Én is remélem, hogy lesz valamilyen utánnyomás például az SACD - k ből. Amikor lehetett venni 2500-ért akkor sajna kihagytam. Most pedig akárhol nézem egyik lemez sem nagyon cserél gazdát 10000 Ft alatt.
azért kösz. nekem a melt 2010-es remastere van meg eddig egyedül cd-n (ami meg a 2002-es remastere...wtf), az betyárjól szól, de letöltöttem a 2002-ben kijött "eredeti remastert" és nem hallok különbséget, talán a tavalyi verziók mégjobbak, bár nem tudom hova lehet (és minek) még fokozni.
Jómagam sajnos nem tudok segíteni, mert mindegyik lemeze "csak" az aktuális eredeti kadásban van meg nekem. Olyannyira, hogy az I-III. csak vinylen, a IV, vagy Security néven is ismert még úgy sem, csak mp3-ban. Onnantól felfelé meg CD-n, az eredeti kiadások.
Különösen az első négy lemez miatt engem is érdekelne olyan valakinek a véleménye, aki ismeri ezeket az újrakiadásokat, hogy melyiket lenne érdemes beszerezni.
azt tervezem, hogy beszerzem az első 5-6 peter gabriel lemezt eredetiben, de nem tudom eldönteni, hogy melyik remastereket érdemes megvenni, mert van egy pár belőlük.
a 2002-ben kijött digipackos és a 2010-es verzió látszólag tök egyforma. van köztük bármi különbség?
ill. láttam, hogy 2011-ben újrakiadták az albumait ezúttal szokványos műanyagtokban. azon túl, hogy szarabbul néznek ki tudnak bármi újat a korábbi remasterekhez képest?
Aki látni akarja a Mestert és New Blood orchestráját az májusban mindezt megteheti!! :) (ha teheti semmiképp ne hagyja ki!!!)
most látom hogy néhány németországi helyszínnel bővítette Peter a turnéját, vagy nem tudom, inkább új turnéba kezdett!!!!!
sajna nekem ez idén nem fog menni :( :( pénzhiány miatt, de ha hazánkba is eljöne semmi nem állíthatna meg, hogy újra végig élvezhessem egy ilyen csodás koncertet mint anno két éve mannheimben!! de sajna egy németországi kalandra most nem sok esélyt és anyagiakat látok :( :(
Aki megveszi a lemezt kap egy kódot, amivel hozzájut a teljes album 24 bites verziójához. Már akit érdekel.
A Half Blood ennek tényleg kivonatos része, ám az azért hozzá tartozik, hogy ehhez hivatalosan a Societ of Sound oldalon keresztül lehet hozzájutni, félévi vagy évi előfizetési díj fejében.
Sziasztok! Boldog uj évet minden Peter rajongónak!! :--)))
reméljük P.G.ben gazdag új évünk lesz!!
és egy kis (nagyon pozitív) kezdeményezésre bukkantam a mai napon, hogy induljon mindenkinek jó az új éve!! :D
Ezt minden Mester rajongó és és az öreg zenéjével szimpatizáló rajongó olvassa el, aki szeretné végre ujra itthon, hazánkban látni, zenélni, fellépni a mestert!!! :-))))
A facebook, mint a kommunikációs formák és csatornák új nemzedéke rengeteg eddig nem ismert vagy ismert, de új formát öltött lehetőséget rejt magában. Például, célunk eléréséhez létrehozhatunk egy csoportot, amihez ha jelentős mennyiségű ember csatlakozik, imánk[...] Bővebben!Tovább »
Jó hír: december 23-án megérkezett a deluxe edition. A reklamációm után másodjára küldött csomagot kaptam meg. Az első még kóvályog az éterben. Vagy egy PG-rajongó európai postás boldog vele. :-)
Én nem vagyok hajlandó feladni a veronai-reményeket! :-)