Keresés

Részletes keresés

zizi Creative Commons License 2002.09.17 0 0 528
Iskolákban érdemes próbálkozni, de minél hamarabb, mert télen sokkal nehezebb (eszkimó - fókák esete).
Előzmény: Dylan (527)
Dylan Creative Commons License 2002.09.17 0 0 527
Sziasztok!

Lehet, hogy nem szorosan a témába vágóan, de megkérdezném:
csapatunk van, terem nincs hozzá.
Nagyon elvetemült remény szerezni egyet?
Minden ötletet szívesen vennék...

köszi,

Dylan

pitya Creative Commons License 2002.09.15 0 0 526
El-Niño 7 : 3 MTK Denim

Végre sikerült a gólhelyzeteinket értékesíteni, így nem csak mezőnyben voltunk jobbak az egyébként nem gyenge ellenfélnél.

Túró Rudi 6 : 2 Domboldai Lebukás

Őszintén szólva egy kicsit nehezebb meccsre számítottam, mert az előző héten elég nagy tüzijátékot rendező csapatként láttam játszani az ellenfelet. Cserénk sem volt, de fegyelmezett védekezéssel viszonylag simán hoztuk a meccset.

Pitya

eSeSz Creative Commons License 2002.09.12 0 0 525
kicsit megint elmaradtam:

Zakó-Revans 2-2
sajnos nyerhetö meccsen még mi örülhettünk a döntetlennek

Zako -Kanárik 1-6
csere nélkül gyengén álltunk fel,de ha komplett csapattal állunk fel,vszinü akkor is nyernek.igy is 1-2 volt sokáig,az utolso percekre elfáradtunk és akkor megszortak minket.

Gin Tonic-Esély SE 2-2
az osztály egyik legerösebb csapata,de most nekünk kellett volna nyerni.föleg ha akár csak egy helyzetet is kihasználok a rengeteg közül,képtelen voltam golt löni pedig nagyon jol ment mezönyben!

zizi Creative Commons License 2002.09.11 0 0 524
Majdnem a múlt heti meccset másoltuk, vezetés, aztán hátrány (időnként olyan volt a csapat, mint a tyúkok a baromfiudvarban, futott mindenki a labda felé, időnként pedig párérintős akciók -végre-). Ezúttal volt két cserénk is és csakúgy, mint a múlt héten, egy perccel a vége előtt egyenlítettünk. Akkor az ünneplés közben kaptunk egy gólt, most viszont fél perc múlva lőttünk még egyet, így :
MOM Park Rangers - TPS Csiga 4:3

(A lezajlott vizsgálatok szerint legkorábban 3 hét múlva léphetek pályára, addig kezelések és idegbetegség a kispadon :-D)

pitya Creative Commons License 2002.09.08 0 0 523
Egy inkább durva, mint kemény meccsen:
Túró Rudi 4 : 4 Display FC
Sikerült ugyanazt eljátszani, mint két hete az El-Niñoval: 3:0-ra mentünk, 3:2, 4:2, majd 4:4 az utolsó pillanatokban. Kicsit tovább tart a meccs, tán még ki is kapunk...
pitya Creative Commons License 2002.09.07 0 0 522
Hali!

Előző hétről:

El Niño 1 : 1 NASA U.S.A.
Véleményem szerint jobbak voltunk ezúttal az ellenfélnél, de nem futotta többre. Sajnáltam nagyon az elvesztett 2 pontot. Ráadásul az utolsó percben összeszedtem egy húzódást, így a 6. osztályban délután már nem is tudtam játszani.

Túró Rudi 3 : 2 Budaker ROM
Csak az eredményt olvastam ma délelőtt...

Legfrissebb eredmény:

El Niño 5 : 0 Árpád FC.
Hajtós, sportszerű meccsen, az irányítást végig a kezünkben tartva biztos győzelmet arattunk.

A két döntetlennel nem indult jól az idény, de az Árpád ellen mutatott játékunk bizakodásra ad okot, hogy belelendül végre a csapat.

Pitya

zizi Creative Commons License 2002.09.05 0 0 521
Ezúttal már kibicegtem a meccsünkre, de sok örömöm nem telt benne. Elképzelés nélküli 'felíveljük és majd csak lesz valami' jellegű játék (igaz, megint egy 'kiegészítő' játékossal állt fel a csapat, de a fantázia hiánya ezzel nem magyarázható), mintha elfelejtett volna focizni a társaság. Ráadásul egy perccel a vége előtt egyenlítettünk és még a gólt ünnepelték a fiúk, amikor az ellenfél újra betalált, majd a jv. ezzel a lendülettel le is fújta a meccset. Elkeserítő volt kivülről a látvány, nem első, hanem hatodosztályú foci és hozzá a tehetetlenség érzete :-(((

MOM Park Rangers - FC Domestos 2:3

pitya Creative Commons License 2002.08.29 0 0 520
Ejha! Azért nyolcat kapni egy ellenében még egy erős csapattól is elég húzós, de így...
Előzmény: zizi (518)
FotexZoli Creative Commons License 2002.08.28 0 0 519
jobbulást

és jelentkezz, amikor jössz

Előzmény: zizi (518)
zizi Creative Commons License 2002.08.28 0 0 518
Amint felgyógyulok, akkortól igen, de vasárnap olyan "gyönyörűen" meghúzódtam, hogy most igen nagy merészség lenne időpontot jósolnom.
Ez sajnos a csapatomra is kihatott (nem vasárnap, mert a Milanelloval nyertünk :-))) és tegnap eddigi pályafutásunk talán legcsúfosabb vereségét szenvedtük el. A kapus nélkül, az egyik csatárunk nélkül és nélkülem felálló társaság (amelyben még egy sérült is játszott + 3 olyan játékos, akiket a "szögről akasztottunk le" - kondi és összeszokottság nélkül) az eddig 12 meccsen 1 (!)pontot szerző ellenféllel szemben az alábbi eredményt érte el :

MOM Park Rangers - Aries 1 : 8

Miután menni is alig tudok, ezért nem voltam jelen nézőként sem, így nem tudom kommentálni az eredményt, de az ellenfelet ismerve : szégyen.

Előzmény: FotexZoli (517)
FotexZoli Creative Commons License 2002.08.28 0 0 517
megkezdjük a hatodik szezont teremben, közel az oktogonhoz, szerdánként

ez nem bajnokság, viszonylag állandó a társaság, de azért még nem ártana egy-két stabil tag

kicsi a terem, kis kapura, 3-3-as felállással

havi ktg.: kb. 1200 Ft

Zizi, remélem jössz idén is

eSeSz Creative Commons License 2002.08.28 0 0 516
Gin Tonic-Samsung 3-3
vszinü mindkét csapat ugy érezte,hogy megérdemelte volna a gyözelmet=>igazságos döntetlen

Zako -Free Team 2-0
gyenge meccsen viszonylag sima gyözelem

pitya Creative Commons License 2002.08.25 0 0 515
El-Niño 4 : 4 CD-BÁR

Eléggé elszomorító, hogy egy meccset 4:1-ről így el tudunk bukni. Az utolsó percben egyenlítettek, és lehet, hogy ha még 2 percig játszunk, akkor ki is kapunk:(

El Rudi 1 : 2 UFB

Sportszerű meccs volt, de sajnos itt is az utolsó percben kaptuk a gólt. Pechünkre ez nem egyenlítő, hanem győztes gólja volt az ellenfélnek.

eSeSz Creative Commons License 2002.08.21 0 0 514
Gin Tonic-Árpád 3-2
Kiderithetetlen,hogy miként tudtuk megnyerni ezt a meccset,5 percel a vége elött még 0-2 volt és sanszunk sem volt!de ugyebár a csatársorunk..
pitya Creative Commons License 2002.08.19 0 0 513
6/A. osztály
Túró Rudi 3 : 3 Testőr (Yakuzák)
Egy erős csapat ellen sikerült felállni a padlóról(0-3), és kis szerencsével döntetlenre hozni a meccset. A bíráskodás igen érdekes volt...

Pitya

pitya Creative Commons License 2002.08.17 0 0 512
Sziasztok!

Mi is megkezdtük:

El-Niño 4-2 Mönchengladbach

Az első félidő közepéig létszámfölényben játszottunk, amit ezúttal nem fecséreltünk el, 3-mat rámoltunk be. A második félidő elején kaptunk két gyors ébresztőt, de a végén biztosan győztünk. Tudunk ennél jobban is játszani...

Pitya

eSeSz Creative Commons License 2002.08.14 0 0 511
sziasztok,mi is megkezdtük,sajnos!
Zakó-Kemabo 4-7
az eredmény ránk nézve hizelgö,igaz csere nélkül játszottunk - és 3 hiányzóval a legerösebb csapatunkból- egy jo csapat ellen,akiket a nyáron egy tornán megvertünk!

érdekes a sorsolás,11 meccsböl 7-szer az elsö két meccset játszuk,ami nem sok joval kecsegtet!

zizi Creative Commons License 2002.08.14 0 0 510
Kicsit (?) csöpögött közben, baromi nagy széllel megspékelve, csere nélkül (de legalább nem fázott senki sem a kispadon :-)) ), 0:1-ről fordítottunk az eddig I/B 2. helyen álló ellenfél ellen és nem is játszottunk rosszul a csúszós pályán :

MOM Park Rangers - Monte Christo 3:1

FotexZoli Creative Commons License 2002.08.12 0 0 509
szerintem már el is mosta
zizi Creative Commons License 2002.08.12 0 0 508
Mától folytatódik /számunkra holnaptól/, hacsak az eső el nem mossa :-(((
eSeSz Creative Commons License 2002.06.28 0 0 507
Pitya,miattunk ne szolj,mert minket nem zavar,nincs eslyünk utolérni titeket,és nekünk elég ha megverünk benneteket szokás szerint:-))/ez egy kicsit nagyképü volt,bocsi/
Az Origo ellen nem voltam ott,de ugy hallottam hogy szerencsénk volt,hogy ennyivel megusztuk!
Előzmény: pitya (506)
pitya Creative Commons License 2002.06.28 0 0 506
Esesz!

Tudomásom szerint két zakónk van, úgyhogy szólni fogunk, hogy javítsák. Hacsak nem óvták meg hivatalból az egyik meccsünket a rendezők. Láttam már rá példát tavaly, hogy a már lejátszott meccs eredményét a vesztes csapat kérése nélkül megsemmisítette a rendezőség, jogosulatlan szerepeltetés miatt...
Azt viszont meséld el, hogy az Origótól hogy sikerült sima 2:0-ra kikapni! Ahogy elnéztem, az a csapat nem nagyon kapott 5 alatt. Vagy rosszul láttam?

Ősszel találkozunk:)

Pitya

Előzmény: eSeSz (505)
eSeSz Creative Commons License 2002.06.27 0 0 505
Sziasztok,kicsit elmaradtam

Zakó-Hsc Budapest 2-0
sima gyözelem,mérsékelt teljesitménnyel

egy kis érdekesség: volt egy elmaradt meccsünk már régota,és mivel nem találtunk olyan idöpontot ami megfelelt volna mindkettönknek,ezért a szervezök tudtával megegyeztünk egy döntetetlenben,ami miután két meglepetés is volt az utolsó forduloban azt jelentette,hogy egy "nagy"csapat /Unio Print/ nem jut fel a felsöházba.Állitolag nagy balhét csaptak és a szervezök ma felhivtak,hogy mégis le kell játszani a meccset az Ö általuk meghatározott idöpontban /hétfö 1/4 5/.Szvsz nem a legsportszerübb amit akartunk,de a történethez hozzátartozik,hogy az ellenfél a meccs napján kezdés elött két orával kérte a meccs halasztását,mert nem voltak meg.Kiváncsi leszek,mert a csapatvezetöjük azt mondta ma,hogy nem érdekli öket a meccs és vszinü meg sem lesznek,nálunk meg hárman a munkából jönnek el,lehet,hogy a semmire!

a Gin Tonic utolsó két meccsét kihagytam:
Gin Tonic-Origo 0-2
Gin Tonic-Sbornaja Masina 4-1
4.-ek lettünk 6gyözelem-3döntettlen-2 vereség

Pitya,gratulálok,de a tanulóban nektek 30 pontot irtak,ami egy vereség és most néztem,hogy te itt kettöt irtál?

zizi Creative Commons License 2002.06.26 0 0 504
Az utolsó meccset is lenyomtuk, voltak helyzeteink is, nem játszottunk rosszul (ezen a tavaszon ez nagy szám), de az ellenfél valszeg a Tanuló utca legjobb csapata, ennyire telt :

MOM Park Rangers - LaciJó 1 : 5

Ősszel az I/B-ben küzdünk tovább, jelen pillanatban a két évvel ezelőtti 3. és a tavalyi 2. hely elég reménytelennek tűnik a kevés számú pont miatt, de hátha jól sikerül a nyári alapozás ;-)

Szép nyarat mindenkinek, ha nyári tornákon indultok és kevesen lesztek, akkor lehet telefonálni :-)))

pitya Creative Commons License 2002.06.22 0 0 503
El-Niño 8 : 1 Watt

Az első és az utolsó helyezett "csatája", ami gyakorlatilag az első félidőben eldőlt. Ha nem bohóckodjuk el a végét, akkor valszeg megvan a 10-es különbség. Szerintem legalábbis volt ennyi a két csapat között...

Jägermeister 3 : 4 Túró Rudi

Az utolsó pillanatban derült ki, hogy mégsem vagyunk szabadnaposak a hétvégén. Ennek következtében kapusunk nem volt, sőt, végig emberhátrányban játszottuk a meccset. Ez jelentősen emeli a győzelem értékét, még akkor is, ha szintén a csoportutolsó volt az ellenfél. Mellesleg háromszor egyenlítettünk, de a végén elbambultak egy szabadrúgást, és az üres kapuba könnyedén guríthattuk a labdát:) Két meccs, két mesterhármas a részemről. Csak szerényen;)

Ha minden igaz, akkor az El-Niñoval a tabella éléről kezdjük az őszi szezont, és a Túró Rudi is "A" osztályos lesz ősszel, az elmaradt Tele5-meccs eredményétől függetlenül.

Pitya

zizi Creative Commons License 2002.06.19 0 0 502
MOM Park Rangers - Zsákbamacska 11:5

A dolog szépségén kicsit (?) ront az, hogy egy játékossal kevesebb volt az ellenfélnél, így a bekapott 5 gól (ebből 4 óriási kapushiba volt) meglehetősen durva, viszont a végére meguntam, hogy az 5 gólpasszomból csak 2t rúgtunk be, a másik 3nál pedig belelőtte valaki a kapusba ahelyett, hogy visszaadta volna, így kénytelen voltam 3 embert kicselezni és kipókhálózni a bal felső sarkot :-))) /Most kéne abbahagynom, a csúcson :-))) /
Jövő 7en LaciJó, eddig két döntetlenjük van, a többieket zömében kitömték, sok jóra nem számítok ellenük :-(

pitya Creative Commons License 2002.06.16 0 0 501
El-Niño 2 : 5 NASA U.S.A.

Eléggé szét voltunk esve, így csak 2:2-ig tudtuk tartani a lépést. A helyzeteket nem rúgtuk be, és a védelem sem állt a helyzet magaslatán:(

pitya

pitya Creative Commons License 2002.06.15 0 0 500
Helló!:)

Bepótolom a mulasztásokat:

El-Niño 6 : 0 Ten-Fo-Bi
Az eredménynek megfelelően sima meccs volt.

Atletriko 3 : 0 El-Niño
Ez is:(( Oda a 100%:(( Gyengén, elképzelés nélkül, félidőig emberhátrányban...

El-Niño 6 : 2 S.A.I.N.T.
Ez volt ma. Egy darabig 0:1 volt, de aztán két gyors góllal fordítottunk, majd 3:2 után bebiztosítottuk a győzelmet:)

Holnap a NASA U.S.A.-vel játszunk reggel 8-kor egy elmaradt meccset...

AC Tequila 6 : 4 Túró Rudi (Ha jól emléxem az eredményre. A zakó biztos)
Elég későn ébredtünk fel ezen a meccsen, és a végén már hiába jöttünk fel két gólra.

Túró Rudi 6 : 2 Atom Mami
Az ellenfél végig 4 játékossal nyomta, mi meg halálosan félvállról vettük a meccset, de így is biztos győzelem (ez a csapat szerintem még teljes létszámmal sem számít túl erősnek)

Pitya

eSeSz Creative Commons License 2002.06.13 0 0 499
Sziasztok

Zakó-S+S 1-4
sajnos jobbak nálunk,kár,hogy a konkurenseink ellen nem álltak fel rendesen.
Zakó-Aries 5-2
a csoport leggyengébb csapatát az eredménynél nehezebben gyöztük le

Gin Tonic-Esély SE 1-3
vége a veretlenségünknek,és pont a vetélytársunk ellen,vagy éppen azért:-))
Gin Tonic-Supernova 3-1
sima gyözelem,de lehez hogy az ellenfelünk nem igy érezte..

Zizi,gratulálok a gyözelemhez,de a korra hivatkozni a Ziccer elleni gyözelem után:-))

Előzmény: zizi (498)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!