Az utolsó mondattal egyetértek, de sajnos csúcson kívül az ember nem minidg ér rá várni egy másik buszt. Egyébként nekem nem hiányzik, ha épp nem látom pár napig.
Naja nehéz eldönteni, mi jobb ha itt van, v. ha máshol. Utazni nem túl kellemes rajta, de ha máshol jár, máris hiányzik. Szerintem a legjobb épp lekésni a reggeli csúcsban, gyönyörködni a külső kialakításában, majd felszállni az utána jövő jó kis 435-ösre!
A belső kijelzők szarok, néha sikerül életrekelteni, de a pontos időt nem lehet rajta állítani. Műtyúk nincs, Vultron kezelős. Felőlem vihetitek. A külsőn azért havanna utcai lakótelepet ír, mert oda megy. (Egyébként van, h. teljesen meghal a rendszer, általában annyira próbálják összekalapálni a vezérek, h. a 136gy Havanna utcai lakótelep legyen kinn.)
Én eddig csak egyszer utaztam vele, akkor 2 db 415-ös rögtön egymás után megtelt, így én és még páran kényelmessen elfértünk az harmadiknak érkező Agorában. Feltűnt, hogy a belső kijelzői sötétek, és hangos utastájékozatásnak se volt nyoma. Ezzel mi a helyzet? Nem működik, vagy csak nincs beprogramozva? És egyáltalán milyen vezérlésű? Vultronos? Valahol mintha azt olvasta volna, hogy Ameli kijelzői vannak. És még valami: kívül miért Havanna utcai lakótelepet ír? Összességében tetszett, szívessen látnám Óbudán.
Tegnap is szerencsém volt a paripához, és egyre jobban tetszik. Nyikorog egy pöttyet, de mostmár maradjon csak. Régen nem szerettem, de most hogy egyre többet járok vele, kezd tetszeni :o) Akárhányszor veszem igénybe a Havanna Expresszt, mindíg belébotlok :o)