Keresés

Részletes keresés

Khill Creative Commons License 2007.05.30 0 0 27
Mi kell ahhoz, hogy ssn-t kapjon valaki? Turista vizumra lehet kapni?
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.29 0 0 26
Touche.
Azonban Vancouver, Wa az egy hogy mondjam.......shithole es senki az ep eszevel nem akar oda koltozni.
Előzmény: break (20)
Khill Creative Commons License 2007.05.25 0 0 24
Teneriffe, egyértelműen spanyol fennhatóság alá tartozik. Köze nincs Amerikához, sajna :o).
Előzmény: *Juci* (18)
Khill Creative Commons License 2007.05.25 0 0 23

:o)

Köszi

Az a Vancouver, ami után én érdeklődtem, az sajna Kanadában van.

Előzmény: break (20)
Khill Creative Commons License 2007.05.25 0 0 22
Teneriffe, egyértelműen spanyol fennhatóság alá tartozik. Köze nincs Amerikához, sajna :o).
break Creative Commons License 2007.05.24 0 0 20

Vancouver is in Canada.

Ha nagyon kotozkodni akarnek akkor megsugnam, hogy van egy Vancouver Washington allamban is. De nem akarok. :-)

Előzmény: Törölt nick (13)
cattail Creative Commons License 2007.05.24 0 0 19
.....hááát, rohadtul nem mindegy, főleg, ha turizmust fogsz tanulni, ráadásul Dániában.
Attól, hogy van ott egy Playa de las Americas nevű hely, még Spanyolországhoz tartozik.
Javaslom, tanumányozd a www.tenerife.hu oldalt :))))

......és Dániát megkerested már a térképen? Tudod, hova mész? Nem ám akkor ér a kellemetlen meglepetés, amikor leszállsz a gépről, és nem látod a pálmafákat! :)))
*Juci* Creative Commons License 2007.05.24 0 0 18
Szerintem nem,úgy emlákszem Amerikához.De,mindegy.
Tralfamador Creative Commons License 2007.05.24 0 0 17
ööö...Tenerife inkább Spanyolországhoz tartozik, nemde?
Előzmény: *Juci* (16)
*Juci* Creative Commons License 2007.05.24 0 0 16

Hi!

Igazából még elég gyerek vagyok,de mint mindenki én is vágyom egy szebb jövőre meg ilyenekre.Érezni akarom az amerikai feelinget.Persze tudom,hogy nem úgy megy,hogy odamegyek és mindenem van és kinyalják a popóm.Nost megyek ki Dániába tanulni,érettségi után.Hospitality and turism manager leszek,reméljük.Szóval azt szeretném kérdezni,hogy ezzel el lehet helyezkedni valahol vagy teljesen esélytel.Igazából a nagy álmom nem is Amerika,hanem Tenerife,és az ugye Amerikához tartozik.De érdekel még Kanada is,és Ausztrália is.Ha tudtok segíteni akkor köszönöm szépen

Khill Creative Commons License 2007.05.17 0 0 15

Vancuver tudom, hol van, csak nem volt kedvem kiírni....:o))

De azért köszi.

Egyébként USA nyugati part jobban érdekel

Előzmény: Törölt nick (13)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.16 0 0 13
Newsflash: Vancouver is in Canada.
Előzmény: Khill (12)
Khill Creative Commons License 2007.05.16 0 0 12

sziasztok!

Én is szeretnék az USaban dolgozni. elsősolrban L.A.érdekel, esetleg még északabra Vancouver. Tudnátok valamit ajánlani, hogy hol kezdjem. egyetemi végzettségem van, több területen dolgoztam már. Szeretném illegálisan csinálni és ha kell alulról indulnék el....

kekszy Creative Commons License 2007.05.07 0 0 10

Sziasztok

Azt szeretném kérdezni hogy nem tudnátok e abban segíteni hogy hol lehet találni San Fransisco beli fejvadászokat akik IT-s munkára specializálódtak, vagy csak egyszerűen hol lehet fejvadászokat találni akiket el is lehetne érni? Hátha van aki tud egy pár címet, nagyon örülnék neki.

Köszönöm a segítségeteket.

blueeyeddevil Creative Commons License 2007.04.20 0 0 8
"Illegálisan ne próbáld meg, mert ha elkapnak akkor soha nem kapsz letelepedést."

Ja. Mond ezt a 12 millió illegális latinonak. Egészen nyugodtan próbáld meg illegálisan, talán jobb, ha egy sanctuary cityvel kezded, ott a kutya nem fog zaklatni.
Előzmény: Törölt nick (6)
KenGuru 01 Creative Commons License 2007.04.07 0 0 5
Szia dr. Niki !

USA ügyben én nem tudok segíteni, de szerintem Ausztráliába sikeresen intézhetnénk neked letelepedési vízumot is. Ott meleg is van, és jól is keresnek a szakmádban.

Ha érdekel akkor keress meg a goaustralia@freemail.hu címen, vagy a reglapomon lévő e-mail címen.

Előzmény: dr.niki (4)
dr.niki Creative Commons License 2007.04.07 0 0 4

Sziasztok!

Újra itt. Amcsiba mennék, igazából mindegy melyik államba, csak meleg legyen. (Persze California, Florida van az első helyen.) Kórházban dolgoznék. Gyógytornász vagyok és sok plussz továbbképzéssel is rendelkezem. Az angol megy, bár nem tudom milyen nyelvvizsga kell a kórházaknak kinn. Nekem TELC van. Ha egyáltalán kell. Visumom nincs, mert tavaly csak egy belépésre kaptam meg. De úgy gondolom, hogy amíg nem kapok munkalehetőséget kint, addig visumot vagy zöld kártyát sem fogok. Ez egy ördögi kör. Ha nincs visum nincs állás, de ha nincs állás nincs visum. És a többi papírokkal is így van. A Physical Therapy Board of Californiához kéne csatlakoznom, ez pl. egy feltétel a jelentkezésnél, de ahhoz kell egy U.S Social Security Card number, de ezt csak akkor kapom, ha van immigration doc-om. De azt hogy igényeljem meg? Mondjam azt, hogy kint szeretnék dolgozni,de még nem vettek fel sehova és azt sem tudom hol laknék???

Egyáltalán hogy induljak neki. Mert a kórházak honlapján nincs contact személy vagy Human R. Alig találok egy email címet is, ahova esetleg lehetne küldeni egy önéletrajzot. Online job keresőben pedig persze benne van, hogy van-e visumom, érvényes engedélyem kintre, tagja vagyok-e a kinti gyógytornász társaságnak.... szóval visszaértem az ördögi körben!!! És ha azt írom nincs semmim, akkor nem is állnak velem szóba.

Ha valaki tud valami használható utat, please segítsen!!!!

Köszike aki segít!

Niki

KenGuru 01 Creative Commons License 2007.03.23 0 0 1
Köszönöm !
Előzmény: Janibacsi (0)
Janibacsi Creative Commons License 1999.12.23 0 0 0
Az otlet nem 0, de mivel tudnek en segiteni? 0 penzem van,. es nem 0 a tavolsag amilyen messze vagyok Amcsitol...

JAno

Előzmény: zedyke (-)
zedyke Creative Commons License 1999.12.22 0 0 topiknyitó
Fiúk, lányok HELP !!!!
Szeretnék kimenni az államokba melózni.Ha valaki tudna segíteni az jó volna.
5 éve hajtok, mint rendszergazda (NOVELL, NT) minimális pénzért.26 éves vagyok, de az
nem életcél, hogy hogy alamizsnáért dolgozzak.Négyesre érettségiztem angolból,de azóta nem volt lehetőségem gyakorolni.
Tehát HELP !!! @>---------

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!