Akkor lent találkozunk, Kahybbal tolom én már kedden lemegyek egy hétre. Pippo ha nem tudsz csütörtökön gyere szerdán! :-) Ja, lesz Partizan-barcelona kosár is.
Úgy hírlik, elég pokoli lesz a mérkőzés, mivel a PAOK és az Olympiakos szurkolói is akarnak egy szeletet a tortából :) A kérdés megint csak a vízum... :/
Dragan "Pixi" Stojković a B92 internetes portál tudomása szerint 16h-kor bejelenti, hogy távozik az elnöki posztról. Utóda egy üzletember, bizonyos Spasojević, az ITM cégcsoport elnöke lehet. Stojković álítólag visszamegy Japánba, Nagojába, ahol a pályafutását befejezte.
több mint 100 kommentár érkezett dufél négyig a hírre, ahogy kivettem, megoszlanak a vélemények (a "dupla krunát" mondjuk majd' mindenki megemlítette...)
Az első groclin videón van a válaszolgatós, amiről írtam. Sajna, ott "csak" a függőleges félbeosztást mutatják, de az is pazar! Lyukas hátú zvezda-mez, mint 56-ban a magyar zászló? ;)
Most megy kosár a tévében. Alázzuk a horvát Cibonát. Sajna, nincs szurkolás, csak 3000 tapsikoló néző a Pionirban.
Eric: nem gond a horvát. Kevesen hiszik el, de a szerbek sincsenek mind ellenük, ha 3. ország ellen játszanak a csapataik. 2 hete Belgrádban járt Toni Kukocs a Divac rendezte kosárgálán és olyan szeretettel fogadták mintha saját sztárjuk lenne. Ha jobban belegondolunk, az is volt. Mellékesen én is a Dinamonak vagy a Hajduknak szurkolok egy német vagy francia stb ellenfél ellen. Voltam is több meccsükön, az is jó kis parádé.
a program:
okt25: Zvezda-Bayern
nov8.: szabad
nov29.: Arisz Szaloniki-Zvezda
dec5/6.: Zvezda-Bolton
dec19/20.: Braga-Zvezda
poén: az Arisz Szaloniki edzője, bizonyos Bajevic 2007. március 10-ig belgrádban edzősködött egy piros-fehér csapatnál... ;-)
a B92 internetes portálon egy hozzászóló (volt egy bizonyos BakiCZ is Delije Budapest aláírással!) azt írta, "reálisan" nézve döntetlen a Boltonnal, győzelem a görögök és a portugálok ellen - 3. hely
köszönöm (talán nem utáltok ki, ha elárulom, h nemcsak a szerb, hanem a hervát focit is figyelemmel kísérem, sőt - na, most kapaszkodni - ha nincs szerb csapat a láthatáron, még szurkolok is a horvátnak...)
metalwarriornak: Lucas portugál (João Nuno da Silva Cardoso Lucas a becsületes neve)