Keresés

Részletes keresés

ego Creative Commons License 1998.08.04 0 0 178
Én ma annak örülök, hogy mégis lesz SZIGET, s néhány ezer óbudai (kis)polgárnak és a magát körükben népszerűsíteni kívánó polgármesterüknek nem sikerült megakadályozni sok tízezer fiatal szórakozását.
Tudom, hogy zajos a SZIGET, de bírják ki, mint ahogyan mindegyikünknek sokat kell kibírnunk. Csak a zajnál maradva: én zuglóban lakom, s a Népstadionban és a Kissatdionban tartott koncertekből környezetemnek is bőven kijut. Mégsem hallottam soha, hogy a zuglói polgármester azzal akarta volna újaválasztását elősegíteni, hogy a TV nyilvánosságát felhasználva lépjen fel a csendháboritókkal szemben. Szerintem az óbudai polgárokat nem annyira a zaj, mint az irigység hergelte fel. "Mi itt rohadunk az éjszakai hőségben ezekben a panelekben, ők meg most jól érzik magukat (és egymást). Fujj!"
Én tehát ma mások örömének örülök.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.04 0 0 177
Styx,
Rendben. megverunk. :))))))) |Ha addig el nem parolgok ebben a hosegben. Grrrrrrrrr..|
Styx Creative Commons License 1998.08.04 0 0 176
Verjetek meg, de én annak örülök, hogy meleg van. A nyár az legyen nyár. Fázni ráérünk télen is.
neduddgi Creative Commons License 1998.08.03 0 0 175
Hogy a ROCK nem halt meg... Bar egyesek mar gyujtik a penzt a koszorura.
Valentine Creative Commons License 1998.08.03 0 0 174
Most éppen annak örülök, hogy megmenthettem ezt a topicot a haláltól. Kár volna érte!

Val

Csülök Creative Commons License 1998.07.31 0 0 173
Kedves Valentin!
Nem.
Természetesen sokat vitatkoztunk a családban, mi legyen a neve, de a végén csak egy dologban tudtunk megegyezni, hogy ha ez a kis nyamvadt megmarad akkor A MI kutyánk marad!
Valentine Creative Commons License 1998.07.31 0 0 172
terembura,

Ha épp más nem jut eszembe, akkor azt is ér... ....tékelem. Bocs, közben el kellett rohannom :)

Val

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.30 0 0 171
Sehonnai Bitang Ember asztaltárs,

köszönöm a jókívánságokat, örülök, hogy Maminti cicája mellett egy kutyusra is figyelhetünk. Holnap (pénteken) még dolgozom egyet, aztán kitör a nyár.

Vigyázzatok magatokra, örüljetek mindennap, a topicot ne hagyjátok elsüllyedni. További kellemes nyarat mindenkinek.

Neked pedig külön Szia, Maminti.

Valentine Creative Commons License 1998.07.30 0 0 170
Hajrá Aaaami, hajrá Aaaami, hajrá Aaaami éééjááááóóóó! Ez az Ami ugyanaz, mint az Amy amerikaiul?

Ma még jobban örülök a winycheszteremn csodálatos gyógyulásának, mert kb egy hete járt le a garanciája.

Nadi Creative Commons License 1998.07.30 0 0 169
A férjemet felvették, jövőre főiskolás lesssssszzzzzzzzz!!
Maminti Creative Commons License 1998.07.30 0 0 168
Én is! Én is!

HAJRÁ AMIIII!!! :))

Csülök Creative Commons License 1998.07.30 0 0 167
Köszi mindenkinek!
Átadom a jókívánságokat.
Mallory Creative Commons License 1998.07.30 0 0 166
Amiii.....! Tevagyajóóóóóó!!!!!! Amiiiii!!!!

Csülök! majd olyan 3-4 hetes kora körül érdemes kálcium-foszfátot is adni a picinek, hogy pótold a korai idôszak Ca-hiányát (persze csak ha az állatorvos nem tiltakozik). Annyira gyorsan nônek ilyenkor, fôleg a csontozatuk... és ha nem kapott anaytejet, könnyen törékenyek lehetnek a csontjai.
És továbbra is...
Hajrá!
Hajrá!
Hajrá!

Laci Creative Commons License 1998.07.30 0 0 165
Igen, igen:

Hajrá Ami!!!

pipi Creative Commons License 1998.07.30 0 0 164
hajrá kutyus!!!!!!!
Csülök Creative Commons License 1998.07.30 0 0 163
Én annak örülök, hogy Ami él! Ami nem más mint Viki kutyánk kölyke.
Előzmények:
Két héttel ezelőtt, vasárnap, Viki (5 éves tervueren) szült 5 kiskutyát, de korán, nem volt még teje. Mi megpróbáltuk (injekciós fecskendővel, cumival) az orvos által javasolt tápszerrel (bár az orvos azt mondta, kár próbálkozni!) etetni őket, de sorra meghaltak, az egész család lelkibeteg lett. De a legkisebb, legnyamvattab megmaradt és két nap után megjött Viki teje! Azóta meg szépen erősödik a kicsi, a doki azt mondta, ha a kéthetes kort eléri, akkor nem lesz baj! Már csak két nap. Olyan aranyos!
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1998.07.30 0 0 162
Kedves Nagy Zoárd lépkedő fenyő !

Szerintem aludj egyet most délelőtt, meg egyet délután és máris mehetsz szabadságra !
:-)
Jó pihenést !

Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.29 0 0 161
Ezen a a mai szépséges napon visszafizettem az OTP-nek a lakáskölcsönömnek azt a részét. amit piaci kamatra adtak. Vagy nyolcezer forint havonta megmarad. És még kettőt kell aludni, aztán megyek szabira. :-)
Holnap még benézek.
Laci Creative Commons License 1998.07.29 0 0 160
Kedves Sehonnai Bitang Ember,

ki mondta, hogy kitaláltam már onnan, csak megvárom, hogy mások is érvényesüljenek :)

És még annak is örülök ma -többek között-, hogy RaSeK mégsem lesz letiltva a hálóról, így marad velünk. :)
Kár lenne érte

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1998.07.29 0 0 159
Annak is lehet örülni, hogy Laci végre kitalált a "megy" c. topic-ból ...
A többi túró !
:-)
Laci Creative Commons License 1998.07.29 0 0 158
Na, végre sikerült levadászni egy kényelmes, szép tavaszi/nyári cipellőt :)))

Már olyan régóta nem volt ilyenem, hogy arra sem emléxem vót-e egyáltalán

Laci

Valentine Creative Commons License 1998.07.29 0 0 157
Low level format után hibátlan a vinyóm, amin tegnap sikeresen detektáltam két bad sectort! Gratulálunk, Ön megspórolt 80ezer forintot!

És végre nem izzad a képembe a klímaberendezés.

Maminti Creative Commons License 1998.07.29 0 0 156
Ez tetszett! :)) Zoárd, a lépkedő fenyő lelécel... :))
Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.28 0 0 155
Maminti, jó az mindkettőbe. Hétvégén ki is próbálom. Aztán lelécelek szabira a Bodrogra.
Hurrá!
terembura Creative Commons License 1998.07.28 0 0 154
A luk a popítokon, az semmi?
Maminti Creative Commons License 1998.07.28 0 0 153
Jaj, lehet, hogy összekevertem a túróstésztát a palacsintatöltelékkel... Jó kis vegyes kulimász jött ki belőle.. :)
Nagy Zoárd lépkedő fenyő Creative Commons License 1998.07.27 0 0 152
Maminti kedves,

ki fogom próbálni. A nagyanyám egyébként a te receptedből kihagyta a tejfölt, tett bele viszont cukrot, meg két tojássárgáját.
Amíg volt, ettünk, aztán rosszul lettünk.
Még rímel is.
Ma annak örülök, hogy holnapra végre szerényebb meleget jósol Eduscho Szilárd, tekintve, hogy dolgoznom kell. Bocs, nyaralók.
Hogy viseli a macs ezt a hőséget?

Valentine Creative Commons License 1998.07.27 0 0 151
Blincsiki sz tvárágóm, almás blincsikiben...
Maminti Creative Commons License 1998.07.27 0 0 150
Csülök, a lángostésztát még csak-csak megértem, de miért kell a túrót könnyebbé tenni? Én egyébként tejföllel szeretem, meg egy kis mazsolával, reszelt citromhéjával, palacsintatésztában... nyam-nyam... :)
Csülök Creative Commons License 1998.07.27 0 0 149
Maminti!
Bezony! Lángos tésztájába rakva pl. ezerszer könnyebb, lazább lesz az amúgy nehéz étel. Sőt kapaszkodj meg, gyerekkoromban (vagy egymillió éve) a lellei strandon volt egy lángossütő, aki timsót(!) tett ugyanezen okból a tésztába. A déli part legjobb lángosa volt (1 forint 20 fillér).

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!