A csinnka vagy mi a rák nem azért lépett le innen.Kaptam néhány mailt a pofátlankodó leveleiből - miképp is zaklatja az embereket, hogy vegyenek tőle ilyen szirszarokat.Gondolom, seperc alatt ráérzett, hogy nyilvánosságra hozok belőlük néhány részletet, akkor nagyon rossz lesz neki - legalábbis a topic elején hangoztatott altruista dumájához képest.
Az tény, hoyg roppant szerényen eresztették el agyilag.Ehhez képest meglepő az az erőszakosság, ahoyg nyomul.Még annyi esze sincs, hogy belássa, régesrégen elveszítette a vitát.
Drága csillagom. A te érveid? A jelenlegi vitát kikerülendő, elkezdesz kutakodni a fél évvel ezelőtti hozzászólásaimban és abból idézgetsz, vagy olyasmit adsz a számba amit én nem mondtam, Ezt hívod te érvelésnek.
Megtaláltam a kulcsot.
Látom, máshol ezt alkalmazták ellened és most te, ugyanazt folytatod máshol.
Hogy is van ez? Nekik nem de neked lehet?
Itt te fel vagy háborodva? Ha valaki: vagy olyasmit adsz a számba, amit én nem mondtam,
De te ezt nyugodtan teheted?
És hogy is folytatod? Ezt hívod te érvelésnek.
Ne ezt kérdeztem tőled én is hiába!
Tudod a fikanickek általában még akkor szoktak megbukni, ha rossz a helyesirásuk és ugyanazokat a hibákat követik el. Érdekes, hogy a mikor szót te is és valakivagyok is két k-val írja.
Drága csillagom. A te érveid? A jelenlegi vitát kikerülendő, elkezdesz kutakodni a fél évvel ezelőtti hozzászólásaimban és abból idézgetsz, vagy olyasmit adsz a számba amit én nem mondtam, Ezt hívod te érvelésnek.
Megtaláltam a kulcsot.
Látom, máshol ezt alkalmazták ellened és most te, ugyanazt folytatod máshol.
Hogy is van ez? Nekik nem de neked lehet?
Itt te fel vagy háborodva? Ha valaki: vagy olyasmit adsz a számba, amit én nem mondtam,
De te ezt nyugodtan teheted?
És hogy is folytatod? Ezt hívod te érvelésnek.
Ne ezt kérdeztem tőled én is hiába!
ha lehet ne kerüld ki a választ, ugyis addig msolom be....
Most mondjam, azt hogy te meg pyr. Ugyanazok vagytok.
Mert csak ti rátok jellemző, ha nem tud válaszolni, akkor átmegy támadásba és azt is úgy, hogy a másik felet folyamatosan sértegeti alpári stílusban.
És minden nemű kérdés elől kihátráltok, kihátrálsz