Keresés

Részletes keresés

Vincenzo1524 Creative Commons License 2003.06.02 0 0 118
Heló mindenkinek!

Örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot, mert bő másfél évig hasonló problémával küzködtem. Mivel úgy érzem, sikerült átlépnem a dolog felett, utólag visszagondolva egy-két gondolatot és megérzést megosztanék.

Bár köztem és a kis hölgy között (relatíve) csak 6 év van, mégis hasonló cipőben éreztem magam, mint a topikindító srác. Én 21 voltam, amikor megismertem az akkor 14 éves lánykát, és hát teljesen elvarázsolt. Magamat nem tartom teljesen értelmetlen és buta, bunkó embernek, legtöbb esetben megpróbálok földhözragadt gondolatok és elvek szerint élni, ezen azonban nem bírtam túllépni. Ha - hálaajóégnek - körbe vagyok véve hozzám korban sokkal inkább illő hölgyekkel, sőt, idősebbekkel is szép számmal, akkor miért egy 14 éves lány társaságában érzem mégis legjobban magam? Erről a lehető leggyorsabban megpróbáltam lebeszélni magam, minden bevethető eszközzel, de csak találkoztunk, csak beszélgettünk, lehetetlen volt elszakadni tőle - és valójában nem is szerettem volna.

Utólag visszagondolva, a legfőbb ok valóban ott keresendő, hogy a jelenlegi 14-15 éves lányok mérföldekkel fejlettebbek, mint 1., az azonos korú fiúk; 2., pl négy-öt évvel ezelőtt. Némely 15 éves hölgy ha másban nem is, de fizikai adottságban messze túlszárnyal jóval érettebb lányokat, s mitöbb, erre mondhatni szemérmetlenül rá is tesz egy lapáttal. A jelenség élő, saját szememmel tapasztaltam egy vidéki diszkó oldalában, hogy egy 15 éves lány olyan magabiztossággal térdel egy nála minimum 10 évvel idősebb csávó előtt, mint ha mi sem lenne ennél természetesebb. S hogy egyáltalán nem volt rákényszerítve, ezt azért írom le ilyen bizonyossággal, mert az egész diszkóban ő volt a leghivalkodóbb táncos, helyi ismerősnél rákérdeztem a korára, majd az intermezzo-t követően még forróbb tánccal folytatta az estét.

Azért 15 évesen, ha jól emlékszem, az első barátnőmmel alig mertünk egymáshoz érni. Ehhez képest élő példa játszódott le a szemem előtt. Ez a történet nem azt hivatott bebizonyítani, hogy egy 20 év feletti srác már teljesen biztos lehet a dolgában még egy 14-15 éves hölggyel szemben is. Pusztán arra próbáltam rávilágítani, hogy lényegesen alacsonyabbra lett helyezve az erkölcsi mérce, és erről megint éveket lehetne vitatkozni, hogy miért (jómagam elsősorban rögtön a valóságshow-kat említeném meg, de ez full off-topik).

Minthogy fizikai értelembe véve is igen rátermettek a még szinte gyermeknek számító hölgyek, magától érthetődik (s így is van), hogy szellemileg is jóval kiforrottabbak. Viszont ugyanez a saját korukbeli fiúkról egyáltalán nem mondható el. Az én 15 éves hölgyikém is jobbára azért kereste a társaságomat, mert velem minden olyan dologról el bírt beszélgetni, amiről pl az osztálytársaival nem (arra gondolom nem muszáj kitérnem, hogy a legjobb, legőszíntébb beszélgetések mindig az ellentétes nemř emberkék között jönnek létre), viszont úgy gondolta, hogy anyuci pici lányaként minimum nevetséges odaállni a saját kis - tán gyerekesnek vélt - elméleteit megvitatni. Adott hát egy már nem gyerek, de azért még nem felnőtt ember, aki nemcsak, hogy meghallgatja, de szintúgy megosztja vele az ő saját gondolatait, véleményét, mitöbb, ha érzi, hogy nagy butaságról van éppen szó, akkor finoman helyreigazít. A mi kettőnk esetében legalábbis úgy érzem, maximálisan erről volt szó. Testi kapcsolat kialakítását egyáltalán nem terveztem, ehhez nincs meg a megfelelő hozzáállásom, engem a korkülönbség folyamatosan zavart. Két-három év múlva vitathatatlanul nem történne ilyen meg, de hát még nem élünk két-három évvel később.

Szóval (már most szeretnék elnézést kérni a hosszú hozzászólásért), az első és szerintem egyik legfontosabb ok az a "már nem gyerek-még nem felnőtt"-típusú, őszinte beszélgetőpartner keresése illetve megtalálása. A második ok ebből következik. 15 évesen azért már mindenki kíváncsi testileg is. Ha eleve beszélgetni nem bír a hasonló korban lévő fiúismerőseivel, akkor hogy a túróba próbálkozhatna velük más területen? Sokkal inkább megbízik egy nálánál idősebb, tapasztaltabb emberben, aki valóban sejthetően többet látott már, tényleg tudja, hogy nagyjából mit hogyan kell megérinteni, hova kell nyúlni. Félelme pusztán a saját reakcióitól következhet be.

Történetemben forgó hölgy ott követett el óriási hibát, hogy egy szintén 15 éves srácnak engedett. Akit persze élénken érdekelt a szexualitás kérdése, de hát mondanom sem kell, köze nem volt az egészhez. Hiába volt hatalmas szerelem kettejük között (addigra lassan már fél éve együtt voltak, ami minden tekintetben - sajnos - hosszú időnek számít manapság), az esemény olyan szinten volt negatív és kiábrándító, hogy azóta a hölgy semmilyen vele azonos korú sráccal nem kerül egy légtérbe, ha nem muszáj.

Ez szerény véleményem szerint - bár sem korban (23), sem hozzáállásban nem közelítem még meg a szülő fogalomkörét - két igen alapos és fontos indok arra, hogy az egész miért kezdi elveszíteni az abszurditását, és miért egyre inkább jelenlévő "probléma". Én még javában próbálom élni az életemet, több mindenre tudok odafigyelni, és hát fő mozgásterem természetesen a lányok köré épül. Így igazán mondhatom, hogy van némi rálátásom a 15-25 év közötti hölgyekre. És szerintem bármennyire is ismeri Léda a lányát, van esetleg közvetve köze a baráti köréhez - elég egyetlen olyan hasonló korú lányismerős, aki vagy fizikai vagy szellemi csalódást már átélt egy vele azonos korú sráccal, és a fejlődésben lévő szervezet egyszerřen megijed.

Innentől kezdve szerintem természetes az idősebb srácokhoz való vonzalom. És ténylegesen elnézést, hogy topikba debütálóként ennyit írtam.

lilah2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 117
volt olyan iskolatársam, aki 15 évesen szülte az első gyerekét, aztán még kettőt és fel is nevelték őket tisztességesen, egy kb. hassonlóan idősebb ffival.
Előzmény: lilah2 (116)
lilah2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 116
nem lehetne azt a 14 éves lányt villámgyorsan felklészíteni a felnőttségre? mert akkor legalább egy oldalon állnának, nem lenne folyton balhé, titkolózás, krízis egyszerűbbnek tűnik úgy megoldani a most megoldhatatlan dolgokat. de lehet, hogy túl naív vagyok, egy 14 éves lány lehet már felnőtt, vagy közel lehet hozzá, főleg, ha segítenek neki, hogy ne a szembenállást válassza.
Schusy Creative Commons License 2003.06.01 0 0 115
"nálunk az volt az indítóok, amit fent dőlt betűvel kiemeltem:nem voltam itthon,nem vettem részt a család életében, és ha hazajöttem, követeltem.EZÉRT történt minden.Miattam, és nem miatta,Sajnos későn jöttem rá."

Apa ez így nem igaz. Nem hibáztathatod magadat, azért, amit én követtem el, mint ahogy én sem hibáztathatlak Téged.
Nem is teszem.
Tény az, hogy sosem tudtunk egymással igazán beszélni, sosem tudtalak igazán megérteni, s te sem engem.
Ez levezethető rettenetesen hasonló természetünkből. Ugye két dudás...

De én szeretlek. Te vagy az apám, és soha nem tudná ezt senki pótolni. Szeretlek minden hibáddal együtt, még akkor is ha nem hiszed.

Amit tettem, talán rosszul tettem. Én hiszek abban, hogy végig tudom csinálni. De RÁD, és a szeretetedre ehhez mindig szükségem lesz.
Miattam alakult így, nem miattad. Ezt ne feledd!!!

Zsuzsa

Előzmény: MALWIN (71)
rali Creative Commons License 2003.06.01 0 0 114
Na,mi nyűg,malwin?
Előzmény: MALWIN (113)
MALWIN Creative Commons License 2003.06.01 0 0 113
Látom, jártál másfele...
Most kiszállok, a történet megviselt kissé.
Előzmény: Léda2 (112)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 112
Ó, nem is vettem annak. :-)))))
Előzmény: Swanheart (110)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 111
Igen, azt hiszem jómagam is, mert megy a VV döntő, és különben is magam is úgy érzem, ezt az idő, a szeretet és az fogja megoldani, ha az ember minnél kevesebb embertől vár segítséget. Az életünket csak magunk tehetjük rendbe. Mások csak röhögnek vagy szörnyülködnek mások baján.Azért vannak kivételek, de ők csak a szabályt hivatottak erősíteni. Olyan emberektől meg nem is lehet elvárni, hogy átérezze amit egy cipőmben járkáló(Malwin), akinek sosem volt még gyereke. Ki az aki ezt átérzi? Egy 14 éves lány, vagy aki volt 14 éves lány, az anyák és az apák, akiknek kamasz gyerekeik vannak. Én büszke vagyok a lányomra. Mert úgy szerettem és neveltem, hogy TUDOM (vagy szeretném tudni...) ő tudni fogja hol a helye. És a döntését el kell fogadnom.
Előzmény: Törölt nick (109)
Swanheart Creative Commons License 2003.06.01 0 0 110
Én sem kötözködni akartam, csak óhatatlanul kiszúrom (sokan ajánlgatták a korrektori állást :o) ). Amúgy majdnem teljesen egyetértek Kegyeddel.
Előzmény: Léda2 (108)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.01 0 0 109
Az mindegy, hány éves volt Romeo. Woody Allen is elvette a nevelt lányát. A közerkölcsnek nem kell elfogadni minden passzusát. Arra kéne rávenni a palit, hogy buzditsa tanulásra (is) a lányt... persze ehhez jó viszony kell, és ez itt lehetetlen. Itt nincs modus vivendi, érzem...

(én most kiszállok, ezentúl csak olvasni fogom a fejleményeket).

Előzmény: Léda2 (104)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 108
Elnézést, nagyon nagy vehemenciával gépelek, mindenki haLYJítson rám egy követ. Köszönöm a figyelmezetetést. Nem szokásom pedig.
Előzmény: Swanheart (106)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 107
Na igen, ezen elgondolkodtam már. Nem vagyunk egyedi eset. Csakhogy a hölgyike már kijárta az iskolát, csak Gyuri bácsi pelenkázásával kell foglalkoznia. Megalapozta a jövőjét (mindenféle szempontból, hehhhe) csak aztán hülyült meg.
Előzmény: andaluziai kutya (105)
Swanheart Creative Commons License 2003.06.01 0 0 106
Bocsánat, nem áll jogomban kötözködni, DE:

erre is muszály reflektálnom

Nekem meg erre kell reflektálnom. A muszáJ-t pontos J-vel írjuk...

Előzmény: Léda2 (97)
andaluziai kutya Creative Commons License 2003.06.01 0 0 105
Relatíve a Faludy Gyuri bácsi esete se sokban tér el a tárgyaltaktól. Az ő "szerelme" szülei vajon mit szólhatnak?
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 104
Ehhh, ez nem így van. Megjegyzem, hány éves is volt Rómeó???....
Meg ha jól emlékszem abban a korban a 14 éves leánykát férjhez adni nagy divat volt....
Ma valahogy más a közerkölcs. Nem az a baj, ha tetszik neki, leírtam. Nekem is van ifjú kollégám akinek elbájol a közvetlensége, kedvessége, mégsem vagyok szerelmes belé, és nem hülyítem idiótaságokkal. Ma divat mindenkit lepedofilezni, jóérzésű apukák a szekrény aljába gyömöszölik a boxert, nehogy hamvas leánykájuk rohanjon a rendőrségre, hogy apa simogatott. Tisztában vagyok vele! Soha nem is mondtam, hogy pedofil. Én azt mondtam, kissé idősecske a gyermekhez, generációs különbségek vannak, valamint hogy TAPASZTALOM, hogy a nagy jóakaratával mégsem azt éri el a gyereknél, amit ő állít...
Előzmény: Törölt nick (103)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.01 0 0 103
Azt hiszem, kedves Léda, maga is beleesett a pedofilpszichozis csapdájába. Nem mindenki pedofil, akinek tetszik egy hamvas szép ifju lány. Rómeo is pedofil volt? Júliája nem volt idôsebb a maga lányánál... (Nem pedofilia miatt nem lehettek egymáséi).
Előzmény: Léda2 (102)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 102
Nagyon szeretem, ezen nincs is mit gondolkodni. Ha csak rám néz, összeszorul a szívem a szeretettől. Persze, mikor voltak durva történések, akkor én is elbizonytalanodtam...Bárki ezt tette volna, bárki! Még mindíg úgy élek, ha bárhová megyek, ő az első, akire gondolok (érthetőbben: a TESCOban úgy vásárolok, hogy azt nézem, mit szeret, ha meglátok egy cuccot, elgondolkodom, tetszene-e neki...)
Nem mi zavarjuk össze a gyerkőcöt, hanem pont ez a pali, aki a folytonos szeretetéhségével meg a hangulatváltozásaival tartja sakkban a gyereket.
Előzmény: Törölt nick (101)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.01 0 0 101
Szereti egyáltalán a lányát? Csak gondja van vele.
(Valamikor szerette, de azóta kamaszlány lett...)
Előzmény: Léda2 (100)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 100
Tanácsot? Nem kell nekem már tanács. Ha a szeretetem nem segít, akkor semmi. Ürge mellette amúgy is idegbolond. Hol mi vagyunk számára a megtestesült jószülők, hol meg a legszemetebbek, akiktől menekül a skac. Naná! Mindíg attól függően, hogy áll a szénája. Míg azt hittem, csak barátok, addig nagggyon is jó anyuci voltam. Ez a téma már nem is erről a sügérről szól. Hanem róla, rólam, a férjemről, a mi kis családunkról, amibe ez a kukac csak berágta magát. De a kitartás és a szeretet nagyon szupi gilisztaölő!
Előzmény: Törölt nick (99)
Törölt nick Creative Commons License 2003.06.01 0 0 99
"söpörj a kullancsosba pajti" - ez jól hangzik, még nem hallottam. Milyen tanácsot akar hallani, kedves Léda?
Előzmény: Léda2 (95)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 98
Gép01-et aztán meg abszolúte nem vágom le. Ki írt olyat, hogy mit kellene tenni ezzel (vagy a többi palival...) az emberrel? Mi pontosan azt írtuk, hogy bár mindenki azt tanácsolta, vágjuk kiadósan szájon, mi nem teszünk ilyet. Anyukám így nevelt a drága.De még jóapámtól is azt láttam, hogy észérvekkel meg lehet győzni embereket. Bár az is igaz, az még az átkosban volt. Ott még tartottunk a tanártól, volt tisztelet és volt bennünk tartás, nem terror, ne értse félre senki! Ma már semmitől sem félnek a fiatalok. És ez rossz! Piásan vezetni buli, 12 évesen hetyegni buli, a suliban megveszi a füves cigit, utána se kell mennie, és aki nem narkózik az a hülye, kiközösítik. Mit is várok akkor? Egy tuti: nem kell ránk kenni a balhét. A férjemnél türelmesebb, kitartóbb, intelligensebb pacákkal nem találkoztam még. Ráadásul sokszor az elveivel ellenkzve megvette az x. ezer forintos csukát a gyereknek, csak, hogy lássa már valaminek örülni. Akkor két órát örült...
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 97
Hát igen...erre is muszály reflektálnom. Mégis: KINEK az érdeke? A kislánynak az az érdeke, hogy tanuljon. Nem baj, ha moziba megy, nem baj, ha buli van, de első a tanulás. A pasinak az az érdeke, hogy ne neki kelljen majd eltartani, mint egy ingyenélőt, hanem ő is hozzon majd valamit a családi kasszába-a kör bezárult, tanulnia kell. Most mi van? Igen, megvárhatja , míg 16 éves lesz, és aztán addig is vagy talál magának valakit, vagy nem. Meddig tart egy kapcsolat 15 évnyi korkülönbséggel? Ami egy 29 évesnek már unalmas, az egy 14-nek még tabu(kéne, hogy legyen...). Művészfilmekről hogyan fognak társalogni, ha soha nem olvasott Stendhalt, Zolat, mittudoménmit? Még a kötelező olvasmányokat is kiveszi videon. Azt meg, hogy egy kiscsaj csábítgasson, röhejesnek tartom. Forr a vére, naná, űzik a hormonok! De ha a bugyiját le kell venni az orvosnál, a szőnyeg alá kúszna. Nem kell bátorítani, kérem szépen. Mellesleg visszakanyarodok a kezdő gondolathoz: MI A FÉSZKES FENE vezet valakit oda, hogy egy ilyen gyerekbe szerelmes legyen? Számomra ez abszolúte érthetetlen. Ez kb. olyan, mintha jómagam egy 16 éves hamvas kisfiúval melegíttetném az ágyikómat nap mint nap. Nem vágyom rá. Biztos beteg vagyok!
Előzmény: MALWIN (90)
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 96
De nézzenek magukba egy kicsit, miért keresi a lány az apát is egy ilyen kapcsolatban. Vmi kimaradt az életéből, nem úgy kapta meg ahogy ideális lett volna. Most meg már késő, nem a papára néz fel büszkén, hanem a felnőtt, érett pasijára (az ő szemében). Most már értelmetlen tiltani, fenyegetni, büntetni, példabeszédekkel bombázni. Azért lopja el a mobilt, mert szerelmes és hallani akarja a kedvese hangját. Nem azért, mert makacs, engedetlen, hazug. Ha iskola után nem engedi el a szülő sehova, akkor el fog lógni az utolsó óráról és úgy találkozik a sráccal.- ehhez meg csak annyit fűznék hozzá: Mi is maradt ki az életéből? Megmondom neked: az, hogy nem kellett csinálnia semmit itthon! Az, hogy nem kapott két jól irányzottat, amikor a túl demokratikus nevelésemnek köszönhetően előszőr szemtől szembe lehülyézett. Az, hogy a férjem volt az egyetlen, aki a családból megpróbálta nem hagyni magát, hogy egy gyerek irányítsa az életet. Az, hogy rászóltam, amikor már tízévesen meg akarta váltani a világot, mert tudta, hogy szép, és elmagyaráztam neki, hogy ebből csak ideig-óráig lehet megélni. Az, hogy megpróbáltam, hogy ne vegye természetesnek a méregdrága éttermeket, utazásokat, ruhákat és a menő autókat?! Igen, az...
Léda2 Creative Commons License 2003.06.01 0 0 95
Sziasztok!

Én büszke vagyok az anyatigris jelzőre, mert el akarom hinni, hogy ez egy dícséret, csakis az lehet, nem?!
Ha már az anyatigriseknél tartunk, leírom azt is, hogy tudjátok, miért nem fordulok többet senkihez sem segítségért. valaki ajánlotta Illetékes Nagybefolyású Mindeható Elvtársat, ha valaki, ő majd segít. Ja. Segített volna, csakhogy nem kértem belőle. Nem egyszerű volt a helyzet, rengeteg időbe és fáradtságba került, hogy levakarjam magamról! Soha többet! Mert ugye csak úgy egyszerűen nem lehetett neki szt mondani, hogy söpörj a kullancsosba pajti, nekem nem a férjemmel, hanem a gyerekem nukijával van gondom!!!! Elég gáz, nem?

rali Creative Commons License 2003.06.01 0 0 94
Szerintem nyilvánvalóan általánosságban beszélt.Én legalábbis úgy értettem.
Előzmény: MALWIN (93)
MALWIN Creative Commons License 2003.06.01 0 0 93
Anyatigris=Léda,O.K, de apukaként csak én írtam ide.
De lehet, hogy igazad van.
Előzmény: rali (92)
rali Creative Commons License 2003.06.01 0 0 92
Szerintem nem rád célzott.
Előzmény: MALWIN (91)
MALWIN Creative Commons License 2003.06.01 0 0 91
Hello Gép01!

elszánt apukák vannak, akik szeretik fölsorolni, hogy mit tennének azzal, aki közelítene egyetlen szemük fényük felé úgy, ahogy az nekik nem tetszik.... :)

Idéznél tőlem?

Előzmény: Törölt nick (87)
MALWIN Creative Commons License 2003.06.01 0 0 90
Miután megszólitattam, úgy érzem, válaszolnom kell.
. A 18 éves kislányt "elcsábító" egyetemista is börtönbevaló gazember a szülő szemében, főleg ha az ártatlan nyuszika sírva panaszolja, hogy két végigszexelt éjszaka után lelépett a szemét alak...

Azt, hogy "ártatlan nyuszika", senki nem állította.Nagyon is volt neki előélete, és nem is lepődtem meg nagyon, az anyját ismerve.Ezzel együtt a pasi nem elvetemült gazember, a lelkiismeretével számoljon el ő maga.Mindössze annyit kértem, hogy felejtse el, hogy ide egyszer még visszajön.Ha elmegy, végleg megy.

A többivel egyetértek, és ami engem illet, nyitott kapukat döngetsz.Persze, jó a bizalom, és tudom, hogyha tudják, hogy bíznak bennük, meghálálják.De hol a határ a bizalom, és az érdek között?
Quo vadis?
Mégis, kinek az érdeke?

Előzmény: ZSOLEV (89)
ZSOLEV Creative Commons License 2003.06.01 0 0 89
Az ember mindig félti a gyerekét, ez így természetes. A 18 éves kislányt "elcsábító" egyetemista is börtönbevaló gazember a szülő szemében, főleg ha az ártatlan nyuszika sírva panaszolja, hogy két végigszexelt éjszaka után lelépett a szemét alak...
De el kell fogadni, hogy jogilag a 14 évet betöltött személy "szabad préda". Nevelés, családi körülmény kérdése, hogy a gyerek lázadozva bár, de enged a szülői szónak és vár még egy-két évet vagy a nagy szerelem lángjában égve megadja a srácnak amit akar. Mert akar a 13 éves fiú is, a 16 éves meg már kiköveteli, különben lelép egy idő után. A lányka meg ha szerelmes inkább enged, csak el ne veszítse a pasit.
De a 20onvalahány éves srác nagyobb eséllyel felhúzza a gumit, már legalább rutinból is simogatja egy kicsit a lányt, tudja hova kell nyúlni, mit kell csinálni, míg a fiatal, tapasztalatlan gyerek könnyebben csinál bajt minden téren.
Mégegyszer mondom, megértem a szülők indulatát. De nézzenek magukba egy kicsit, miért keresi a lány az apát is egy ilyen kapcsolatban. Vmi kimaradt az életéből, nem úgy kapta meg ahogy ideális lett volna. Most meg már késő, nem a papára néz fel büszkén, hanem a felnőtt, érett pasijára (az ő szemében). Most már értelmetlen tiltani, fenyegetni, büntetni, példabeszédekkel bombázni. Azért lopja el a mobilt, mert szerelmes és hallani akarja a kedvese hangját. Nem azért, mert makacs, engedetlen, hazug. Ha iskola után nem engedi el a szülő sehova, akkor el fog lógni az utolsó óráról és úgy találkozik a sráccal. A nővéremet édesanyám hazavárta diszkóból legkésőbb este 10-re. A második alkalommal nővérkém ingerülten megjegyezte: ha le akarok feküdni egy sráccal ahhoz nem kell éjszakának lennie... Kapott egy anyai maflásat, de aztán szüleim belátták, hogy értelmetlen tiltás helyett többet ér a bizalom. Be kell látni, a mai fiatalok maguk döntenek már, nem várják meg a szülői jóváhagyást. A 12-13 éves lányok már kezdik megismerni a szexet, a 15-16 éveseknek meg már nehezen tudnál újat mutatni. Pl. az én időmben az análszex a fiatal lányok körében undorító, beteges, perverz dolognak számított. Most meg 20 éves korukra a legtöbb lány túlvan rajta. Ezen lehet csodálkozni, felháborodni, tiltakozni a jelenség ellen, de nem sok értelme van.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!