Keresés

Részletes keresés

coito_erGO Creative Commons License 2000.11.26 0 0 179
a 16 cm elég apróka.... :)
remélem elég önbizalomnövelő voltam!!!!
******

komolyra fordítva a szót: sokáig azt hittem, az enyém kicsi. szégyeltem magam, h nincs akkora mint a pornófilmekben....de aztán tapasztalat útján rájöttem, h a szupernagy faszok az életben igen csak ritkák!

szóval...amíg hosszabb a farkad, mint a szőröd, nincs gond! különben is ízlés kérdése az egész!

Eisace Creative Commons License 2000.11.26 0 0 178
Még azt szeretném megkérdezni vagy javasolni hogy a pénisz növelésével szerintem célszerűbb foglalkozni mivel az átlag az átlag és mindenki csak azzal elégedett amit ő gondol vagy tart ideálisnak. Mert nekem is a mérete az átlagosnak mondható vagyis 16cm de én sem vagyok elégedett mint az egyik író én sem találom arányosnak a testemmel. Én elégedett lennék 2-3cm többlettel.
Szerintem érdemes volna csinálni egy ilyen témakört hogy mindenki a saját kénye szerint tudja növelni önbizalmukat.
Eisace Creative Commons License 2000.11.26 0 0 177
Szervusz Radav
Csak szeretném megertősíteni hogy a borotvált illetve a fazonra igazított fütyi illetve puni sokkal erotikusabb esztétikusabb és izgatóbb. Azonban szeretnék figyelmeztetni mindenkit hogy óvatosan kezeljék főleg a fiúk. Csak saját tapasztalatból mondom. Én nem borotváltam hanem tépkettem csipesszel azért is mert "szerencsés" módon a fütyimre is rá nőtt a ször egy kicsit és ez valahogy nem tetszett. Gondoltam a csipesszel legalább nem erősödik és késöbb nő vissza. De kurvára annak örültem hogy heggesen gyógyult némelyik szóval mostanra szép heggek lettek a pöcsömön plussz még a ször is maradt szóval gondolhatjátok milyen jól érzem magam. Esetleg hegesesdéssel meg örök szörtelenítéssel kapcslatban tudtok valamit? Mert gyülölöm a szört na meg a hegget! Köszönöm és csak óvatosan nehogy úgy járjatok mint én.
Előzmény: radav (154)


Matsesz Creative Commons License 2000.09.24 0 0 176
Kedves S/ma!

Valóban, a termék neve igen találó! :)

Akkor a használati utasítás, remélem még nem késő!

1. Ha még sohasem csináltál ilyet krémmel, akkor érdemes bőrpróbát végezni. Ott, ahol a legérzékenyebb és legvékonyabb a bőr - általában a herezacskón :) - egy kis részre kenjél fel egy keveset a krémből, majd hagyd rajta 6-8 percig. Kb. annyit kell kenni, mint a borotvahabból szoktál. Ha a várakozási idő alatt erős csipő érzés jelentkezik, akkor tiszta langyos vízzel azonnal le kell mosni, és sajnos a továbbiakban nem használni ezt a krémet. (Enyhe csípő érzés jelentkezhet, ez "természetes".) Ha minden Ok., akkor is kell várni 1 napot, mert később is jelentkezhet irritáció! Nagyon fontos, hogy minden új krémnél kell ilyen próbát végezni, mert hiába azonos a hatóanyag, nagyon meg lehet járni! (Ha nem vigyáz az ember, akkor nemcsak a szőrt, hanem a bőr felső rétegét is lehozza - kb. olyan, mintha erős sav vagy lúg marta volna le, és 2-3 napig égetően fáj!!!)

2. Szóval, ha a bőrpróba negatív volt, akkor neki lehet kezdeni. Célszerű tiszta bőrre kenni a krémet, de nem fürdés után. Tapasztalatom szerint, akkor sincs gond, ha előtte nem fürdesz, de persze csak akkor ha nem vagy kimondottam koszos, hiszen a szőrtüsszők könnyen elfertőződhetnek!!! Tehát, igyekezni kell egyenletesen felkenni a krémet, mint írtam kb. annyit, amennyit borotvahabból kennél. Ha a szőr nagyon sűrű, akkor figyelni kell, hogy a szálak tövéhez kend a krémet, mert csak akkor elég hatásos! Ha hátul is szőrtelenségre vágysz, akkor figyelj, hogy a nyálkahártyára NE kerüljön a krémból! (Ez igaz a szemre, orra, szájra, stb!) Arra is figyelni kell, hogy a farkadra is minél kevesebb kerüljön a fityma alá! Ezt ált. könnyű elkerülni.

3. Ha a felkenés kész, akkor ennél a krémnél min. 6 perc, max. 8-9 percet kell várni. Az idő a szőr sűrűségtől és minőségtől függ. A bőrpróba tapasztalatait fel lehet használni.

4. A lehúzás a legnehezebb. A Veet krémhez adnak egy műanyag lehúzót, amivel könnyű. De használható bármilyen vékony szélű - TISZTA! - eszköz. (Pl. palacsintafordító fa, életlen kés, borotva is, de a szálak növekedésével azonos irányba!) Ha van türelmed, ki is tépkedheted, nem fáj egyáltalán, csak lassú módszer. Az erős zuhany is lehozza, de sajnos összeragad csomókba, amit nehéz leszedni a bőrről.

5. Ha minden megvan, akkor langyos vízzel le kell alaposan öblíteni. Tisztítószert alkalmazni kockázatos. Majd jön az alapos törölközés, és be lehet kenni a balzsammal, ami igen kellemes, hűs érzést biztosít.

6. Végül lehet gyönyörködni az eredményben. :) A szex nem feltétlenül ajánlatos, mert a krémnek van egy halvány "illata" (mentolos), ami zavaró lehet. Persze csak bizonyos pózókban... :)

A "tortúra" leírva elég bonyolultnak és macerásnak tűnik, de az egész kb. 10-12 perc.

A szőr már másnap nőni kezd, sajnos kissé viszketve. De ki lehet bírni. Ilyenkor a legjobb a kamillás hintőpor. De a balzsam is használható. A 2. napra elmúlik. Gondolom egyénenként változik, de kb. 2 hétig gyakorlatilag alig lesz rajta szőr, s jó hónap kell, hogy eredeti hosszra megnőjön. Persze meg lehet előzni a dolgot. Hetente 1-nél többször viszont nem ajánlatos krémmel szőrteleníteni!

Még néhány tanács:
- Mindig a lehető legtisztábban csináld!
- Borotválni nem szabad, mert begyulladhat! Csak segíteni szabad a borotvával az eltávolításban, nem pedig kaparni!
- Csak a balzsamot, vagy hintőport szabad használni utána, vagy semmit! Nagyon égethet a legfinomabb krém is! (Síkosító is! :) )
- Frissen szőrtelenített testrészt ne szapanozzunk, tusfürdőzzük össze!
- 1 napig nem ajánlatos uszodába, szoláriumba, szaunába, stb. menni. (Fertőzésveszély!)

Ui.:Ha vki azt hinné már min. 10 éve hetente csinálom, téved. Most csináltam 3-jára, de sajnos 1-2 fenti hibát elkövettem, ezért legyetek óvatosak! :)

Előzmény: sper-ma (175)
sper-ma Creative Commons License 2000.09.21 0 0 175
Sziasztok es foleg Matsesz

Nos, ma vettem egy ilyen Kan-Kant. Csak most, hogy leirtam, jutott eszembe, milyen jo humorerzeke volt annak aki ezt a szortelenitot elnevezte. Na de nem ezert irok.

Matsesz, leirnad reszletesen, hogy hogyan csinaltad? Erre a dobozra semmi nincs rairva. Vastagon kell kenni? Le kell elotte vagni a szort olloval? Mekkorara? Meddig kell fenthagyni a kremet? Mivel szeded le? Neked mennyi ido utan nott ki utana a szor?

IRJ!

Sperma

Előzmény: Matsesz (172)
Matsesz Creative Commons License 2000.09.21 0 0 174
sinead

Én a krémet a soroksári Auchan-ban vettem, de szerintem nagyobb illatszerboltokban is beszerezhető.

"És hol szedted le a szőrt? Mindenhol? "

Hogy érted a mindenholt?

"Egyébként melyik usziba jársz? "

Mikor melyikbe. Utoljára a Lukácsban voltam. Igazság szerint még én sem láttam senkit, akinek le lett volna borotválva a farka. Úgyértem a szőr róla. :-) Az ide író szőrtelenek úgylátszik nem járnak úszni... :)Biztos, hogy nagy feltűnést keltene, mert csupaszon nagyon szokatlan a tulajdonosának is a dolog, nemhogy másnak.

Előzmény: sinead (173)
sinead Creative Commons License 2000.09.21 0 0 173
Matsesz

Hol lehet beszerezni ezt a Kan-Kan krémet? És hol szedted le a szőrt? Mindenhol?

Egyébként melyik usziba jársz? Bár szerintem mindenhol megbámulják az embert.
Engem is ez tartott vissza eddig a kipróbálástól, hogy sokat járok közös zuhanyozóba és nem tudom hogy milyen lenne a reakció.
Én ugyanis még senkinek nem láttam kiszedve v. leborotválva a szőrt ott.

Előzmény: Matsesz (172)
Matsesz Creative Commons License 2000.09.19 0 0 172
Engedjétek meg, hogy megosszam tapasztalataimat a témával kapcsolatban.
Eddig 2x próbálkoztam a szőrtelenítéssel, de mindkét alkalom eléggé kellemetlen volt, mivel nagyon érzékeny a bőröm. Egyszer a Veet nevű krémmel, egyszer meg valami másikkal csináltam. Hiába hagytam a lehető legrövidebb ideig hatni, sajnos szinte lemarta a bőrt is. :-(

De!

Ma megint megpróbáltam a dolgot. Az Anaconda márkájú "Kán-Kán" típusú krémet és balzsamot használtam! És láss csodát! A legkisebb irritáció sem jelentkezett! A balzsam különösen kellemesen hűsít, nyugtatja a bőrt! És egyik sem büdös! Ráadásul a kettő együt nem kerül annyiba, mint a Veet. Ajánlom mindenkinek!

Amúgy szerintem sokkal jobb szőrtelenül. De az uszodában igen megbámulják... Ti hogy vagytok ezzel? Nekem elég ciki a zuhanyzás csupaszon... Orvosnál meg egyenesen elsüllyednék szégyenemben.

szélesre tárt pumák Creative Commons License 2000.09.08 0 0 171
Dionesos, nagyon egyet tudok érteni. A "kuki"-nál még a prosztó és útszéli "fasz" is jobb.
Ennél jobban csak az tud dühíteni, ha valaki "cici"-nek nevezi a női mellett. Ütni tudnék érte!
stonedrop Creative Commons License 2000.09.07 0 0 170
És elmondod mit tudsz?
Előzmény: MaCS (168)
radav Creative Commons License 2000.09.03 0 0 169
A legutóbbi "borotválkozásomhoz" nem a jól megszokott érzékeny bőrre való (amit arcra is használok) borotvahabot használtam, hanem egy ugyancsak márkás normál bőrre valót. Kellemetlen égető érzést tapasztaltam a művelet során, szerencsére utána már nem volt mellékhatás. Hasonló probléma esetén javaslom az általam használt és jól bevált Gilette habot!
MaCS Creative Commons License 2000.09.03 0 0 168
Tudok.
Előzmény: stonedrop (167)
stonedrop Creative Commons License 2000.09.02 0 0 167
Úgy hallottam vannak olyan kozmetikai szalonok, ahol vállalják fiúk fazon igazítását. Tud valaki ilyen szalont?
coito_erGO Creative Commons License 2000.08.28 0 0 166
ok,ha modell,de ez a fiúka nem valószínu,h az lett volna.de a szemöldöke pont úgy volt kiszedve,mint anyámnak a '60-as években!!!!
szalka Creative Commons License 2000.08.28 0 0 165
Igen!
Lehet, hogy maradi vagy. Kulonben ha nem tudnad, pont az a jo, hogy mindenkinek mas tetszik. Felreertes elkerulese vegett en no vagyok, de utalom, ha egy pasi ugy nez ki mint egy majom (hata/valla mindene tiszta dzsungel) , persze egy szolid mennyisegu mellkasszor az johet.
Szoval mindenre talalni olyan not akinek pont az tetszik.
Kulonben en is talalkoztam mar kozmetikaban olyannal, hogy srac a szemoldoket szedette, de o mondjuk modell volt. Nevezd ahogyan akarod divatfiukanak, csak ugye nem tudhatod, hogy kinek mi a szakmaja es pl egy hivatalos model , aki a teste esztetikussagabol el, annak kovetnie kell a trendet es ha neked ez nem is tetszik akkor is ez a iranyzat!

Pl a barokk korszakban a ferfiak is borotvalttattak a sajat hajukat es parokat hordtak, viszont heti 1-szeri furdes mar nagyon piperkocsegnek szamitott. Ma elegge furcsan neznenek egy olyan ferfira aki igy tesz.
A trendek valtoznak es ha tetszik ha nem egyre inkabb efele halad a divat, hogy kevesebb szor mind a ferfiakon mind a nokon. Eloszor, csak a noi labak szortelenedtek, aztan a honaljak, aztan a bikinivonal, aztan az egesz, vagy nagyresze a noi szorzetnek eltunoben van es mar bizony kezd a ferfi honaljakrol is eltunni a szor, meg egyre fazonosabban a ferfi nemiszervek.
Ezenkivul a barokk korral ellentetben mostanaban alapveto az egyre tobb furdes , ma mar a minimum napi, de inkabb a napi 2-szeri zuhany kell az apoltsaghoz.
Ez van, lehet neki ellenszegulni, plane amig nem teljes mertekben elterjedt, de ezzel egyre inkabb maradi lesz az ember , ja es apolatlan a tobbseg szemeben.

Előzmény: coito_erGO (164)
coito_erGO Creative Commons License 2000.08.28 0 0 164
De gondolom az a hatalamas,több méteres eresz faszod nem mindíg áll mint a cövek, és akkor esetleg kisebb!! :-)

Hát eddig is kiakadtam a szortelenített divatfiúkákon,de akit ma láttam,az túltett mindenkin! A fiúnak(?) A SZEMÖLDÖKE IS TÉPVE VOLT!!!!!!!!!! Lehet, h maradi lennék?

Dionesos Creative Commons License 2000.08.28 0 0 163
Nekem farkam, faszom, bájdorongom, óriás kígyóm stb van, de semmiképp sem kukim...
Igy sajna nem tudok hozzászólni érdemben.
Miért ne Creative Commons License 2000.08.27 0 0 162
Hümmm...
A helyzet a következő, én már kb egy éve játszok ilyesmit, köszönet az akkori barátnőmnek érte...
Igazából nem is tudnám magam elképzelni bozontosan.
Mondjuk én nem borotválni csak a zacskómat szoktam a fölső résznek szakállvágó géppel vetek véget. a 2mm-es bevált. Emellett szeretem időnként legyantáztatni a hónaljamat és a mellkasomat/hasamat, ritka jó érzés, ráadásul nem keveset nyom a kölsőn az ápoltság.
Szóval, mindenkinek csak ajánlani tudom! :)
Tipli Creative Commons License 2000.08.25 0 0 161
Probaltam. Ki lehet birni. Csak ne magadnak csinald :)))) Az eleg durva ugy, es aztan szaladgalhatsz oldoszerert, ha elfogy a batorsag :))))))
Az eredmeny viszont tokeletes. Ha nem lenne olyan macera surruben csinaltatnam.
Előzmény: stonedrop (160)
stonedrop Creative Commons License 2000.08.25 0 0 160
Próbálta már valaki a gyantát? Nem fáj amikor a zacsiról téped?
enomine Creative Commons License 2000.08.21 0 0 159
Próbáld ki! De asszonyt inkább lepd meg :)) Max megnöveszted ha nem tetszik neki :)))
Egy próbát megér nem?
Előzmény: Medrick (155)
stonedrop Creative Commons License 2000.08.20 0 0 158
Ha olyan kicsi akkor most miért bámulják meg? Egyszerűen csak sokkal izgatóbb látvány.
Persze lehet, hogy a tied olyan kicsi, hogy igy sem vennék észre.
Előzmény: coito_erGO (157)
coito_erGO Creative Commons License 2000.08.18 0 0 157
Bocsi:de lehet,hogy eddig a szorbol nem is látszott ki a szerszámocska?esetleg..... :-)
Előzmény: stonedrop (156)
stonedrop Creative Commons License 2000.08.18 0 0 156
Én nudista strandra járok. Amig szőrös voltam senki le se szart. De pár hete leborotváltam a kukiszőrömet és azóta a legjobb bombázó csajok is megbámulják a répámat.
Medrick Creative Commons License 2000.08.18 0 0 155
Kozom nincs a temahoz, de eskuszom megjott hozza a kedvem :))))
Maj' jelentkezem :)))))))))
( De megkerdezem az asszonyt elotte! )
radav Creative Commons License 2000.08.17 0 0 154
Én azóta teszek valamit a kukiszőrzetemmel amióta elkezdett nőni, vagyis kb 20 éve. 13 és 15 éves koromban teljesen leborotváltam, tetszett is de aztán többet nem próbálkoztam mivel nyilvános helyen (iskolai, kollégiumi zuhanyzó, katonaság) zavart volna. Ebben az időszakban időnként szolid rövidebbre igazítást azért végeztem. Az elmúlt 4-5 évben már bátrabban nyúltam a villanyborotvámhoz. Ennek a szakállvágó részével 2-3 havonta vágtam a felső szőrt egészen rövidre, a zacsit pedig kopaszra. Utána kb 2 hétig kellemetlen volt a növekvő szőr úgyhogy hagytam nőni egészen addig amig akkora nem lett, hogy már az zavart és kezdődött elölről. Talán az itt olvasottak is segítettek a továbblépésben. Fél éve a farkam töve alatti részt és a zacskómat is rendszeresen borotválom. Sima kétpengés borotvával a kádban végzem, borotvahabot használok hozzá. Az első pár hétben ez sem volt kellemes, de most már úgy megszoktam, hogyha 3-4 naponta nem borotválkozom már az a zavaró!
OFF
Lányok figyelem! Nem szabad az első próbálkozás után feladni! Pár hetes kellemetlenség után pedig már csak a jó részét fogjátok tapasztalni. Talán mondanom sem kell, hogy én is a sima punci híve vagyok!
ON
Normál viseletként is kellemesebb, nem is beszélve az akcióban megsokszorozódott érzésekről. A felső részt továbbra is csak egész rövidre vágom (van hogy hagyom megnőni) mivel mindenhol nagyon szőrös vagyok így a kopaszság ott nagyon furcsa lenne. Ez utóbbi miatt a hónaljszőrzetemet is csak rövidítem.
Összeségében legalább a fazonigazítást minden férfitársamnak érdemes kipróbálni.
enomine Creative Commons License 2000.08.07 0 0 153
Lehet, de ellentétesen borotválva simább az eredmény.
Előzmény: szalka (152)
szalka Creative Commons License 2000.08.07 0 0 152
En ugyan no vagyok es nem ismerem himnemiszerv koruli borotvalas csinyjat -binjat.
De barhol borotvalja az ember a szort a testerol akkor gyullad be a szortuszo, ha a szornovesi iranyaval ellentetesen borotvaljuk. Szoval mindig a szornovessel megegyezo iranyban kell borotvalni es akkor nem lep fel ilyen problema, se elsore se kesobb.
Előzmény: enomine (151)
enomine Creative Commons License 2000.08.07 0 0 151
Csak elsőre, vagy csak az elején gyullad be a szőrtüsző és ugyanekkor viszket. Később már semmi baj vele. De ez csak saját vélemény.
Előzmény: CSCSCS (149)
Zs Zs Creative Commons License 2000.08.05 0 0 150
Hm... Érdekes :)
Ami a módszereket illeti: mit szóltok a agyantához? Az két-hátom hétig is eltart és vékonyan kezd el kinőni utána...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!