Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Eladó egy Canon 1D X fényképezőgép 169.786 expoval. A váz működése kifogástalan, doboz, eredeti csomagolás, papírok, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő, töltőkábel is jár mellé.
Sn: 073013002066 Ár: 299.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Eladnám Canon EF 24-70 F4 L IS (képstabilizátoros) objektívem.
Pici használati sérüléssel, a képeken látszódik. Lencséje karc, por-és gombamentes. Két hónapja kb volt egy szervízelés a Camera Kft-nél; Zoom pozíció érzékelő javítása, egy gumicsere, és tisztítás. Erről a munkalap megvan, tudom igazolni, azóta tökéletesen teszi a dolgát.
SN.: 0100001541
Ára: 130 000,- Ft! Az ár így már fix.
Megtekinteni helyileg Vecsésen, Kőbánya-Kispesten és Budapest belvárosában lehet (leginkább Zugló, Nyugati pályaudvar, Deák Ferenc tér környéke még)
Postázni nem szeretném, de ha ragaszkod hozzá, akkor az objektív előre utalását kérem (+PK), ezt követően alaposan becasomagolva tudom Foxposttal küldeni bárhova.
Eladnám Canon EF 24-70 F4 L IS (képstabilizátoros) objektívem.
Pici használati sérüléssel, a képen látszódik. Lencséje karc, por-és gombamentes. Két hónapja kb volt egy szervízelés a Camera Kft-nél; Zoom pozíció érzékelő javítása, egy gumicsere, és tisztítás. Erről a munkalap megvan, tudom igazolni, azóta tökéletesen teszi a dolgát.
SN.: 0100001541
Ára: 150 000,- Ft. Az Ár MINIMÁLISAN alkuképes, viszont nem fogom áron alul adni, lepukkant házra/telekre sem érdekel csere, és társai baromságokkal kérlek kíméjletek!
Csere esetleg érdekel Canon RF 35mm 1.8 STM-re.
Megtekinteni helyileg Vecsésen, Kőbánya-Kispesten és Budapest belvárosában lehet (leginkább Zugló, Nyugati pályaudvar, Deák Ferenc tér környéke még)
Postázni nem szeretném, de ha ragaszkod hozzá, akkor az objektív előre utalását kérem (+PK), ezt követően alaposan becasomagolva tudom Foxposttal küldeni bárhova.
14.928 expoval eladó egy szép állapotban lévő Canon 7D MARK II fényképezőgép. A váz működése kifogástalan, doboz, nyakpánt, vázsapka, szemkagyló, akkumulátor, töltő, töltőkábel és USB kábel is jár mellé.
Sn: 333055001379 Ár: 179.000 Ft
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, a vevő terhére posta / futár akár utánvéttel is mehet.
Eladó kihasználatlanság miatt Canon EOS R6 kitben. Hibátlan, újszerű állapotú, nagyrészt a polcon állt eredeti dobozában vagy családi eseményeken volt használva. 2021. decemberi vásárlás.
Csomag tartalma:
- Canon EOS R6 full frame milc
- Canon EF-EOS R mount adapter
- RF 24-105mm F4-7.1 IS STM, stabilizátoros, hangtalan autófókuszú objektív
Gondolom egyre kevesebben használnak dslr-t. Eljutottunk oda, hogy a jelenlegi igényeket bőven kielégíti egy telefon kamerája. Ráadásul mindenkinél ott van, nem kell hátizsákot cipelni, rögtön tolhatod a fb-ra a sok sz@rt, stb…
128 GB-os Sandisk Extreme Pro SDXC kártya, 20.000 Ft. Chip-off adatmentési garanciával: 75.000 Ft / darab (már csak 3 db van belőlük). Az újabb és gyorsabb kártyák egyelőre semmilyen módszerrel sem menthetők a vezérlőjük sérülése, illetve Nikon vagy Sony vázban való, véletlen törlés vagy formázás esetén, mert a világ 3, vezető adatmentő megoldása közül még egyik sem támogatja az LDPC hibajavítást. A garanciát személyesen vállalom mert a fő szakterületem a hardveres adatmentés (HDD, SSD, pendrive, memóriakártya, stb).
Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen. Ha nem tudom felvenni kérlek írj üzenetet, mert sok hívásom van ismeretlen számokról.