Keresés

Részletes keresés

SANDERS Creative Commons License 2002.09.10 0 0 3
Szia fhmonika!

Köszönöm a segítséget, úgy látom sajnos nem vagyok egyedül, akinek nem jött be a Szabolcs utcai klinika. Bár nem vagyok orvos, de mivel furcsáltam néhány dolgot, emiatt nem akartam megvárni a 6 inszemet. Most kb 6 hónapoz pihenünk, addig gyűjtöm az infokat a többi kórházról. A BMC-ről már hallottam, de azt is hallottam, hogy most már ott is rendgetegen vannak, így nem tudnak annyit foglalkozni a páciensekkel, mint régebben. Ott melyik dokit tudnád ajánlani? (e-mailben is jöhet a név) A Szabolcsban elég ha csak a nővérektől elkérem az anyagomat? Mindent kiadnak, vagy csak egy igazolást, hogy 3 inszemet elvégeztek? (Most hirtelen ennyi kérdés jutott eszembe, de ha nem baj később még lehet, hogy írok. Az itt megadott e-mail címedre lehet?) Előre is köszönöm a választ. Üdv

Előzmény: fhmonika (2)
fhmonika Creative Commons License 2002.09.09 0 0 2
szia
én tudom neked ajánlani a BMC (budai meddőségi központ) én is voltam szabolcsutcai és talán tudom az összehasonlítási alapot, jó dötés ha váltasz én végig csináltam mind a hat inszemet és csak a lombiknál váltottunk
kérd ki az eddigi eredményeidet leleteidet lesz amit elfogadnak
itt is ingyenes a beavatkozás és csak a gyógyikat kell fizetni
ha van kérdésed szívesen válaszolok
Előzmény: SANDERS (1)
SANDERS Creative Commons License 2002.09.05 0 0 1
Szia snoepjes,

A medlombos topicot ismerem, már írtam is oda, de most mivel kifejezetten kórházi tapaszatalokra vagyok kíváncsi, kicsit nehéz áznézni több év anyagát. De lehet, hogy majd valamikor kinyomtatom és átolvasom. Köszi a hozzászólást, remélem Neked is minél hamarabb sikerül.

Előzmény: snoepjes (0)
snoepjes Creative Commons License 2002.09.04 0 0 0
Szia,

szerintem menj at a meddoseg-lombikbebi c. topikba, rengeteg erdekes es hasznos hozzaszolas született az elmult kb.2 ev alatt/ ha jol emlekszem/ pro es kontra.
Egy masik oldal a www.infertility.hu.
Sok szerencset, drukkolok/ sajnos sorstarsad vagyok/

Előzmény: SANDERS (-)
SANDERS Creative Commons License 2002.09.04 0 0 topiknyitó
Sziasztok!

Ezt a topicot azért nyitottam, mert ebben az évben átesetem 3 sikertelen inszemen a Szabolcs utcai Klinikán. Sajnos nem voltam velük megelégedve, ezért szeretnék keresni egy másik meddőségi központot, ahol a beavatkozásért nem kell fizetni, „csak" az injekciókért. Ebben szeretném kérni azok segítségét, tanácsát, akik szintén ezzel küszködnek, vagy esetleg már van babájuk és megosztanák velem tapasztalataikat a kórházakról. E-mailben is szívesen fogadom a tanácsokat, mert nem szeretnék több időt elvesztegetni rossz orvosnál, és azt sem szeretném, ha ismét túlstimulálnának, vagy rosszul kezelnének. Előre is köszönöm.

Üdv.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!