Keresés

Részletes keresés

Herbie_ Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1285
Ebből élnek csak nem tudom, hogy ezt miért engedik. Más rendszer kellene, hogy a kedves dolgozónak még csak eszébe se jusson átbaszni az ügyfelet. A megoldást nem tudom. Van?
Előzmény: John Zero (1284)
John Zero Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1284
Nem Shell, ha jól emlékszem Agip kút:

Tankolás után a shopban vásároltam egy-két péksüteményt és innivalót a "belső", sütis pultnál. Blokkot már nem szívesen adtak a vásárlásról (ami nem volt kis összegű), amikor rákérdeztem, persze már nyomtatták is - "Jön az, türelmet, nem olyan egyszerű, várni kell egy kicsit", de ha nem kérem, akkor nyilván törlik a vásárlást a gépből.

Vajon ilyenkor a dolgozók "feketén" a kút tulajdonosát (és az államot) megkárosítva árulják a "megszámolhatatlan" szendvicset, sütit?

Komolyan, lassan kezdem azt gondolni, hogy az összes benzinkutas tolvaj :-((

Mr Anderson Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1283
Hát én már soxor elhatároztam, hogy nem tankolok a Shellnél, de most mégis "muszáj volt", mert apósomékkal voltunk, két autóval, és ő ott akart tankolni, mert "Shell kártyája van", mondta ő. (Persze kiderült, hogy smart.) M7-es Bp-ről kifelé (Érd körül), teletank, természetesen s.k. + két üdítő a porontyoknak. Benzin ára plusz üdítők ára fejben összead, kb. 8300 huf. Shellribanc mond: 8700 + valamennyi. Mr Anderson nem jön zavarba, hisz számított az aljasságra, ezért kimérten csak annyit mond: az nem stimmel. Ribanc számlát megnéz, ja persze, a gép valami kódot elrontott (natürlich!), semmi bocs, de a számla 8300-ra redukálva. Számlát megtartaná, de Mr Anderson inkább elkéri és felfedezi, bizony, felfedezi, hogy az ajcsi energiaital árát szerették volna behajtani tőle. Nem csinálunk botrányt, mert ugyan minek, de mint tudjuk - és ez újra bebizonyosodott -, véletlenek márpedg nincsenek.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1282
Go Well. Go Shell.

"Járj jól." Tartja a szlogen :D

Előzmény: barci (1281)
barci Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1281
folytatás:

Hugi felhívta a Shell ügyfélszolgálatot. Állítólag leellenőrizték, és tényleg ennyi benzint tankoltak, majd beadták a huginak, hogy a 30 literes tankba is bele lehet tölteni a 36,5 liter benyát (sok elfér a csőben, stb...).

Az ajándék itallal kapcsolatos reklamációt jogosnak ítélték, annak visszatérítik a 459 Ft-os árát, ha befárad ide-oda. Hugi ezt inkább nem kérte.

Amikor nekem egy kétezervalahányszáz Ft-os olajat pluszban hozzászámolt a pénztáros, legalább felfüggesztették egy hétre a ribancot (állítólag). Most már nem is vacakolnak ezzel.

barci Creative Commons License 2002.08.22 0 0 1280
Sziasztok!

Újabb átverős sztori. A hugommal történt a múlt hét végén.
Helyszín a jól ismert Ferihegy II-nél levő Shell kút (ahol egyszer már engem is átvágtak).

Hugi rábízta a kutasra a tankolást, és bement a shopba. A kutasnak valahogy sikerült a bogár 30 literes tankjába 36,5 l VPower Racinget belenyomatnia.
Vásárolt is a shopban pár apróságot. Fizetéskor majd' hanyatt esett a 12.000 Ft-os számlától.
Elkérte a blokkot és megvizsgálta kicsit: a blokkon a tankolás időpontja nagyjából stimmelt, de nem szerepelt rajta a kút száma, valamit az ajándék ital 459 Ft-ért volt feltüntetve.
A kutas csaj szerint az ajándék ital árát a végén vonja le a gép. Csakhogy a blokknak hiányzott a vége! A blokk végén volt 5 db RÉSZÖSSZEG felirat (ugyanazzal a Ft-al), de végösszeg nem szerepelt, és kézzel volt eltépve.

Ebből én arra következtetek, hogy ha tényleg úgy működik a rendszer, hogy először hozzáadja az ital árát a végösszeghez, majd a legvégén levonja, hogy a szemfüles shelles dolgozók kifizettetik a néppel az ajándék ital árát (részösszeget kérnek a géptől, és a végösszeget nem árulják el), amit aztán rögtön kivehetnek a pénztárgépből.

Persze hétvége volt, kútvezető nem volt benn, shelles maca játszotta a hülyét, hugi meg fizetett...

Kopi Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1279
Mivel Shellkandúr vélhetően nem jön vissza, ezért az utsó két hozzászólásre én reagálok:

Skacok, ez azé' szenyasááág!!!
:)))

szelez Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1278
és írd le azt is, hogy golyó érett-e!!!
:)))))))
Előzmény: Mindenre Vevo (1277)
Mindenre Vevo Creative Commons License 2002.08.13 0 0 1277
Kedves Shellcica!

Ahelyett, hogy megsertodsz, es nem irsz tobbet erre a topicra, inkabb ird meg, hogy a harom ertelmes gyereked kozul van e csajszi is? Remelem nem az ovodas az! :-) Ha igen, akkor helyes csaj e es, ha igen akkor a mobilszamat/e-mail cimet is ird meg legyszives.

Elore is koszi! :)
MV.

Előzmény: shellcica (1260)
Kopi Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1276
Nem veszem át Shellkandúr szerepét! :)))
De a Pesti uton eddig mindig kérés nélkül odadaták. Eleve így tudtam meg, hogy van ez az akció.
Valamelyik nap 58,36 ment az ótóba. Kedvesen mosolyogva mondta a csajszi, hogy ha még egy kicsit nyomok bele, két italt is adhatott volna. De egy 459 Ft-ra tartott lötyért nem fogok több, mint 1,5 lityi naftát a földre engedni. :)

Nem kell félni! Nem álltam át a másik oldalra! :)))

Előzmény: podo (1275)
podo Creative Commons License 2002.08.10 0 0 1275
Odakészíti maga mellé, félig takarásban a sok pultonheverő vacak mellé, mintha épp rámolna. Nem szól. A blokkon észreveszem, hogy van egy tétel, meg egy jóváírás, a végösszeg emiatt egyezik a tankolásommal. Kapcsolok. Kérdem, az a pirosdobozos ital az enyém? Válasz: Igen. Nem adja oda, én veszem el a pultról. Ha nem kérdem, nem adja oda.
Az Aralnál, ahol szintén nem tudtam az akcióról, egy mosoly és egy "ez az Öné" felkiáltás kíséretében látványosan a kezembe nyomtak egy hűtött alkoholmentes sört.
Különbség.
Előzmény: Veszpremi (1267)
Veszpremi Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1274
...és gondolom másnak is feltűnt, hogy ráadásul a Shellnél általában a nyál pár forinttal drágább a hiv. árnál, azaz nem éri meg smartért odamenni, mert azt is drágán kell megvenni...
Előzmény: Infomaker (1272)
Kopi Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1273
Lényegi vita (szerintem) nincs közöttünk. :)
Nyilvánvaló, hogy ha Shellnél tankolok, nem tudhatom, hogy a többi kútnál miként viselkednének velem szemben. Amikor máshol tankoltam, nem tapasztaltam átvágási szándékot (de már "felkészülten" mentem hozájuk). Igaz, a Shellnél sem mindig próbálkoznak (smart pont volt az utsó). Sőt, az utóbbi időben pénzügyileg egyáltalán nem volt afférom (többnyire a Pesti úti kútnál tankolok). De ebben szerepe lehet pl. a számlakérésnek is.
A vezetésnek meg nem csak a gazdaságossággal kell törődnie, mert az arculat kihat a forgalomra, és ezáltal a gazdaságosságra. Tehát ha törődnek a cég jó hírével, akkor a gazdaságossággal is törődnek.
Végülis maradhatunk abban, hogy rendet kellene rakni a cégnél? Fizu, morál és még mittom én milyen téren egyaránt. Mert az átvágott külföldi (ugye a legkönnyebb préda?) nem csak a Shellt hibáztatja, hanem az egész ország rossz hírét viszi szanaszét a világban.
Előzmény: hekker barbie (1268)
Infomaker Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1272
Az nálam (Lada) 700 FULL tank. Nem rossz. Ha hetente tankkolnék fullt, akkor kb 12 év. Egy sz*ros repjegyért.
Előzmény: Törölt nick (1270)
LAVYKO Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1271
Nem olvastam végig a topicot, elnézést, ha valami dupla (a Shell tehet róla)...
Márciusban ment nálunk körbe az alábbi figyelmeztetés:
"Tisztelt Kollégák,
Lehet, hogy sokaknak nem jelent újdonságot, amit a tankolásnál szerzett negatív élményekről röviden összefoglalok. Mivel munkatársaink sokat autóznak és tankolnak, a Shell kutaknál szerzett negatív tapasztalatainkat talán mégsem haszontalan okulásul kivonatosan közreadni.
1. Mint az közismert, a pontgyűjtés keretében a Shellnél megpróbálják az autóst rábeszélni a drágább üzemanyag-típusokra (V-Power ill. Racing), ami drágább, de több pont jár érte. Erre nem minden autós harap. Mi nem számoljuk el a cégnél ezeket, de egyre több trükkel próbálkoznak országszerte a kutasok a forgalom növelésére:
- Ha nem elég határozottan rendelsz, valamelyik drágább benzint kezdik villámgyorsan tankolni. Utána jön a mély és őszinte megbánás, de jön a drága benzin is.
- Ha csak 95-öst kérsz, akkor sok helyen azonnal ebből is a drágábbat adják (kék színű). Nincs mindig megbánásos műsor.
- A szájhagyomány szerint egy alkalommal a már behelyezett "zöld 95-ös" csövet kicserélték "piros 98-ra", amíg a fáradt autós a shopban ténfergett. Ez lehet akár +2000 Ft váratlan kiadás is.
- A legdurvább eset a Pestlőrinci Shell kútnál esett meg (saját munkatársunkkal): kint a zöld csövön folyt a 95-ös nemes anyag, míg néhány perccel később bent piros 98-ról készült az ÁFA-s számla. Jó, mi?
2. A fentiek bármely magyar halandóval megtörténhetnek. A következő történet már speciális, mivel külföldiekkel nagyobb valószínűséggel eshet meg. De ez is itt Magyarországon, ez is Shell kútnál (Mészáros u. - Zsolt u. sarok), ráadásul itt az irodánktól 80 méterre.
Az este 9 tájban tankoló japán munkatársak rendszeresen találnak a számlán (ÁFA-s!) 4500 vagy 9000 Ft értékű tételsort. Az összeg (talán) attól függ, hogy szőke vagy barna kislány a pénztáros. (De mindegy, mindkettő festett és mindkettő átvág, ha nem vagy résen. Profik.) Ha sok mindent vesz a kuncsaft (benzin, sztrádamatrica stb.), talán nem is feltűnő. A pecsét és a sűrűn szedett aláírás erre a beütött tételre kerül, úgy, hogy alig látszik, mi van a számlán. A reklamáció nem segít. Nyelvi nehézségek és profi mellébeszélés (valahogy így: Önnek olajat töltöttünk be. Nem kérte? Sajnos akkor félreértés történt. Pedig már be is töltöttük. De még mennyit.). Lehet, hogy más szavakkal, de ez a fakítás megy. Olajat talán még a krumpli alá sem tesznek a sütőben. Aztán nagy nehezen kiolvassuk: mobil telefonjegyet számoltak fel csak úgy..."
Tiszteletem minden shellesnek, aki megérdemli, de sajnos ezzel szembe kell nézni, hogy országosan nagy a felháborodás. Én régen csak Shellnél tankoltam, de miután harmadszor tölttettek ki smartos nyomtatványt, ám kártyát egyszer sem kaptam, s mivel hallom ezeket a szebbnél-szebb történeteket, átpártoltam. Tegyétek ezt ti is, jobb a békesség :-)))
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1270
Fogalmam nincs, gondolom, 28000...
Előzmény: hekker barbie (1269)
hekker barbie Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1269
webberke, meg mindig nem arultad el, h a 28000 smart pontra hany liter 95-os betankolasa elleneben lehet szert tenni. pusztan az aranyok miatt erdekel.
Előzmény: Törölt nick (1266)
hekker barbie Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1268
De mikor ugyanazzal a trükkel találkozom a Stefánia úton, a Kerepesi úton, a Pesti úton, a Bécsi úton, az M3-as kútnál, akkor ne gondoljak valamiféle tendenciára?

ne. vagy ne ugy. azert talalkozol ugyanazzal a trukkel a kulonbozo kutakon, mert ezek a "szabvanyos vendeglatos trukkok" kategoriajaba tartoznak. a szolgaltatoiparban egy csomo uzletagban megvannak a fix trukkok, melyeket a regi fiuk regen tudnak, az ujak pedig megtanulnak. az alkalmazottak fizeteset ugy kalkulaljak, hogy ok ettol fuggetlenul is "megtalaljak a szamitasukat". ezek persze az alkalmazott is igyekszik majd megtalalni a szamitasat. ha lenyegeben valtoztatnak az adott rendszeren, akkor valtoznak a trukkok is, de lenyeg az, h trukkok voltak, vannak, lesznek. egy kis fifikaval olyan pontokon lehet kinyerni penz a rendszerbol, h a kivulallok el sem kepzelik. ha nagy a forgalom, meglepoen sokat, es mindezt anelkul, hogy lebukjanak. a penz nem visszaadas es a tobbteteles vasarlok eseten a szamlakavaras az mar eleg durva abbol a szempontbol, hogy az ugyfel jol lathatja, amint atverik. ez gyakori shell praktikanak latszik a bp-i kutakon, az autos ismeroseim felenel standard ellenerv a shellel szemben. (a masik fele privat smartozik cegkoltsegen :DDD) az autoba be nem toltott, n+1 alkalommal eladott olaj, a sajat zsebre meno energia ital arulas kevesbe feltuno.

imho ez inkabb az uzeletag sajatossaga, es nem a shelle. ebbol a shell felelossege annyi, hogy ezt milyen mertekbe turi el, es mennyiben jarul hozza a helyzet ilyen mukodesehez, vagy okozza azt.

ezeket a panaszokat shellcica csak bagatelizallja, stisztikai hibara hivatkozik, pedig korantsem biztos, h az. meglatasom szerint a szolgaltatoiparban ott nyer ki a penzt az ott dolgozok jelentos resze, ahol csak tud. beepithet a ceg olyan tenyezot a rendszerbe, hogy bizonyos pontokon kiszurje a penzszivargast. (btw itt egy masik tarsasagnal megtortent eset: egyik ismerosom masnap jott ra, hogy a 20.000-sel fizett tankolas utan 10.000-et nem kapott vissza, mert fizetes kozben fogadott egy telefonhivast es nem figyelt. reklamalt a cegkozpontban, mire elkertek tole a tankolas helyet es idejet, es a kuttol a megfelelo videokazettat. visszakapta 10k-t. igy is lehet.) mindenhova ugysem tud ilyent beepiteni, es gyanitom, hogy nem is akar. ui. ha alkalmazott nem fog tudni kommunizalni, akkor meg kell rendesen fizetni. ez baromi sokba kerul a magas kozterhek miatt, es a cegek ezt lehetoleg kerulik, mint a pestist. inkabb kalkulalnak a jattal, es szemet hunynak egy bizonyos mertekig a stiklik felett. amig a fizetesek igy mukodnek, addig a helyzet nem fog valtozni. raadasul ezen a ceg kozpontbol sajnalkozni, az ugyfeltol ugy elnezest kerni, hogy kozben mindent az elkovetore vernek, az egy hihetetlenul mocskos es hipokrita hozzaallas.

És ha nem lép fel radikálisan a cég jó híre érdekében, akkor értesíteni kellene az anyacéget, hogy itthon méltatlanok űlnek a vezetői helyeken.

a vezetes megitelesenek ehhez semmi koze. a vezetest pusztan gazdasagossagi szempontok alapjan minositik.

ennek a világcégnek radikálisan fel kellene lépnie a hibázó dolgozóival szemben a saját érdekében.

nem. eloszor is ugy kellene a fizeteseket kialakitani, hogy az alkalmazott ne akarjon tovabbi zsetont kinyerni a rendszerbol.

de ez az egesz nem shell specifikus, hanem altalanos. a shell annyiban kulonbozik, hogy itt ugy csinaljak, hogy shellcica kivetelevel szinte mindenki latja.

Előzmény: Kopi (1263)
Veszpremi Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1267
Körmenden tankoltam 55 lityó körül, majd itthon nézem a számlán a jutalom energiaitalt, amit sz@rtak odaadni. Dögöljön meg az egész shell kóceráj a korrupt csaló bandájával, ezek itt sose csinálnak rendet. Tankoltam párat kinti SHELLnél, ott bezzeg rend van, udvariasak, kinyalják a seggedet is. Ez a Balkán.
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1266
Mindjárt megsajnállak vigyázz ;)
Előzmény: shellcica (1260)
whis Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1265
Smart kártyát én is csak azért váltottam annak idején, mert sokat jártam céges autóval és gondoltam, ha már lehet, akkor gyűjtöm a pontokat, amikor én jutok tankoláshoz. Persze volt a főnökömnek is, de egy másik társaságnál.
Mivel általában 2-3 naponta kellett tankolni, nem volt rossz "üzlet" a pontgyűjtés. Aztán jött egy rendelet (sokat áldott közbeszerzés) és már nem mehettünk a Shellhez. Azóta nem is használom a kártyámat, mert nem ott tankolok. (Egyedül a füzesabonyi kutat szoktam meglátogatni, ha arra járok, ott még nem vágtak át).
KisHering Creative Commons License 2002.08.08 0 0 1264
Azt hiszem, akaratod ellenére többet ártottál, mint használtál cégednek. (Bár, mint jeleztem, örülök, hogy vki hozzáértő válaszol!)
Ami általános: nem biztos, hogy szerencsés dolog egy "Problémák a Shellnél" topicot életben tartanod...
Ami személyes: megnyugodtam volna, ha nem fizetéses esetemre azt a választ kapom, hogy ennek a Shellnél így és így kell mennie (ide megoldást vártam), sajnálom, hogy ennél a kútnál az alkalmazott hibázott. De reagálásodból úgy látom, ez a normális, nem vagytok felkészülve váratlan esetekre. Tehát az ember hiába is menne tovább, mert ez a cégre jellemző hozzáállás. Emiatt gondolkodtam el most sokkal jobban egy kútváltáson, mint eddig bármilyen eset miatt:-(
Előzmény: shellcica (1260)
Kopi Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1263
Ne menj el! Engem itt meglincselnek! :))))

Voltál már topic-os, vagy chat-es talin? Mert ha az itteniekkel találkoznál, meglepődnél, hogy nem is olyan arrogánsak (meg mi is meglepődnénk, hogy Te sem vagy az :) ). Mert Te sem a valós éned adtad itt (nem a nemedre gondolok). A net az már csak ilyen! Persze nyilván van, aki egyébként is vadbarom. De azért az itteni hozzászólásokra nem ez volt igazából a jellemző! És Te is túllihegted a dolgot. :)
De azt nem hagyhatod figyelmen kívül, hogy a Shell kutaknál tényleg vannak problémák (átéltem, le is írtam párat, nem kitalációt). Általánosítani nem kellene. De mikor ugyanazzal a trükkel találkozom a Stefánia úton, a Kerepesi úton, a Pest úton, a Bécsi úton, az M3-as kútnál, akkor ne gondoljak valamiféle tendenciára? :( Igaz, tapasztaltam némi javulást (de a hozzáállásom is változott - saját tankolás, számla kérés, pénzhez nem nyúlok, míg minden visszajáró ott nincs - így nem lehetetlen, hogy minden maradt a régiben). És a központnak is tudnia kell ezekről a gondokról. És ha nem lép fel radikálisan a cég jó híre érdekében, akkor értesíteni kellene az anyacéget, hogy itthon méltatlanok űlnek a vezetői helyeken. Nekik pl. arról is gondoskodni kellene, hogy tényleg ide "küldjenek" valaki(ke)t! Aki(k) a zaftosabb beírásokra is higgadtan, leszerelően válaszol(nak)! Szerintem a cég érdeke is ezt kívánná. Meg azt, hogy kivizsgálják, hogy tényleg általános jelenségekről írogatunk, vagy csak szórványosan fordulnak elő hibák. És ennek a világcégnek radikálisan fel kellene lépnie a hibázó dolgozóival szemben a saját érdekében.
Egyébként Te még soha nem általánosítottál? Mert - ne is haragudj - ezt nem hiszem el. Az emberek sokkal kevesebbért is megteszik. :)
Az elégedettséget nem az általános életviteledre, hanem a cégedre értettem. Örülök, hogy alapvetően kiegyensúlyozott ember vagy (nem gúny).
Sok sikert a további munkádhoz!

Előzmény: shellcica (1260)
podo Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1262
Késő van :)
112 Forint a 122 helyett.
Előzmény: podo (1261)
podo Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1261
Most találtam erre a topikra, és addig olvastam vissza, amig meg nem találtam az "ötszáz forintos trükköt". Megleltem :)
Mivel velem ezt sokszor, és különböző shell kutaknál (mind bp-i) próbálták meg, leirom részletesen. Ügyes, de egyben pitiáner is, és nem tudsz belekötni a pénztáros kiscsajba.
A fizetendő összeg mondjuk 12388 Forint. Készpénzzel fizetek, két tizezressel, visszaad "alúlról" 122 forintot, most jönne az ötszázas, de ehelyett a kérdés jön, van-e smartkártám, mondom nincs, de a figyelmemet mindig pontosan ekkor tereli el, mert ezután visszad "felűlről", egy ötezrest meg mondjuk két ezrest. Ötszázas elfelejtve. Ilyenkor vártam általában, nem szóltam. Ilyenkor kivétel nélkül komótosan átballagott a csaj a másik pénztárhoz az ötszázasért. Azért, mert ha reklamálnék, azt mondaná, azért nem adta vissza, mert 500-asa nem volt épp, csak a másik pénztárnál. Bizonyitani nem tudod a szándékosságot, de ha nem figyelsz, nem sétál át.
Egyszer ugyanis kiakadtam, mondtam neki, addig ne kérdezzen semmit, amig nem ad vissza rendesen. Jóvanna, mondja, nem volt 500-as, csak a másik pénztárban... és persze neki állt feljebb.
Egy másik alkalommal valóban elbambultam, eltettem a pénzt ellenőrzés nélkül. De beugrott a trükk, hopp mintha az ötszázas hiányzott volna (épp megint valami hasonló kiszerelésű összeget kellett fizetnem). Gyorsan visszaszóltam: az ötszázas hiányzott a visszajáróból! Aszongya, tévedek, odaadta. A hüjéje. Ha azt mondja, rendesen adott vissza, nem tudom bizonyitani, hogy átvágott, hiszen volt nálam mindenféle pénz. De szerencsémre 500-asom épp nem volt. Kiboritottam eléje az egész tárcámat: hol az ötszázas?? Kelletlenül elnézést kért, megint átballagott... stb.
Előzmény: barci (938)
shellcica Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1260
Én is komolyan mondom ez az első olyan levél amit akár hogyan is olvasom csak egyet tudok Veled érteni!A megszólalásom értelmét egyre kevésbé látom!
Tudod az a baj,hogy engem nem igazából a cégemet ért jogos és jogtalan vádak zavarnak,hanem a becsűletes kollégáimat is sértegető,egy kalap alá vevő és időnként nevetséges megnyilatkozások!(Egyébként a shellcica név ellenére elárulom nemem "nem nő",de ettől függetlenül kimondottan zavartak a kolléganőket sértegető hozzászolások is!Lehet ez generácios brobléma is nálam?!)
Eleinte volt olyan elképzelésem,hogy javítni tudok azzal ha a jogtalan,nevetséges baromságokra rávilágítok!Hát tévedtem,itt senkit nem érdekel(tisztelet a kivételnek)a másik oldal véleménye,a lényeg hogy mérgét kiadhassa az illető,még ha azt időnként más emberek rovására teszi is!Egyébiránt néha volt olyan érzésem egy egy hozzászolást olvasva,hogy azt egy kirugott,sértett kolléga is írhatta volna!(van elég sok ilyen kolléga)
Tehát nem a cégemért teszem(tettem?)

"Te sem lehetsz mindennel elégedett!"Írod!
Ez tévedés ,elégedett vagyok a helyzetemmel,mert azért én sokat teszek és megszoktam ,hogy sorsomat magam irányítom igy nem kesergek olyan dolgokon amin magam változtatni nem tudok! Van három értelemes gyermekem,a közgazdásztól az óvodásig,van a kutazáson kívűl becsületes "alkotó" szakmám amit művelek is,(CAD:)ezért is ülök annyit gép előtt "szabadidőmben!"Miért ne lennék elégedett!
Igy aztán azt a tényt is elviselem ,hogy itt nem tudtam változtatni azon, hogy megértessem veletek ,a jogos panaszok orvoslása e forumon e formában nem lehetséges!Itt csak fröcsögni,csámcsogni,jó nagyokat mondani,káromkodni,más emberek becsületébe gázolni,és persze jópofizni lehet!Tudod ha nekem panaszom van akkor azért szót emelek,ott ahol kell,és azért hogy javítsak helyzetemen,ha viszont ennyire nem fontos a dolog számomra akkor nem fröcsögök róla azért hogy fossam a szót feleslegesen!
Sokak megkönnyebülésére megigérem ez az utolsó hozzászólásom e fórumban,igy köszönöm azoknak akik meghallgattak,a fröcsögni kívánók számára további jó levelezést kivánok, és nem utolsó sorban a hibáink ellenére bennünket meglátogató vendégeinknek ,becsületes,jó színvonalu szolgáltatást kivánok minden SHELL töltőállomáson!
Sziasztok!SC

Előzmény: Kopi (1258)
Kinshassa Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1259
Hölgyek, Urak,

Végigolvastam itt az utolsó pár oldalt. Nekem az a véleményem, hogy sokan kritikán aluli módon viselkednek shellcicával, függetlenül attól, hogy elfogadhatók-e a magyarázatai avagy sem, kötelességből válaszol avagy magánszorgalomból. Szerintem az ilyesfajta zsigerből érvelés és sárdobálás eléggé hiteltelenné teszi az amúgy helyenként jogos és értelmes tartalmat. Összességében tehát szerintem elég gyenge itt most a szinvonal. Még a Shellhez sem mérhető... ;-)

Shassa

Kopi Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1258
Komolyan mondom, időnként sajnállak (nem le...)! :)
Tulajdonképpen egyedül állod a sarat sokunk ellen. És nem értem, hogy miért?! Mert lehet, hogy gyerekek már kirepültek (20 éve vezetsz), de akkor is lehet(ne) jobb dolgod, mint a Rád szórt sarat törölgetni. Mert már ellened irányul a céged elleni ellenszenv és a jogos (vagy a totál általánosítgatásaink miatt esetleg jogtalan) kritika.
Nem hiszem, hogy mazochista alkat lennél. Ennyit nem ér(het) a céged még Neked sem. Mert Te sem lehetsz mindennel elégedett! Kollégák, munkakörülmények, fizetés, előremenetel, stb?
Ne csodálkozz, ha nehezen hihető, hogy nem parancsra vagy itt! :)))

Arról nem is beszélve, hogy sokszor hosszú ideig nem történt itt semmi. Néha beírta valaki, hogy megint átkúrták, oszt annyi. De mióta itt vagy, azóta dúl a harc (szünetek azért mostanában is voltak - egy viszonylag hosszabbat éppen Te szakítottál meg, és már jött is az áradat :))) ). És ebből már nem tucc kiszállni. :) Mert akkor meghátrálnál, amit nem tehetsz! Tehát időtlen időkig itt kell küzdened, míg mi időnként ellazulunk, elfelejtjük az egészet, aztán visszatérünk, és - különböző stílusban - Rád, illetve cégedre támadunk. :)

Előzmény: shellcica (1255)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1257
Választ ne várj. Esetleg szavaid kiforgatását. De választ sose!!
Előzmény: hekker barbie (1254)
Törölt nick Creative Commons License 2002.08.07 0 0 1256
Na jó tudod mit? Mivel nem vay képes megérteni azt amit írok, vegyük úgy, hogy nem írtam semmit.
Ennyi.
Előzmény: shellcica (1253)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!