Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Magyarország honvédelme és biztonsága EU, NATO, és világviszonylatban.
Minden, ami a MH helyzetét befolyásolta a közelmúltban, befolyásolja a jelenben, és befolyásolhatja a jövőben.
Aktív és inaktív katonák, rendvédelmiek, és a honvédelem iránt elkötelezett civilek klubja.
Hat meg ha precizios rakettakat tudott volna az ellen inditani ... (vagy precizios tüzerseggel rendelkezett volna). Akkor nem ilyen (II. vh.-szerü) jelenet lett volna megfigyelhetö.
Valamit írogattak a magyar sajtóban arról, hogy amikor Hende kabinetfőnöke volt, akkor valami piszkos ügy került felszínre, amivel kapcsolatosan felmerült a felelőssége, és ezért menekítették ki katonai attasénak Párizsba. Mióta visszajött onnan, civil foglalkozásokat űz, sehol nem jelent meg katonaként. Lehet hogy már nem is aktív katona?
Ha jobban ismernéd ezt a fickót, vagy az életútját, akkor nem érdekességnek neveznéd a kinevezését a Színművészeti Egyetem vezető posztjára. Én remélem, hogy a színházi szakma kicsinálja.
Gépesített lövész tiszt lesz a Színház- és Filmművészeti Egyetem új kancellárja.
A Vidnyánszky Attila vezette kuratórium kezdeményezésére távozik Vonderviszt Lajos, a Színház- és Filmművészeti Egyetem kancellárja, a helyére Szarka Gábor ezredes, a honvédelmi miniszter volt kabinetfőnöke érkezik.
Az új kancellár, Szarka Gábor gépesített lövész tisztként végzett a katonai főiskolán, majd biztonságpolitikai és jogi diplomát szerzett. 2010-ben lett Hende Csaba kabinetfőnöke, ekkor léptették elő ezredessé. 2013-tól katonai attasé volt Párizsban, majd az állami NIPÜF Zrt. stratégiai igazgatója lett. A kancellári székbe a Nemzeti Közszolgálati Egyetemről érkezik, ahol az egyetemi kampuszért felelős főigazgató 2019 óta.
na, remélem ez a YT video nem vált át a fülgyilkos örmény hazafias zenére, mert az már atomcsapásért kiált. Na video másik fele, amikor ugye a másik félnél is van tüzérség, nem az ábrándosan NATOképzelgés asszimetrikus hálózatalapú csoda van, hanem közbeszól a tüzérség. Innen akár a wakandai szuperfém-betéttel tuningolt carrier plate viselete is fakultatív.https://www.youtube.com/watch?time_continue=2..
Mert a kormány máshogy döntött, a miértet tőlük kellene megkérdezni. Most majd lesz új nemzeti jármű és buszgyarto cég valahol, talán az is Zalában, most nem olvastam újra az erről szóló híreket, de arra emlékszem hogy a MAN-nal akarnak együttműködni. Vagy a BM-Heros lesz a gyártó. Ami a teherautó esetében annyit fog jelenteni szerintem, hogy a jarokepes Man alvázra itthon tesznek felépítményt, ami vagy itthoni gyártás lesz, vagy nem. És ezt eladják új magyar járműként.
Mit fog gyártani a Rába? Konkrétan semmit. Most számolta fel a katonai járműgyártását, állami megrendelés hiányában.
Da ha gyártana is, miért nem lenne jó a Rába által gyártott lőszerszállító? Az alapjárműre, amiben szorosan együttműködtek a MAN-nal, ugyanazt a felépítményt rátennék, gondolom én. Mit rontana le egy ilyen megoldás a leendő tűzérosztalyon? Persze nem lesz ilyen, de ha lenne.
Valoban. Ennek ellenere az eBay-n ennyiert biztosan nem veszik meg ... különben ez a modell mar ~7 eves ... a teknyika meg ezen a területen hatalmas leptekkel fejlödik ...
Hidd el, hogy a Pzh 2000 egy magas szinten integrált tűztámogató rendszer a lövegekkel, a tűztámogató járművekkel, a tűzvezető központokkal, az ellentűz radarral, a drónokkal, a lőszerszállítókon át az osztály segélyhelyig. Mi magyarok képesek vagyunk venni 24 löveget a KMW-től, mert nekünk van drónunk Debrecenben a Bornemisszánál, a Rába fogja gyártani a lőszerszállítókat, stb. Hungaryan PZH.
"Az összekapcsolható univerzális mikrogépeknek már most is megvannak a kezdetei eredményei. (Nem fognak kelleni céleszközök, mert az eszközök alkalmazkodnak felépítésükben a programozott célokhoz. Tehát a felhasználási cél fogja meghatározni az azonos elemekből felépülő rendszereket.)"