Hozzáteszem, aki Ripper koncertre megy, az valóban ellenne Breaking stb. nélkül is, ezeknek a műsoron tartását magam sem értem. A Painkiller még hagyján, mert az illik hozzá és ő legalább ki tudja énekelni, ellentétben Robival.
De neked a Beyond Fear sem tetszett :) Amúgy meg lesz második és volt nemrég szólólemez, ezekről is nyom bőven. Mondjuk a lenti setlistek engem sem villanyoztak fel, ezért nem is mentem a mostani bulira, ugyanezt láttuk már a múltkor és a magyar kísérőzenekarral tényleg volt valami sajátos íze az egésznek. Így már annyira nem volt izgi, bár a Hail! hakni egy bármilyen all-star felállással még megmozgatna.
eleve ezzel a full amator haknizasal van gondom ettol ovta tipton is egy interju alkalmaval meg is jegyezte, nem az volt a baja, hogy judas priest dalokat nyom, hanem ahogy az egeszet talalja tributozgat ahelyett, hogy komolyabban nekifekudne a sajat cuccanak
pont, mint dianno azzal a kulonbseggel, hogy owensnek meg lehetne valasztasa
csinalja a beyond fear-t, vagy akarmit persze nyomjon judas priest dalokat, hiszen 2 lemezukon szerepelt hasznalja ki, hogy ott enekelt, hulye is lenne, ha nem tenne de csak abbol eljen
ott van bayley remek pelda - amiota kikerult a maidenbol, a szolozenekarat csinalja jatszik maiden dalokat, de csak olyat, amit o enekelt fel eredetileg igy kell ezt, felemelt fejjel ujrakezdeni
Andy Boss from( Paul Dianno/ Absolute Steel) on guitar, Jon Vegard from (Paul Dianno) on guitar, Are Gogstad from( Paul Dianno/Queenstreet/Absolute Steel) on bass, Rick Hagan from (Paul Dianno/ Queenstreet/Absolute Steel/ 21st Century Rox) on drums
Nagyon szeretem az együttest! Új vagyok a neten. aziránt érdeklődnék, hol találhatok letölthető koncert-bootlegeket a Judas Priesttől? Tudna valaki segíteni? Nagyon örülnék neki. Üdvözlettel: Gigi
Örülök, hogy jól sikerült a remasterelése a Crucible-nek, mert én annak az albumnak a hangzásával - a többséggel ellentétben - egyáltalán nem voltam megelégedve. Nem is szereztem volna be újra, de felkeltetted az érdeklődésemet. A bónuszolása is vonzó.
Futólag olvastam valahol a nyáron, sajna linket nem találok rá. Ott volt szó róla, hogy valami előzetes tárgyalások kezdődnek majd erről, mire fogtam, hogy mit is olvasok már nem találtam meg mégegyszer a cikket.
Ja és nem álmodtam és részeg sem voltam...úgy tudom:)
rh.com ról:
Are you still thinking about doing a live production based on Nostradamus?
Yes, I’m really, really into that, I want to do it and I think it’s important to do at least a couple of shows and record them for a DVD. It would be a great theatrical production. I’ll be seeing Glenn, KK and Ian later this year back at home so we’ll sit down, have a bit of food and decide what we’re going to do next year.
Pontosan én is ezt látom, baromira energikus az egész, pölö ahogy a daimondsot könnyedén, (rágózva!), csuklóból kirázza - meg a végén még ki is kacsint/nevet a fanok felé. Nagyon ott volt.
Na ja, az jó lenne, de tőlem bármivel jöhetnek - lelökhetik a Nostradamust is 2011-ben élőben - amint már erről konkrét tárgyalások is kezdődtek manageri-produceri vonalon..
Így van, nagyon jó a DVD is. Nincs túlcsicsázva, jó izzadságszagú klubbuli feelingje van, nagyon energikus az egész. Jó lett volna ezzel a turnéval látni őket. Talán-talán a Made Of Metal után jövőre erre is lesz lehetőség.