Fel tudja tenni nekem valaki A " Teréz anya a szegények szolgálója 1-2.r. /2003/ " című filmet! A mai napon a Duna HD csatornán már megy a kétrészes film !
A Feltevőnek, az ide való feltöltést, előre is, nagyon szépen és hálásan megköszönöm !
Nagyon szépen köszönöm a letöltést és a feltevést, kedves Anomalia!
Ha majd valakinek lesz ideje kérem segítsen nekem, hogy honnét, melyik letöltő programot kellene letöltenem, hogy saját magam is tudjak letölteni dolgokat például erről az oldalról...Az az igazság, hogy félek a vírusoktól már többször nagyon megjártam, hogy a google kereső ajánlata segítségével töltöttem le programokat, ezért ha megbízható oldalakat, programokat tudtok, nagyon megköszönném.
Küzdök, rendesen de sajnos sehogy sem sikerül leszednem ezeket a pár perces filmhiradókat..
Leszedtem a Firefoxot hozzá adtam a bővítményét a Video DownloadHelpert, ugyan felajánlja a letöltést de a letöltött anyagot már nem nyitja meg egyik video lejátszó sem.
Ezt írja ki az egyik...:
"A BS.Player nem tudja lejátszani ezt a média fájlt. Lehet, hogy nincs telepítve megfelelő kódek, lehet hogy a fájl sérült vagy nem média fájl."
A youtube dl-t is leszedtem de nem tudok mit kezdeni vele. Nem tudom, hova beilleszteni a filmhiradó linkjét.
Vagy annyira blokkolják ezeket a pár perces felvételeket, vagy valamit nagyon rosszul csinálok, gondolom az utóbbi, bár emlékszem régebben ezzel nem volt gondom..