Ha nincs feladott pogyó, akkor a foglaláskor kapott 'Reisedokument' a beszállókártya is egyben, amennyiben az alján van pdf417 kód, vagyis nem kell becsekkolni.
Lenne egy kérdésem azokhoz akik repültek már a Norwegian Airlinessel. Nem tudjátok véletlenül, hogy van-e internetes checkolás ? Mert én nem találom, de azt írják, hogy van. Másik kérdésem pedig, hogy mi a véleményetek a társaságról ?
Ma OTP-n volt ám szájtátás. Egyrészt 3 óra alatt 15+ járat Bilbaoba, kb 10 klf sosem hallott légitársasággal - mentek haza az Atletico drukkerek gyászolni...
De először láttam fapados B-744-es. TUIFly-nak hittem a festés alapján, de Corsair Fly vagy ilyesmi volt felfestve...
Kaja kozepes, kenyelem jo, majdnem teljes aru turistaval repulve nem upgrade-eltek bizniszbe. :( Kairoi repter semmi kulonos, relative konnyu atszallni, de ha mar veluk mesz, akkor mindenkepp allj meg par napra megnezni a piramisokat (ha meg nem lattad), ingyen van.
Egyptairrel milyen tapasztalatok, élmények voltak annak aki repült velük? Esetleg ha valaki repült velük kairói átszállással Délkelet-Ázsiába az még jobb.
Köszönöm a választ és jogos tényleg PVG. Valakinek infója az Aeroflot társaságról? Nálam sajnos nagy szerepet játszott az ár és 100 ezer forint különbség két társaság között eléggé döntő volt a repjegy rendelésnél.
Íme az én listám. Rajta egy számomra új szereplő amely ritka vendég az itteni listákon: LAN Chile. Rendkívül pozitív meglepetés a repülőgép/utaskabin(A340) állapot, tisztaság, ellátás, személyzet, IFE, stb. tekintetében. Bátran ajánlható kategória.
Úgy egyébként (mármint fent a fedélzeten) én is elégedett voltam velük, csak elég nagy késéssel indultak, és Gardermoen-en éppenhogy el tudtam csípni a legutolsó vonatot (00:56-kor....)
De amúgy tetszett a Niki, meg a kiszolgálás, és kedvelem az Embraer-t is, először még az Airnorth DIL-DRW járatán volt hozzá szerencsém...
Én már régóta Nikisedtem, és ha hétfö reggel megy az ember VIE-FRA viszonylaton, jó eséllyel a névadó vezeti a "buszt".
Eddig két-háromszor volt hozzá szerencsém, gyapjúpulcsi, farmer, piros baseball-sapka az uniformisa.
Ja, és soha senki nem adott olyan részletes és érdekes utasinfót a kabinból, mint Lauda bá´. (Az is igaz, hogy egyszer olyan késésünk volt, hogy az öreg szerintem sebességrekordot állított fel a frankfurti taxiwayen.)
Egyebkent teljesen pozitiv a velemenyem roluk. Egyetlen aprosag volt csak, hogy a VIE-SOF uton egeszen egyszeruen elfogyott a kaja, mire a kocsi hozzank ert. :) Viszont 3x elnezest kertek es feljegyezte az utasok nevet, akiknek mar nem jutott. Kivancsian varom a kovetkezmenyeket.