Figyelem! Hozzászólás csak legalább 100 fórumos hozzászólással rendelkező nickeknek! Elkerülendő bármilyen automatikus tiltás és törlés, célszerű a Sportmoderációs topikban érdeklődni először. Mivel a topik nem áll 24 órás felügyelet alatt, kéretik a kétesnek tűnő, újonc nickeket a Sportmoderációs topikban jelezni, különben magatokra vethettek...
Vasárnap Gibraltár ellen szerintem nem lesz rá szükség, ott pihenhet majd. A többiek esetében még imádkozzunk, hogy ne sérüljön le senki, mert nagyon egyben van a csapat!
Leao-ra őrjöng? (Állítólag Sebes Gusztáv utálta így zsigerből Sándor Csikart, mint A. Leao-t. Az ilyen utálatoknak aztán megvan az "eredménye", lásd Sebest.)
Gimeneznél most tényleg azt éreztem, hogy csak a gól hiányzott: szépen került helyzetbe többször is, a mezőnymunkája abszolút rendben van, és összehozta a tizenegyest is. Ha összejönne két egymást követő meccsen is a gólszerzés, szerintem kinyílna a gólzsák. A Fiorentina és a Pisa jó célpontnak tűnik erre, megérdemelné, hogy ő kezdhessen ezeken a meccseken is. Ugyanakkor Leao esetében is az lehet a szándéka Allegrinek, hogy beilleszkedjen minél hamarabb, tehát jó kérdés, kinek a felépítését tartja fontosabbnak Allegri. Tippen szerint Leao fog padozni és igazából csak magának köszönheti, ha így lesz. Elhiszem, hogy nem bír fel-le robotolni egy teljes meccsen keresztül mindenki, de ahogy a Napoli ellen, úgy tegnap is nagyon látványosan sétálgatott a pályán abban a kis időben, ami egyszerűen felfoghatatlan számomra. Teljesen validnak tartom, hogy amennyiben nem illeszkedik be, piacra fogják dobni, hogy az árából erősítsék meg a keretet Allegrinek.
Gimenez az első félidőben, amikor megcsinálta magának a helyzetet, ráadásul az erősebbik lábára, nem értem miért a hosszúra akarta visszahúzni, a rövid felsőbe kellett volna. Volt egy fejes helyzete is, azért nem hibáztatom, hogy picivel mellément. Leao meg eltörte sajnos a labdát gólhelyzetben. Nekünk állt a meccs, főleg a 2. félidőben, tudom hülyeség(?) az XG, de az alapján 2-0 vagy 2-1 lett volna a reális ide. Modricnak kéne rúgnia a tiziket.
Kar ezért a meccsert, a Juve gyenge volt magához képest. Modricsnak egy csúnya eladott labdája volt, egyébként szuper megint. Santi remek mezőnymunka, de ha nem tud betalàlni....
Puli elfáradt a végére, meg a kihagyott tizi lehet h megfogta, Gimenez játéka viszont tetszett és benne még volt talán kakaó. Rafa... hát irritáló a lézengése, Nkunku pedig gyengus volt.
Hát nem, mert durván elcsalta a szemét bíró azt a meccset a Napoli javára. 10 emberrel nem valószínű, hogy sikerült volna fordítani, Neres kapott egy sárgát mezhúzásért, utána kevéssel pedig utánrúgott és le is fújta a gyökér, de az egyértelmű második sárgát nem merte odaadni a fészekfejűnek.
Továbbra is tartom amit a múltkor írtam, h a Napoli és Juve elleni meccsek közül ha egyet nyerünk akkor már jók vagyunk. Most mégis azt mondom, h ma sem kéne kikapni, egy x mindenképpen kellene.
Nem csak nekünk nem tetszett ismét Rafa beállás utáni hozzáállása.
Max műsora mellett meg kell említeni hogy valós lehet az a teória hogy Leao játéka kurvara nem illeszkedik a Mister elképzeléseibe vagy taktikai rendszerébe, es télen megpróbálja értékesíteni a klub. A befolyó összegből A kiszemeltnek Kimet es Vlahovicot írjak.
A következő hetek érdekesek lesznek hogy vissza kerül e a portugál a kezdőbe, vagy marad beugrós.
A pletyka szerint annyira bejött Modrics, hogy rájött a vezetés, hogy ha extraklasszis emberről van szó, nem baj, ha 38-40 éves. Lewa szerződése a nyáron jár le.
Nem tudom, mi igaz belőle, jó eséllyel csak üres pletyka.
És azt sem tudom, mit gondolnék egy ilyen transzferről. A jelenlegi Gimeneznél jobb lenne a 38 éves Lewa. De ugye abban bízunk, hogy szép lassan felépítjük Gimenezt, ő lenne az igazi megoldás.
Biztos rá lehet játszani arra egy nagy, gazdag és komoly vásárlóerővel rendelkező városban, hogy hetente 2x80 ezer ember odamegy egy helyszínre pár órát eltölteni. A Puskásban ugye a kaja és az ital az úgy kb zéró (szar), se választék, se minőség. Szolgáltatások nincsenek, berohansz, kirohansz, veszel pár műanyag poharas sört, 2x hugyozol.
Lehet az amerikaiak Európa egyik leggazdagabb régiójában (Észak-Olaszország és Milánó azért az) ennél nagyobb léptékben gondolkodnak, ha már el akarják költeni befektetők sokszáz milliárd forintnyi euróját egy létesítményre egy ilyen városban mint Milánó.
Félreértés ne essék, tökéletes fociélmény tud lenni az is, hogy egy 5 ezres stadionban a haverokkal megnézel egy meccset, miközben lehet venni sört, unicumot meg valami korrekt szendvicset. De ez a beruházás nem erről szól.