NEM, hanem legyen türelme és szeresse a tipust akivel kÖzÖsen csinálom. De igazad van 2022 ben nehezen lehet találni olyat aki nem rosszindulatu és szivesen tőlti idejét munkával. kÖSzi a pozitiv hozzászólásod!
Sátoraljaújhely kozelébe keresek autovillamossághoz értö márkatársat illetve aki fóliázott már teljes autót. A képen szereplö 405 ösöm lenne az alap. Nem alkalmazottat keresek , hanem klubbtársat, havert , akivel alkotunk egyet pár sőr, vagy kóla mellett. mail cimem publikus.
Hátsó lámpák, jobb e. gyári fényszóróüveg(cibié), ablaktörlő mech.motorral, hátsó gyári hangszórók, hátsó fejtámlák. Ablakemelő kapcsolók, kábelek, csatlakozók, indítómotor, hűtőventillátorok+lapátok,bal elektromos külső tükör, középső box a rádiónak. Fedele működik, szivargyújtó benne.. stb.
Nem tudom mit ér, én 20.000 ft-ra gondoltam. Ha valakit érdekel jelezze. Egészben szabadulnék tőle, nem akarom tovább tartogatni.
A Fiat majdnem stimmelt! :) Mint ahogy az igaz 405-ösnél és nagytestvérénél, a 605-ösnél, Pininfarina mester ugyanazt eladta az Alfának (vagy fordítva :-) ) : Alfa Romeo Alfetta
Annyira szeretem amikor hirdetek valamit es akkor kell amikor màr lebontottam. Egy hònapja szedtem szét megint egy mi16 ot mert nem kellett senkinek. Optikám van meg felnim ha az segit . Illetve sri motorom. . gondolom nem segit hahaha :)