Alighanem félretájékoztattak egy utast a MÁV-Volán (MÁV Személyszállítási Zrt.) ügyfélszolgálatán Székesfehérvárott.
Panaszt akart tenni egy menetkimaradás miatt (elvileg a 39-es esti indulása maradt ki valamelyik napon), de azt mondták neki, hogy a helyi járatot a város üzemelteti, nem a MÁV-Volán.
Ez tényleg így van, és lemaradtam valamiről, vagy csak az ügyfélszolgálatos nem volt a helyzet magaslatán?
Én úgy tudom, a közforgalmú autóbuszos személyszállítást úgy távolsági/helyközi, mint helyi viszonylatban (néhány kivételtől eltekintve, úgymint Miskolc, Debrecen, Pécs, Kecskemét, Szombathely, Kaposvár, Veszprém, Várpalota) a MÁV Személyszállító Zrt. (mindközönségesen MÁV-Volán) végzi, adott esetben alvállalkozók bevonásával.
(Így értelemszerűen a székesfehérvári közösségi közlekedést sem a város üzemelteti, hanem a MÁV-Volán, a város csak a megrendelő.)
Akarom mondani valóban azt akarom mondani, hogy valóban nem tudom mit akarok mondani de amúgy valóban azt a akarom mondani,hogy valóban remélem nem lesz kint hétvégén egy valóban Neoplan se amivel valóban azt akarom mondani valóban, hogy remélem Ikarust küldenek Szeged felé amit valóban azt akarom mondani, hogy valóban mit akarok azt mondani