Mi az az ADSL híd? Amugy a www.adsl.matav.hu -n rajta van a LEDek jelentése, de ha tudnánk melyik ledről van szó, talán segíteni is tudnánk :)
Napi egy megszakítás elvileg benne van a szerződésben, az, hogy nem tudsz újrakapcsolódni, már problémásabbés freestarték sem biztos hogy meg tudják oldani, de azért egy emilt megereszthetsz nekik a hibaüzivel.
A DUmeterben nem minden interface figyelése van beállítva? Mert a 140 k kicsit sok :)
Állítsd át a DUmetert Dialup connections only-ra, mert ez így szerintem duplán számol (Dialup sebessége + hálókártya sebessége ami végülis ugyanaz)...
3 napja vezették be a startadsl-t hozzám 512-es sebességgel.
Elötte nem volt adsl kapcsolatom, így nem tudom, hogy a 65 kb/s letöltési sebesség több-e mint nektek.
Ezt a letöltésvezérlő írta ki.
A DU meter 137-140 kb/s között mutat letöltés közben.
Feltöltéskor a DU meter 16-18 kb/s között mutatott.
Szerintetek ez gyorsabb mint ha a 384-es kapcsolattal lennék fent.
Alapjaban nekem sincs gondom veluk.
Januar ota kb 3-szor volt fel ora kimaradas mindossze, sebesseggel nincs gond.
A nehezkes fellepes nem zavar, kibirom azt a par masodpercet.
összességében nekem sincs olyan problémám, ami feltétlenül a szolgáltatóváltást indokolná. No meg ez már vagy az 5. szolgáltató akikkel kapcsolatban állok / álltam. Majd meglátjuk augusztusban. Remélem maradok!
Viszont azt azert meg kell emlitenem hogy a fellepes nehezsegein kivul a szolgaltatas minosegere egy szavam sem lehet:
Megastabil 52k a bixen levo szerveremig.
Barmikor.Tehat en nem feltetlen gondolkodom valtason, ami bajom van az csak az atallas miatt van.(na jo meg a connect, bar szvsz ez nem OLYAN nagy problema)
Igen, de mire ez az egesz realizalodik lehet hogy mar csak 8 honapom lesz hatra, ami hozzavetolegesen 700 Ft tiszta hasznot hozna nekem:)
Egyre boldogabb leszek:)