A Gowihost szolgáltatónál van a mi tárhelyünk is regisztrálva, és nagyon meg vagyunk elégedve, bármilyen kérdésed van nagyon gyorsan válaszolnak, ha segítséget kérsz segítenek bármiben, és a rádió is kiváló.
Mindenkinek ajánlom a Gowihost tárhelyszolgáltatót :)
Kedves Barátok! internetező társak! többőtök regisztrált már a gowihost hosting centernél, némelyőtök az 500 mb-os tárra, némelyőtök a teljes korlátlan ám de reklámos tárra rgisztrált,inteligens rendszerünknek köszönhetően mostmár javarészt tudjuk, hogy ki az aki innen érkezett az index fórumról
tájékoztatok mindenkit, hogy mostmár beléesítve az az ingyenes rádió szerver szolgáltatás is mely révén saját internetes rádió szervered lehet, icecast2kh melyhez 24 órás auto dj-t biztosítunk ójmódon, hogy a mi általunk összeválogatott zenék, és reklámok kerülnek be oda. 200 hallgatói slot, 64 kbps adással, és akár kérésre lejátszó kódot is generálunk, melyet oldaladba beilleszthetsz ezáltal már akkor megszólal a rádió, ha az oldaladra jönnek. illetve kidolgozás alattegy saját üzenődoboz, és kívánságműsor doboz is .
Sajnos sok fiktív email címmel regisztrált a powerhosting.hu rendszerében de sajnos buta még a felhasználói felület ezért még ez lehetséges, így kérem azokat akik valóban érdeklődnek csakis valós email címet adjanak meg regisztrációt követően mert én a regisztrációt követen minden leendő ügyfél számára emailt küldök ki a szükséges információkról. Ez hamarosan megszűnik, amint elkészül az új felület.
Nemrégiben vagyis lassan egy éve elindítottam egy IspConfiggal felszerelt hosting szolgáltatást amely teljes mértékben ingyenes habár adományokat elfogadok a szolgáltatásért nem kell fizetni. Ahhoz hogy biztosítsam a minoséget sajnos véges számmal tudok helyet biztosítani. Felhívnám minden kedves érdeklodo figyelmét hogy szervermeghibásodás esetén esetleges adatvesztésért nem vállalok felelloséget mivel alacsony költséggel csakis a redundancia kihagyásával tudtam elérni a megfelelo minoséget. Amennyiben bármilyen panasz merül fel kérem hogy azonnal jelezze az info@powerhosting.hu címen. Megismételném hogy ez egy alacsony költségvetésű szerver ezért ha esetleg anyagi kára keletkezik a szerver hibájából sajnos megtéríteni nem tudom. Jelentkezni sajnos még csak emailben lehetséges mivel a honlapon található regisztrációs felület nincs befejezve. Ha esetleg raid-el és kellő szávszélességre vágyik akkor fizetos (számlával) de olcsó tárhelyet is tudok biztosítani. Domain megléte kötelező, így amennyiben nem rendelkezik mi is tudunk piacképes áron biztosítani. Jelentkezni az info@powerhosting.hu címen lehetséges.
Hali. Köszi a tippet. A data.hu-n intéztem a napoban már dolgot, életemben először, kezdőként, de szerintem jó...kicsit mondjuk a FileZillával bekavarnak de nem feltétlenül kell azzal, az csak a profiknak jó, csemegének.:-)
Szia! a www.gowihost.org-nál a regisztráció akár korlátlan tára is dijmentes, magyar nyelvű kezelőfelülettel rendelkezik, 2 fajta file kezelő közül is lehet válogatni.plusz most láttam hogy a legújabb hogy már vps-eket is árulnak meg rádiószervereket is. oké itt a tárhely a lényeg de hátha
Szaztok wordpress-t nem is ajánlom mostanában senkinek valami naonnagy bammeg van vele, sorra törködik fel a wordpreses honlapokat egyik ismerősöm is mesélte hogy még szóltak is nekik hogy ne wordpress alapra nyomják az oldalt, hát ők dafke nesze, fel is törték mint a sicc
Sziasztok. 2 személy közötti, kb. de max 1,6 Gbyte-nyi adat, fájl cseréléséhez keresek ha lehet, ingyenes, átmeneti tárolóhelyet. Tipp? Javaslat? Én nem vagyok bnne jártas, azért kérdezem, kezdőbbeknek is érthető, használható és magyar kellene. Köszönöm.
Kétszer ugrottam neki a szolgáltatásnak, nem vagyok amatőr... a wordpresset nem viszi normálisan.... csak szólok, emiatt nem rendeltem nálatok semit. na cső
korlátlan reklámos tárhely, a reklámok allul vannak úgyhogy nemolyan vészesen zavaró, báraki nagyonzavarja az évi 10000 forintért lekapcsoltathatja korlátlan email cím, korlátlan mysql korlátlan cron kimenet, korlátlan munka korlátlan ftp fiók, korlátlan sávszélesség, korlátlan tárméret korlátlan weblap tehető fel, automata installáló kb 60 szkript ziro és trendi site builder,gyosrs segítőkész munkatársak ingentár esetén is nemmondták hogy fogdbe hanem azonnal segítettek nekem bármit is kértem
ja és domaint is korlátlan lehetrárakni különdomaint is meg parkoltathatót is meg aldomaint is, sőt évesszintű fizetésnél, a nextstephez jár egy ajándék domain magyar a srác aki csinálja de valami eszméletlen jófej mintha rég a barátod lenne úgy beszélgettünk mindenről szal nézzétekmeg http://gowihost.org
Tisztelt Fellow internetezo társaim! Nemrégiben vagyis lassan egy éve hobbiszinten elindítottam egy IspConfiggal felszerelt hosting szolgáltatást amely teljes mértékben ingyenes habár adományokat elfogadok a szolgáltatásért nem kell fizetni. Ahhoz hogy biztosítsam a minoséget sajnos véges számmal tudok helyet biztosítani. Felhívnám minden kedves érdeklodo figyelmét hogy szervermeghibásodás esetén esetleges adatvesztésért nem vállalok felelloséget mivel alacsony költséggel csakis a redundancia kihagyásával tudtam elérni a megfelelo minoséget. Amennyiben bármilyen panasz merül fel kérem hogy azonnal jelezze az info@powerhosting.hu címen. Megismételném hogy ez egy hobbi szinten muködo szerver ezért ha esetleg anyagi kára keletkezik a szerver hibájából sajnos megtéríteni nem tudom. Jelentkezni sajnos még csak emailben lehetséges mivel a honlapon található regisztrációs felület nincs befejezve. Ha esetleg raid-el és kellő szávszélességre vágyik akkor fizetos (akár számlával) de olcsó tárhelyet is tudok biztosítani. Jelentkezni az info@powerhosting.hu címen lehetséges.
Ingyenesen regisztrálható jó testre szabási képességekkel rendelkező fórumszoftvert keresek. Szeretném megkérdezni a véleményeteket, szerintetek melyik ma a legjobb?
[ul]Ingyenes 14 napos tesztlehetőség Egyedi Ajánlat (Amennyiben több, mint 6 hónap a fizetési ciklus) Kuponnal már Havi 695Ft-tól LiteSpeed cPanel Softaculous Cloudfare[/ul]
Most 30% kedvezmény
Kuponkód: banner
Amennyiben kérdése van, kérjük lépjen velünk kapcsolatba az ügyfélkapunkon keresztül vagy az info@pannonnet.eu-n keresztül.
Jó pár éve dolgozok az internet világában amihez napi szinten használok tárhelyeket ingyenes és fizetős téren egyaránt. Közel 8 éves ilyen terű tapasztalataim alapján sok csalódás, bonyodalom és kár is ért már egy-egy megbízhatatlan tárhelyszolgáltató miatt. Most már 11 hónapja elégedetten használom az ININET szolgáltatásait és meg kell mondjam rég nem találkoztam ilyen normális "csapattal-szolgáltatással". Számtalan különféle oldallal teszteltem már az ingyenes és fizetős tárhelyeiket és persze nem mondom, hogy soha nem volt semmi probléma, de eddig mindent sikerült megoldani. A rendelkezésre állással és a szerverek sebességével kapcsolatban 11 hónap alatt egyszer sem!!! tapasztaltam problémát és amit még kiemelnék az az ügyintézés gyorsasága és rugalmassága. (remélem a jövőben ez így is fog maradni).