Keresés

Részletes keresés

mpeet Creative Commons License 2000.10.04 0 0 39
Sziasztok !

Én is csatlakozom az elöttemszolokhoz és gratulálok az egész csapatnak!!!
Mindent megtettetek a gyözelem érdekében és ez a sport lényege .Benne van hogy nem sikerülhet minden .
Remélem még sok felejthetetlen pillanatot fogtok nekünk okozni remek jatékotokkal :))))
Hajrá Magyarok !!!

Vajk Creative Commons License 2000.10.04 0 0 38
Erre a valaszt foleg Farkas Agnestol varnam...
Es Mocsai Lajos is elmondhatna, miert nem cserlte le, mikro a harmadik helyzetet lotte el ugy, hogy a danok abbol indulva dobtak golokat.

Amugy en is gratulalok a sikerhez, annyiban igaza volt Kokenynek, hogy ez masfel felideig aranyat ert, csakhat....a danok nem fejeztek be a meccset akkor sajnos...

Előzmény: andzsin (13)
Fece Creative Commons License 2000.10.04 0 0 37
Hát, először is gratulálok, és örülök, hogy itt alattam is mindenki úgy gondolja, hogy az ezüst szín nem a kudarc jelképe.
De ezt a témát már jól kivesézték, ezért nem akarok ismételni.
Viszont egy idézet a jó öreg Rejtőtől: (az olimpia ideje alatt találtam egy álmatlan éjszakán)
SZÉP LÁNYOK, NE SÍRJATOK, MAJD JÖN PIPACS BÁCSI A KONYHAKÉSSEL ÉS SZÉTRÚGJA A DÁNOK SEGGÉT A VB DÖNTŐN (vagy előbb)
zfater Creative Commons License 2000.10.04 0 0 36
Először is: köszönöm Nektek, lányok a felejthetetlen meccseket Sydney-ben, a szép győzelmeket és az emelt fővel(!) viselhető két vesztett meccset is.
Megköszönném, ha néhány szóban válaszolnátok következő soraimra (amelyeket nehogy értékelésnek vegyetek, csak benyomásaimról szólnak):
Köke:elfogadom saját önértékelésed (ha jól adta vissza a szerkesztő), egyet azért hozzátennék:mivel Mocsai szinte végig csak védekezésben játszatott, Te ebben a felállásban számomra a lehetséges maximumot nyújtottad; mondd, az utolsó 10-15 percben miért nem kérted, hogy eredeti, irányító szerepedben játszhass (sajnos a döntő többszöri visszanézése azt mutatta számomra: a végén 15 percig nem volt tényleges irányítónk)?
Párduc:végig csodáltalak, nem kevés önuralom és a csapat érdekei iránti alázat kellhetett ahhoz, hogy ennyit védői brutalitást kelljen kibírnod; remélem, góljaid mellett számodra is megérte, hogy miközben állandóan több védőt foglalkoztattál, ezzel átlövőinknek és a jobbszélnek több levegő jutott, így rengeteg gólunk közvetve Neked is köszönhető!
Fari:élményszámba ment a teljesítményed, amikor átlövőként volt lehetőséged gólokat lőni és bámultalak akkor is, amikor önzetlen, csodás gólpasszokat adtál!
Mindhármatokhoz: hogyan lehetne a kapitányt rávenni, hogy hozzátok hasonlóan szenteljen a fórumnak egy alkalmat egy higgadt vitára, Ő is , mi is sokat nyernénk vele.
Végül: újra köszönet Nektek és a csapatnak, további sok sikert a sportban és a "civil" életben!
fd Creative Commons License 2000.10.04 0 0 35
Sziasztok, és köszönöm!
Köszönöm az élményeket!
Az eddigi hozzászólásokat nézve, kicsit mintha élveboncolás történne...
Nekem kicsit más a meglátásom, persze, most mindenki ért mindenhez, de azért had mondom el:
Ez a mai magyar csapat nagyon jó, és nagyon jó úton jár! Amit meg kell szoknia, vagy ahol változtatnia kell, az a 10/50 arány :-)
Azaz az, hogy van majd' minden meccsen 10 perc, amikor nem megy a játék, nem és nem... Ez a tiz perc elment a koreai meccsen, ennek a 10 percnek a kovetkezménye volt a sogorok elleni izgalom, és ez a 10 perc 'megjött' a döntön is. És én azt mondom, nem baj! Nem baj, mert ez azt jelenti, jelentette számomra, hogy 50 percen keresztül bárkinél jobbak vagyunk, jobbak vagytok! Már csak egy icipici kell... vagy 2-3 percet lefaragni még a 10-böl, vagy még nagyobbá tenni (golokban is) a fölényt a fennmaradó idöben. Szerintem ezen az uton haladva fél éven belül elérhetö, hogy a következö 5 évben a magyar válogatott legyen mindenkinek a 'mumus'.
Így legyen!
Stef
zfater Creative Commons License 2000.10.04 0 0 34
(Én is gratulálok, szerintem is Ti voltatok a legjobbak!!!!!!!!! )
Ehhez szó szerint csatlakozom.
Lányok, fogadjátok szívből jövő gratulációmat !
(A dánok viszont végig koncentráltak, nem szálltak el maguktól és nem is adták fel, az utolsó másodpercig a feladatra koncentráltak és kész. Nem voltak ők jobbak, csak profibbak. És nagyon szép győzelmet arattak, persze ennek egyikünk sem tud örülni.)
Számomra ez a 3 mondat foglalja össze legtárgyilagosabban a lényeget. Az, hogy mi, nézők, szimpatizánsok, rajongók ...(nem fokozom tovább) a dán győzelemnek persze nem tudunk örülni, a mi saját pechünk.
Szintén nem öröm, de szerény véleményem: a dánok számára az esetleges FRA, NOR, KOR "trófeákhoz" képest a HUN többszörös szorzóval értékelt, hiszen sajátmaguknál jobbat győztek le az olimpiai döntőben.
Érdekes lenne az összehasonlítás: ha van (lenne) ehhez hasonló fórum a dánoknál, vajon az aranyér(d)emből a drukkerek mennyit tulajdonítan(án)ak a csapatnak ill. a szöv. kapitánynak?
Végül a koncentrálásról: úgy gondolom, a parlament által nemrég megszavazott olimpikon-javadalmazások arany-ezüst közötti különbsége már most akkora, hogy már csak emiatt is megéri legközelebb 15 percig profi módon koncentrálni a győzelemre, a mi örömünk "csak" hab lesz a tortán (nekünk most is elég lett volna egy hosszabításban elért 1 gólos győzelem).
Előzmény: The Evil (30)
hüvelyk matyi Creative Commons License 2000.10.04 0 0 33
Hejes Nagy Timeja rulez.
Előzmény: Szerkesztő (-)
csabika25 Creative Commons License 2000.10.04 0 0 32
Először is csatlakoznék a gartulálókhoz!

A budapesti VB óta követem a világversenyeken a meccseiteket, és bizony ez a csapat a legjobb azóta. Igenis fejet kell hajtani mindenkinek, itt már nem a technika vagy a taktika győzött, hanem a szerencse. Az ellenfél jókor kapta el az ütemet a végén. Ennyi. De ha nem tévedek, példaképek lettetek. Apropó: milyen az utánatok következő generáció? Lesznek ők is másodikok az olimpián?

csabika

Jake Maroc Creative Commons License 2000.10.04 0 0 31
Sziasztok lányok !
Én is szeretnék gratulálni nektek. Szeretném megköszönni azt a sok örömet, amit a játékotokkal szereztetek nekem. Végig izgultam az egész Olimpiát. Sírtam örömömben, mikor megvertétek Ausztriát, veletek ugráltam örömömben, mikor nyertetek Norvégia ellen, és magamba roskadtan ültem, mikor vesztettetek a döntőben. Az ezüst ellenére nálam ti voltatok a legjobbak.

Ha van egy kis időtök, olvassátok el a rólatok szóló topicot is.

The Evil Creative Commons License 2000.10.04 0 0 30
Én is gratulálok, szerintem is Ti voltatok a legjobbak!!!!!!!!!
Ami a vereség okát illeti, az én véleményem eltér a többségétől. Szerintem csakis magatokat okolhatjátok miatta. Nem volt semmilyen rövidzárlat, semmiféle taktikai varázslat, hanem egyszerűen mindenki elhitte, hogy meglesz az arany, pedig még több, mint 15 perc volt hátra. Többen közületek annyira lazára vette, Farkas A. például tíz másodpercekig ugrándozott a hatoson örömében, ha kivédett egy lövést (elég gyakran védett nagyot, szerencsére :)), meg ilyesmi, szerintem így nem lehet koncentrálni. . Amikor pedig rádöbbentünk, hogy baj van, onnan már lehetetlen volt fölállni A dánok viszont végig koncentráltak, nem szálltak el maguktól és nem is adták fel, az utolsó másodpercig a feladatra koncentráltak és kész. Nem voltak ők jobbak, csak profibbak. És nagyon szép győzelmet arattak, persze ennek egyikünk sem tud örülni.
radai rosseb Creative Commons License 2000.10.04 0 0 29
Sziasztok lányok! Először is gratulálok a szép ereményhez, lehengerlő volt!

Egy kérdésem lenne csak, bár indiszkrétnek is lehetne aposztrofálni:

Magyar sikerről beszél az összes média, ez rendben is lenne, de érdekelne, hogy mennyi anyagi és erkölcsi támogatást kaptatok, ami megkönnyítette azt, hogy ilyen szépen szerepeljetek, a magyar állam részéről?Utánannéztem: nyugaton elég jól támogatják a sportolókat, hogy az edzésen, családon kívűl ne kelljen sok plusz problémával küzdeniük, és a legjobbat hozhassák ki magukból!

Csak így tovább!

RR

kékkirály_d Creative Commons License 2000.10.04 0 0 28
Még egy kérdés beugrott:Mit csinálnátok másképp,ha újrakezdhetnétek a döntő utolsó 15 percét?
La di la di da Creative Commons License 2000.10.04 0 0 27
Az biztos, hogy most már gyakrabban fogok járni kézilabdára. Kár, hogy Budapesten gyakorlatilag csak a Fradinak van jó pályája, de ki tudja, hátha ezután több pénz lesz más csapatoknak is.
Siti, láttam a barátodat, nagyon kedves volt. Akkor már vége mindennek, foglalt vagy?
kékkirály_d Creative Commons License 2000.10.04 0 0 26
Gratulálok az ezüsthöz!
Egy dolgot szeretnék csupán kérdezni,mi lesz Athénban?
Kökény Bea:gondold még meg ezt a visszavonulást!Kérlek!
Hajrá magyarok!!!(Mi voltunk a legjobbak,s kész!)
bicycle-repairman Creative Commons License 2000.10.04 0 0 25
Szervusztok lányok, mindahányan!

Érdekelne, hogy szerintetek
1. Mi lesz az eb-n?
2. Mi a különbség Mocsai Lajos munkája és Laurenz László munkája között?
3. Mi volt a különbség a vb-n megvert dánok, és a mostani dánok között?
4. Mi a különbség a játékhoz való érzelmi hozzáállásban a skandinávok és köztünk? (gondolok itt pl arra, hogy mi az aranynál mégjobban sírtunk volna, ők meg csak mosolyogtak akkor is - ebben kell lenni valaminek)

Köszönöm, ha válaszoltok, és köszönöm a mutatott játékot, a sikert, szeretlek benneteket, még mindig Ti vagytok a legjobbak és legszebbek!

Kennedy Creative Commons License 2000.10.04 0 0 24
Kedves Szerkesztő!
"’98 óta válogatott kerettag, klubjával volt BL-elődöntős és KEK második - második olimpiáján vett részt."
Ez biztos? :o))

Kérdéseim:
Hogy van, hol van Nagy Anikó?
Radulovics mit szólt, mikor "honfitársa", Antics gyomorszájon vágta?
Mit gondolnak az osztrákok időntúli (?) gurítós góljáról?
Elhitték-e a 6 gólos előnynél, hogy már győztek?

És egy programajánlat a lányoknak: ha van kedvük, nézzék vissza a Társkereső tapasztalatok című topicot, a norvég meccs időpontjában...

Előzmény: Szerkesztő (-)
teezee Creative Commons License 2000.10.04 0 0 23
Kezüket csókolom a nöi kézilabda válogatott minden tagjának!

Szép volt!!!! Azért, bár mindenki ezt mondja, a döntő mérkőzéssel kapcsolatban lennének kérdéseim:

1. Történt már valamiféle röpke értékelés a döntővel kapcsolatban ?
2. Mi történt veletek a második félidő felénél? Vagy a dánokkal történt valami?
3. A vége előtt 4 percel még 26-26 volt az állás. Nem lehetett volna ekkor forditani ?

Bár a döntő közben közel álltam párszor az infarktushoz és bár nem lett meg az arany azért gratulálok ehhez a sikeres szerepléshez. Kívánom, hogy a jövő fényesebb legyen.

Z.

snowman Creative Commons License 2000.10.04 0 0 22
Erről jut eszembe: minden focista monnyon le ! Minden hatalmat a kézilabdás lányoknak! :o)))))
Meg a vizilabdás és kajakos fiúknak.
Előzmény: p_kiraly (18)
Neta Creative Commons License 2000.10.04 0 0 21
Sziasztok!

(Bár valószínüleg kevesen fognak neki örülni, de egy pesszimista hozzászólás következik.)Egy ezüstérem elismerésre méltó teljesítmény, egy olimpián megnyert ezüst pedig különösen az. Ezért ezúton is köszönöm a mutatott játékot, a kitartást, az izgalmakat.
Véleményem szerint azonban ezzel az eredménnyel "csak" az a gond hogy nem arany lett, annak ellenére hogy gyakorlatilag már megvolt. Persze, csodálatos eredmény az ezüst is, de ez nem olyan ezüst amit egy esélytelenségből induló csapat szerzett hatalmas szerencsével, ez egy olyan ezüst ami aranynak indult...
Én a tévén keresztül úgy éreztem, hogy a 6 gólos vezetés után amikor Radulovicsot (aki szenzációs teljesítményt nyújtott az egész torna során, szerintem nélküle ezüstünk sem lenne) szorosan őrizni kezdték a dánok, a csapat játéka teljesen megzavarodott. Eladott labdák, reménytelen helyzetekből rálőtt kísérletek, esélytelen próbálkozások. Csak a szenzációs kapusteljesítménynek volt köszönhető hogy nem csökkent nagyobb ütemben az előny. Az időkérés kellett, és szerintem jókor is jött, de valamiért utána sem változott a játék képe, a végét meg tudjuk. Kérdéseim a következők lennének:
1, Ha el tudtunk menni 6 góllal és láttuk hogy a dánok váltanak ami ellen nem tudunk hirtelen mit tenni, akkor miért nem fogtátok vissza a tempót? (6 gól sokáig kitarthatott volna)
2, Az időkéréskor mit mondott Mocsai Lajos?
3, Hogy érzitek miért nem változott időkérés után a játék?
4, Lőwy Dóra miért nem kapott több jétélehetőséget?
5, Akkor kezdődött a megtorpanás amikor Radulovics őrzőt kapott, ennyire nélkülözhetetlen volt az Ő játéka?

snowman Creative Commons License 2000.10.04 0 0 20
Bár a Tv előtt ülve majdnem a kivégzés sorsára juttattam szegény készülékemet, azért úgy érzem, hogy nagyon ügyesek voltatok lányok !
Kökény Bea: az éremosztáskor próbáltam erős lenni, de bevallom én sem bírtam könnyek nélkül. Abban a pillanatban írtam is egy verset, amit egy másik topicban helyeztem el eredetileg, és amit próbáltam felolvastatni a TV2-ben, amikor a párod vendégként bent volt.
Művészi értéke minimális, de íme a szívből jövő, vigasztaló versikém:
Könnyek - (egy 45 percig csillogó arany emlékére)

Fent állsz a csúcson hisz eljött a pillanat
Mindenki téged néz, s te nem látod magadat.
Eltakarja arcodat két szorgos tenyered
Úgy érzed: a világ ma felesküdt ellened.
Azt hiszed lecsúsztál a legszentebb helyedről
De te vagy most legfelül, csak nem érzed belülről.
Ne hidd, hogy könnyeid egyedül te látod,
Könnyezem én is. Vagy te azt nem látod?
Egy lépésre volt a mennyországnak csúcsa
De kezedben már ott van ezüst-fényű kulcsa.
Verejtékből épül fel a mennyország-piramis,
Megkapod a kulcsot, és lesz az még arany is.

u.i..Amikor ezt lekörmöltem, még nem tudtam, hogy nem lesz következő olimpia. De azért bizakodunk, hogy hátha.

kicsi emma Creative Commons License 2000.10.04 0 0 19
Nagyon jó volt látni Titeket, az osztrák, a norvég meg a dán meccs így együtt izgalmasabb volt mint a legjobb akciófilm. Nem vagyok egy nagy sportdrukker egyébként, de ezeket a meccseket felvettem és meg-meg nézegetem. És mindig elfelejtem, hogy mi lesz a vége... Nehogymá elkeseredjetek, szerintem így is nektek drukkoltak a legtöbben.
p_kiraly Creative Commons License 2000.10.04 0 0 18
Lányok!
Gratulálok az egész cspatnak, edzőnek, rég volt ilyen csapata az országnak, akikért minden magyar izgul. Ha a focicsapat 2. lenne az olimpián nem azt kérdeznék tőlük: Srácok miért nem sikerült, hanem azt, hogyan sikerült. Adhatnátok nekik néhány leckét kitartásból, alázatból és sorolhatnám.
Le a kalappal előttetek.
iudex Creative Commons License 2000.10.04 0 0 17
Ne lásd ilyen sötéten a dolgot. Mi itt vagyunk. És mi tudunk örülni, te is, én is, a többiek is. Igazad van abban, hogy nem lesz mindenki ilyen hálás. De mondd, a színész a közönségnek játszik vagy a kritikusoknak? :))))
Előzmény: petxa (14)
Sandviking Creative Commons License 2000.10.04 0 0 16
Először is természetesen hatalmas gratuláció az ezüstérem megszerzéséért, ez azért hatalmas siker, eddig a legjobb olimpiai női kézi eredményünk.
Bár személy szerint nagyon sajnálom Beát, meg azokat akiknek ez az utolsó olimpiai lehetősége volt, de úgy érzem, talán nem is baj hogy nem nyertük meg.
Ha megnyertük volna ( az se lett volna azért rossz ), akkor nem törödnénk azokkal a jelekkel, amik azt jelzik, hogy azért a fejekben még nincsen minden rendben.
Az hogy ilyen sok meccsen egymás után le tudtuk adni az 5-6 gólos elönyt hátránnyá, azt jelzi hogy pszichikailag még van tenni való.
Igaz, hogy a tanulságok levonása után majd kiérdemelt EB arany meg a VB arany nem ugyanaz mint egy olimpiai bajnokság, de legalább ezután el meritek hinni, hogy a legjobbak vagytok
, s nem remeg meg a kezetek Athénban.
frett Creative Commons License 2000.10.04 0 0 15
Az igazság az, hogy már nagyon hosszú ideje Ti vagytok a legjobbak(és persze a legszebbek is). Jól mutatott volna a korona a fejeteken, de így is feledhetetlen perceket okoztatok nagyon sokaknak. Ennél nem kell több.
Többet ér ez az ezüst, mint az amerikaiak kosárlabda aranya.

Csóközön.

petxa Creative Commons License 2000.10.04 0 0 14
Gratulálok a kézis lányoknak! Kökény Beatrix szerintem a világ egyik legjobb játékosa, és borzasztóan együtt érzek vele. Rengeteg örömet kaptunk mi szurkolók ettől a csapattól, és szerintem ez a lényeg.
A valóság persze rideg.
A 150. Olimpiai arany lehetett volna.
Ezüstérmet nyertetek.
A nagy banketten nem lesz kiváncsi senki a Csapatra
az athéni Olimpia előtt nem fogják emlegetni a Csapatot.
Mindenki az utolsó tíz percet emlegeti, nem azt amikor hattal ment a Csapat. (kb két hétig utána már senki sem emlékszik a döntőre)
Kiadnak videókazettát Sydneyről, nem lesz rajta a Csapat.
A Színes Sport címlapján soha nem szerepel a Csapat.
Az index érmeslistáján még fénykép sincs a Csapatról

és még sorolhatnám.

Nekem örökre meglesz a meccseitek, és mutogatom fűnek, fának, hogy milyen jó dolga volt petxa-nak a TV előtt ülve az Olimpia alatt.
Voltam kint a citicenterben az elődöntőn. Döbbenet, egyszerűen elmondhatatlan hangulat volt,..(ha ez egy riport lenne egy újságban írná a firkász, hogy könnybelábadt a szeme)

Köszönöm Lányok!


andzsin Creative Commons License 2000.10.04 0 0 13
Sziasztok Lányok!
Gratulálok a szép sikerhez! Azt hiszem egy ország izgult értetek!
Az lenne a kérdésem, hogy amikor 6 góllal vezettetek a döntőben, mi járt a fejetekben?
Úgy éreztétek már, hogy megvan a meccs? /Ágai Kiss a riporter 15 perccel a vége előtt már azt mondta, hogy megnyertük az olimpiai döntőt./
Miért volt az, ha tudjátok rá a magyarázatot, hogy gyakorlatilag 14 perccel a vége előtt el kezdtetek könnyelműsködni, gondolok itt a zsinórban kimaradt 4-5 helyzetre, amire korábban nem volt példa. És erről tudtak felállni a dánok.
Egyébként pedig ne bánkódjatok az ezüst miatt, nekünk Ti vagytok a legjobbak!!!
Fraz Creative Commons License 2000.10.04 0 0 12
Borzasztóan örülök, hogy csodaszép eredményt értetek el és döntőt játszottatok!
Gratulálok és büszke vagyok rátok!
nori Creative Commons License 2000.10.04 0 0 11
Kedves kézilabdás lányok!
Nagyon nagy élmény volt számomra a döntő, még ha a dánok vissza is tudták fordítani a meccset a javukra, nem nagyon értek hozzá, de úgy láttam, amikor már 6 góllal vezettetek, a dán edző összehívta a lányait, azután táltosodtak meg. Bár nagyon örültem volna, ha ti győztök, azért mégis nagyon szép meccs volt, gratulálok.
mamesz Creative Commons License 2000.10.04 0 0 10
Sziasztok,

Gratulálok! Nagyon megszerettelek Benneteket! Hol és mikor lehet legközelebb drukkolni Nektek? Eb? (kérdés 1)

kérdés 2: Ha időt kértetek volna a döntőben a feljövő dánok második gólja után - az megtörte volna a lendületüket?

Nagyon aranyos volt Balogh Bea - mindig mosolygott! Én az osztrákok elleni meccs utolsó másfél percében sírtam - aztán a hosszabbítás után megint nem bírtam magammal. Meg a francia meccs után is alig! Nagy élmény volt! Köszönöm Nektek!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!