es ocsem a sok luzer tolti legalisan AZERT mert OLCSO, tokmindegy milyen ANNYIT biztos meger alapon. meg mert ugye igy meglesz elete elso "hivatalos" cucca. uristen. lol.
Azért lesz még pár nap mire elfogy... mondjuk én paráztam miatta rendesen ma :)
Nagyon megtalált a lemez. Kizártnak tartottam hogy ennyire bejöjjön még a nin egyszer. És instrumentális, ennyi volt a vágyam régen csak aztán most tessék.
És a csomagolás is iszonyat komoly. Minden benne van ebben az egész albumban, a körítéstől a zenén át a koncepcióig, ami miatt a nint megszerettem.
oké, képben vagyok. most kezdtem hallgatni, eyelőre tetszik. és most, hogy belegondolok, ez az istrumentális-borulós részleg eddig tényleg hiányzott/kevés volt, én meg már nagyon unom a meglévő aphex twineket, nemárt a vérfrissítés. még nemtom jó-e, vagy nem, de hogy hiánypótló, az biztos.
ez mos'mi ez a ghostos dolog? Nincs nekem háromszáz dollárom erre...nekem jó lesz a prosztó is, csak tudnám mit veszek, utánaolvasni meg most lusta vagyok:)
Igen, elfelejtettem írni hogy a dualdisc már elkelt :)
+1 to robotik :)
Felmegy a hurka ára?!
A merch.com már nem szállít Magyarországra, mert nem tartja megbízhatónak a kártyás megoldást Magyarország területéről, és a csomag nyomonkövetése is körülményes (legalábbis ezt írták). Kérdésem: akkor eddig miért tudták elküldeni a rendeléseimet?