Sajna de-t melóztam itthon igy csak erre a kis körre volt időm Láttam a trakesszal voltál :) Egyébként azt hittem a Gyuriékal mentél egy Valkót :) Most nézem hogy mindenki össze vissza barangolt
Tök jó időben indultam, aztán a Megyeri hídnál már fújt. Élmény volt Isaszegnél fordulni. De, egy hónappal karácsony előtt az ember ne válogasson! Tekerjen!
Bárcsak úgy lenne ötösöm a lottón, ahogy nem hiába számítottam Sebi megjelenésére a mai Gödöllő - Isaszeg körömön. És meg is jelent az említett sportman, amint küzdött az emelkedővel és a pofaszéllel, míg én már éppen a gurulópályára álltam.
Nem biztos, hogy kell egy évet várni ! Szeptemberben is van minden évben egy Dolomiti Classics elnevezésű, 140 km-es maraton ugyanazon a környéken, sok szép heggyel, pl. a Passo di Giau is benne van. És nem több ezren indulnak, csak sok százan általában. Legalábbis a leírásokból ezt szedtem ki. Én azt hiszem megpróbálom ezt jövőre ! Itt a link, ha van akit szintén érdekel, szóljatok, ez is jó buli lehet !
Szerintem az létezik! Valószinűleg a Roland szépöcsaéd keze vana dologban.
Ha a pulzusod nem alacsony a hegyekben akkor nem veszkődnek veled, mert kicsúszol a szintidőből, és akkor csak a gond van. a nevezeshez legalább a 40-es átlagotköll menni a bugyi ring mert különben nem is sorsolnak ki.
Nevezett a 2014 es Maratona dles Dolomites versenyre, ma ugy látom mintha sorsoltak volna. kb 40 emberből csak 10 került be az létezik. Utobbi 2 évben előneveztem és igy sem kerül be az ember?
Szeretem ezt a köröcskét, van benne szint, de nem nagyon durva, jól lehet alapozgatni :)
... és erre a körre el szokott jönni Mizi cimborám is, most is így volt, Papirusszal hármasban nyomtuk, egész jó időnk lett, a végén még frissítettünk is egy jót az edződés mellé.
Ha adódik alkalom, majd itt jelzek. Nagy tömegre ne számíts, bár és már annak is örülök, ha valakivel ketten vagyunk.
megint jön a szokásos novemberi szmog, Budapesten ilyenkor nem szivesen ülök bringára, bár ha mindenki bringára ülne, akkor nem lenne olyan szmog... jó kis csapda, de azt hiszem marad a busz-metro a héten.
Szerencsére nem jön be az oldal (ma jöttem haza a Tiszáról négy keréken, ami nem két biciklit jelent:-)). Azért el tudom képzelni, hogy nem a legvízszintesebb túra volt a linken hivatkozott...
Még kell egy-két nap, hogy rendesen tudjak levegőt venni, pedig csak halat ettem (nem velencei hekket:-)) és az Matula bácsi szerint sem ártott még meg soha, senkinek. Igaz, tiszteletben tartottam a mondást, miszerint átkozott a hal a harmadik vizében.
Szóval vissza kell térnem az itthoni kerékvágásba. A héten szabadságon leszek, talán adódik alkalom némi edződésre.
Az a CR1 (és a tulajdonosa) Pomázon lakik, és naponta min. egyszer felmegy Dbgkőre, de sokszor 2x. Olyan gyakran találkoztam vele, hogy már barátok lettünk (sajnos a tempóját nem tudom követni: Csob. elág-fenti csap 36:44)
Gyönyörű az a váz, és az egész kerékpár. (Campa Record szett van rajta) (a kistányér még makulátlan, sosem használták:))
Másban gondolkodtam, de amikor megláttam, egyből megtetszett. Már nem mai darab (2006v2007?), de a váz nagyon egyben van. A Dolomitok maratonon nagyon sok hasonló volt, mondjuk nem annyi mint Dogma... ill. 1x láttam egy ujabb hasonló példányt Dobogókőn, de annak már vékonyabb villája volt.
Én is majdnem elfeledkeztem a sorsolásra jelentkezésről, utolsó este sikerült, másnapig izgultam, hogy ne legyen valami gikszer a kártya körül.
Jelen állás szerint mi akkor is kimegyünk családdal, ha nem sorsolnak ki. Én már megvagyok a verseny nélkül: korán kelés, hideg, tömeg az első 55 km-n, para a lejtőkön :). De ha sose vettem volna részt, akkor nagyon fájna a szívem, hogy csak az út széléről nézem...