Disznó visít, petárda robban,
részeg feje a padlón koppan.
Róka család a WC-ben,
LagziLajcsi a TV-ben.
Több rímet most nem tudok,
BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!
Kövér is szereti Hobót. De még az Európa Kiadót is (vagy az URH-t vagy a Kontrollt, a franc tudja melyiknek a száma a nagy tolongásban:-)) ). Egyszer idézte az agyamban kopasz cenzor ül című szöveget. Szerintem az a baj, hogy benne is maradt.
Amúgy mindenkinek boldog, békés új évet kívánok.
Kiváló tisztelettel: Bogart
brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.
ne provokálj te engem, így év végén.
még néhány név, kövér, ilyesmi és garantáltan plafonon leszek.
beszéljünk inkább szép és értelmes dolgokról.
tegnap calvadost ittasm, és rád gondoltam.
olyan íze volt, mint a finoman rothadt almának. (vagy ezt Steinbecknél olvastam a ng-ka-piról?)
Mindezt csak azért tartottam fontosnak leszögezni, mert olyan emileket fogadtam, amelyeknek érkezésére a legkevésbé sem számítottam, de ez nem jelenti azt, hogy mégkevésbé fontosabbak lennének azoknál a leveleknél, amelyeket viszont kapni szoktam. Mi a f4sz van a CNN-nél?
A faliújság azért van, hogy a nick, aki akar valamit, közzétegye akár még közérdeklődésre is számot tartó nézeteit. Tehát hihetetlenül on leszek.
Nos, megismétlem. Nem válaszolok e-mailekre. Nem beszélgetek háttérben. Ezt ne vegye senki barátságtalan attitűdnek, mert nem annak szánom. Egyszerűen csak egy nick életelve, itt.
Kérem, ha bárkinek mondandója van, akkor rúgja be az ajtót, ne kiméljen. De nyíltan mutassa fel bakancsa talpát. Hö.
A művészben a lényeg az, hogy 'átjöjjön' a hatása a lelkedbe, nem az, hogy milyen hosszú a haja, vagy bármi más. Ha Neked nem 'jön át', akkor meg mindenben kereshetsz/találhatsz kifogást, legelsősorban a művészben.
Nincs harag!:)
Az index autós-magazinjának egyik "szerkesztő-újságírója", valamint a TV2 Totalcar c. autós-műsorának egyik készítője. Nagy dumája van a srácnak, valahol itt is jártatja a száját valami topicban. Asszem az autórészlegben a totalcar-os topicban.
negativ fázisban vagy, ez láccik.
nem ritka így, karácsony tájékán.
beszéljünk inkább másról.
isteni könyvet kaptam: Winkler Róbert: Nagyvárosi természetbúvár.
Hullára röhögtem magam rajta 25.-én hajmaltájt, és még egy csomó jó infó is van benne különféle állatokról.
Remélem, ma látlak.
Muddy Watresre gondolsz? Biztos. Előzmények nélkül a kultúrában is kevés dolog van, ezen nem csodálkszunk. Hobó nem változtatott a viseletén, meg a hozzáállásán, a világ változott, Ő hű maradt magához. Az, hogy ez nem tetszik valaki/k/nek, az evidens. Luis Armstrong is rekedt volt, az anyja egy prosti volt, mégis nagy művész volt. Villon is csirkefogó volt, meg költő.Faludy is vén kéjenc/szereti a fiatal feleségét/, és kiváló költő.
Neked tetsző művészt ne mondjál, mert nem szeretném megutálni szegényt...
Na, pá!
Ha tarkaságot akarsz, meg sokszínűséget, akkor ajánlanám az MusicTelevision verzióit, meg Viva, VHl/ott néha van Morrison/,ZiK/XXL, és még sorolhatnám a digitális paletta többi programhelyét.
Az igazság az, hogy már letettem arról, hogy meggyőzzelek, ezt itt most ffiasan bevallom.
Az idő talán gyógyírt hoz majd...
A művész léte attól függ, hogy le tud-e hatolni a lelke mélyrétegeibe, és amit onnan felhoz, az nekünk mit jelent...A művészet palotájába jó szándékkal belépni bocskorban is szabad, nehogy már cenzusos költőavatás legyen! Persze, minden művésznek vannak laposabb művei, de nem ezért szeretjük őket...
Attól, hogy valaki józan, még csapnivaló művész lehet. /Demjén Rózsi viszont a Fidesz-bulin azt se tudta, hogy hol van. Na, Őt sajnálom./ Én is hiába vennék fel szép öltönyt, meg nyakkendőt, a hangom szedett-vedett lenne.
Capito?
Pedig mindketten igazi, a szó eredeti értelmében vett független, autonóm művészek/személyiségek szvsz. Bármely ellenvéleménnyel készségesen konfrontálódom...
Éljen a lakodalmas rock? Vagy mi a fene? Nehogymá!
...most, akkor ki/k/re gondolsz konkréten?:)
Progresszijú
Hö!Milyen volt a Hobó-buli? Ott voltatok nem? Vagy az valami színházban volt? Olyan bizonytalan vagyok, vagy nem?
Láttátok-e a Csárli meg a Hobó közös interjúsműsorát? Kijött ezerrel a hierarchia tehetetlen tömege, meg a manipulációs próbálkozások megmaradása. Az igaz művésznek/embernek sose lesz könnyű a sorsa. Persze, elkommercializálódni/-kurvulni sem tud mindenki, ahhoz is tehetség kell...
Na, pá!