Keresés

Részletes keresés

nusrath Creative Commons License 2012.03.24 0 0 5137

huhhh ez aztán a csomag :-))) nem semmi!

bár minden eleme megvan eredetiben...mégis olyan jó lenne ezt így az asztalomon látni! :-)))

http://petergabriel.com/media/article/2619/re-releases-in-italy/

Mr Mustard Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5136

Nem csoda, hogy egyetértesz vele, hiszen csupa szépet és jót ír :-) Igaz elég nagy spéttel.

De, hogy mi hasonlóságot talál a PF Final Cutjával, azt nem tudom...

Előzmény: nusrath (5135)
nusrath Creative Commons License 2012.03.21 0 0 5135

egy teljesen friss és korrekt írás a NEW BLOOD lemezről!!!

egyetértek teljes mértékben a cikk írójával!! :--)))

http://kultura.hu/main.php?folderID=1174&articleID=322264&ctag=articlelist&iid=1

strandedstarfish Creative Commons License 2012.03.20 0 0 5134

Unalomig ismétlem, ha kell a kérdést: mivanmáVeronával?! Miért a Hammersmith-es cuccot adja ki, miért nem a veronai koncertet?

Előzmény: exit66 (5133)
exit66 Creative Commons License 2012.03.15 0 0 5133

Hát ja. Új vér, sokadik bőr! :-)

:-(

Előzmény: Mr Mustard (5132)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.03.14 0 0 5132

Ez akkor hanyadik bőr? Ugye jól értelmezem, és a DVD anyaga lesz rajta?

Előzmény: MIHI (5131)
MIHI Creative Commons License 2012.03.14 0 0 5131
boygabi Creative Commons License 2012.03.01 0 0 5130

Én is remélem, hogy lesz valamilyen utánnyomás például az SACD - k ből. Amikor lehetett venni 2500-ért akkor sajna kihagytam. Most pedig akárhol nézem egyik lemez sem nagyon cserél gazdát 10000 Ft alatt.

Előzmény: rush4you (5126)
strandedstarfish Creative Commons License 2012.02.29 0 0 5129

Sziasztok! Most szombaton az M1(hajnali fél1) és az M2(kb. du 5) is leadja a New Blood-os koncertet. Felvevőket izzítani! :-)

exit66 Creative Commons License 2012.02.27 0 0 5128

Remixing PG live in Athens in HD and 5.1 from 87 .. We got reverb and we gonna use it.

Forrás: PG Facebook, 2012.02.24.

:-)

kvájcsengkélyn Creative Commons License 2012.02.11 0 0 5127

azért kösz. nekem a melt 2010-es remastere van meg eddig egyedül cd-n (ami meg a 2002-es remastere...wtf), az betyárjól szól, de letöltöttem a 2002-ben kijött "eredeti remastert" és nem hallok különbséget, talán a tavalyi verziók mégjobbak, bár nem tudom hova lehet (és minek) még fokozni.

Előzmény: rush4you (5125)
rush4you Creative Commons License 2012.02.11 0 0 5126

ja ha már új kiadások, majd el felejtettem:

amiket a classic records újra kiadott 45rpm egy oldalas lemezek vagy 200grammosak

nos ezekről csak a rippet hallottam, de aránytalanul drágák és sajnos van amelyikben

komoly pressing hibák vannak!

abban reménykedem, hogy a nehezebben beszerezhető lemezekből a so 25 éves évfordulója

kapcsán lesznek újranyomások is elérhető áron.

Előzmény: rush4you (5125)
rush4you Creative Commons License 2012.02.11 0 0 5125

nekem megvan a teljes sacd sor, ezek hangja nagyon renden van a normál cd rétegről.

a plays live angol első nyomású dupla cd-n van meg, az nagyon korrekt, volt egy amcsi is de az kiábrándító volt-eladtam.

secret world cd is egész jó, bár abból nem túl nagy a választék.

security-ből van egy első nyomású holland cdm, felejtős sztem (pedig általában a korai cd masterek egész jók)

lp-n amit hallottam és ajánlom:

so magyar lp, teljesen rendben van ahhoz képest, hogy 500ftért lopás :)

new blood, eddig 24 bit és lp, remek anyag

plays live, a korai nyomások még talán jobbak, mint a cd ( nem csoda )

up 200gramm lp, bármilyen furcsa, sztem más master mint a cd vagy sacd, érdemes meghallgatni, de nekem jobban tetszik

a digitális anyag ebből (amúgy is extrém beszerezhetetlen az ára miatt)

scratch my back-elég a digit 24bit download, nekem továbbra sem kedvenc

passion lpt is hallottam, vágyom is egyre nagyon rendben van

growing up dvd hangja is elég jó, de gyanítom a sztereó vhs hangja jobb ( majd meglátjuk :)

nagy vonalakban ennyi, tudom nem ez volt a konkrét kérdés, de hátha mást is érdekel még.

üdv

Mr Mustard Creative Commons License 2012.02.11 0 0 5124

Jómagam sajnos nem tudok segíteni, mert mindegyik lemeze "csak" az aktuális eredeti kadásban van meg nekem. Olyannyira, hogy az I-III. csak vinylen, a IV, vagy Security néven is ismert még úgy sem, csak mp3-ban. Onnantól felfelé meg CD-n, az eredeti kiadások.

Különösen az első négy lemez miatt engem is érdekelne olyan valakinek a véleménye, aki ismeri ezeket az újrakiadásokat, hogy melyiket lenne érdemes beszerezni.

Előzmény: kvájcsengkélyn (5123)
kvájcsengkélyn Creative Commons License 2012.02.10 0 0 5123

üdv mindenkinek!

azt tervezem, hogy beszerzem az első 5-6 peter gabriel lemezt eredetiben, de nem tudom eldönteni, hogy melyik remastereket érdemes megvenni, mert van egy pár belőlük.

a 2002-ben kijött digipackos és a 2010-es verzió látszólag tök egyforma. van köztük bármi különbség?

ill. láttam, hogy 2011-ben újrakiadták az albumait ezúttal szokványos műanyagtokban. azon túl, hogy szarabbul néznek ki tudnak bármi újat a korábbi remasterekhez képest?

előre is kösz!

rush4you Creative Commons License 2012.01.22 0 0 5121

ez így van, eléggé bejön.

ám szomorúan látom, hogy a new blood lemeznek is vannak zeneipari jellegzetességei:

pl itunes letöltés signal to noise-al, tegnap 2 órát kutattam mire le tudtam szedni :)

blood of eden cd verzión illetve letöltésként

father/son csak womadból, már ha ott veszem a cuccot :(

szóval..én letöltésért nem fizetek, csak fizikai formátumokért, így elég nehéz elkerülni a kalózkodást,

bármennyire is ellenzi a mester.

apropó, aki a special 2cd-s változatott vette, annak a 24bites letöltésben van instrumental teljes sor is?

Előzmény: Mr Mustard (5120)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.01.20 0 0 5120

Bizony az Elbow eredetiben csodálatos. Én az összes albumukat bátran ajánlom minden igazi zeneszeretőnek.

Egyébként viszonylag régi spanok PG-vel. A More than this Elbow mixe szerintem klasszisokkal jobb, szebb mint az album verzió.

Előzmény: rush4you (5119)
rush4you Creative Commons License 2012.01.20 0 0 5119

Ma megjött a new blood vinylem :), egyenlőre marad a "szar" 24 bites letöltés, mert a hifi romokban.

gyönyörű, a hozzáadott picture7"disc is nagyon szép, nagyon igényes az egész.

Azért majd az LP hangját is csekkolom majd havernál.

scratch my back: újra megpróbálkoztam vele, az lett a haszna, hogy youtube-on rénéztem az eredeti verziókra,

Elbow nagyon meggyőzött, eddig nem halottam még,

Magnetic Fields is elég jó, szóval látókör tágításnak nagyon jó, marad belőle a kalóz 24 bit, sajnálom Peter..

majd bepótolom egy new blood bluray-el a hiányt :)

nusrath Creative Commons License 2012.01.20 0 0 5118

Aki látni akarja a Mestert és New Blood orchestráját az májusban mindezt megteheti!! :) (ha teheti semmiképp ne hagyja ki!!!)

most látom hogy néhány németországi helyszínnel bővítette Peter a turnéját, vagy nem tudom, inkább új turnéba kezdett!!!!!

sajna nekem ez idén nem fog menni :( :(  pénzhiány miatt, de ha hazánkba is eljöne semmi nem állíthatna meg, hogy újra végig élvezhessem egy ilyen csodás koncertet mint anno két éve mannheimben!! de sajna egy németországi kalandra most nem sok esélyt és anyagiakat látok :( :(

itt vannak a tour dates-ek!!

http://petergabriel.com/livedates/

rush4you Creative Commons License 2012.01.19 0 0 5117

Elnézve a youtube-on a mostani turné anyagát illetve minőségét,

simán el tudnám képzelni, hogy az anyagot HD minőségben élőben vetítse mondjuk az Uránia

vagy a Müpa, mint ahogyan teszik ezt a Metropolitan opera közvetítésekkel.

Gondolom ehhez le kellett volna szerződni már előre, de bátorság és kultúrára való igény viszonylag még kevés van hazánkban ehhez.

Előzmény: nusrath (5111)
exit66 Creative Commons License 2012.01.17 0 0 5116

Aki megveszi a lemezt kap egy kódot, amivel hozzájut a teljes album 24 bites verziójához. Már akit érdekel.

A Half Blood ennek tényleg kivonatos része, ám az azért hozzá tartozik, hogy ehhez hivatalosan a Societ of Sound oldalon keresztül lehet hozzájutni, félévi vagy évi előfizetési díj fejében.

Előzmény: rush4you (5114)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.01.14 0 0 5115

Köszi az infót! És a linket.

Előzmény: rush4you (5114)
rush4you Creative Commons License 2012.01.14 0 0 5114

A half blood a B&W society tagjainak bocsájtották rendelkezésre, magyarán Peter kooperációja a 

Bower and Wilkins nagy nevű hifi-high-end gyártóval.

Itt letölthető szabadon, ez csak egy olyan "kivonat" 4 rendes és 4 instrumentális szám.

Előzmény: Mr Mustard (5113)
Mr Mustard Creative Commons License 2012.01.14 0 0 5113

Nagyon örülök a lelkesedésednek, és annak hogy más is hasonlóan gondolja a hátvakarós és az új véres lemezek relációját.

Lehet, hogy lemaradtam valamiről? Mi az a half blood?

Előzmény: rush4you (5112)
rush4you Creative Commons License 2012.01.13 0 0 5112

hűha, hogy is mondjam..kicsit szégyellem magam..

a hátvakarás után, ( amivel jó minőségű letöltés formájában találkoztam )

úgy voltam, na ez nem kell és egy kalap alá vettem a new blood c. lemezt is.

bár ne tettem volna, most hallgatom a 24bites half blood cumót, aztaqrva!!

látatalanban is bocsánat a mestertől, ez zseniális, rendelek egy vinylt ebből az fix, odaroppant rendesen.

üdv

nusrath Creative Commons License 2012.01.03 0 0 5111

Sziasztok! Boldog uj évet minden Peter rajongónak!! :--)))

reméljük P.G.ben gazdag új évünk lesz!!

és egy kis (nagyon pozitív) kezdeményezésre bukkantam a mai napon, hogy induljon mindenkinek jó az új éve!! :D

Ezt minden Mester rajongó és és az öreg zenéjével szimpatizáló rajongó olvassa el, aki szeretné végre ujra itthon, hazánkban látni, zenélni, fellépni a mestert!!! :-))))

Peter Gabriel a Kodályban?

A facebook, mint a kommunikációs formák és csatornák új nemzedéke rengeteg eddig nem ismert vagy ismert, de új formát öltött lehetőséget rejt magában. Például, célunk eléréséhez létrehozhatunk egy csoportot, amihez ha jelentős mennyiségű ember csatlakozik, imánk[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

Bár sok esélyt nem látok rá meg én az Arénába szivesebben nézném a koncertet, de azért reménykedhetünk benne :---)))    ....HÁÁÁTH

MIHI Creative Commons License 2011.12.30 0 0 5110

Ma láttam először hazai boltban a Deluxe-ot, ha valakit érdekel a budai fukarban.

Előzmény: strandedstarfish (5108)
Mr Mustard Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5109

Örülök, hogy hepienddel végződött az ügy! Tényleg, vajon mi lett a sorsa az első csomagnak?

Előzmény: strandedstarfish (5108)
strandedstarfish Creative Commons License 2011.12.29 0 0 5108

Jó hír: december 23-án megérkezett a deluxe edition. A reklamációm után másodjára küldött csomagot kaptam meg. Az első még kóvályog az éterben. Vagy egy PG-rajongó európai postás boldog vele. :-)

Én nem vagyok hajlandó feladni a veronai-reményeket! :-)

nusrath Creative Commons License 2011.12.13 0 0 5107

...hátha végül csak kiadja a Veronai bulit is egy dvdn!!! mindenesetre szurkolok!!!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!