Nos... akkor nulladik dörgedelem:
Mindenki ellenőrizze az email címét, ugyanis a nem működő (más néven döglött) címek segítségével ellophatók a nickek, ez esetben a moderatura semmit nem tud tenni az égadta egy világon a tiltáson kívül. És a szoft értesítéséeit se tudod olvasni.
"Sok vihart megélt Angyalföldön dolgozunk.
A Fáy utca már oly sok éve otthonunk.
A százezer barát, a NAGY VASAS CSALÁD mindig összetart,
Hát, énekeld velünk jóban rosszban ezt a dalt:
ZÚGJON A HAJRÁ, HAJRÁ, VASAS! ANGYALFÖLD!"
A Vasas 51 olimpiai bajnokot, 53 világbajnokot és 56 Európa-bajnokot adott különböző sportágakban.
1546 országos, felnőtt, magyar bajnokság
51 olimpiai arany-, 15 ezüst-, 32 bronzérem
56 világbajnoki arany-, 68 ezüst-, 56 bronzérem
63 Európa-bajnoki arany-, 96 ezüst-, 120 bronzérem
7 BEK győzelem
Az elmúlt 100 év alatt 31 szakosztály, illetve sportág működött Klubunkban.
HAJRÁ, VASAS!
A politikai témák megbeszélési helye nem ez a topik, hanem ez: VASAS-PolKlub.
Amig itt volt, élvezte az előnyét. Aztán elmondja. Nincs ebben semmi gáz. A játékosok nem hibásak. Miért ne fogadnának el busás, hosszútávú szerződéseket? Abban sáros a legtöbb, hogy nem teljesít érte. A felelős, aki olyan szerződést ad, amiért nem kell teljesíti.
...mondjuk azért Lita azért gyorsan elfelejti, hogy lehúzott olyan 4 évet, amikor sehol nem fizettek volna neki havonta annyit, mint itt... nem szeretem, amikor valaki megmondja a tutit így utólag, de a havi 4-7 milla azért nem jött rosszul...
Ez most egy ilyen meccs volt, szerintem nem voltak a csajok ott fejben. hosszú buszozás volt, még kisbusszal is... Pedig jó kis túra volt a meccs meg na az ajéndék nekünk)))
Sajnos a röpi az elment. Ilyen szétesően, koncentrálatlanul régen játszottunk. Pedig ez nem egy világverő lengyel csapat. Csak amit tudnak azt stabilan hozták, mi meg mélyen tudásunk alatt játszottunk végig!
Mondjuk nagy pech, hogy a selejtezőkből a lehető legerősebb csapat került a csoportunkba a lengyelekkel
Joskat az elso merkozesunk utan azonnal befogadtam . Mint jatekos tetszett meg. Kepzett es megmozdulasaival mindig az elore jatekot eroltette. Remek loveseket engedett el. Viszont idokozben a csapat arcana notte ki magat . Jo srac , megerintette ot VASAS szellemiseg. Az "oszodi beszede" a legjobbkor jott mert az ove HITELES volt. Sok sikert kivanok NEKI VASAS MEZBEN !
Hogy egy csomó csapat szurkoloi olyan nagyagyukat lathassanak a sajatjaik ellen, akiket egyébként soha. Ekkora erővel mi értelme volt múlt héten a magyar-németnek, ha előtte meg sima 5 volt oda. Vagy minek indul magyar kupában a megye 2, úgyis elsőosztályú lesz a nyertes.
Ez a Sporting egyébként pont egy hete cidaztatta le a Cityt, ekkora erővel az Arsenal is beleszaladhatott volna. Szerintem ez jó eroproba a kiscsapatoknak.
Ebben az újragondolt BL-ben egy nagy tabellán szerepel az összes csapat, nincsenek már csoportok. Persze nyilván nem játszik mindenki mindenkivel, hanem asszem csak 8 meccset mindegyik csapat, értelemszerűen más-más gárdákkal, így a végén a továbbjutás szempobtjából nagyon sokat számíthat a gólkülönbség és a ninèl több lőtt gól (magyarán hogy a nagyobb csapatok mennyire picsázzák el a kicsiket).