Keresés

Részletes keresés

AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.08 0 3 23440

Ne haragudj, hogy beleszólok, de a nézők száma limitálva van: többek között tűzvédelmi és egyéb szempontok alapján, minden sportcsarnoknak van egy maximális befogadó képessége.

Még egyszer: sajnálatos módon a csarnokunk a kapcsolódó szabályozás alapján, mondjuk úgy, határesetnek számít. Így mindenképp meg kellett lépni a bővítést, vagy különben mehettünk volna idegenbe játszani a hazai meccseket is...

Előzmény: HM40 (23439)
HM40 Creative Commons License 2024.01.08 0 0 23439

Először is, köszönöm a kioktató hangnemet, sőt, javaslom, írj egy szabályzatot, hogy mik a kötelező hírek és honlapok amiket el kell olvasni, mielőtt ideír az ember. (Vigyázz: nyomokban szarkazmust tartalmaz, mielőtt elkezdenéd felsorolni :) )

 

Csak neked, néhány szóban, ha már ez maradt meg a bejegyzésemből:

- Értem az okát, ettől függetlenül még továbbra is tarthatom rossz megoldásnak. A kettő nem üti egymást. Ettől fügetlenül ismételten köszönöm az egyáltalán nem szükséges kioktatást :)

- Amúgy ugyanannyit fizet a jegyért, aki leül a pótszékekre, és az is, aki mögötte állva nézi a meccset falat.

- Azt nyilván sejtem, hogy miért nem limitáljuk a nézők számát :) $$$
- Remélem ezt KáGyé is megerősíti, de a "sportdiplomáciai bravúr" kifejezés mögött én azt a kérdést vélem felfedezni, hogy "Ezt vajon hogy engedték?". A tévedés jogát fenntartom.

 

 

Hajrá Vác!

Előzmény: ZLajos (23438)
ZLajos Creative Commons License 2024.01.08 0 2 23438

" Kevésbé örömteli, hogy ilyenkor derül ki, hogy a "kiegészítő" ülőhelyek felszerelése egy agyhalott ötlet."

 

Ezek szerint sokakkal ellentétben hozzád nem jutott el egy korábbi hír, kényelmi okokból és KáGyé szíves engedelmével bemásolom szó szerint honlapján ma megjelent beírását:

 

Ismétlésképpen, ha valaki lemaradt róla, vagy elfelejtette az infót. A váci sportcsarnok székbővítése az állóhelyek rovására amiatt szükséges, mert a következő NB I-es kézilabda bajnokság meccsei csak minimum 500 ülőhelyes teremben játszhatók le. Igen, több új székről nem látni be a teljes pályát. (Ez egyébként így van sok régi szék esetében is...) Viszont, ha nem szeretnénk Vácon kívül bajnokikat rendezni, ez kényszermegoldás. Amúgy szerintem sportdiplomáciai bravúr, hogy ezt a bővítési módot elfogadták, mint ahogyan az is, hogy az EL-csoportkör találkozóit is meg lehet rendezni ebben a csarnokban. 

Előzmény: HM40 (23433)
ZLajos Creative Commons License 2024.01.08 0 1 23437

Kedves barátom, köszönöm beírásodat, melyből kiderül, hogy ma délelőtt (miután nehézségek árán, de rátaláltam a számodra) sikerült egymással telefonos kapcsolatba kerülnünk - így megspóroltál nekem Bódog65-nek egy válasz beírást...

Örülök, hogy s.k. tájékoztattad a "régi csibészek"-et hogylétedről és, hogy lélekben mindig együtt vagy a csapattal és a szurkolótársakkal! Jó egészséget kívánunk és a futóműveidet kíméld! :)

Előzmény: BB Kisalföd (23435)
ZLajos Creative Commons License 2024.01.08 0 0 23436

Hiba volt a 2013-as meccsel ráhangolódnom a tegnapira, magasra került a léc. A történelmi Vác-Podravka egy gálameccs volt, a tegnapi viszont... :(

Értem én a lányok meccsvégi örömtáncát, de megérteni nem tudom. Nálam a mérk. összteljesítménye nem adott okot az örömre, a 2. fi. első 20 perce pedig maga volt a pokol. Hogy mégis sikerült egálra menteni a végét, nem kis köszönet Obrvan úrnak, aki , mint tudjuk 1 hónappal ezelőtt előadott válogatottja élén hasonló produkciót válogatottunk javára. Méghogy nem lehet 2x ugyanabba a folyóba lépni, de legyen ez az ő baja.

Építkezni lehet az ilyen sikerélményből, de tanulni még inkább. Ahogy a Bcsaba ellen elég volt 17 perc, hogy -4-ről +4-et csináljunk, tegnap 7 perc alatt ledolgoztunk 7 gólos hátrányt a döntetlenhez, mindez 8 napon belül, ez már a szerencse kategória. Ne kísértsük a sorsot, ez hosszú távon nem megy!

Javaslom, hogy szerdán a Loki elleni MK meccsen a hajrát előnyből, ne hátrányból indítsuk! :)

Előzmény: ZLajos (23429)
BB Kisalföd Creative Commons License 2024.01.08 0 4 23435

Jóleső érzéssel olvastam ZLajos úr érdeklődését személyem iránt! Hálásan köszönöm, hogy telefonon is felhívtál. Köszönöm Szentpétery Tamásnak, hogy a mérkőzés után leporolta az indulót, fokozva a közös örömet! Bódog65 reakcióját is, itt megjegyezném, hogy az általad leírt tények ellenére sincs bennem tüske az előzmények miatt, még az illetékestől elhangzott, gyerekes hazugságokra hivatkozásuk miatt sem! Tény, hogy nagyon nehezen emésztettem meg a történteket! Elmúlt! A kedvemet nem szegve a csapat rajongásában nem befolyásoltak az előzmények, csupán a mozgásomban! Szeretettel gondolok mindenkire akik hűségesen elkísérték évente a csapatot vidékre és külföldi mérkőzésekre is! Élmény volt Veletek! Békés, egészségben és szeretetben gazdag Újesztendőt kívánok a Vezetőségnek, a csapat minden tagjának és a szurkolóknak!  

Mára már elfáradtam, és elmúltak felettem az évek,

szívemben őrzöm a tőletek kapott sok-sok emléket.

Ami most hiányzik a helyszín, a mérkőzések varázsa,

lányok, szurkolók együtt átélt szívbe markoló hatása.

 

Másként élek, de nem tétlenül, növekszik a szeretet,

örülök a mának, hisz holnap még rosszabb is lehet.

Emészti lelkem, hogy személyesen nem szurkolhatok,      

közvetítéseknél a képernyő előtt egymagam tolongok.

 

Mert visszahozni a múltból csak szép emlékeket lehet,

sorsom elfogadom, élek emberhez méltó derűs életet.                                         

S amíg szívem dobog, a váci női kézit mindig követem,                                     

legyetek boldogok, kívánok sérülés mentes győzelmeket!

HM40 Creative Commons License 2024.01.07 0 0 23434

A fórum technikai háttere pedig még mindig borzalmas, elnézést, szépen, felsorolással tarkított bejegyzésnek indult : )))

Előzmény: HM40 (23433)
HM40 Creative Commons License 2024.01.07 0 0 23433

Ez tipikusan az a meccs, amiről nem tudja eldönteni az ember, hogy pozitív vagy negatív megközelítéssel írjon róla. Ha nagyon ujjong az ember, akkor elfedi a nyilvánvaló problémákat, ha pedig inkább a második félidő első felére helyezi a hangsúlyt, akkor a mindenkori szurkoló bírálja, hogy ilyen hősies fordítást ünnepelni kell.

 

Szerény véleményem szerint az alábbiak. (Hozzátéve, hogy az elmúlt 8 évben kevesebb meccsen voltam élőben, mint előtte 1-2 hónap alatt. Mondjuk, most jól beletrafáltam :) )

 

Negatívumok:

  • 15-20 perces teljes széthullás. Kár ragozni. Volt, hogy a kapott gólokon és eladott labdákon túl olyan támadást vezettünk, ahol az összes labda nagyjából a térdhez érkezett.

  • Tényleg egy csoda volt ez a feltámadás (amit köszönhetünk 30-40%-ban az ellenfélnek is), de ha a meccs során fele annyi labdát szórunk el, akkor erre nem lett volna szükség.
  • Úgy érzem, hogy nagyjából 7-8 olyan játékosunk van, akik egy ilyen meccsen tényezők tudnak lenni. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy nagyon fiatal a csapat, főleg a cseresor, de ettől függetlenül ez tény.
  • A fáradtságból és túlpörgésből fakadóan volt néhány felesleges megmozdulás és kiállítás, amiből rengeteg gólt kaptunk.

Pozitívumok:

  • Először is látatlanban is elnézést kérek a hölgyektől, mert ha nem a helyszínen, hanem a TV-ben nézem, akkor valószínűleg 45 perc után kikapcsoltam volna, de így is elvesztettem minden reményemet 8 gólos hátránynál. Szóval megkövetem az egész csapatot, mert nem bíztam bennük.

  • Én nem tudom hogyan, de ezt a halálból hoztuk vissza...
  • Külön öröm, hogy pont az a játékosunk lőtte be az egyenlítő találatot, akinek az egész meccsen nagyon rosszul ment, remélem, hogy ebből most erőt merít!
  • 2-3 olyan játékosunk van, akik Csenge távozásával is adhatnak egy "alapot" a csapatnak (ez önmagában kevés lesz, de a kiindulási alap pozitívum)
  • A mai meccs, a bajnoki eredmények és a csapatösszetétel alapján kijelenthető, hogy ez a csoportkör egy tökéletes alkalom a fiatal játékosoknak, hogy tapasztalatot szerezzenek nemzetközi meccseken, amit majd kamatoztathatnak a hazai bajnokságban.

 

Általános észrevétel és "egyéb" rovatunk:

  • Örömteli, hogy teltház fogadta a csapatokat. Kevésbé örömteli, hogy ilyenkor derül ki, hogy a "kiegészítő" ülőhelyek felszerelése egy agyhalott ötlet. Persze, ha valaki kimatekozta, hogy így jobban megéri a bérletesek miatt, akkor legyen így, de gyakorlatilag az állóhelyek 70%-a értékelhetetlen.

  • Ha a válogatott szövetségi kapitány azért jött el, hogy megnézzen egy nyugis meccset a válogatott agybaj után, akkor rosszul válaszott, csórikám.
  • Jó, hogy továbbra is lelkes szurkolótábor buzdít ("régi" arcokkal megerősítve :) )
  • Úgy érzem, hogy a bajnokság szempontjából egy kicsit a senki földjére fog kerülni a csapat: a gyengébbeket itthon verjük, idegenben megizzadunk, az előttünk lévőktől nagyon nagy csodával rabolhatunk csak pontot... Természetesen ha úgy tekintünk magunkra, mint nevelőegyesület, akkor ezzel semmi baj nincsen!

 

Hajrá Vác!
H(unyor)M(an)

 

Bódog65 Creative Commons License 2024.01.07 0 0 23432

"Bencze Andrást, az Induló szerzőjét nem látom mostanában a nézőtéren. Tud valaki róla?"
Kérdédre válaszolva, jól van!
Annyit egyszer elárult nekem, hogy mivel a bottal járt, eleinte lent ült a fehér székeken, de egy idő után nem engedték neki, hogy oda üljön, a lépcsőn meg nehézkes neki a feljárás! 

Előzmény: ZLajos (23429)
RnD Creative Commons License 2024.01.07 -1 3 23431

Vác--Podravka: 28-28 (végeredmény)

 

Hát ez a meccs.... egy-az -egyben lemásolta a decemberi vb-ről a HUN-CRO meccset. A különbség annyi h most Kuczora végig nagyon jó volt és védekezésben is odatette magát úgy mint nagyon régen.

 

Hét perccel a vége előtt hét góllal ment a Podravka (21-28) Aztán ezt a végjátékot 7-0-ra lehozta a Vác. A jobbszélső Zadravec mindkét meccsen kulcsszerepet játszott: a vb-n ő rongyolt ki nyolc méterre labdát szerezni, de ez nem sikerült így a helyére Klivinyi be tudott menni a hatosig és ott már csak hetest érő faulttal tudták megállítani. Most meg kiállították az utolsó percben, de a Vác 27. gólja után visszajött a pályára zavarában..... így őt kiállították még egyszer*, megint mi támadhattunk és egyenlítettünk.

 

*másodszor valaki más állt ki helyette persze

 

Egyenlítő gólunkat tíz másodperccel a vége előtt Csíkos Luca lőtte, előtte Bánfai Kíra próbálkozott jobbszélről, a kipattanó labdát Kuczora majdnem félpályánál megszerezte és utána adta oda baloldalon kilenc méterre Lucának és ő nem hibázott:)))

 

Gratula a lányoknak, óriásit küzdöttek az utolsó hét percben. Viszont az a huszonvalahány perc előtte - a szünet után - a váci edzőt éppen nem nagyon dicséri....

 

 

AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.07 0 1 23430

Túl sokat hibáztunk sajnos, ez egy nyerhető meccs volt. Ugyanakkor a végén nagyot küzdöttünk, az egy pontra mindenképp rászolgáltunk. Más kérdés, hogy ez mire lehet elég a folytatásban (túl sokra jó eséllyel nem lesz jó).

ZLajos Creative Commons License 2024.01.07 0 0 23429

Többet beszélünk a jövőről és kevesebbet a jelenről.

Jómagam a mai EL-meccsindítóra egy múltbeli meccsel hangolódtam: Vác-Koprivnica 29-19 (2013.02.09):

 

https://www.youtube.com/results?search_query=v%C3%A1ci+nkse+podravka+2013

 

Idősebbek még emlékeznek: az odavágón csúnya 8 gólos vereség, majd a visszavágón... :)))

Olyan nevek fémjelezték csapatunkat, mint (a mérk. erősorrendje szerint) Klivinyi, Szádvári, Tápai, Triffa, Farkas, Mayer Sz., Mészáros Rea...

 

Hajrá Vác, Hajrá Vác, Hajrá Dunakanyar!- harsogta a Váci Induló refrénje együtt a nézőtérrel!

 

Bencze Andrást, az Induló szerzőjét nem látom mostanában a nézőtéren. Tud valaki róla?

AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.07 -1 1 23428

Igen, azt gondolom reális cél és cél kell legyen a legjobb 4 mögött végezni közvetlenül, az 5. helyen.

Egyébként ne legyen igazam, de sajnos nagyon úgy tűnik, hogy ketté fog szakadni a mezőny, elég csúnyán, méghozzá azzal, hogy lassan mindenki is a BL-ben akar vitézkedni. A BL ranglistán jelenleg a 2. helyen vagyunk, ami gyakorlatilag tökmindegy, mert az 1. és a sokadik is 1-1 fix BL helyet kap. Ellenben az EL-listán lecsúsztunk a 2.-ról az 5. helyre, ami miatt már csak 3 csapatot indíthatunk az EL-ben. Ergo jövőre jó eséllyel az lesz, hogy a bajnokságban első 3 indulhat a BL-ben, ebből 2 szabadkártyával, a 4. helyezett indul alanyi jogon az EL-ben, az 5. helyezett jobb esetben szabadkártyával indulhat az EL-ben. Ebből több dolog következik:

- az MKSZ anyagi támogatása nagyon jelentős része a kisebb klubok költségvetésének. Aki nem ér oda legalább az 5. helyre, vagy ha az EHF beint, és a 2 BL szabadkártya után már nem ad újabb szabadkártyát, akkor a 4. helyre, az lemarad anyagilag, és onnan nehéz visszakerülni a pixisbe.

- mivel az összes, kicsit is erősebb klubunk a BL-ben vitézkedik, az EL természetszerűleg el van hanyagolva, ami előre vetíti, hogy tovább csúszhatunk lefelé a ranglistán, ami miatt még kevesebb csapatunk indulhat majd a nemzetközi kupákban stb.

A fentiek miatt sajnos előbb-utóbb tényleg igaza lehet Bódognak: lesz 3-4-5 kupainduló, meg lesznek a többiek, a massza...:( Btw továbbra is marhaságnak gondolom a 14 csapatos lebonyolítást: anno azt mondták, hogy majd ebből lesz jó a magyar válogatott, mert sok meccs lesz stb. Látható, hogy nagyon nem így lett, csak a tucatlégiósok száma nőtt. Egy értelmes légiósszabállyal, 12-re csökkentett létszámmal a jobb magyar játékosok ugyanúgy az első osztályban játszanának, és ki lehetne söpörni a gyengébb légiósokat.

Előzmény: DIEGO22 (23427)
DIEGO22 Creative Commons License 2024.01.06 0 0 23427

Ballai Borival kapcsolatban nekem az a legnagyobb problémám, hogy nem látható semmi fejlődés, sőt szerintem évről évre egyre gyengébb a teljesítménye. Első évében még egész jól indult, azóta viszont szinte semmi értékelhetőt nem nyújt. Azt a kevés játékidőt, ami jut neki, inkább kapja Kurucz és Kovács, bennük én jóval több perspektívát látok.

Ferenczyvel kapcsolatban egyezünk: ha jobbat nem tudunk helyette, akkor maradjon. Ahogy írtad is, a tavasz végén és idén ősszel is voltak jobb meccsei.

De azért én még reménykedem, hogy a vezetőség igyekszik megtartani csapatunk elmúlt kb. 10 évben látott szintjét. Azaz mindig a közvetlen élmezőny mögötti legjobb pozícióban, 4-6. helyeken végezzünk!

Ne pedig az első négy mögötti maradék 10 nagyjából egyforma csapat egyike legyünk csak, ahogy Bódog jellemezte a jelenlegi helyzetet.

 

Előzmény: AlterEgon77 (23426)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.06 0 2 23426

Ballai Borit szerintem nagy reményekkel igazoltuk le, aztán volt egy betegsége, azóta árnyéka önmagának. Nagyon nehéz kérdés, hogy vele kapcsolatban mi lenne a helyes döntés (menjen vagy maradjon): időnként kisebb kockázatnak tűnik őt behozni az első csapat cseréjeként, mint a korukból és talán a kevés játéklehetőségből fakadóan szintén hektikus játékot produkáló saját nevelésű fiatalokat (Kurucz, Kovács). Nyilván el tudnék képzelni helyette egy csomó másik játékost (Farkas Johától kezdve, mondjuk Pál Tamaráig), csak hát kérdés, hogy kire tudnánk cserélni? Annak nem sok értelmét látom, ha cseberből vederbe tartanánk.

Ferenczyt sosem kedveltem különösebben, de én - többek között Montival ellentétben - legalább törekszem arra, hogy objektív legyek az egyes játékosok megítélése során. Volt pár meccs ebben a bajnokságban (illetve a tavalyi szezon végén is), amin kifejezetten gólerős játékot produkált, 4-5 gólokat dobott, ami tőle elég jó eredmény (főleg hogy általában nem játszik végig támadásban). Vele kapcsolatban is azt érzem, hogy nyilván lehetne tőle jobb játékosunk azon a poszton, de hogy ez mennyire elvi lehetőség, és mennyire valósítható meg a gyakorlatban (az anyagi helyzetünkre visszavezethetően), azt nem tudom megítélni (más szavakkal: ha tudunk tőle jobbat igazolni, akkor felőlem mehet, különösebben nem fogok bánkódni a távozása miatt).

Előzmény: DIEGO22 (23425)
DIEGO22 Creative Commons License 2024.01.06 0 1 23425

Elnézést, itt természetesen Ballai Borira gondoltam, mivel a belső posztos játékosainkkal foglalkoztam.

Ballai Anna a nagyon hullámzó teljesítménye ellenére valóban a jobbik balszélsőnk.

Ferenczy rutinja és védekezése hasznos, de támadásban rengeteg hibával játszik és sajnos szerintem már nem fogja visszanyerni régi, sérülés előtti formáját.

Előzmény: DIEGO22 (23422)
Bódog65 Creative Commons License 2024.01.06 0 0 23424

Ballai Anna csak második éve van Vácon, a tesója Bori van itt harmadik éve! Tulajdonképpen Fruzsinak is a második éve, mivel az elsőben sérült volt, a másodikan nagy nehezen felépítette magát a végére hellyel közzel sikerült is. Én személy szerint mind a három játékost sajnálnám, ha elmennének!
Ebben a harmadik évben meg sajnos a realitások beigazolódnak, a bajnokság első négy csapata nagyon kilóg a bajnokságból, a másik tíz csapat meg nagyjából egyformák.
Igazából már tavaly sem sikerült bravúrt végrehajtanunk, ezzel szemben több pontot is veszítettünk esélytelebb csapatok ellen, és ez idén sincs másként.

Előzmény: DIEGO22 (23422)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.06 0 0 23423

Kácsor állítólag külföldre tart, szóval nem gondolnám, hogy pont ő jönne, de végülis nem lehet kizárni sem (azt gondolom, ő komoly erősítést jelentene a mi szintünkön).

Viszont ha tényleg válogatott játékosok jönnek, akkor ilyen szempontból (is) beleillene a pletykákba. Meglátjuk.

Ballai Anna játéka nagyon hektikus, sajnos azon a poszton nem vagyunk túl acélosak. Ha sikerülne egy szignifikánsan jobb balszélsőt leakasztani, akkor tőlem mehetne, de a poszttársa még nála is gyengébb produkcióval rukkolt elő. Ami Ferenczyt illeti, ő szerintem feljavult az utóbbi szűk egy évben, és mivel a védekezésben elég fontos szerepe van, én nem feltétlenül küldeném el. 1-2 rutinos játékos mindig kell a fiatalok mellé.

Előzmény: DIEGO22 (23422)
DIEGO22 Creative Commons License 2024.01.05 0 1 23422

Valóban nagyon egyetértünk! Én sem hiszek benne, hogy váratlanul érkezik egy komoly balkezes bombázó, de még egy kicsit reménykedek, hátha csoda történik...

A koncepció, amit írsz, az nagyon is valószínű! Ez esetben viszont akár Kácsor is érkezhet, így Kácsor/Csíkos ballövő, Marincsák/Kurucz irányító, Kovács jobblövő. És ide esetleg még valaki...

Az általad nem említett Ballai A. és Ferenczy pedig nálam a távozók közé kerülne, az itt töltött lassan 3 évük alatt túl sok maradandót nem alkottak.

Előzmény: AlterEgon77 (23421)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.05 0 2 23421

Ezzel mondjuk mélységesen egyet tudok érteni, de a realitása igen csekély (mármint a balkezes átlövő érkezésének).

Egyébként mivel Marincsák ugyebár irányító, nem tartom kizártnak, hogy az a koncepció, hogy inkább jobbkezes átlövőt próbálunk igazolni, aki Csíkos Lucával megoldja a posztot, irányítóban pedig marad Niki, illetve Kurucz és szükség esetén Kovács Anikó is bevethető azon a poszton.

Egyébként vélhetőleg azért nem mindenki fog elmenni azok közül akiknek a nyáron lejár a szerződése, inkább arra tudok gondolni, hogy késnek a bejelentéssel a klubnál.

Előzmény: DIEGO22 (23420)
DIEGO22 Creative Commons License 2024.01.05 0 2 23420

Csire helyére mondjuk jöhetne, szegénynek nagyon nem megy...

De ha esetleg tényleg érkezne komolyabb erősítés, akkor inkább irányító jöjjön. Legjobban pedig annak örülnék, ha sok-sok év után újra lenne egy jó balkezes átlövőnk. 

Előzmény: AlterEgon77 (23417)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.05 0 0 23419

Ki tudja? Budaörs is felmerült az egyik fórumon, mint célállomás, és tudtommal ott sincs se Audi, se BMW, de még egy nyamvadt Suzuki-gyár sem...:P

Előzmény: ZLajos (23418)
ZLajos Creative Commons License 2024.01.05 0 0 23418

Ha igaz, hogy az AUDI áttelepül Vácra, miért ne?

Előzmény: AlterEgon77 (23417)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.05 0 0 23417

A klub egyelőre nem nagyon erőlteti meg magát a bejelentések terén...

Időközben az is hivatalos, hogy Schatzl Nadine is klubot vált, csak nem ő lenne az a válogatott játékos, aki Vácra tart?!? :P

Előzmény: AlterEgon77 (23416)
AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.04 0 5 23416

Hivatalos lett tehát, eddig tartott reménykedés, hogy esetleg mégis maradhat. Nem maradt más, mint sok sikert kívánni neki a folytatásban, egyszersmind reménykedni abban, hogy sikerül őt megfelelően pótolni (ami nagyon nem lesz egyszerű).

Nem mellesleg ha jól sikerül a beilleszkedés és a játék számára, az csípős válasz lehet azon kritikákra, miszerint "motiválatlan, lébecolós, védekezésbe beletojós" játékos lenne - már csak ezért is erősen drukkolok, hogy kinn is húzóember legyen...:P

Előzmény: ZLajos (23415)
ZLajos Creative Commons License 2024.01.04 0 4 23415
ZLajos Creative Commons License 2024.01.03 0 0 23414

Kedves Egon! Megszólítva érzem magam a 23407-es beírásom által. Kérlek, olvasd újra!

Addig is: úgy kezdtem a beírásomat, hogy "Ha már tippelgetünk", továbbá végig feltételes módban írtam a 3 nevet, Csenge kontra Lucát illetően használtam a "perspektívikusan" kifejezést, amely nálam azt jelenti, hogy idővel átveheti az ő szerepét. Tehát senki által nem hangzott el egy "remekül tudna pótolni" megállapítás. Mindezen túl tökéletesen tisztában vagyok Csenge értékeivel, amit pl azon kevesek egyikeként hangsúlyoztam is a VB szereplése kapcsán rázúduló támadás-cunami ellenvéleményezőjeként. Lásd 23375-ös hsz.

Előzmény: AlterEgon77 (23412)
RnD Creative Commons License 2024.01.03 -7 9 23413

Kuczora esetében mindig figyelembe kell venni h védekezésben használhatatlan.

 

Ezért ha sikerül helyette találni valakit akit védekezésben nem kell cserélni + elöl is gólerős  (mégha nem is Kuczora szintjén) máris egy nagy lépést tett a Vác a pótlására.

AlterEgon77 Creative Commons License 2024.01.03 -3 2 23412

Így van, az nem erősítés, max. (ilyen-olyan) pótlás. Eleve nevetségesek (és rendkívül "szakmaiak") azon vélemények, miszerint egy regnáló gólkirálynőt, remekül tudna pótolni egy olyan junior, aki eddig még olyan sokat azért nem tett le az asztalra...

Bordás támadásban gyengébb, védekezésben erősebb Helembainál, de a gyors közép és a lerohanás az hiányozna, ha Fanny elmenne. Such eddig nem nagyon váltotta meg a világot Vácon, úgyhogy talán azon a poszton lehetne erősítésről beszélni, ha és amennyiben tényleg a lentebb megnevezett 3 játékos jön.

Előzmény: DIEGO22 (23410)
DeepSpace Creative Commons License 2024.01.03 0 2 23411

Csizmadia Fanninak is lejár a szerződése és szerintem Bánfainak is az FTC-nél (így a kölcsönszerződése is).

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!