Tudom már feltettem a kérdést de újra telepítettem de még mindig nincs grafika, a hang tökéletes, ahogy az Ev metrót betöltöm, de nem látni semmit, becsatolok egy képet, hátha látszik csak a széleken a kezelőszervek "kockái" látszanak.
Kicsit kedvem szegült én össze tudom rakni a programot újfent, pedig anno, amikor először csináltam ment
A Route Viewerben az F7 gombbal lehet pályákat megnyitni, az ObjectViewerben pedig objektmokat lehet megnézni. Pályaépítőknek való mindkét program. A Train Editor úgyszintén, az elég jó hozzáértést igényel.
Korban szerintem kb. 8 és 60 év közöttiek vagyunk itt. Nem baj, ha fiatal vagy, nem számít.
Most játszottam egy 2008/2009 környéki pályámmal, melynek több változata van, és mindehol más van elkezdve, és sehol semmi befejezve. Kvíz: mi lehet ez? :)
Ha el van fordulva, akkor minden egyes B3D-t el kell forgatni a B3D végére írt RotateAll 0,1,0,90 paranccsal. Az utolsó kocsinál készíts másolatot a Vagon-1.b3d-ről, nevezd át Vagon-4.b3d-re, aztán ezt -90 fokkal forgasd a plusz 90 helyett.
Tisztelt @ Úr megjegyzésére készül a "sötétítés" az állomáson. A pad alá sötét árnyék került, a felső lámpák, és a peronszél feletti neonok "fénye" látszik a padlón. A lyuk körüli "természetes" fény még nincs megrajzolva a padlóra, még építés alatt van. A falak is sötétebbek lesznek. Ez még csak illusztráció...
(Kukacoskodni akarok, de nem mint egy féreg: már amennyire a 4-es metró színvonala amúgy engedi. Mint másolat, nagyon jó, mint valóság, behh... :)) Amit viszont BVE-ben sem lehet elég jól leutánozni, de bennem visszavonhatatlan élmény ezen állomáshoz, hogy a természetes fény úgy szűrődik le, hogy csak a mozgólépcsőnél, amúgy félhomáyban dereng minden más. :)
Mai építkezés. A végleges padok, tűzjelző elkészült. A lépcső üvege fehérebb és átlátszóbb lett. Már csak a lépcsők előtti korlátok kellenek. Illetve még némi árnyékolás.
Igazán köszönöm, meg is dolgozom vele. Évek óta építgetem már, de még mindig nem látom az építés végét. Vannak részek amik már 80-90%-osak de van ami még csak sínekből áll. Lassan de biztosan haladok vele. Most pluszba bevállaltam még egy-két dolgot, kedv és idő függő is. Majd alakul. Képet tényleg régen tettem fel, mert nincsen olyan nagyobb változás, amit érdemes lenne bemutatni.
Hááát. Igazából az van a pályával kapcsolatban, hogy bár tudom, hogy sose fogom befejezni (még az OMSI-ban is közelebb állok ahhoz, hogy megcsináljam), de igazából csak olyannak adnám át szívesen a folytatását, akiről tudom, hogy tényleg hozzá tudna építeni legalább pár megállónyi szakaszt, illetve nagyjából hozná azt a minőséget, amit én elkezdtem (nagyon feláll a szőr a hátamon a paint-es RGB színű modellektől, pláne ha valaki "valós" pályához használ ilyeneket).
Mindenképpen a sínrendszer lefektetésével érdemes kezdeni aztán az állomások közvetlen környezete és lehet foglalkozni talán ezzel párhuzamosan a talajjal is. Érdemes szakaszokban építkezni, mert úgy nem lesz annyira nehéz mintha egybe akarnál mindet. Ha valameddig eljutottál akkor jöhetnek a házak és egyéb modellek.
Kíváncsi leszek majd a pályádra, várunk képeket illetve videót majd. Szerintem vedd fel Bzmottal kapcsolatot mert valameddig eljutott a pályával és talán átadja a munkáját neked.