Túl nagy feladat ez egy eccerű szőke, falusi liba számára:)))))) Sokkal jobb lenne, ha elárulnád!
Base: Én rád tippeltem először, de a Lia mondta, hogy nem te vagy így sajna fingom nincs ki lehet.
Elmondom, hogy mire jöttem rá: A képen látható ház enyhén amcsi stílusú, de mivel az egyén használt ékezeteket, ezért nem hinném, hogy amcsiból írt volna. 2.A stílusa alapján egyértelműen hímnemű, a humora eléggé Pádrés. ( ezt a tippet az is erősíti, hogy ő nem gratulált, ami elég furcsa egy magafajta gentlemantől) 3. Általában egy bizonyos társaság tagjai, egy bizonyos cégtől ismerik a topicot, tehát máshonnan nem valószínű, hogy írtak volna. Még egy tippem lenne: Mors.
Kedves Idegen!
Legalább az egyikkel telibetaláltam?????
Base tévedsz. A Nagy Bruce fia sajnos már halott. Én egy kínai gyorsétteremben dolgozó tésztagyúró harcművész vagyok. A múltkor is - amikor jöttek a védelmi pénzért azok a mocskok - korbácsot kötöttem spagettiból és ketchuposra veretem a hátukat.
Rta a megoldás a személyemre képben van! Találd meg!
Muszáj lett volna mennie, mert dolga volt. Csak hát itt meg én voltam. Ráadásul épp megint nagyot alakitottam, csupa ötössel. Úgy gondoltuk, inkább ünnneplünk. Szerintem ez igazán érthető. :-)
Egyébként jó hétvégét, bulit és napocskát! Rta, ilyen jó időben te se tanulj!
Ami a mi teljesítményünknél is gyengébb volt, az a játékvezetés! Annyira ellenünk fújtak, hogy az már gusztustalan volt! És ehhez jött hozzá egy jó szar dobóteljesítmény!
De: A Boba dobott 4!!!! triplát 100%-kal!!!!! Ehhez mit szólsz???????????
Base: Waldo a neve. Egy magyar srác (állítólag a vodafonnál dolgozik)
http://index.hu/tech/net/realtouristg/
"A napokban hírt adott magáról egy brazil illetőségű személy, bizonyos José Roberto Pentando - aki azt állította, hogy ő a képen látható turista, és ezt eredeti fotókkal is igazolni tudja. Bár mindeki ünnepelt, hogy végre ismertté vált a személy - az Index tudósítását követően érkezett rengeteg (körülbelül húsz) olvasói e-mail nyomán azonban minden kétséget kizáróan bebizonyosodott, hogy Pentando voltaképpen egy imposztor. Pedig még a brazil Volkswagen is szerepet ajánlott neki legújabb reklámfilmjében. "
Talán már ti is rájöttetek (bár erősen kétlem :)), Lia kérdésére az a válasz, hogy az a "sisakos" jóképű pasi - a valóban jó nő mögött - az utolsó turista a WTC-ből. Neve is van, de most nem jut eszembe.
Ti nagyon buták!!! A diplomával csak arra akartam célozni, hogy azért nem lehetek sportminiszter, mivel a dójcs tomi hamarabb lett miniszter és csak utána szerezte meg a diplomáját (kb. 10 év halasztás után).
A dorbasezol jó poén volt :)
Ha már muszáj, akkor én nem is tudom milyen minisztériumot akarok. De én nem is akarok minisztériumot. Vagyis mégis. Legyen enyém a tangaügyi hivatal. Azzal megleszek asszem. :))
Andrew: Jól van elhiszem. Nekem is kicsit fura volt, amikor nyáron kb fél órát mentünk bazira döntve. De hamar alkalmazkodtam a furcsa viszonyokhoz és utána meg az volt a fura hogy újra egyenesen kell menni. Extrém dolog ez az egyenes járás. :)) Pláne ha elfogy az az extrém mennyiségű alkohol. :))
base Te hülye vagy :)) Add el a diplomád! Akkor megint minden oké lesz. Túl okos vagy az a baj. De velem lehet beszélni. Menjünk agyleépíteni. Az eladott diplomád árából jó eséllyel indulsz egy nagyfokú agyleépítő gálán. :))
KrAPU Mit gondolsz miért ez a nikkje? :)) Ha azt mondanád pl hogy dorBASEol akkor az vicces. De a BASEball-t már ismertük. Érteeeed? :))))) Szombaton menjünk inni. Valahová és valamit.
Padre: Ezt már akartam kérdezni! De biztos vagy benne? :))
Rta: Klassz a kocsid! Nem akarod elcserélni egy hasonlóra? :)))))
Az infúziós állványon történő pörgést szerintem bátran bevállaljuk a Rta-val. Már szépen begyakoroltuk az Allure-ben, innentől kezdve már mindegy, hogy bárpult vagy kórterem :)
Ehh, pedig már láttam, hogy a nemzeti sport a BASEball :))De igazad van olyat kell csinálnunk amihez lövésünk sincs :)))
Mit szólnál sz egészségügyhöz? De itt be kell szervezni azt az SZDSZ es ürgét aki a ledér ápolónők 5letét felhozta. Az tetszik :) Míg adja az infúziót addig ott tekereg az infúziós állványon :)))
Na akkor most lemaradtam ? :)))
A vizugy ok .. :))
A hokotrast majd kiadom berbe :))
Lio: egyebkent miert ne lenne extrem sport a vitorlazas ?
Gyere el velunk egy bajnoksagra meglatod tud az extrem is lenni :). Csak amit egyuttcsinalunk vitorlazas gyanant az tenyleg nem extrem.. max a pia mennyiseg az ami el szokott akkor fogyni :))
Vállalom a megbizatást!
Lia: Legyél te a királylány! Két diplomával igazán kiérdemelnéd!
Mindenki válasszon magának valamilyen minisztériumot!
1...2...3... most!!!!!
Lia:De én nem vagyok macsó és nem is akarok az lenni. :)) A golf az jöhet. Ott is a lyukat kell meghódítani. :)))
Ha Andrew ügyesen kotorja a havat, akkor nyárra mindig lesz elegendő víz a Balatonban a vitorlázáshoz. Ez a neki való feladat! :))
Krapulax: Pláne találó a név, mert a teljes nevük Csábi Csekker end dö fet bojsz :)) Repülnének a mensis tangák. A szárnyas betét repítené őket. fujjj :))))