Régen egy könyvbe olvastam, és az állatorvos is javasolta, csak az idejére nem emlékszem hogy 1-2 éves kortól célszerű átállni. Hát amig pici addig ugy tudom 3-5 alkalom, aztán fél éves korától 2 alkalom... és utána valamikor elég egyszer is, öreg korában, pedig ha jól tudom hetente egy napot ki lehet hagyni az emésztés miatt.
Sziasztok! Pár képet én is küldök,átkonvertáltam,van ami nyáron készült,és van ami a napokban! A kis hajós kapitány nem a miénk,csak találtuk a képet,de biztos vagyok benne,hogy tudjátok majd értékelni!!! :) Használjátok ki ezt a csodálatos időt,és menjetek csavarogni a kis drágákkal!! Szép napot!
Szia! Mi is megvártuk az első tüzelést 7 hónapos volt, utána közel 1 hónapig álvemhes volt szerencsétlen. Ezért is döntöttünk az ivartalanítás mellett. Nos én egy hetet vagyok itthon vele. 10 nap után kell visszamenni varratszedésre. Felügyelet nélkül én azért ráteszek egy pamut harisnyából kivágott rucit, mert mostmár viszket neki, így mindenhez dörgölődzik.
Nagyon cuki! Mennyi idő volt a gyógyulás? 1 hét elég gyógyulni,hogy egyedül maradhasson már? Mi is megcsináltatjuk, nekünk azt javasolták,hogy várjuk meg az első tüzelést. Jelenleg épp most zajlik, a második héten vagyunk, de nem csökken neki . De egész jól tűri!szia!
Sziasztok! Túl lettünk kedden az ivartalanításon. Már nagyon jól vagyunk. Gallért nem kaptunk, hálós sebkötöző kicsi géz lappal, de azt is már levettem róla ha itthon vagyok. Nem piszkálja a sebet, inkább a lábán lévő infúlzió miatt leborotvált részt nyalja rendületlenül. Pár kép.
Házi gyártmány, a legkisebb gyermekbugyi , emberi betéttel.Egész jól tűri, néha azért eltűnik, de úgyis visszakapja. Mindenkinek szép napot! Nálunk reggel óta zuhog...
Barátkozunk az esőkabáttal.Sajnos most védőfelszerelésben kell lennem.Amúgy rendes szemem van,nem izzó van a helyén.Ezek a munkanapok mindig nehezen indulnak.
Szia!! Nehogy abba hagyd a képek kirakását,élvezem minden kommentet,és képet,amit kiraksz!! A mi kis Szofikánk is 1 évesen kezdett tüzelni,hidd el észre fogod venni,akkora lesz a nunija,ami eltéveszthetetlen!! Rendesen ijesztő!! Nállunk én csináltam neki bugyit,már van tapasztalat,a nagy lány 9 éves lesz,és már megszoktuk. Nejlon zokninaj a zárt végénél vágok jukat a lábának,és a farkának,ez elég rugalmas,hogy ne zavarja,és én vagy tisztasági betétet vágok formára,és azt teszem be,vagy egyszerű papírzsepkendőt. Még sose tünt el,ha ki is tudta szedni,max. szétcincálta. Nekünk ez a bugyi nagyon bevált,ha elkoszolódik,csak kiöblítem,van vagy 5 tartalék,minden színben!!! Hát a darázscsípéses kutyus elég ijesztő,bár én előszőr azt hittem van valami a szájában,azért ilyen fura! De ezt nagyon nehéz elkerülni,a miénk is kapdossa őket,hál Istennek,eddig még mindíg elbénázta!!! Szép estét mindenkinek!!
Sziasztok! :) Köszi! A minap mi is azt hittük hogy 'berti' beérett, mert reggel pisi után kis barna cseppek voltak a vackáig, aztán vizsgálódtunk de semmi, lehet inkább csak valamibe belelépett! :) Pedig időbe vagyunk, december 12 én lesz egy éves!
Nagyon cukik a képek, ne hagyd abba, nyugodtan rakjál még képeket. Én mindennap megnézem az oldalt, és készülök ,hogy rakok képet, csak mindig tolódik.
Nagyon édes. Képzeljétek a miénk tüzel 3 napja. Ráadtuk a bugyit, ha otthon vagyunk tűri, de mire hazamentünk a bugyit letolta , a betét eltűnt, szerintem felfalta. Remélem nem lesz baja . sziasztok!
Na akkor nem teszek fel képet hogy nézett ki a kutya a kombi oltás után, ez ahhoz képest egész tűrhető :)
Nálunk semmit nem tettek a kutyára ivartalanítás után, azt mondták minek... Mondjuk én sem kaptam semmit a sebre a császármetszésem után, sőt a gyerekek köldökcsonkját sem kencézik semmivel, max fiziológiás sóoldatta áttörlik és slussz. Szóval visszatérve a kuttyon volt 3 erős külső öltés, meg ki tudja mennyi belső, kapott egy ragacscsíkot, ami estére le is esett és ennyi. Nem nyúlt hozzá, nem piszkálta, mintha ott sem lett volna. Ez kicsit töb, mint 1 éve volt és már nem is látszik a nyoma sem, én tudom hol van, de a heg is eltűnt.