Szeretném olyan hölgyek véleményét olvasni, akiknél a szex és a pisilés összekapcsolódik. Élvezik pisilés ingerét, szeretnének, vagy szeretnek szex közben, előtt, utána bepisilni, a férfit lepisilni. Esetleg a maszturbáláshoz kapcsolják a pisilést. Megtörtént (de nem fantáziált) események leírását is szívesen venném (akár férfitársaimmal megtörtént esetet is). Urak urakkal megtörtént esetei is szóba jöhetnek, de erősen not recommended
„Társkereső hirdetmény közzététele esetén a topik nyitója a moderatúrától a lehetséges legszigorúbb retorziót fogja kérni!”
Pisilni én is szeretek,és mindent szeretek,ami ezzel kapcsolatos.
Akinek meg ez perverz,annak nem kell tudnia róla🙂
A minap az egyik koll.nőm összejött egy férfival. Azt mesélte,hogy hihetetlen jó szexben volt része,de nem mondja el,hogy mi volt,mert nagggggyon perverz.🙂
Ezt ketten hallottuk tőle a másik koll.nőmmel.
Nos,ez a másik koll.nőm majd meg hal,annyira akarja tudni,hogy mi lehetett az a naggggyon perverz dolog 🙂🙂🙂
Persze nem tudjuk azóta sem...de remélem jól összepisilték egymást🙂🙂🙂
Budapesti 27 éves szopni imádó srác vagyok. Imádok hosszan mélytorkosan szopni akár egymás után többször is. Keresek olyan budapesti pasit akinek leszophatom a farkát akár rendszeresen. Lehet bi kezdő, meleg, hetero, kíváncsi hetero. Előnyben részesítem a kíváncsi hetero pasikat akik szívesen kipróbálnák egy srác száját. .
Élvezhetsz arcra szájba egyaránt..
Ha szimpatikisak vagyunk egymásnak akkor szívesen szopnék heti vagy napi rendszerességgel is!.
Olyanok jelentkezését várom aki akar is találkozni! Akár már mára
Ha felkeltetem érdeklődésedet akkor írj: adambratt2@gmail.com