Nagyon kár az első félidőért. A másodikra mintha elfogyott volna a bayern, szinte csak kontrából voltak lehetőségei. Szerintem jobb volt már a BvB és Adeyeminek kellett volna lőnie egyet. Benne volt egy döntetlen......
A második félidő nagyon jó volt, bár a végén kicsit okosabban kellett volna kijátszani a lehetőségeket, túl sok volt a basszuk be középre támadás. De nem hiányzott sok a ponthoz.
Nagyon nehéz nézni ezt a mérkőzést. Expected goals a BvB-nél 0. A legjobb hír, hogy csak 1 góllal vezet a bayern. Legalább 1 klasszissal jobbak. Focizni is csak ők jöttek ma este.
Nem elvitatván, hogy ennek van alapja, de jelen eset inkább szól annak, hogy Schlotterbeck most már elég régóta nem akar elköteleződni a BVB mellet a vezetőség hangzatos nyilatkozatai ellenére, plusz amikor múlt héten rákérdeztek nála a Bayern pletykára, akkor sem adott kitérő választ. Amúgy szerintem maradni fog Dortmundban.
Védekezésben vannak olyan pillanatok amikor kihagy és ez még nem elég a top szinthez (mondjuk eleve több rizikót vállal), támadásban viszont már ott van. Egyébként jellemző, hogy jön a bayern elleni rangadó és szépen elkezdik bajorok ezeket mentális játékokat a pletykák elhintésével. De ja vu(Reus, Haaland, Lewa stb.....)
Én egyetértek. Azt már bizonyította, hogy tud a legmagasabb szintű elvárásoknak is megfelelve játszani, de hogy erre folyamatosan, hónapokon keresztül is képes, azt még nem.
Most lehet majd sokan nem értenek velem egyet, de szerintem Schlotti nincs kész (értsd, nem elég jó játékos) ahhoz, hogy egy ilyen szintű csapatba igazoljon.
Ettől még persze ha komoly ajánlatot kap akkor tuti menni fog, mert szakmailag ez egy jó kihívás, de hogy meg is tudja-e ugrani a feladatot, nah abban erősen kételkedek.
Igen szép, 7 meccses sorozat jön a válogatott szünet után. 10. 18. és 11. 08. között 4 bajnoki, 2 CL és 1 Német kupa, ami meglepő, és szinte érthetetlen, hogy a Köln elleni bajnoki az egyetlen, ami hazai meccs. München, Koppenhága, Frankfurt, Augsburg, Manchester, Hamburg. Ez még szimpla turistaként is komoly teljesítmény 3 hét alatt ... még annyi jó akad benne, hogy azeri, vagy török út nem került bele :))
BVB are confident about extending Nico Schlotterbeck's contract. The player has now been made an official offer until 2030, which is said to be "very valuable" in terms of figures. Before signing, the player wants to see in which direction the club goes.
Igen, megtartottuk a 2. helyet, bajnokok úgysem lennénk, mivel a Bayernt úgysem tudjuk behozni, mert már most a 6. forduló után 4 ponttal vezeti és a realitás az, hogy 18-án, amikor egymás ellen játszunk, (hacsak nem nyerünk idegenben), akkor ez a különbség már 7 pont lesz.
Ha nyernénk, akkor 1 pontra felzárkóznánk rájuk.
Bár az elmúlt szezonban otthon 1:1-et, idegenben pedig 2:2 volt az eredmény.
Teljesen egyetértek. Couto lecserélést nem értettem (kivétel ha sérülés, elfáradt). Onnantól fogva egyértelműen jobb volt a Leipzig. Egészen addig amíg be nem jött Silva és Groß, akkor megint fordult a játék képe és a bal oldal is aktívabb volt támadásban. A döntetlen igazságos eredmény.
Milyen átalakulóban van ez a Lipcse? Két alapemberük távozott. Értem én, hogy a kommentátor a Leipzignek szurkolt és szeretné még jobb színben feltüntetni ezt az idegenbeli bravúrt, de nem kellene faszságokat összehordani.
Az utolsó 10 perc a miénk volt, így már alapvetően igazságos a döntetlen, de a meccs összképét tekintve azért inkább a Lipcse akarata érvényesült a meccs nagyobbik részében. Voltak problémák bőven, viszont nagyot harcolt a csapat.
Jobb a Lipcse. Nem sokkal, de azért érezhetően. Ha maradna a döntetlen, az szerencse lenne. Ha mi rúgnánk győztes gólt, az meg a feje tetejére állítani a játék képét.