"Érdekes, nekem fel sem tünt. Szaratov Szelleme - ez is jó. Rögvest drágajó Gyulánkra gondoltam... Vagy ő nem oda járt anno?"
Csak a ragozás rossz. Gyulánk ugyanis a Szaratov-HOZ járt renceresen, amikor a méjhűtőből kivette a kétdekás ampullát. Vizecske-vagyis vodka.
Tudod, Szaratov a Hungarian Dzsásszberény...:-)))
Kollegák!
Kihagyok 3-4 mnapot és teljesen lemaradok a tudományos élet fejleményeiről. Azt se tudom mit kell olvassak és hol... Csak kapkodok...
Homályosítaon fel valaki!
Melyik most a releváns topik?
Azért magam jobban szeretném, ha az ifjúság - ők fogják a nyugdíjamat kitermelni - másra alapozna, s nem hipermangánozós, kecskeizélős, pléboj felett nyelvlógatós poénokra, meg handabandára, meg bábfigurákra...
A szakramentumát! Sztahanov-ot írtam, nem Szaratov-ot! S nem véletlenül! Mint irodalmi tagozatunk letéteményese, N.A. Frenkel kollégánk is utalt rá, a fizikai munka és a politika szerves kapcsolatban van (Lásd igavonó barom, látástól vakulásig, eheuhknyem jisorázi, ólombánya...)
kedves Bloki!
Rendben! Első az egyetértés: frakciózzunk!
A Szaratov Szelleme (SZSZ) szexcióba nem akarok belépni, mert félő, hogy valami rosszindulatú provokátor egy D betűt illeszt esetleg be, oszt kompromittálódok.
A PP-ba meg be fogok majd lépni. A munkaterv tetszik, várom a folytatást.
Igen, ezek már az igazi tünetek. Ezek hallatán minden valamirevaló cihológus lemondóan csóválja a fejét: menthetetlen. Elérte a fórumláz.
És mikor eccerre öt-hat-tíz topikban vársz választ, már a cigit is elhagyod. A munka az elsők között marad el.
Nem értettem félre...Nem véletlen, hogy az általad nyitott topicokban keztem a fórumozást. Előtte jó sokat olvastam itt. Szeptember közepe óta fedeztem fel, csak a melóval nem haladok azóta.