Ha épp egy FAP-FAP Ikarus, amire a 10-100 retard épp aktuálisan nyáladzik, esetleg be is linkelgették zárt Öngyilkosságot elkövetőIkarus csoportokba. Hogy ott mi mehet...
Ha épp valami Húhdeprofifotós amicsi elkezdi lájkolni random a világot, s akkor jön az egész haveri köre, mert ezeknél az a menő, ha a főmarha lájkolt valamit, akkor nekik is kell. De ilyenkor látszik a lájkszámon, s a főmarhát letiltva nyugi lesz.
Emlékszem amikor az egyiket elengedtem a 105-ösre tesztbuszozni. A többi nem értette. Meg voltak győződve, hogy hazamehet. Hiába mondtam nekik, hogy nem hazamegy. :)
Találkoztam rellé topiktárssal, aki azt mondta, hogy nem lesz ilyen. Most volt a 7E / 260 / 435. Aztán jövő péntek búcsúzik a 23E, majd utána hét elején a 405, végén a maradék 280. Szóval, ha van mehetnékünk, akkor lesz még pár alkalom, de nem december.
Az nekem is jobb, mint most, max valami rapid kilógós fotót tudok összehozni holnap. Viszont a 280-asok még nem búcsúznak, ha annál lesz valami program értelmezhető időpontban, az is jöhet.