Ha csak a lelkesedésén, hozzáállásán múlna, nem lenne gond. Előtte nincs akadály. A Petőfiben éjszakákon át hizlalta egy locsolócsővel a jeget a sportpályán (akkor még salakos volt), a diákokért is megtett mindent, szinte bármit. Mintapedagógus.
Én azt hallottam, hogy inkább csak keveri a sz.rt :)) Állandóan kritizált és hátulról meg fúrta a Gálhidit meg a Jungot. Azért én is remélem, hogy nem Ő lesz és inkább megtartják a mostani edzőpárost. Jövőre beérne a melójuk.
De ő amúgy az az ember akire te is gondolsz.
Szal ő tesitanár volt. Akkor került a csapat mellé, amikor a Solymos helyett a Héger lett a szakosztály vezetője. És ilyen segitőként, szervezőként ügyködik.
A zuhanyhíradó szerint valami Lipták (volt atléta edző) hajt a vezetőedzői posztra! Ez lesz ám a jó vicc! Schober Norbi után szabadon ..., ki fogunk esni még az nb1/b-ből is :((
Kibővített, csaknem egész napos elnökségi ülést tartott tegnap a Dunaferr SE vezetősége - ezen az előzetes várakozások ellenére is csak az dőlt el, hogy nem dőlt még el semmi.
Nagy várakozás és egészen elképesztő mennyiségű "bombabiztos zuhanyhíradós értesülés" előzte meg városszerte a hétfői elnökségi ülést, amelyre a szakosztályok vezetői is meghívást kaptak. Rengeteg pletyka keringett arról, hogy mely sportágak működése, léte válhat - illetve, mármint az előbb említett "hírözön" szintjén: válik - bizonytalanná a jövőben az egyesületen belül. A kibővített elnökségi ülésen azonban "csak" egy fontos döntés született: a következő alkalommal tárgyal a vezetés a folytatásról. Az "elnapolás" hátterében az áll, hogy Gyurcsány Ferenc sportminiszterhez lesz hivatalos az egyesület: a Dunaferr SE vezetése várhatóan június 5-én, azaz jövő csütörtökön tárgyal a Gyermek-, Ifjúsági és Sportminisztérium bársonyszékének új birtokosával. Azt mindenki tudja, hogy sok múlik a létesítményeket is tulajdonló államon - így a vezetői érvelés szerint az ottani találkozó függvényében lehet majd dönteni az SE jövőjéről. (Érdekes adalék, hogy a közelmúltban - mint arról a DO is beszámolt - dr. Aján Tamás, a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára is a magyar sport elemi érdekének nevezte a Dunaferr SE megmentését. A MOB-vezető a Dunaújvárosi Főiskolával kötött együttműködési szerződés aláírási ceremóniáján beszélt a dunaújvárosi olimpikonokról, akik - nyolc sportágban összesen harmincnál több versenyzővel - teljesítménye megkerülhetetlen az olimpiai felkészülés során. Aján Tamás a sport és az üzleti szféra lehetséges gyümölcsöző kapcsolatának lehetőségét is felvillantotta, amikor kijelentette: az olimpikonok nagyszerű reklámhordozói a magyar sportnak, érdemes és kötelező minden lehetséges eszközzel támogatni őket.)
S hogy mi történt még a tegnapi elnökségi ülésen? A klubvezetés meghallgatta a szakosztályok vezetői, melyből kiderült, hogy leginkább a csapatsportágakban alakult ki súlyos helyzet, míg az egyéni sportágak jövő évi működését nem fenyegeti különösebb veszély. A DO ülés előtti - körtelefonon bonyolított - "felmérése" szerint különösen nehéz helyzetben van a férfi kézilabda és a jégkorong szakosztály (érdemes "visszalapozni a dr. Bene Gyulával, a férfi kézilabdások első emberével készült beszélgetésünkhöz!), ám a női kézilabdázóknál sem ideális a helyzet, ugyanis ha nem kapnak segítséget, annak az együttes NB1 B-s csapata és annak ifjúsági együttese láthatja kárát.
Döntés tehát egyelőre nincs, és csak reménykedhetünk, hogy a jövő heti, miniszteri megbeszélésen kedvezően alakul az egyesület jövője.
Addig marad - továbbra is - az egyetlen biztos tényező: a bizonytalanság.
Ny.
(Dunaújváros Online Hírek)
Bemásoltam ezt a cikket, igaz a labdarúgó szakosztályról említést sem tesz.
Atti-Ferr, Cilon! Köszi az infot.
Bar nem ertem, hogy miert nem egy (utolso) hazai klubmerközesen bucsuztattak el Lnegyelt es Bitat.
Szerintem megfelelöbb idöpont lett volna mint egy U 21-es valogatott merközes.
Remelem, hogy az legalabb Dunaujvarosban lesz.
Nem volt rossz a meccs. A Vidinek sikerült pontot mentenie a tíz emberrel játszó Dunaferr-junior ellen. Bita Laci szokásos potyája is megvolt, most már visszavonulhat. Őt a hibáival együtt szerettük és fogadtuk el. Nem is lett volna igazi búcsúmeccs, ha "megtagadja" önmagát:)). Lengyel Feri gólja is önmagáért beszél. Még mindig elég bátortalanok a támadásépítésnél, majd megtanulnak hengerelni és akkor jöhetnek a győztes meccsek, ha együtt maradnak.
Szép volt... a szurkolóktól. A drapi is OK. A meccs olyan volt amilyen, Bita Laci miatt csak X lett, szebben búcsúzhatott volna ö is és Feri is egy gyözelemmel.
A meccsröl nem is érdemes többet mondani. Remélem ez a kitartás megmarad a szurkolókban egy osztállyal lejebb is.
A fehérváriak is megköszönték Ferinek. Jó volt hallani. Na meg a "Kispest irány a B-liga" átköltött nótát. :-)
Kenő gólkirály akar lenni. A Zete legalább nem bundázik. Vagy mégis? Majdnem kiegyenlített a Kispest! Illetve kiegyenlített, csak nem adták meg a gólt, igaz egy büntetőt lehetett volna adni kezezésért is a Kispest ellen...
Szerintem ez is bunda, csak a Bardinak nem szóltak:)))
Nagyon unalmas már ez a bundaügy, szégyenteljes a magyar futballra nézve! Hulljanak végre fejek( csak képletesen), kezdődjön meg egy öntisztulás. A szlovákok és osztrákok helyében évekre levenném a magyar meccseket a fogadási palettáról.
Holnapra egy meglepi győzelmet várok, egyszer már kijöhetne a lépés, frankón megérdemelnék a fiúk!