Sziasztok!
Ide várunk minden olyan rajongót, akit érdekelnek az NFL és a College Football eseményei.
Az eddigi NFL-es topic új néven "Budapest Wolves" fut tovább, és elsősorban a Budapesti Farkasok amerikai focicsapat életével, és történéseivel foglalkozik.
GO FIGHTING IRISH, GO PACKERS!!!!!!!!!!!!!
Hat ez valszeg ennyi volt neki, az achillesz serules meg rosszabb mint az ACL, plane ilyen idosen. Lattam egy felvetelt amin latszik jogy megfeszul a vadlija, majd pattan valami. Remes
egy időben elképzelhetetlen volt, hogy egy Indy-NE meccset ne adjanak, aztán eltűnt Peyton, aztán TB és most már a képernyőn is elég kevés NE meccs lett
el kell fogadni, hogy egyszer fent, egyszer lent, mégha hagyománya tényleg van egy CHI-GB meccsnek
Nyilvan nekem egy Bears meccs barmelyik más csapat meccsénél erdekesebb, de azért nem gondolnám, hogy pl. a LAC- Miami meccset többen várják itt Magyarorszagon, mint a GB-CHI meccset, ami ugye kb. a Fradi-Ujpest, bárhogyan is nézzen ki a két csapat éppen. De tévedhetek is, nyilván, fenntartom a jogát. :)
Amikor ilyen kommenteket látok, feláll a szőr a hátamon.
Mindig mindenki a slágercsapatokat és a nézőcsalogató csapatokat akarja képernyőre tűzni. Ez így van Amerikában és így van Magyarországon is, amióta van NFL TV-ben.
Ha ennyire néznél Cardinalst meg Texanst meg Coltsot meg a többi fos csapatot, akkor ott a gamepass havi 12 500-ért, lehet kínozni szabadon magadat :D
"Az idei évtől fordulónként két extra meccset mutatunk! Eredeti kommentárral, a Net4+-on lesz lehetőség a 19 órás és a 22:25-ös sávokban egy extra meccset nézni az egész alapszakasz során." - Maka twitterről
Az Aréna is adja? Azt hiszem a match-en láttam a reklámot. (nem emlékszem valamit néztem az közbe volt de mintha a match-lett volna mer én el is könyveltem, hogy nem nézhetem)
off amúgy nem értem miért hiszi ezt mindenki hogy csak T-home van... a másik kedvencem mikor nem birom valakivel megértetni, hogy nekem aztán irhatja, hogy pl az éjjeli baseballot vagy bármit rögzitsem és kész, és hiába irom hogy a vidanetnél pl ilyen nincs, nem érti mert a t betüsnél ezt könnyen meg lehet oldani.
Ezt próbáltam a topiktárssal megértetni, de mivel nem értette én tényleg azt hittem hogy direkt offol és kötekedik, pedig többször leirtam, hogy NINCS a családi csomagba, (egyébként ES2 sincs, de nem baj ezen a kettőn kivül kb mindegyik sport adó van , nagyjából amiket szeretek nézni azt látom is, mázli, hogy a NASCAR (kivéve a rájátszást), és az NFL az arénán megy, egyedül a darts-ot nem látom mert azt a match4 adja, de ettől nem dobok hátast szerencsére azt több tv is adja , igy a sport tv is)
De többször leírta, hogy Vidanet előfizetése van :-)
A honlapjuk alapján a digitális családi csomagban (87 csatorna 6.200-ért) csak Aréna4 van, Match4 a digitális extra csomagban van (119 csatorna 8.500-ért), ha jól látom.