Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Eladó diana mod 6 tipusu légpisztolyom. teljesen új állapotban , szinte gyűjtői darab.
dupla rugós, dupla dugattyús ,visszarugás mentes. eredeti dobozában. sajnos képeket képtelen vagyok ide feltőlteni, ezért ha valakit érdekelne,emailben tudok kűldeni.
Van egy FÉG LG 422-esem nekem is. De a ritkasága miatt ami az állapotát is jelenti nem szívesen adnám el. Német puskát gyártanak de magyart már nem. Ennyi...
Tudok ajánlani egy régebbi HW 30 Mk II. tipusú nemrég vásárolt német légpuskát a 1020/430/2,7 kg súlyú tipusból 50000 Ft-ért ami igen minimális összeg egy ilyen légpuskáért de én időközben csere útján hozzá jutottam egy HW 95 Standard légpuskához és persze, hogy azóta Ő az ász. Így ha akarsz egy valóban spéci fegyvert akkor tudom ajánlani már csak az ára miatt is. Én nagyon olcsón szoktam adni az általam megunt fegyvereket amiért is egynémely nepper nem igazán lát szívesen a Fórumon de mit csináljak ha egyszer mindenkinek nem tud tetszeni a fizimiskám. Ettől még ha rám hallgatsz legalább megnézed ezt a fegyvert. Tel.: 0620 5432 052 Faragó János, Kispest. HELÓ
Értem én, de nem leszek én profi sohasem. Gyerekkoromban - a 80-as évek végén- jártam utoljára lövészetre Csillaghegyen. Ott Slavia és FÉG puskák voltak. Ha lenne itt ilyesmi, annak nagyon örülnék.
Hölgyeim és Uraim, szeretném magam névnapom alkalmával meglepni egy légpuskával. 30-40.000 forintot szánnék erre. Tudtok a beszerzésben segíteni? a whatsappom 06 30 2032062. Nagyon köszönöm előre is.
Sziasztok még mindíg eladó egy cz200s táras caliber 5.5 pcp légpuska 5 literes lévegőtartállyal megkímélt szinte új állapotban.Ára a cz200s 170.000ft a légtartály60.000ft külön is eladó.Érdeklődni a 06306218283 telszámon.
És folytatódik azzal, hogy szerda estig a puska a szerelék és a céltávcső foglalva. Kérem, hogy a továbbiakban ne telefonáljon ezügyben senki. Kösz és Heló...
Tisztelt Tagság! Anyagiak hiánya miatt eladnám az egyik jó minőségű török puskám amit nálam ki lehet próbálni és rögtön rájön e vevő, hogy mennyire igazam van! Ez a fegyver egy BORNER tipusú légpuska amit a KÖKI boltja árul és akár versenyre is lehetne menni vele némi egyénre szabott sütés állítás után. A hossza 1145 mm a csőhossz 495 mm a súlya 3000 g tehát három kiló. 782 mm hosszú fekete műanyag tusába van ágyazva és így akár szemerkélő esőben lehetne lőni vele. Ereje megfelel a 7,5 joulos energia határnak egy itthoni rövidített és gyengécske rugó használatával. Az eredeti rugóval 13 joult tudna. Keveset használtam mert több jó puskám van így az új tulaj igencsak jól járna vele! Fényképet sajnos nem tudok feltenni de a KÖKI honlapján látható a biztonsági boltban. Van rajta egy egyberészes középmagas távcsőszerelék és benne egy 4x32 WR tipusú újszerű GAMO céltávcső amit már szinte nem is lehet talán kapni Direkt összeválogattam a javát és mindössze féláron 45000 Ftért odaadom az első vevőjelöltnek az egészet. Tel.: 0620 5432 052 Faragó, Kispest.
Eladó új mérőórás átfejtő szett PCP légpisztoly-, légpuska palackról történő töltéshez, 200-300 bar. Palack csatlakozó: 5/8" A tömlő hossza kb. 90cm, végén gyorscsatlakozóval. 25 000 Ft.
Hw 30 -as szervizelve,kaliber 4.5 mm, sebessége 173 M/s az elsütő szerkezete fel lett finoman polirozva , ezért nagyon jól be is lehetet állítani.Mivel hogy gyárilag nyílt irányzékos,versenyzésre alkalmas gyerek puska.
Ha valami gond van egy termékkel én azt megmondom. Nem akarom, hogy bárki is valami ócskavasat vegyem tőlem légpuska helyett. Pláne egy légpuska miatt köpködjön rám. Előfordulhat tizenpár év alatt, hogy valaki másként gondolja de arról nem én tehetek az biztos. Heló...