Üdv mindenkinek gondoltam szólok hogy bontásra ítéltem a 605 m jelenleg még egyben van működik ha be húzom mert hogy az önindító nem jó, bocsi majd el felejtettem 2,5 TDI és fehér, ha valakinek kellene valami szóljon bátran a gyári magnó is megvan kompletten. tel. 00 36 20 450-2427 sziasztok
Kárpit leszedése nélkül nem leszedhető, és akkor is úgy emlékszem csak roncsolással, vagy ragasztva, vagy a műanyag ráolvasztva van. Viszont a hangszórónál a fedél leszedhető, így elég sok mozgástér lesz a hangszóró átalakításhoz. Tapasztalt nőgyógyász adottságúak akár a ajtózárban is cserélnek cilindert onnan :D
Egy gyors kérdés, az első ajtókon az ajtózseb leszerelhető? Ha jól látom két csavar tartja, és be van pattintva vagy tolva a kárpitba. Hangszórót cserélnék, és kellene alakítanom kicsit a sugárzó illesztési helyén, mert nem fér be egyébként, viszont az egész kárpitot nincs kedvem leszedni.
Én egyszer próbáltam leszedni, amikor újrabőrözték nekem, elvileg menetes a gyári leírás szerint, de aztán hagytam az egészet, mert meg lehetett anélkül oldani.
Leesett a sebesség váltó kar gombjának a kupakja, és el is hagytam. Lecserélném az egész gombot, de nem tudom hogy kell leszedni. Menetes, vagy csak rá van ragasztva?
Lenne egy kis problémánk. Adott egy FL előtti 605 2.1td, és azt a parajelenséget produkálja,hogy a fűtőmotor csak akkor hajlandó dolgozni,ha a kapcsolót maximumra csúsztatjuk. Mi lehet a bánata szegénynek?
Ha jól látom az egy rugó-biztosításos csatlakozás, ott egy o-gyűrű van, az tömít, szerintem csak azt kell cserélni. Viszont egy célszerszámmal lehet szétszedni a csövet ott, megfizethető áron lehet hozzá venni Hella-t a Bárdiban. Viszont a gázt le kéne fejtetni előtte, hogy ne vesszen kárba.
Sajna nekem más hibám jött elő. A klímacsövemnél szivárog az olaj, viszont ennek ellenére működik a klíma. Lehet ezt a csövet javítani? Toldásnak nézem, van erre célszerszám, hogy jobban össze lehessen préselni?
A másik problémám elkezdett a hűtőrácson és a motorháztetőn a lakk lejönni, hát ezt újra kell fényezni. :(
Van egy offos autóm, Fiat Punto 2.-es családi futkosós. Sterimoval lemostam, erre kilyukadt a küszöb. Pont műszakira is el kellett vinni. Egy ismerősömhöz elvittem pikk pakk megcsinálta, pedig a lyukból 70cm javítás lett. Nem is látszik hogy javítva volt. Megkérdeztem majd ha a pözsómon javítani kell elvállalja -e. Szerencsére azt mondta igen :) így már nem görcsölök rajta, megnyugodtam. Mondtam neki pesten mi a helyzet, nem -e vállalná el más 605-öt, de sajna arra nemet mondott. :(
Elnézést én nem voltam pár napig. Biztos meg fogja jegyezni az öreg, hogy most mindenki 605 öst akar javíttatni:) Én április óta abajgatom. Tavaly kaptam egy egy éves időpont ajánlatot, akkor el kellett volna fogadnom, az kb most lenne esedékes.
Van egy lakatos, aki megcsinálja nagyon jól, de elég drágán dolgozik, többe kerülne mint az autó piaci értéke. Ha érdekel, emailedre elküldöm az elérhetőségét.
Nem lenne kis öröm, ha találnál erre vállalkozó szellemű lakatost és meg is osztanád itt:) Nekem már sajnos nem megy át a műszakin a 605, de szerkezetileg ezt leszámítva annyira jó minden, hogy eladni sem szeretném.
Van itt egy magyar kézikönyv. Itt a 143. oldaltól van használati útmutató a magnóról. Ha eltér a tied és jobb akkor beszkennelheted, és felrakom azt is.
A nyereghez egy 20mm-es nyomtávszélesítő kell, úgy megy fel, vagy egy 607-es csonkállvány (agy). A küszöbre megbízható lakatost kell találni, nekem is meg kell csináltatnom.
Bevallom, 1 hónapja egy fél nap erejéig feltettem az autót a hahura, de le is szedtem gyorsan. Inkább nekiálltunk orvosolni a bajait (kormányszervó-szivattyú csere, ajtók cseréje - sikerült jóféle cseredarabokat beszereznem).
Engem egyedül a küszöb rohadása aggaszt, jóllehet ez szerencsére nem olyan mérvű, hogy veszélyeztesse a műszakit. Leginkább az a problémám ezzel, hogy hol lehet erre normális, hosszútávú megoldást találni.