Keresés

Részletes keresés

11 Creative Commons License 2002.09.13 0 0 8
LEWIS-KLICSKO, EBBŐL MI LESZ?!

Nagy verés...

Ciani Creative Commons License 2002.09.13 0 0 7
Persze, Dariusz meg Roy Jones-nál...
A hülye Rtl Klub rendesen félrevezeti az embereket.
Előzmény: kezil (4)
djsus Creative Commons License 2002.09.10 0 0 6
:-DDDDD
szerintem Lewis egyszerre megverné mind a kettőt.Ezek csak ugyanolyan jól menedzselt bokszolók mint Kokó volt.Lewis viszont verhetetlen.A multkor is csak azért ütötték ki, mert nagyképü volt, de ebből tanult és nem hiszem, hogy egyhamar valaki megveri
Előzmény: General Horny (1)
CHH76 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 5
Jó ez a topic:)
Na szvsz ez is egy picit felfújt dolog. Ha le akarom egyszerűsíteni, sem Klicskónak sem Tysonnak sincs semmi esélye Lewis ellen. Már ha Lewis komolyan veszi. A Klicskó testvérekkel az a baj, hogy gyakorlatilag senkivel sem boxoltak aki számít. Nagy győzelmeket aratnak, de hol vannak a valóban komoly ellenfelek.Az még nem jelent semmit, hogy valaki mittomén 40 meccséből 38-at Ko.val nyert és 2-őt pontozással. Mellékesen megjegyzem KOKO is ugyanebbe bukott bele. Fel volt menedzselve, de valójában semmi tapasztalata nem volt egy kiélezett komoly meccsről. Olyanokkal boxolt címmeccset(pl Robinson), akik már sehol se voltak. Az már KOKO tragédiája, hogy el se jutott Barreráig, de ez már más lapra tartozik. barrera nagyon megverte volna, de az azért mégse olyan kínos.
Mellesleg én Tysonban sem látok semit. A mai profi boxhoz ő már kevés. Amióta James Buster Douglas (20-ad rangú boxoló volt, igazából csak felkészítő meccs lett volna) kiütötte sehol sincs. Nagy felhajtás van persze, de se Hollyfield, se Lewis ellen nem volt képes maradandóra. El tudnék képzelni jobb ellenfelet is Lewisnak.
kezil Creative Commons License 2002.09.10 0 0 4
WBA-nél igen Ruiz a bajnok. Szvsz viszont a Klicskók jobbak Lewis-nál.
Előzmény: Ciani (3)
Ciani Creative Commons License 2002.09.10 0 0 3
A WBA-nél nem Johny Ruiz a bajnok?
Előzmény: Intruder1899 (-)
Ciani Creative Commons License 2002.09.10 0 0 2
Magadnál vagy?
Rgyedül Valgyimirnak van esélye, de nem véletlen, hogy most akar vele boxolni és nem később. Ugyanis most még ő a jobb, és kaszál is vele.
Vitalijt kiüti 6 menetben.
Előzmény: General Horny (1)
General Horny Creative Commons License 2002.09.10 0 0 1
100 miskáért én is megveretném magamat a Klicskóékkal! Úgy látszik ez a Lewis gyerek is így van vele! Lewis szempontjából 3 vereség lesz ebből, no meg egy kis nyereség! :)
Előzmény: Intruder1899 (-)
phx Creative Commons License 2002.09.10 0 0 0
Box :)
Intruder1899 Creative Commons License 2002.09.10 0 0 topiknyitó
Úgy tűnik három igazán rangos összecsapás várhat a nehézsúlyú bokszbajnok, Lennox Lewisra, hiszen százmillió dollárért megmérkőzik ismét Tysonnal, valamint mindkét Klicskóval.

Lennox Lewis június nyolcadikán kiütéssel verte Mike Tysont, és ezzel ismételten megvédte világbajnoki címét. Lewis azóta nem lépett ringbe, megnősült viszont, és a múlt héten kijelentette: nem kívánja Chris Byrd ellen megvédeni az IBF világbajnoki címét, mert nem fizetik meg, és amúgy sem érdekelne senkit az összecsapás, no meg sportértéke sem lenne.

Lewis azonban már akkor sem titkolta: a Tyson elleni visszavágó, és a Klicsko-fivérek elleni mérkőzés foglalkoztatja. Ezzel a kijelentésével kiugratta a nyulat a bokorból, és az HBO jelentkezett egy mesés, 100 millió dolláros ajánlattal. Ebben három mérkőzés szerepelne, a két Klicsko elleni, és a Tyson elleni visszavágó.

A tervek szerint előbb Vitalij Klicskóval kell először megmérkőznie a címvédőnek, az időpontot már kitűzték - december 7. - a helyszínt azonban még nem, de várhatóan az Egyesült Államokban lesz a találkozó. Az ukrán Klicsko eddig 31 mérkőzéséből harmincat KO-val nyert, mindössze a már említett Byrd ellen maradt alul vállsérülése miatt. Klicsko edzője, Fritz Sdunek - Kokó trénere is ő volt - elmondta: ugyan közel van a decemberi időpont, mégis biztos benne, hogy tanítványa tökéletesen fel fog készülni a mérkőzésre.

Lewis másik két meccsére jövőre kerülne sor, előbb Tyson, utóbb az ugyancsak egy vereséget összegyűjtő Vlagyimir Klicsko ellenében. Vlagyimir Klicsko a WBO világbajnoka, a másik három rangos szervezetnek - WBC, WBA, IBF - Lewis, és ha addigra sem változik a helyzet, akkor feltehetően mind a négy világbajnoki cím egyesítése létrejöhetne.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!