Ez a fiatal, erősen tibetke jellegű, kedves, helyes kis szuka ma este órákon át ki volt kötve a XIV. Ungvár utca 34 előtt egy lámpaoszlophoz. Gazdája a Lelencnél megtalálja! Tel: 30/5000-209 vagy 30/594-3105
Üdv! Zebukám, a drága, nem eszik xart, viszont bányatavi sétáink alkalmával előszeretettel hempereg bele több napos (hetes?) döglött halakba :O Tavaly nyáron hetente eljátszotta velem, minimum! Sztem a dögszagnál a kakiájer is jobb :P
Igen, tavaly nyáron én is hangos szitkok keretében kissé felpofoztam ott rögtön, utána hazavittem, arcmosás, és én is visszavittem ugyanoda. És megkapta a második adagot is a kezem által...:-))))
Tibbe azt mondja, hogy semmit sem ér. Szerintem is ez van.
Mert ez olyan nagy vonzerővel bír, hogy csak na.
De hát az ember lánya próbálkozik folyamatosan.l
A másik, ami működik nálunk, hogy nem engedem bokrozni. Kiabálom, ---NEM BOKROZIK!!
Szia Tavasz, Szia Kaki - ez már csak ilyen! :) A fagyban mi sem találtunk még eddig.
Ma veszek egy nagy levegőt, megveszem a legcsípősebb fogkrémet, kötök spárgát az eb nyakába, és minden feltünés nélkül elsétálunk a tett helyszínére. Remélem, hogy behibázik, akkor lessz nemulass, nyomom is a torkába a tubus felét. Én állatkínzó, akinek mostmár elfogyott a türelme, de tényleg..
Tegnap megint sz**t evett, majdnem kikötöttem egy fához, csináltam majdnem egy táblát hozzá, hogy "Vigyél haza, forgok, pörgök hang- és kézjelekre, irányítható vagyok 20-30m-re, néha szar szagom van, de ilyen az élet"
A határ a 9-es vizsga, onnan nincs tovább :) A nyáron készülünk Ügyességi 8-ra, és Engedelmes 5-re. Engedelmesben nem biztos, hogy eljutok 9-is, de az E7 azért reális, bár simán lehet, hogy az még 1-1/2 év.
Elkezdtük a mantrailinget is, nagyon szépen keres Benji, még csak fűben próbáltuk, de 2-300 m-eket simán lenyom, és megtalálja a célszemélyt. Tulajdonképpen ez a cél, illetve az irány, ahova haladunk, csak nehéz "elbújó embereket" találni hozzá, de rajta vagyok. A nyár erről fog szólni szerintem :)
Remélem, hogy eljutok majd valamelyik kirándulásra is hamarosan!