Jó ötlet! Mehetünk együtt. Sőt, milyen szép lenne, ha az egész csapat együtt menne, mint Napadra! Persze Attiláéknak biztos korán oda kell érniük, ha ismét pavilont építenek. Többiek, mi a vélemény? (Egyáltalán hol vannak a Többiek!?) A találka lehetne az M5 kivezetőjénél valamelyik parkolóban. Ha pedig valaki sétakocsikázásra vágyik, lehet menni az 5-ös úton is, igaz, az időben 20-25 perccel biztos hosszabb lenne.
Örülök, hogy a kenyér és a kolbász ilyen mély nyomot hagyott! :-) Most nem terveztem vinni, majd jövőre Nadapra. Most meg csak találunk valami harapni valót...
Nekem egy Philips van benne. Hogy gyári-e, szerintem 99%, mint ahogy az autóm nagy része az (mikor behoztuk, még a gumi is a 27 éves gyári volt rajta...). Az antenna is gyárilag lett beszerelve, ráadásul nem krómozott, hanem fekete, és motoros. Megkaptam az autóhoz a rádió eredeti kezelési utasítását is.
Szeretettel várjuk az egész Magyar Maserati Clubot és minden Maseratit a találkozóra, remek pályázási lehetőség és külön szépségverseny díjakkal Maserati kategóriában! :-)
Elnézést a késői válaszért, a héten aludni sem volt sok időm és ki kellett válogatni a képeket, mert a fiaim telefényképezték a 8GB-s memória kártyámat. És még ezek után is rengeteg kép maradt (raktam fel az általuk készítettek közül is bőven, hadd örüljenek...) :-)
A linket mindenkinek elküldtem, aki kapott Attilától meghívót a találkozóra, és azoknak is, akik a helyszínen diktálták le az e-mail címüket. Ha valaki kimaradt volna és érdekelnék a képek, jelezze!
Hasonló cipőben járok, én is várom a képeket mint a Messiást!:) Bár én felkészületlen voltam, így nem készítettem egyet sem.
A kenyér és a kolbász isteni volt. Sajnos le kellett lépnem korábban, így a bográcsozás és a még több beszélgetés elmaradt. De majd legközelebb...
Tényleg, szokott lenni - vagy lesz mostanában - még olyan autós (vagy más) rendezvény amihez csatlakozni szoktatok (Alfa, FIAT, olasz autó, stb. találkozók)?
Üdvözlet mindenkinek! Egyik tagtársatok ígért nekem képeket, az e-mail címemet is eltette. Utolsóként távozott. (kép) Szólnátok neki, hogy a vancello.hu várja a fotókat? Kis segítséggel lett néhány saját is, azokkal együtt tenném ki az oldalra. Köszönöm!
Szóval a kétes időjárást és az eltört ujjat figyelembevéve holnap reggel mennyi márkatárssal futhatok össze a Shell kútnál illetve a majálison? Egy Qp S-el csatlakoznék, ha szabad...
Hétvégén eltörtem a jobb kezem középső ujját, sínbe rakták, ma volt kontroll, ma még a nyakamba is kötötték, hogy ne lógassam, szóval a holnap nekem kilőve :-( (jövő héten kiderül kell e műteni a letört darabot...) 5-6 héti a jobb kezem kilőve :-(
Érdeklődnék, hogy kb. mennyi autó - azaz Maserati :) - szokott összejönni ezen a nadapi bulin? Szokott lenni ezen kívül még spec. Maserati márkatalálkozó, vagy más "olaszautós" megmozdulás?
Nekem szokás szerint szanaszét a kocsi, de majd beülök Tibihez a 430-ba :-) (viszek szalonnasütő vasat, kolbászt, szalonnát, és akkor addig is van csurgatós kenyér míg készül a bográcsos cucc)
IGEN, lesz idén is nadapi találkozó! Az érkezés 10:00-re van a programban, de találkozhatunk 9:00-kor a Shell kútnál a 70-es úton, a szerpentin felső kanyarja után.
Ettől függetlenül szívesen benéznék, mert régebben elő-előfordult, hogy "véletlenül eltévedtem" és Nadapon keresztül mentem haza meló után. Azóta sajnos elköltöztem, most már túl nagy kitérő lenne. Maseratikra meg mindig szívesen csorgatom a nyálamat. :)
Ez tulajdonképp Nadap nevű település majálisa, amire a maserati Club 2004 óta meghívást szokott kapni. Az ideiről nekem még nincs infóm ... de biztos lesz ... szokott.
Tulajdonképp egy nagy helyi bográcsozás, meg néhány autó, de jó szokott lenni :-)