Keresés

Részletes keresés

Kistüske Creative Commons License 2011.07.09 0 0 4947

Nem, szerintem ez nem képzelhető el. De azt nagyon elképzelhetőnek tartom, hogy egy olyan "tanerőtől" válik meg az új-régi igazgató, aki - pártelfoglaltságai miatt - "elfelejt" órát tartani, sőt, (még jobb:) diákkal tartatja meg önmaga helyett az órát. S ha ez a tanerő történetesen azonos azzal a sarzsival, akiről kérdezel, ugye, talán már más a leányzó fekvése?! Az, aki kirúgta most, éveken át elviselte igazgatóként az egyébként erősen takargatni valót, tehát még csak nem is nyeretlen kétéves e témában. (Ez még az az időszak volt, amikor a polgi nem akart plusz-feszkót és beindította a Nagy Board-okat, amit aztán Fülöp frakcióvezető úrék a Cser-Palkovitshoz, kijelölt mentorukhoz való rohangászásukkal ellehetetlenítettek, mejd pedig ezt is -jó fideszes szokás szerint - megkísérelték Schwartz nyakába varrni.) Akinek (vissza Stolárhoz) a lányát egyébként anno a saját kérésére a polgármester vetette fel a Vörösmartyba, hogy legyen állása - s most megváltak tőle? Ha nem rúgná most ki az új igazgató, akkor a szocializmus működne: politikai káder, tehát etetjük közpénzből. Ezt szeretnéd? Erre szavaztál? Mert ha igen, akkor igazad van. Én nem így képzelem el a rendet.

Más: miért nem emel senki sem szót azért a három másik óvónőért, akit Táncsicsnéval együtt rúgtak ki? Amikor legelőször Treier Gabriella óvónőtől váltak meg a Vízikékből, nehezményezte-e itt bárki is, akát te, hogy kirúgják a Somvirágok hegedűsét? Mert nem párttag? Mert még csak nem is szimpatizál egyik oldallal sem? Mert a nem a ti kutyátok kölke?

S arról miért nem beszélsz, hogy amikor a tósoki ovi bezárása ellen megszerveztétek (mert ismerem a személyeket és tudom, ki és kik kiknek szóltak!, tehát igenis megszerveztétek!) a népi kezdeményezést, pontosan tudtátok, mert előre elmondták (visszaolvasható archívumban, sőt, jegyzőkönyvekben is), hogy ok., nem zárunk be épületet, hanem a költségcsökkentések kötelezettsége miatt embereket fogunk elküldeni? A legvégére: szeptemberben újabb elbocsájtások lesznek. Ezt is elmondták, előre.

Egyetlen dologra felhívnám a figyelmedet: minden állításomra vannak szem- és fültanúk. Ennek a városnak VAN holnapja, s az a Holnap ismerni fogja az igazságot, név szerint, erről vannak néhányan, akik gondoskodnak.

Előzmény: humilis (4946)
humilis Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4946

Józan ésszel elképzelhető, hogy egy iskolaigazgató csak úgy magától, egyeztetés nélkül kirúgja a kormányzó párt helyi elnökét, megyei önkormányzati képviselőt? Alpolgármester úr, létezik olyan ember, aki ezt elhiszi?

Előzmény: Nyunyelló (4945)
Nyunyelló Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4945
humilis Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4944

Az a baj, hogy a politika nem ment ki az iskolákból. A rendszerváltás előtt pártirányítás volt, pártszervezetek (MSZMP) működtek a munkahelyeken, a gyerekeknek kötelezően kellett résztvenniük politikai rendezvényeken. Elvileg a politika a rendszerváltáskor ki lett tiltva a munkahelyekről, de úgy látszik, ez a mai napig sem valósult meg.

Előzmény: Csabikuci85 (4943)
Csabikuci85 Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4943

Tudjátok az az alapvető probléma, hogy a politika betette a lábát az oktatási intézményekbe. Nem most, már régen.......

gondolkodó5 Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4942

Mi az ha nem politikai bosszú amikor egy pártpolitikus családját büntetik azért mert valaki nem bírja elviselni, hogy már nem kommunizmus van, van ellenzék és az végzi a dolgát.

lehet magyarázni hogy a FIDESZ mit csinál, de a korábban a Megye által kinevezett igazgató  nem számolt le ellenfeleivel, a korábbi igazgató maradhatott az iskolában, és a baloldali tanárokat senki nem rúgta ki azonnal, hát ez a különbség a korábbi iskolai vezetés és a mostani a bosszú által vezérelt és irányított iskolai vezetés között.

Azonban ha jövőre állami kézbe kerülnek az iskolák akkor kiváncsi leszek ki hova fog dörgölödni, hogy maradhasson az állása, és ha a jobboldal átvenné ezt az aljas játékot lehet hogy 4 évente vagy sürübben cserélődne a tanári gárda az kinek jó, csak a bosszúnak.

Ilyen szintekre csak a diktatúrákban viszik le a politikát.

Tudok olyan FIDESZ-es vezetésű várost a közelben, ahol az egyik középiskolában a tanárok 70 %-a baloldali a FIDESZT nyiltan támadó pedagógus, mégsem zavartak el egyet sem ilyen aljas politikai játszma miatt, mert azoknak a tanároknak az a dolga, hogy neveljék a gyerekeinket, és amig ezt jól teszik addig úgy politizálnak, ahogy akarnak. Ez a normális gondolkodás.

Amig Ajkán a vezetőkben a 70-80-as évek gondolkodása él addig nem tud változni semmi, mert aki nem a demokráciában tanulta a politizálást az nem tűri maga körül az ellentmondást, az ellenzéket.

Előzmény: Törölt nick (4940)
humilis Creative Commons License 2011.07.08 0 0 4941

Ez az írás, ha áttételesen is, de legalább elmlíti Ajkát, az ajkai pedagógusokat. Azt írja többek között:

 

"Hogy az a KDNP, amely önmagát a katolikus egyház lándzsahegyének nevezte, amely a Fidesszel együtt elérte, hogy kormányzásuk egy éve alatt nyolcvan óvodát és iskolát játsszanak át az önkormányzatok az egyházak kezére, amely szó nélkül tűrte a zsombói és keceli esetet, gyerekek, szülők, pedagógusok erőszakos betörését az egyház rendjébe, hogy az a kormányzati segéderő, amely a nagy testvérrel együtt brutális kíméletlenséggel zárja be sorra, nem az elgyerektelenedett, hanem a neki nem tetsző szellemű iskolákat, most megszólal, mert szerinte – meg persze a fideszes  Ékes József szerint – Ajkán „politikai tisztogatás zajlik”, hiszen az elbocsátott pedagógusok közt van „a Fidesz ajkai elnöke, megyegyűlési képviselő és pedagógus lánya is”. A 46 elbocsátott pedagógus és óvónő közt."

 

Nekem erről az jut eszembe, hogy tudomásom szerint Ajkán 4 egyházi iskola működött, amelyeket aztán egyik napról a másikra államosítottak. Fel sem merült, hogy gyereket, szülőt, pedagógust megkérdezzenek erről. Ez tényleg erőszakos betörés volt. Vannak Ajkán, akik 20 éve szeretnék, hogy legalább egy egyházi iskola legyen újra. Olyan erőszakos volt a KDNP és az egyház, hogy ez azóta sem valósult meg, pedig a hírek szerint Ajka szocialista polgármestere jó pénzért szívesen átadna épületeket, és csökkentené ezzel az oktatási kiadásokat.  

 

Bár vannak, akik szeretnék, de a múltat nem olyan könnyű eltörölni, kitörölni a tömeg emlékezetéből. Mihancsik Zsófia szelektív emlékezete nem mérce, sőt az ajkai helyzet éppen az ellenkezőjéről szól. Egy dologban viszont teljesen igaza van:

 

"Jobb is, ha nem mondom tovább. Úgyis sürgősen meg kell tanulnia mindenkinek magának hírt keresni és értelmezni. Az újságírók segítségére ne számítsanak. Egyre kevesebb marad belőlük."

 

Előzmény: Törölt nick (4940)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.07 0 0 4940
Előzmény: humilis (4935)
dzsynn Creative Commons License 2011.07.07 0 0 4939

Köszönöm a megerősítést. Már hallottam 1-2 félhivatalos helyről, de hivatalosról természetesen nem. Pedig elég régóta tudott a dolog. Na ebből hogyan fog kimászni SB? Elég sötétnek látom a jövőt, vagyis sötét vörösnek. Közben a pedagógusok között megkezdődött a politikai tisztogatás, bárhogyan is próbálják sikálni magukat az illetékes elvtársak. Én nem éltem akkor, de ilyesféle lehetett az 50-es években. Ajkára visszatért a sötét múlt, hála a beetetett, nem gondolkodó szavazóknak.

Előzmény: humilis (4938)
humilis Creative Commons License 2011.07.06 0 0 4938

A hír igaz. A kistérség pontosan azokkal az indokokkal nem vette át az óvodákat és általános iskolákat, amelyeket az ellenzék a középiskolák átvételével szemben felhozott. Így aztán egyik oldalon a költségek megmaradtak, másik oldalon újabbak jelentek meg. Annyi pedagógust viszont egyszerűen nem lehet kirúgni, ami ezt kompenzálná. Vajon miből működnek ezek után az óvodák, iskolák? Esetleg a strand példáját követhetik. Ha nem tudnak fizetni a Primer Kft-nek a fűtésért, kinevezik a Primer igazgatóját az összes óvoda és iskola igazgatójának, akkor talán nem követeli az elmaradt díjakat. 

Előzmény: dzsynn (4937)
dzsynn Creative Commons License 2011.07.06 0 0 4937

Pletyka, vagy igaz hír, hogy a Kistérség nem vette át az általános iskolákat, és így az összes iskola SB kezében összpontosul?

rechnung Creative Commons License 2011.07.06 0 0 4936

Hamar abbahagytátok a felsorolást.Sajna a sor hosszú.Béla császár bosszú vágya határtalan!!!

Előzmény: humilis (4935)
humilis Creative Commons License 2011.07.06 0 0 4935

Riadót fújtak a városházán? Gömb ilyen alkalmakkor szokot az Ajka topikhoz tartalmában és terjedelmében nem illő írásokkal jelentkezni. Még mindig azt hiszi, hogy a mennyiséggel elnyomható a felháborodás hangja?

 

Két tucat ember életének ellehetetlenítése folyik, a politikától egyáltalán nem függetlenül. Ráadásul az átvett iskolák az első perctől kezdve súlyos pénzügyi nehézségekkel küzdenek. Mégis beszéljünk a cenzúráról? Rendben, beszéljünk egy kicsit!

 

Ha a főszerkesztő beleszól az újság tartalmába, az cenzúra? Furcsa kérdés ez Ajkán, ahol a mindenkihez eljutó sajtótermék az Ajkai Szó.

 

Nézzük az előzményeket. Mióta a Magyar Állam visszaszerezte az oroszoktól a MOL részvények jelentős hányadát, a MOL ellen folyamatos kampány zajlik. Ebbe illeszkedik a Népszabadságban megjelent hazugság, hogy Hernádi Zsolt kiadatását kérték a horvátok. Érdekes, itt nem volt cenzúra? A MOL részvények árfolyama zuhanni kezdett. Netán valakiknek éppen ez a célja? Ezek után nem meglepő, ha az Index főszerkesztője meggondolja, mit jelentet meg Hernádi Zsolttal összefüggésben.  Gömb nem foglalkozik a lejárató kampánnyal, a Népszabadságos hazugsággal, de foglalkozik az Indexnél szerinte folyó cenzúrával. Lelke rajta.   

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4934
frirudi Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4933

A selejt fizikai munkásra nincs szükség ebben a rendszerben,hiszen annak dobni kell valami koncot!Akkor meg fogy a harácsolt vagyon.

Előzmény: Törölt nick (4931)
frirudi Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4932

Szépen fényesre van a millások segge.Nem?Ez a lényeg,a proli(melós)meg rohadjon meg.

Előzmény: Törölt nick (4931)
Törölt nick Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4931

A blognemolvasó érdeklődő a Népszabadság (NOL) híradásából értesülhetett arról, hogy „Bodoky Tamás Feljelentés a pátyi ingatlanügyben című írása csütörtökön este került ki az Indexre, majd órákkal később a cikkből kikerült egy bekezdés, amely Demján Sándor, Hernádi Zsolt és Csányi Sándor neveit tartalmazta.”

 

Az ominózus bekezdés, ez Bodoky blogjából tudható, így szólt: „Az Origo értesülése szerint a székesfehérvári Sóstói Stadion VIP-páholyában Orbán Viktor rendszeresen együtt néz meccset Kovács Bence Jánossal, valamint Csányi Sándorral, az OTP elnökével, és Hernádi Zsolttal, a Mol elnökével. A Fidesz miniszterelnök-jelöltje által alapított felcsúti fociakadémia finanszírozásában részt vesz a Mol, és a Demján Sándorhoz kötődő Trigránit is, Demján nemrégiben a Wallis által alapított Milton Bankot is megvette.”

 

Bodoky Tamás, az Index immár Pulitzer-emlékdíjas újságírója enyhén szólva rossz néven vette, hogy az írásához hozzányúltak, és Új Péter főszerkesztőnek megírta (alternatív) felmondólevelét, amelyet a blog hozzászólásai közt közzé is tett (2010.04.17. 17:23:45).

 

Tevan Imre (erminavet néven), az Index főszerkesztőhelyettese ugyancsak a blogban szólt hozzá az ügyhöz.

 

Azt írta: „Nem történt cenzúra. Az nem cenzúra, ha egy lap főszerkesztője kihúz valamit” (2010.04.17. 15:44:05).

 

Mire a szorokin nevű hozzászóló megkérdezte, így, kiabálva: „akkor MIAZÚRISTEN, he nem cenzúra EMBER ????? MI ?????

 

A főszerkesztőhelyettes válasza: „HA EGY KÜLSŐ INTÉZMÉNY, SZERVEZET, ÁLLAM HÚZ KI, AZ, TE ORDIBÁLÓ.” (Csak annak, aki járatlan az internetes szokásokban: ha valaki csupa nagybetűvel ír, az ordibálásnak számít.)

 

Egyébként a főszerkesztőhelyettes magyarázatot ad a húzásra is (2010.04.16. 11:16:42): „Az a kérdés, Tamás, hogy ha az az egyik tény, hogy [1] OV némelykor együtt ül KBJ-vel, és az a másik tény, hogy [2] OV némelykor együtt ül mondjuk HZS-vel, akkor abból következik-e, hogy [3] HZS is együtt ül a lelátón KBJ-vel?Nyilván nem, ha több meccs van. Az Origo szövege szerintem nem is állítja [3]-at. A tied nem ilyen egyértelmű, de ha nagyon szó szerint vesszük, akkor szintén nem állítja. Bár a ’valamint’ szó ebben az esetben elég kétértelművé teszi. De tulajdonképpen mindegy is. Ha állítod a [3]-at, akkor alap nélkül állítod, hiszen a hivatkozott cikkben nincs benne, más forrás nincs. Ha nem állítod, akkor pedig miért kell belekeverni egy Pátyról szóló cikkbe ezeket a neveket?

 

Tehát a főszerkesztőhelyettes szerint nem az volt a baj a bekezdéssel, hogy azt állította: Orbán Viktor rendszeresen néz együtt meccset Kovács Bence Jánossal (ha már nem emlékeznének rá, ő a sávolyi MOTO GP beruházás befektető cégcsoportjának, a Grupo Miltonnak a vezetője, ha beütik a Galamus keresőjébe a nevét, a hírekben megtalálják mindazt, ami róla és az ügyről az MTI-n keresztül megtudható volt).

 

A baj az volt vele, hogy azt sugallta, ha Orbán együtt ül Kovács Bence Jánossal, akkor Hernádi Zsolt is együtt ül a nevezett úrral (esetleg).

 

Ebben lehet igazság.

 

Noha cenzúrának az is cenzúra, ha bármilyen (belsővé tett) külső érdekre tekintettel nem az állam, hanem egy lap főszerkesztője húz ki információkat egy cikkből, elképzelhető (nem tudjuk), hogy az Index főszerkesztője úgy látta, a bekezdésben a hírbe hozás esete forog fenn.

 

Mármint Csányi Sándoré és Hernádi Zsolté.

 

Mert ők lehet, hogy valóban külön szoktak meccset nézni Orbán Viktorral. Sőt, külön, külön.

 

A cikk egyébként, amelyre az Index főszerkesztőhelyettese utal, az Origo múlt heti cikke: „Bővítik a székesfehérvári Videoton labdarúgó-stadionjának VIP-részlegét. A jelenleg a bajnokság első helyén álló csapat a következő idényben valószínűleg részt vehet valamelyik nemzetközi kupában, a meccsein pedig rendszeres vendég Orbán Viktor leendő miniszterelnök mellett Csányi Sándor, az OTP elnöke, illetve a sávolyi motorpálya-beruházás vitatott ügye miatt ismertté vált Kovács Bence János, a Grupo Milton vezérigazgatójaŐk - illetve cégeik - a Videoton legfőbb támogatói.” Mint az egyik hozzászóló megjegyzi: az Origónál ezek szerint még nem értek célt azok a befolyásos vendégek, akiket Kovács Bence János mellett a „bekezdések” felsorolnak.

 

De a hozzászólók továbbmennek.

 

Idézik az Origónak azt a cikkét is, amelyben leírják (bocsánat: Hegyi Áron, a szerző, leírja, alapos írás, teljesítmény van mögötte), hogy a „Grupo Milton a fehérvári csapat legnagyobb támogatója. Reklámszerződés keretében éves szinten mintegy egymillió eurót (kb. 270 millió forint) folyósít a klubnak, a stadion főlelátója is a cég nevét viseli.”

 

És leírja azt is, hogy Orbán „kezdettől fogva nem volt jóban Kisteleki István leköszönt MLSZ-elnökkel sem, aki a Bozóky, Puhl, Berzi, Mezey-féle vezetést követte a szövetség élén, és több eljárást is kezdeményezett az előző vezetés szerinte törvénytelen gazdálkodása miatt. Berzi Sándor jelenleg a Videoton ügyvezető igazgatója, Mezey György pedig a szakvezetője.


Kistelekit 2009 végén számos támadás érte, a Bors és a Magyar Nemzet arról írt, hogy korábban játékosként és klubvezetőként bundaügyekbe keveredett, a távozó elnök ezért be is perelte az újságokat…. Orbán Viktor ezzel szemben elsősorban szakmai alapon bírálta a magyar futballvezetést, többször is kifejtve, hogy rossz kezekben van a magyar futballválogatott
.” (Itt hadd említsem meg a magam kis téglácskáit, amelyeket az „Orbán és a foci”-ügyhöz a Galamusban hozzáraktam. Az egyik azt a folyamatot idézi fel, ahogyan előző kormányzásának kezdetén szinte azonnal birtokba vette a Magyar Labdarúgó Szövetséget, a másik A magyar foci ura című írás.)

 

És még valami, ha már ilyen messzire elkalandoztunk a cenzúra-nem cenzúra problémától (és akkor egyéb névazonosságokról, amelyekről a Bodoky-blogban némelyek fantáziálnak, ebben az írásban szó se essék): ajánlom megtekintésre a footballtop21.com fotósorozatát Orbán 2008-as látogatásáról a Real Madridnál.

 

Bodoky is átvette ominózus cikkéhez az egyik felvételt.

 

És szerinte azon Orbán Viktor Madridban Kovács Bence János társaságában látható. Én nem ismerem a nevezett urat, Bodoky biztosan, tehát el kell hinnünk neki.

 

 

 


(Bocsánatot kérek, nem tudtam ellenállni, ezt a képet engedély nélkül
leszedtem az Origóról. Azonnal visszaadom, ha megbocsáthatatlan,
amit tettem. De ha maradhat, én ezt a címet adom neki:
A szívtipró.)

 

A sok szál egyetlen csomópontban találkozik, a lényeg egyetlen kérdésben összegezhető: hogy mindezek az urak vajon azért járnak-e Orbánnal focimeccsre, azért ölnek-e vele disznót, azért kísérik-e Madridba, azért támogatják-e kedvenc focicsapatát, mert szeretik.

 

Ha a válasz igen, akkor minden a legnagyobb rendben van.

 

Nyunyelló Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4930

Az Ajkai Szó  nem véletlenül nem hozza le ezeket a dolgokat! Az újság is már vörös kéz alá került...!

Előzmény: gondolkodó5 (4928)
Nyunyelló Creative Commons License 2011.07.05 0 0 4929

Én nem a város vezetése vagyok, csak egy választópolgár, a Stollár MIhály elbocsátásáról szóló kérdés válasza: IGAZ!!! A bánkit és a Bercsényit ugye ismét "összeolvasztották", július 1-jével elbocsátották a Fideszes tanárokat, köztük a Bánkis igazgatót Nagy Pétert (Fideszes képviselő is) , Igazgató helyettes asszonyt, Stollár M. testnevelő tanár Úrat (Fideszes képviselő szintén) és még hadd ne kelljen neveket írnom! Ismét visszakerült Nagy Zoltán régi igazgató! Schwartz Béla polgármerter urunk irányításával folytatódnak továbbra a nagyobbnál nagyobb gondok!!!

Előzmény: gondolkodó5 (4928)
gondolkodó5 Creative Commons License 2011.07.04 0 0 4928

Ajka város választópolgáraként az alábbi kérdéseket intézem Ajka város vezetéséhez, és az Ajkai Szó-t üzemeltető Kerekes Bálinthoz:

 

Igaz e, hogy- Stollár Mihályt a FIDESZ helyi vezetőjét az iskolák összevonására hivatkozva elbocsájtották, és Stollár Mihály lányát egy hónapja szintén elbocsájtották,

Igaz-e hogy Táncsics Tamás a FIDESZ helyi képviselője feleségét volt óvónő szintén közalkalmazott elbocsájtották.

Ha igaz milyen indokok alapján, véleményük szerint nem feltünő az elbocsájtott személyek politikai hovatartozása.

Kérem szives tájékoztatásukat, hogy a fent leírtak megfelelnek-e a valóságnak, és azt, hogy az ügyről véleményüket mikor kívánják az Ajkai Szó hasábjain is leközölni

Szzancsaby Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4927

attol h Ajkán ez politikárol is szól, az baj.

Szzancsaby Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4926
Előzmény: Sandor80 (4922)
native99 Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4925

Mostanában nem szoktam kritizálni az Ajkai Szót, arra gondolva, hogy van elég bajuk e nélkül is, hiszen újságból fecnivé változtatta őket a polgármester elhibázott gazdaságpolitikája. Erre mi történt? Az ellenzék figyelembe véve a könyvvizsgáló véleményét - mely szerint Ajka a hitelképessége határán van - takarékosságra akarta szorítani a városvezetést.  A kórház és egyéb intézmények felújításának önrészéhez ugyan szükség van hitelre, de közel sem hatszáz millióra. Az ezért tenni akaró képviselőket, elsősorban Táncsics Tamást, nemtelen támadás érte, melynek éppen az Ajkai Szó vált a szócsövévé. Persze, most jó lenne egy kis pénzt osztogatni, de ezt az összeget kamatostól, a többi hitellel együtt vissza is kell fizetni. Mi lesz itt 2013-tól, amikor már törleszteni kell a svájci frankos hitelt is? Akkor megint olyan cikkek jelennek meg, hogy közös a felelősség? Jó lenne, ha a véleményformálók tovább látnának az orruk hegyénél!

 

A középiskolák visszavétele jó példa. Nyilvánvaló, hogy a város pénzügyi helyzete nem teszi lehetővé a működtetésüket. Elbocsátásokra van szükség, a politikai ellenfeleket ki lehet ennek ürügyén csinálni. De ez sem lesz elég, a betervezett költségek alapján nincs pénz az alapvető dologi kiadásokra sem. Nem szakmai fejlődésre, hanem vegetálásra ítélték az iskolákat.   

JohnyBravo167 Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4924
rechnung Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4923

Ez Béla ezek a szocialisták ezek a módszerek és ilyen sőtét a lélek!Isten óvja Ajkát!!!

Előzmény: Sandor80 (4922)
Sandor80 Creative Commons License 2011.07.02 0 0 4922
futoz Creative Commons License 2011.06.29 0 0 4921

Felnőtt félnapos belépő (8-14 óráig, vagy 14-20 óráig)

-

850

 


itt vannak az árak http://www.kristalyfurdo.hu/site/?f=51&p=681

 

Megjegyzem egy vicc a háziren is. Ami gyakorlatilag csak azt nem szabályozza ami a lényeg lenne, hogy mediig maradhatsz a vízben és mi van ha te 19 után szeretnél bemmeni. Ez 20-25 éve még úgy volt, hogy 19 után simán besétáltunk és a kutya nem szólt. A szabályozásból most is így értelmezném. 

Előzmény: rechnung (4920)
rechnung Creative Commons License 2011.06.29 0 0 4920

Akkor a gyerekeket (+18)átvágák!!!

 

Béla dac meghozta a hatását!Visszarendezte az embereit és kirugdalja az ellenlábasait az iskolákból. +200 millióba kerül ez a dacból összevonás,visszavétel.Ilyen jól állunk?Szánalom

Előzmény: futoz (4918)
humilis Creative Commons License 2011.06.29 0 0 4919

Bekövetkezett az, amitől tartani lehetett. A visszavett középiskolák annyi pénzt kaptak az önkormányzattól, amiből képtelenség a működést biztosítani. A tisztességes az lenne, ha ősszel el se kezdődne a fűtés, mert pénz úgyse lesz rá. Fűteni persze kell. A végén legfeljebb a kifizetetlen számlákkal. A létszámleépítés már meglepetést sem okozott.

futoz Creative Commons License 2011.06.28 0 0 4918

Ajkán 650 17h után

Előzmény: rechnung (4917)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!