Nézd meg ezt az oldalt, itt megtalálod, és még egyéb hasznos infókat is. Mi is pont arra készülünk, úgyhogy lázasan tanulmányozzuk a lehetőségeket. Egyvégtében akarsz menni ? Húzós lesz.
Most már kezdem értelmezi a térképen az összevissza vonalakat. Magyarországról jövök, Nis után mi van kiírva? Thessaloniki, vagy valami ilyesmi? Mert addig mindenképen el kell jutni, aztán jöhet a többi, igaz?
Görögország felől egyrészt Mavromatin keresztül lehet belépni. Ez csak az én szerény véleményem, de biztos vannak nálam tapasztaltabbak is, akik csak ránéznek a térképre és már is mindent tudnak. Természetesen azért jó lenne tudni egy kicsit konkrétabb hely meghatározást, hogy honnan lenne az indulás Görögországból. A jobb és a gyorsabb út viszont Kakavijë felől van.
Sziasztok, Dél-Albániába Görögországon keresztül melyik városokat érintve lehet eljutni? Két belépési pont is érdekel: az egyik Butrintnál, a másik északabbra, Kakavije. Köszönöm.
Igazad van, de a bérelhető bringák csak a legritkább esetben minőségi bicajok. Hobbi célra jók, persze, de nyilván nem véletlen, hogy itthonról vinnék a sajátjukat. Főleg, ha nem 1 helyen szeretnének táborozni, hanem 5-600 km-t bringázni egy irányban. A választ nem tudom, de értem a kérdését.
Véletlenül akadt a kezembe délután. Itt leszálláshoz készülünk és úgy látom a nyári gumikat is viszem éppen.
:-)))) Régi szép idők!
Buszon a garázsajtót vittem le, lapra szerelve. A sofőr minden darabját külön csomagként akarta kezelni, majd kis alku után 1euroba került az egész.
Amióta repülő van újra, azóta kalandmentesek az útjaim. Igaz legutoljára Románián keresztül kellett jönnöm, mert a magyar vámjogszabályok nem engedték a közvetlen hazautat.
Ezt nem tudtam, illetve olvastam a híreket, csak nem kattant be az agyamba. Több, mint 12 éve jártam arrafelé vonattal a közös ismerősünkkel együtt. :)
Esetleg kerékpárszállító táskában (kerekeket leszerelve). Onnantól poggyász pl. buszon.
Ahogy gyorsan rákerestem, Thethben nincs bérlési lehetőség, oda tényleg vinni kell. De egyébként én amilyen kényelmes vagyok, mindig ahol éppen járok, helyben az adott településen vagy vendégháznál bérelnék 1-1 napra kerékpárt.
A vasúti pálya felújítása miatt, eléggé kalandos eljutni Újvidékig. Szerintem ez most nem adja úgy magát, mint amikor laminált parkettát is vonattal vittünk mert akciós volt a Baumaxban!
Ez van, amikor az ember nem tartja be a fogadalmát és válaszol egy frissen regisztrált, valószínűleg nem is soká törölt nick mögött lévő kérdezőnek.
A legolcsóbb tényleg a gyalogszerrel történő utazás, ha ezt lehet így utazasnak nevezni. A többieknek meg marad a repülő, ha gyorsan és olcsón szeretnének lejutni.
Tanácsot kérek! Hogyan lehetne eljutni 2 kerékpárral Albánia közelébe? Ha Podgoricáig, az is jó lenne. Flix busz arra nem szállít kerékpárt, szerb busztársaságnak írtam, nem válaszolnak. Július 11,12 felé indulnánk. Theth a cél. Előre is köszönök minden ötletet!