide talatal mindjart..

Haat ...akkor jo szorakozast Ragikak egymaskozt.

Előzmény: Törölt nick (1160)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1160
az benne a drámai, hogy Mumu csapatában ilyenek fénylenek, ott.
tehát amin vitatkoznak, amiröl szó van ott, az már maga egy abszurdum.
És akkor akik nyilatkoznak. Kik? milyen alapon, mert van kompjuterjük.
SAzerintem sok nyilatkozatért akár legális büntetés is járna. A szabadságot és a szolás szabadságot nem lehet korlátlanra kiterjeszteni. Viszzaélnek vele.

Csak egy segithetne észre tériteni öket. nem segiteni többet.
Előzmény: Ragika (1159)
Ragika Creative Commons License 2005.10.03 0 0 1159
Azért megy annyira a Zárt Osztály?
Előzmény: Mumu (1158)
Mumu Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1158
Mar eleg sok internet van MO-n igy talan csak kis resszben lehet ez az oka. A valodi az hogy a topicot talan kevesen talaltak meg,kerestek.Plane ha a stilusa csak keves embernek vicces.
Előzmény: Törölt nick (1156)
Ragika Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1157
Nem árt, ha itt is olvassák:

"tivadar válasz | megnéz 2005.10.01 22:20:36 (520)

Blog helyett-fórum tagok naplója

KEDVES NAPLÓM ! (Befejező részlet)

Asszem télleg itt az ideje, hogy abbafejezzelek végre! Elfáradtam, bár hosszú hetek óta nem írom, csak olvasom a M.Vitaklubot, mégis, az olvasásba is...

Fárasztó dolog ez itten. És totál dejavu-s érzet, mintha csak (régen) a valifilin lennék. Csak némileg udvariasabb formában - a szalonképesség határain.

Persze mindez az én hibám, s az én együgyüségem. Oly sokszor beszaladtam már ebbe a csőbe, hogy materialistákkal nem-anyagi kérdésekről vitatkozom ! Miért nem tanulom meg már végre, hogy ez nonszensz ?! Mi a fenének megyek le a pofonok völgyébe újra és újra??? Hát köll ez nekem? Nincs nekem kivel beszélgetnem? Itt csak hülyének néznek folyamatosan!

Mumu bácsinak persze megköszönök mindent, a meghívást, a baráti hangot, a fordítást - szóval a kedvességét. (Ám mindezek ellenére, a világnézetünk jottányit sem közeledett egymáshoz...)

És a többieknek is, akikkel olykor hatalmas (és többnyire meddő) vitákat folytattunk - köszönök mindent, és barátságos búcsút ajánlok. :-)) Kérlek benneteket, minden szóváltásunk ellenére higyjétek el azért; abszolut eszemnél vagyok, nem kattantam meg, hivatásomat tökéletesen ellátom - egy kicsit (?)másképpen látom a világot, mint ti - ez van mindösszesen.

Sajnos ez a vitaklub sem volt képes eltüntetni (de még csak csökkenteni sem!) a világnézeti árkokat és szakadékokat. Ahogy a nickeket megpillantottuk, már tudtuk kinél mire számíthatunk. S a szalonképes szavak alatt gyönyörűen izzik a a parázs, s gyakran éget... Ezt most, amikor csak olvasgattam, vettem észre igazán.

Sziasztok, ég veletek, aki kiváncsi rám mégis, megtalál a "TV DR üzenetrögzítője" c. valifili topicomban. Isten veletek minden jót kíván: tivadar

Remeteszőlős, 2005. 10. 01.

V É G E"
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1156
milyen érdekes, hétvége van, senki sem ir. Azt hiszem az a néhán is vállalati internetet használt, munkaidöben unatkozott. A magyarok boldogok voltak a kádári idökben ,klassz munkahelyek azzal dicskedett legtöbbje: csak bejárok, nem kell semmit csinálnom, ............most nem ez van? szerintem sok helyen most is ugyanez. Állami vállalatok még vannak...
Előzmény: Ragika (1154)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1155
a szmélyes vélemények sosem tökéletesek, azzalválnak azzé, csiszolodnak a vitában.
A baj ott van amikor valaki nem a normális nyelven beszél, tehát nem lehet traktorral discoba menni,, ha az ekét sem csatolja le valaki.
Előzmény: Mumu (1150)
Ragika Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1154
Felejtsd el.
Előzmény: Törölt nick (1149)
Ragika Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1153
Maga meg itt is le van...
Előzmény: Gruppy (1151)
Ragika Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1152
Marha. Ezt nevezed te medianak. Lehet, hogy neked az?
Előzmény: Mumu (1150)
Gruppy Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1151
keverd a szezonod a fazonnal?
Előzmény: Ragika (1145)
Mumu Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1150

Igy van.  Van sajat itelokepeseged megallapitani mi jo es mi a rossz ,mi a celod az index latogatasaval es mi nem tetszik benne.

Ketsegtelenul,az e-media ma az informacio lehetosegenek legfontosabb eszkoze ,lehetosegunk hogy a nagy teknon keresztul dialoguson,vitan kersztul sajat szuron keresztul megallapitasokat tegyunk. 

Előzmény: Törölt nick (1149)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1149
kösz, de én nem tudom miért irod ezeket, én nem kaptam meghivást a zárt osztályra és nem érdekelnek ezek a fazonok. Mumu-rol volt szo, mert ha öt az index idáig tartja akkor betörlti a szerepét, és ha kevés is, de néhyán magyar onnan beleolvas, értesülhet valamiröl.
Erre van szükség, mert oriási a sötétség világszerte, nem Amerika miatt, hanem ömiattuk kell , kellen az informácio. Csak gondolj bele, amiket itt irnak és ha ki is jön valaki micsoda tudatlanság minden irányban. Én is igy kezdtem, de én kis gyerekkorom ota Amerikában akartam élni, csak beváltottam a vágyamat, megérte.

Hangsulyozom, hogy nekem az a célom, hogy változzon valami Mo.-on, hogy ismerjék meg a valoságot, hogy tudják neg egyszer hova tartoznak, ki a barát és ki az ellenség.
Ezzel együtt te is elitéled a sok bunko hazalátogato magyart , amerikai rendszámal és aki ott dobja magát henceg a semmivel és .............belül üres.

Én minden évben ott voltam amig apám élt, ez az elsö év, hogy nem mentem, elsösorban Gyurcsány miatt sem, megutáltam a magyar politikát, a sunyiskodást és az önámitást. Sokan maradtak hozzánk hasonloak, akiket nem lehet hülyiteni, esetleg odafigyelnek a következö választáson, és a politika talán jora fordul. Csak közös erövel és politikával lehet javitani az országt romlo gazdasági helyzetén. Egy nagy amerikai beruházás oriási munkaalkalmakkal megoldaná az ország problémáit. Én ezen fáradozok, nem lehetetlen.................
Előzmény: Ragika (1148)
Ragika Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1148
Fogadok meg fog dumálni. Kell a kuncsaft, mert döglödnek, belterjesek a topikjai.
Különös figyelmedbe ajánlom ott Mumuska visivasiságán kívül Kobzart (KanOne) aki véletlenül és következetesen az amerikát elmarasztaló cikkeket találja meg, lehetöleg pongyolán fordítva valamelyik hazai újságból, tEKErcs alias eke-t aki a legkocsmaibb hangot képes megütni, ha Amerikáól vagy az amerikai politikusokról van szó. Aki egy fotós topikban hatalmas cirkuszt rendezett, mert nem az ö müveit közölte egy amerikai lap. Aztán ott van thomee aki kinnt él (de minek) s naponta tojik maga alá, de még sosem jutott odáig, hogy a welfare csekkel törölje a popóját. Hiába, kell a pénz. Jelen van még Well a kanadai, aki csípöböl gyülöli az USA-t...Maga sem tudja miért. S ott feszít Mr. Spock aki vagy mazochista, vagy fakír.
That's it.
A többi még ennél is gyengébb eresztés.
Kostold öket ki.
Előzmény: Törölt nick (1147)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.02 0 0 1147
igen, és mi a célunk akkor? nekem az lenne hogy magam is fejleszem az ismereteimet, lássak meg dolgokat amik eddig elkerülték a figyelmemet. Egyetértsek valakivel akinek a véleményét tisztelem és megprobáljam meggyözni akik hiányos vagy téves alapokon mást esetleg helytelent gondolnak. Az embert bántja az igazságtalanság, kicsibe és nagyban is. És bánt ha ártatlanokat bántanak, a bünösoket pedig szabadon engedik.

A forumtol függetlenül is elég sok traumát okz nekem látni az élet igazságtalanságait, és azokba beletörödni, legyinteni egyszerüen megalkuvás, gyengeség.
Én keresem a megoldást, és hidd el Mo.-on közelebb van a jo megoldás, mint máshol csak tudni kéne és egyet érteni azzal.
A magyar nép bizonyitott - leginkább külföldön-- hogy többet ér, tehát akkor miért nem erre alapozunk többet. tegyék félra a gögöt és az indokolatlan hagyományokat, engedjék meg, hogy a tapasztalt és nemzetközileg is elismert magyar származásu külföldi szakemberek beleszolhassanak a magyar ügyekbe. A magyar politika pedig probáljon másolni, megnézni, mitöl jobb a holland vagy a belga, mit csinálnak jobban, mit nem csinálnak stb...

A magyar betegség szerintem hogy csökönyösen ragaszkodunk valamihez, amit megszoktak, és ami ugy látszik jol bevált. Beválnak dolgok, de sokkal jobbak is vannak.
Nem kell lenézni a másik kezdeményezéseit, el kell fogadni mindent ami már máshol is jol bevált.

Ez a magyar önfejüség milliárdos károkat okoz és egyre hátrébb huzodnak, lejjebb.
Persze hogy aki benn van és látja a nyüzsgést, viszonylagos fejlödést, az nem veszi észre, de önámitás az egész. Nekünk oriási felelösségünk lenne az embereket realitásokba tömöriteni, tehát ami 99 az nem 100 és ami nem jo az rossz, stb....

De ehhez karakter kell, olyan fajta aki beismeri a hibáját, ha késett akkor elnézést kér, nem a másikat szapulja hogy miért ilyen pontoskodo.

Előzmény: Mumu (1146)
Mumu Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1146

Termeszetes hogy kulonbozo modon lathatjuk a dolgokat,hat azert van vita klub.Nem harcter,nem arena hanem impreszioink  kicserelese, ugyis korigalhatunk ha nem mindenbe egyezunk meg.

Szeretnem ha beleolvasnal az USA-rol irtakba nem talalsz semmi dehonestalot ( becstelent ) europai szemmel valo kritikat igen.Amenyire termeszetesaz is hogy  a mar eltavolodottak is talalnak kivetnivalot MO-n (en is mint osztrak allampolgar meg is irom azt ) magamnal is Ausztriaba.

Hulyeseg versengeni es magunkat valamiylen nem letezo versenybe gyoztesnek kikialtani. Ellentmondo nelkul nincs vita, nem tudod meg mit talanak hibasnak tavolrol es esetleg nem figyelsz fel ra.

Csak embernek, partnernek, tarsnak kell egymast tartanunk.A nem szobatisztakat  el vihetjuk furodni vagy ha nem jonnek kedvvel hagyuk ott ahol a "termeszetes kornyezetukbe " jol erzik magukat... 

Előzmény: Törölt nick (1144)
Ragika Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1145
Tudod tEKErcs, ez van.
Előzmény: Gruppy (1143)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.01 0 0 1144
az egész normális ellenségeskedés, ha azokat a magyarokat nézzük, akikröl te igen jol irtál. Mi is elitéljük pontosan tudjuk kik ezek, nevetséges társaság, és ugyanazok mint magyarban sokan, akiket nem sokra becsülnek.

Az amerikai kritika is jogos, de akkor legyen szinvonal. MI tudjuk aztán igazán milyen negativ dolgok vannak itt, és elitéljük nap mint nap. Hosszu a lista, és ezzel élünk, mint németben is sok a hülyeség. De nem a Cola, nem Bush, és nem a hirekbölt kreált magyarositott vélemények. Ezzel együtt sokkal több a pozitiv .....ezért is vagyunk MÉG itt, és maradunk amig jobban érezzük magunkat.
Maradunk azért is ,mert nincs jobb ahová mehetnénk. Mo.-nak kéne lenni a jobbnak, és ez sokak nagy bánata, hogy a rendszerváltozás ellenére SEM lehet oda költözni, még nem vagy soha sem, mikor?? Ha egyre szarabb a helyzet, nem akarjuk a szegény emberek problémáit átélni, nap mint nap elégedetlenkedökkel beszélni stb.

mert ez a fontos, a társadalmoban jol érezzed magad. Itt ez legalább meg van, az emberek becsülik és szeretik egymást segitik egymást, csak attol kezd egyre szarabb lenni, hogy sok a külföldi, latin amerikai, akik mások, még a magyarnál is roszabbak.

Ha voltál Amerikában bravo, de kell jönnöd többet, és föleg nem a keleti partra. Ott más minden nem jellemzö igazán, Amerika 50 állam, és jo rossz együtt ...............
Előzmény: Mumu (1139)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!