Vaterás és egyéb licitnövelés portálok linkelése nem megengedett - törléssel, tiltással jár.
Irányár megadása kötelező!
Nem segítünk a lopott fotós cuccok eladásában!
Kérjük, minden gyári számmal rendelkező termék mellé, amit eladásra kínálsz,
add meg az eszköz sorozatszámát. A szám utolsó karakterét kicsillagozhatod.
A sorozatszám nélküli hirdetéseket töröljük, a feladót pedig egy hétig
kitiltjuk az adok-veszek topikokból.
A szériaszámot a hozzászólásban kell elhelyezni, szöveges formában. Képen nem megfelelő!
Vásárolj körültekintően!
A fórum felhasználói általában nem vállalt valós identitású személyek, így
beazonosításuk nem mindig lehetséges. Figyelj erre a vásárlásoknál és
csereügyleteknél!
Lehetőleg utánvéttel fizess, vagy vedd fel személyesen a kapcsolatot az
eladóval, mielőtt előleget utalsz át!
Ha mégis csalás áldozatává válsz, tegyél rendőrségi feljelentést! A csalók
gyakran kézre kerülnek, de a vizsgálat sokáig húzódhat.
Tiltás esetén itt lehet nézelődni: Közlemények - Pol
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, hobbiszerűleg használtam kirándulások üdülések alkalmával, nem lötyög, nem csúszik, rendben teszi a dolgát. Szerial 4633477.
RF-re váltás miatt eladóak az utolsó EF objektívjeim:
Canon 85mm 1.2 L II. 280.000Ft
A gumírozása elkezdett lehámlani, ahogy ez erre a szériára jellemző, Ebayről/aliról kb 20 ezer forint a gumi nélküli cseredarab, és nagyon egyszerűen cserélhető. A hátsó lencsetag mögött van pár kisebb porszem, ez nem befolyásolja az elkészült képeket. Eredeti napellenző, első-hátsó kupakok járnak hozzá.Plusz 10 ezer forintért tudok hozzá adni egy Hoya Fusion antistatic uv filtert.
sn.:10874.
UV0305
Canon 135mm 2.0 L. 200.000 Nagyon szép állapotú, a nameplate-en vannak kisebb kopások, más baja nincs, por-és karcmentesek a lencsék.Jár hozzá napellenző, első-hátsó sapkák.
sn.: 167038
UX1012
Kipróbálhatóak, átvehetőek Budapest belvárosában, vagy Foxpostolni tudom alaposan becsomagolva.
Továbbra is eladó egy Canon EOS R Fullframe MILC gép (serial: 043021001748). Első tulaja vagyok, 2020. áprilisában vásároltam a MediaMartk-ban. Kb. 15.000 expo készült a géppel, 98%-ban fotózásra használtam. Nagyon szép állapotú, sérülés- és karcmentes, hibátlanul működik, legfrissebb firmware-el.
Amit adok hozzá: gyári doboz, töltő és LP-E6 akksi, nyakpánt, leírás.
Extrák: Newell microUSB akksitöltő, Patona LP-E6 akksi, MENGS L-Plate. Ezekkel együtt irányára: 430.000,- Ft 400.000,- Ft
Igény szerint tudok adni hozzá tökéletes állapotú Canon RF 50mm f1.8 objektívet (+45.000,- Ft, serial: 0101013308), Peak Design Slide v1 fekete vállszíjat +18.000,- Ft). PD vállszíj elkelt
Eladó egy szép állapotú, fehér Canon EOS 250D kit (váz SN: 243073003374 + EF-S 4-5,6/18-55 mm IS STM SN: 9638003301) minden tartozékkal, szép, hibátlan állapotban. Irányár 190000 ft.
Szép állapotú Irix 2,4/15 SN: 00116070250. Napellenző, első-hátsó sapka, kupak. Porszemek kívül, optikailag tökély. Irányár 110000 ft.
EF-S 2,8/24 mm objektív SN: 2601100610. Első-hátsó sapkával, szütyővel, hibátlan. Irányár 45000 ft.
Canon EF 300mm f/4L USM SN: 116470. Szütyő, napellenző, első-hátsó sapka, kupak. Az AF időnként mintha lassabban indulna, de ez valószínűleg gépfüggő, optikailag tökély. Irányár 230000 ft.
Sigma MC-11 SN: 52679807. Hogy Sony vázon is használhasd az EF objektíveket:) Minden tartozék, újszerű állapot. Irányár 55000 ft.
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej, programozható kioldóval:
Ritkaság, de nem azért mert olyan fehér holló, ami fekete.
8 kilóra hitelesített, Vanguard GH-300T gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert gyárilag Canonhoz csak 2.5" Jack kábelt (xxxD és xxxxD szériákhoz) adtak vele, de adok hozzá ajándékba egy "B" záridőt is tudó, timelapse-re is programozható, időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen átalakítható xD és xxD szériákhoz egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom). Természetesen minden digitális Nikon vázhoz is van kábele, a többi gyártóhoz való kompatibilitását pedig élőben ki lehet próbálni.
Ára személyes átvétel esetén 50.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen.
OFF: Aki(k) mínusz értékekkel jutalmazzák az hozzászólásokat (innerimages hozzászólását is 3 forumozó kolléga mínuszolta), hirdetéseket, az okot is megírnák? Csak mert lehet építő jellegű kritika lenne, amiből lehetne tanulni. ;)
Árcsökkenés! Canon EOS 5D Mark III - 220 000 Ft 199 000 Ft !
Szép állapotú, karc és sérülésmentes, üvegfóliás kijelzővel, 70e expóval, még nem használt nyakpánttal és a szokásos gyári tartozékokkal kábel, töltő, USB. sn: 043023001533 Igény esetén 15e Ft-ért az utolsó képeken látható gyári markolat is megvehető . Egyeztetést követően a 18. kerületben kipróbálható, átvehető. Képek az előzményekben.
Eladóvá vált teljesen újszerű Canon 24-105 mm F4 IS L USM objektívem, hibátlanul működik, hobbiszerűleg használtam kirándulások üdülések alkalmával, nem lötyög, nem csúszik, rendben teszi a dolgát. Szerial 4633477.
Eladóvá vált teljesen újszerű Samyang 14 mm f2.8 ultra wide objektívem, hibátlan állapotban van , nagyon keveset használtam, tájfotozásra, dobozában minden tartozékával. Szerial 246643
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált szinte új Canon 5d mark IV gépem, egy párszor használtam, kifogástalan állapotban van minden szempontból, 9700 expós, dobozában minden tartozékával plusz 2 akksival. Gy Sz 383037001477
Ára 500.000 Ft.
Teljesen újszerű Sigma 135 mm f1.8 Art Bokeh monstrum, hihetetlen háttér mosással, hibátlan állapotban tiszta lencsékkel. Gy sz 5249160
Ára: 380.000 Ft
Szinte új Canon 24-105 mm F4 Is II L USM objektívem, keveset használtam hobbiszerűleg, kifogástalan állapotban van minden szempontból. Gy Sz 2005800167
Ára: 290.000 Ft.
Szinte új Godox V860 II vaku, hibátlan állapotban van minden szempontból
Vakusínre tehető Manfrotto kis ledlámpa, ernyős vaku állvány,stb.
Nagyságrendileg 1.200.000,- re gondoltam a szettért. Természetesen ha van komoly érdeklődő, felrakom rendesen, sorozatszámokkal, pontos tartozékokkal az egészet. Köszönöm.
Canon 24-105 f4 IS L objektívem új gazdát keres :) 2012es gyártás, karcmentes, szütyő, sapkái, cpl szűrő jár hozzá. Karc, gomba, por, meg hülyeségmentes. A tubus nem csúszik ki. ára: 145.000 huf érd: 30/százhatvanhat 048 nulla SN:4520343
Vanguard GH 300 T pisztolymarkolatos gömbfej, időzítős kioldóval, Canonhoz:
Ritkaság, de nem azért mert olyan fehér holló, ami fekete.
8 kilót bíró, Vanguard GH-300T gyors cseretalpas, pisztolymarkolatos gömbfej, dobozában a gyári tartozékaival. Bármelyik, vezetékes távvezérlő csatlakozóval ellátott Canon EOS vázzal használható, mert gyárilag csak Canon 2.5" Jack kábelt (xxxD és xxxxD szériákhoz) adtak vele, ezért adok mellé ajándékba egy időzítős kioldót, aminek a Canon E3-as csatlakozója egyszerűen átalakítható xD és xxD szériákhoz egy Jack csatlakozópár hozzáadásával (kérésre megcsinálom).
Ára személyes átvétel esetén 50.000 Ft (30 nap próbagaranciával). A Jack csatlakozók betoldása az időzítős kioldó E3 csatlakozós kábelébe +5000 Ft. Foxpost lehetséges, a vevő terhére.
Kipróbálni Budapesten, Újbudán lehet. Kontakt az innerimages1 kukaca gémélen, vagy a Yodafon ötszázkilencven 16 hatvanegyen.
RF-re váltás miatt eladóak az utolsó EF objektívjeim:
Canon 85mm 1.2 L II. 280.000Ft
A gumírozása elkezdett lehámlani, ahogy ez erre a szériára jellemző, Ebayről/aliról kb 20 ezer forint a gumi nélküli cseredarab, és nagyon egyszerűen cserélhető. A hátsó lencsetag mögött van pár kisebb porszem, ez nem befolyásolja az elkészült képeket. Eredeti napellenző, első-hátsó kupakok járnak hozzá.Plusz 10 ezer forintért tudok hozzá adni egy Hoya Fusion antistatic uv filtert.
sn.:10874.
UV0305
Canon 135mm 2.0 L. 200.000 Nagyon szép állapotú, a nameplate-en vannak kisebb kopások, más baja nincs, por-és karcmentesek a lencsék.Jár hozzá napellenző, első-hátsó sapkák.
sn.: 167038
UX1012
Kipróbálhatóak, átvehetőek Budapest belvárosában, vagy Foxpostolni tudom alaposan becsomagolva.
(aztán beköszön a valóság és az ember rárak egy valamilyen szűrőt, hogy védje a frontlencsét, arra rátapad némi pára, abba a por beletapad meg a minden, de úgy hogy ihaj és oda az egész sorrend, vonalélesség, meg a kontraszt meg az összes papíron jól mutató adat. de végtére mindegy is, hiszen az emberek a végeredményt úgy is egy agyonkontrasztolt és szaturált telefon kijelzőjén nézik este, sárga szemvédőfénnyel, meg minimális fényerővel 1.5 másodpercig :D )
Canon EF 135mm f/2 L USM - újszerű, kitűnő állapotban
Kihasználatlanság miatt eladó makulátlan állapotú optikám. 2021 januári vásárlás. Ez idő alatt kétszer használtam. Épp olyan mint amikor kibontottam a dobozból. Természetesen minden gyári tartozékával (doboz is), napellenző és a bőr tok bontatlan. A dátum kód: UH (2019) Ha jól tudom ez volt az utolsó év amikor még gyártották. Széria szám: 297666 Ár: 275k. Érdeklődni a hetven 5kettő1 9egy0egy számon lehet.
Eladóvá vált szinte új Canon RF 24-70 mm f/2.8 L IS USM objektívem, a legzseniálisabb zoom objektív ami a piacon van, hibátlan állapotban van minden szempontból, dobozában minden tartozékával, garanciás 2024 novemberig. Gy Sz 3680C006AA