Keresés

Részletes keresés

BaSand Creative Commons License 2002.07.31 0 0 6
Vitatkoztunk néhányan, hogy mi is ez? Kire van kihegyezve az irónia ? Nem tudtunk dönteni és a döntetlen mellett szavaztunk.
Szóval ide is egy, meg oda is.
Nekem különben tetszik.
A királynőt megölnetek nem kell félnetek jó lesz!
Vagy valami hasonló.
Előzmény: micacska (1)
Öthetes Júzer Creative Commons License 2002.07.31 0 0 5
Magát komolynak tartó országos napilapba ilyesmi nem való.
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.07.31 0 0 4
Most mennem kell.Remélem valaki felteszi a cikket és közösen megfejtjük hogy miről is szól a cikk.De gunyolódásnak szánalmas akkor is.
Előzmény: Rézeleje (2)
gárfild Creative Commons License 2002.07.31 0 0 3
Elég nyakatekert a stilusa az biztos.igy is-ugy is lehet értelmezni.Mert ugye a cikket egy jobboldali tollát karikirozva irja.nehéz rájönni mit gondol komolyan.
Rézeleje Creative Commons License 2002.07.31 0 0 2
Tedd föl a szöveget, minél többen olvassák, annál jobb.
Előzmény: Cattani felügyelö (-)
micacska Creative Commons License 2002.07.31 0 0 1
Cattani, nem veszed észre, hogy UP maró gúnnyal ír a közbeszerzés körüli bizonytalankodásokról, Medgyessy - szerinte- lassú kommunikációjáról, egy miniszter időnkét tényleg ápolatlannak tűni hajáról, stb...
Kap a kormány rendesen, amit én UP-től el is várok: a maga eszközeivel igenis figurázza ki a baloldaliakat és a liberálisokat is!
Üdv: mic.
Rézeleje Creative Commons License 2002.07.31 0 0 0
Téged egyszer már le-0-ázott a maffia. Most mit akarsz?
Cattani felügyelö Creative Commons License 2002.07.31 0 0 topiknyitó
A mai Nápszabadságban van egy cikk a 8-dik oldalon,cime Magyarország többet érdemel.Jobboldalt karikirozva irja és talán még humorosnak is szánja,meg reméli hogy mostan a jobboldaliaknak jól megmondja.Szerintem az egész szánalmas.A szerkesztönek a papirkosárba kellett volna dobni.Szerintetek?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!