felháborító, hogy az Indexesek (főleg persze ez a Bede Márkó) a halálában sem tisztelik a Popkirályt! már a Culkinos "interjú" is provokatív volt, mellesleg szerintem nem is ezeket a kérdéseket teszi fel az interjúalanyoknak, csak aztán addig csűri-csavarja-facsarja a kész anyagot, amíg ez nem lesz belőle!
Miközben ebédeltünk, az előbbi beírásomhoz, támadt 1 újabb ötletem!
Ha többen összeállnánk kreatív hobbikat űzők, akkor kereshetnénk olyan súlyosan beteg gyermekeket gyógyító országos intézményt, ahová árajánlattal együtt, adhatnánk be a munkáinkból, amit értékesíthetnének, vagy csak egyszerűen a gyerekeknek adhatnák. Esetleg a Bohóc Doktorokkal is felvehetnénk a kapcsolatot, talán az összefogással többet tehetnénk a jövő nemzedékéért??!!! De mindenképpen segíthetnénk, örömet szerezhetnénk. Szal, ha van köztetek ilyen, vagy ismer olyan személyt, aki benne lenne, ........ Természetesen az munkákért kapott pénzt, a gyerekek érdekében használhatnák fel!!
Köszönöm szépen! Játék volt a színekkel:-)! Azóta csináltam egy másikat is:-)
Valószínűleg elajándékozom őket. Bár most, hogy ezt leírtam, támadt egy ötletem! Úgy gondolom, Jackohoz méltó lenne! Esetleg csinálnék még 1-2 darabot és feldobnám licitre valahol, akik a legtöbbet adnák értük, azoké lehetnének a pólók! A pénzt, amit kifizetnének érte, gyerekek gyógyítását segítő alapítványnak, vagy kórháznak adnám, vagy akár közvetlen egy segítségreszoruló kis gyereknek! De úgy gondoltam az egészet, hogy esetleg magát a pólót juttatnám el alapítványnak, kórháznak, ők feltennék a web-jükre, így a nyertest is ők dönthetnék el, illetve rögtön hozzájuk érkezne be a pénz! "Mi" csak besegítenénk az oldal reklámozásába!
Ez a másik.
Azt hiszem az elsőre már van is ötletem, hogy kinek! De azt az iwiw-en olvastam! Viszont van még 1 póló, amire, ha lenne ötletetek ............????
Mellesleg megjegyzem, Amerikában, mivel a srác már a hamis vád elkövetésekor már 13 éves volt, az ottani törvények szerint jogilag bűntethető visszamenőlegesen is!!!!
Szerintem, mivel olyan lelkisérülést okozott Jackonak, amiből .... hát nem is tudom ........, "közvetett emberölés"???? Egy bizti, hogy jogilag olyan példát illenék ennek kapcsán statuálni, ami a rajongók kedvét igen csak elvenné a hamis vádaskodásoktól, rágalmazásoktól, pl. olyantól is, hogy X.Y. gyereke!!!!!!!! De nem hagynám ki a bulvárosokat sem!!!!!!
Gyászt azt igazán én sem érzek, inkább Jackson halála oszlatta el bennem a reményt az iránt, hogy az ember talán mégsem olyan kegyetlen, hogy talán képes az előítélet nélküli szeretetre, hogy meglátja egyszer csak az igazi értéket és nem a felszines életet éli...stb. Sok dolgot megértetett velem a halála. 5 éves kora óta tett a zenei, szellemi fejlődésünkért ez az ember. Amikor már a saját művészetét "ontotta" akkor még komoly mondanivalói is voltak a szerzeményeinek, lásd: Earth Song. Azt a klippet mai napig nem tudom végignézni, mert az elején a meggyilkolt elefánt és elefántbébi kiakasztja nálam a mutatót, illetve hallom a fájdalmat abban az énekhangban. Tudnék egyébként még ezer ilyen okot fölsorolni, ami miatt Jackson halála miatt mérhetetlen dühöt érzek az emberek iránt. Ahelyett, hogy az üzeneteivel foglalkoztak volna, egyszerűen irigységből kicsinálták. Szerintem.
kezdeményezni ugyan lehetne, de ha katolikus lett volna sem felelne meg azon feltételeknek, amely alapján boldoggá avatható lenne! Annak ellenére sem, hogy nagyon sokat jótékonykodott!!!!!
a tömeg , a közönség a butaság ölte meg bármi lesz is a halotti bizonyítványban , akik miatt fehér lett , később pedofil , mindíg amit a nép mondott , aztán a nép is megijedt mit tett . már csak bocsánatot(elkésve)lehet kérni egy embertől , aki mindíg meg akart felelni nekünk , és tanítgatni próbált , hogy megfeleljünk magunknak (bár indirekt módon)
szerintem az előadóművészetet a mai értelemben vett sztárságot , megkockáztatom a mai stylistokat is ő teremtette ...
Nem érzek gyászt , csak valami keserűséget.
ami vígasztal hogy az ő bábeltornya basszus már majdnem az égig ért
1) Ha ez a hétköznapisanyi műsorvezető kilépne (CSAK 100) ember közé, akkor 90 biztos le akarná köpni, mert eredendően akkora görény, hogy arra szavak nincsenek.
2) Ez a rumcájsz életműveként valszeg fel tud mutatni, egy külvárosi 50nm-es panelt, egy Opelt (részletfizetve) és egy tanyát a pilisben, vagy valami eldugott helyen
3) "nála sokkal komolyabb zenészek, akik azóta eltűntek" Ez hülye!!! Vki 1986-ban kilépett a Grammy AW-on a legnagyobb sztárok közé, és azok néma csendben döbbenték végig az előadását, majd egyesek elsírták magukat, és állva tapsoltak....
...aztán ez a valaki 7-8 éve újra megjelent egy díjkiosztón és az utolsó emberig hatoló emocionális robbanást idézett elő mindenkiben....
Szal nyugi! Ez a két ember valszeg olyan súlyos önimádatban szenved, hogy nem veszik észre azon sokakat, akik ettől szenvednek :DDD Tartósan nekik rossz...hát így
Olvasgattam a hozzászólásokat és úgy gondoltam én is megosztom a véleményem Jacksonnal kapcsolatosan. Most mondhatnám, hogy nem voltam Jackson fun, de ez így azért nem fedi a valóságot, mert gyerekkoromban az MTV-t bámulva az Ő számain nőttem fel tesómmal egyetemben és akarva akaratlanul is meghatározó személyisége volt a zenei izlésem fejlődésének. Nem dicshimnuszt akarok róla zengeni, de az ürge nem keveset tett le az asztalra. Tehetséges volt, mind zeneileg, mind a táncban. Sztárrá vált, amiért szerintem hatalmas árat fizetett és ezt az árat fizette is egészen a haláláig. Ez nem volt más, mint a nem létező gyerekkor, aminek mindig hiányát érezte. Szerintem Ő 5 éves kora óta el tudta játszani az érett felnőtt embert a színpadon, amit mellesleg az apja megkövetelt tőle, de a színpadon kívül, magánemberként egyetlen dologra vágyhatott...a felhőtlen gyerekkorra, amit csak látott, hogy létezik olyan. A gyerekek társaságában szerintem ezt élhette át, vagy legalábbis próbálta. Az emberek nem megértők, sőt, egyre inkább nem azok. Szerintem nem értették meg őt, vagy nem is akarták, de az természetes volt mindenkinek, aki mellette volt életében, hogy hasznot hozott mindenkinek. És most halála után is hasznot hoz azoknak akik meglovagolják a halálát is. Minden vele kapcsolatos negatív megnyilvánulás, mint kiderült, hatalmas anyagi forrásnak bizonyult. Sajnálom, hogy így kellett távoznia, sajnálom, hogy ilyenek az emberek, hogy csak halála után jár neki a tisztelet, az igazság, mert tőlem leeshetett volna az orra is, akkor is becsültem volna azért amit tett életében, gondolok itt a rengeteg adományra, adakozásra. De ez eltörpült valahogy, a plasztikája, meg a bőrszínének változása mindig érdekesebb volt. Talán csak azoknak nem törpült el, akiket megmentett. Például annak a gyereknek, akinek az életét mentette meg amikor Budapesten járt. Látszott szerintem rajta, hogy a vádakat sem értette, mert megmaradt gyereknek.
Szerintem megérdemelt volna Ő egy jobb világot, nem ebbe való volt. Remélem, most egy ilyen jobb világban él tovább. Nyugodjon békében.
szerintem az lett volna a minimum, hogy a temetés kezdetekor legalább egy percre megáll az élet Magyarországon! bezzeg Sztálin halálakor megcsinálták ezt a kommunisták, pedig Joszif Visszarionovicsnak nem is volt ennyi billboard top10-es száma!