Keresés

Részletes keresés

lafun Creative Commons License 2006.02.11 0 0 220

A piros latexruhás lány teljesen ősszeszíjazva a hasán feküdt. Lába hátrafeszítve, mozdulatlan volt. Odaléptem hozzá, és letérdeltem mellé, majd megsimogattam feszes, izmos fenekét. Nagyon finom, izgató tapintása volt a fényes anyagnak, mely testét borította. Hallkan nyögött egyet. Lassan elkezdett mozgolódni, ahogy gúzsbakötött állapota engedte. Kikapcsoltam a karabinert, ami a lábát hátrafeszítette, és leengedtem a földre. Ahogy lábfeje földetért, elfojtott hangon felsíkoltott. Izmai begörcsöltek, ahogy végigsimítottam a tenyeremmel a combját, éreztem, hogy kőkemény.

-Begörcsölt a lábad.-súgtam a fülébe- Várjál mindjárt segítek!

Lassan elkezdtem maszírozni a lakkcsizmán keresztül a vádliját, különösen a lábát összeszorító szíjak mentén, hogy vérgeringése meginduljon. Ahogy lazult, áttértem a combjára. Az első nyomásra felkuncogott és összerándult.

-Csiklandós vagy?-kérdeztem

-Ühüm-jelezte felpeckelt szájával.

Elkezdtem nyomkodni a combját, erre ő egyre vadabbul vergődött a földön. Nagyon izgató látványt nyújtott. Egyszer csak rámnézett és gyönyörű kerek szemeivel szinte azt kérte tőlem, hogy hagyjam abba. Nyomkodásom átment simogatásba. Tenyeremmel végig kalandoztam hosszú combján, formás fenekén. Ezt már jobban élvezte. Szemét lecsúkta, édesen, hallkan dorombolt a kezem alatt. Lassan kicsatoltam azt a szíjat, ami átvolt húzva a lába között és kihúztam előre. Mögé feküdtem és kicsatoltam a nadrágomat. Átkaroltam a lányt és magamhoz húztam. Beleültettem az ölembe, mint ahogy két kifli szorosan fekszik egymás mellett. Meg markoltam a mellét és elkezdtem simogatni. A piros latexruhán található vágásnak most lett értelme. Hímvesszőm beledúgtam a hüvelyébe. Finoman haladt előre, hüvelye nedves volt. Ütemesen elkezdtem mozogni. A lány meghazudtolva azt, hogy egész teste össze van szíjazva, felvette velem a ritmust és ő is el kezdte ringatni a csípőjét. Kezem a melleit markolászta, ujjhegyemmel a mellbimbóját izgattam. A lány felnyögött, szemeit becsúkta. Feküdtünk az oldalunkon, ő előttem ősszekötözve, felpeckelt szájjal, és egy ritmusra mozogtunk. Csodálatos érzés volt. Éreztem, hogy hüvelye megduzzad, majd felsíkoltott, egész teste elkezdett remegni. Ebben a pillanatban én is éreztem, hogy a spermák előtörnek a hímvesszőmből. Szorosan magamhoz szorítottam. Együtt élveztünk, szemeit csukva tartotta, nyála kicsordult a ballgag mellett, mozgása lelassult, majd megállt. Igy feküdtünk szorosan egymás mellett jó pár percig. Majd lassan felkeltem mellőle. Folyamatosan simogattam a testét. Kicsatoltam a testét ősszeszorító bőrszíjakat, csak a lábán hagytam rajta. Kifűztem a kezét hátrafeszítő bőrzsák szíjait, majd felálltam. Ő leengedte maga mellé a kezeit, de továbbra is a földön feküdt. Én a székhez kötözött fekete lakkruhás  lányhoz fordultam. Megsimogattam az arcát, majd a fülébe súgtam. Nemsokára te is szabad leszel. Elindultam az ajtó felé, ahonnan még egyszer visszafordultam. A Piros latexruhás lány már felült, szájából kivette a pecket, és éppen a lábait összeszorító szíjakat kezdte kicsatolni. Rámnézett, de nem szólt semmit. Tudtam, hogy nem sokára kiszabadítja a másik lányt is, és kiléptem az ajtón. 

     

footlegs Creative Commons License 2006.02.11 0 0 219

De sjnos fiúból nagyon is:)

De azért tezsenek az ilyen ruhák, képek is

 

messyjacke Creative Commons License 2006.02.11 0 0 218
Hát igen. Milyen kár, hogy fiúból vagy és nem az alábbi képekből.
Előzmény: azaiak (214)


footlegs Creative Commons License 2006.02.10 0 0 217
Az a fényes ruha a második képen fentről az nagyon király mondhatni cool:)
messyjacke Creative Commons License 2006.02.10 0 0 216
A narancssárga medve, nagyon jó szögből lett felvéve.
Előzmény: lafun (215)
lafun Creative Commons License 2006.02.09 0 0 215

Üdv rubber!

 

Szivemből szóltál, nem is akarok semmit hozzátenni. A történetet be fogom fejezni, ahogy lesz egy kicsivel több időm leülni a gép elé, talán holnap. Addig is örömforrásnak:

Előzmény: rubber68 (204)
azaiak Creative Commons License 2006.02.09 0 0 214

A hideg vas mint a jég, lassú apró nyisszantások, és kiszabadul a szerszámod, mely már amúgy is kikivánkozott a szűk farmerből. Tehetetlenül vergődve nézed végig, hogy nemes bosszúja hogyan szántja végig ingedet, és szabadít ki minden ruhadarabodból. Nincs fogalmad, hogy tarthatnád vissza azt amit nem lehet, mikor kedvenc helyére, ágyékodra ülve megérzed a langyos szorító érzést...

És a démon szeme még hidegebben villan:

- Kedvesem. Te ezt élvezed! Látom rajtad, hogy majd elolvadsz a gyönyörtől, ahogy érzed csuklóidon a harisnyadrágom béklyóját, ahogy nyöszörgésed elhal a bugyijaimban, amit a szádba gyömöszöltem, ahogy hiába próbálsz szabadulni tőlük, mert a kendőm súlyos tenyérként tapasztaj be a szádat. Márpedig én büntetni szeretnélek, nem örömet okozni, úgyhogy most a saját alsónadrágodat fogom a szádba tömni, amibe kicsit már bele is nedveztél, a saját inged szétszabdalt csíkjaival kötözöm be a szádat, és így veszlek birtokba, ülök bele a vessződbe, ha még egyáltalán bele tudok ülni, de igyekezz, hogy bele tudjak, másképp még nagyobb fenyítést kapsz.

Előzmény: messyjacke (205)
désirée Creative Commons License 2006.02.08 0 0 213
én imádom a medvéket, nekem tehetsz fel még százat, ezeret is....
Előzmény: Törölt nick (209)
azaiak Creative Commons License 2006.02.08 0 0 212
De amúgy szerintem csak ki akarta ugratni a medvét a bokorból.
Előzmény: Richelieu, a macskapecér (210)
azaiak Creative Commons License 2006.02.08 0 0 211
A diagnozis:
"Heveny kétoldali promiszkuo, infantilo, pedofilo, animalizmus."
Előzmény: Richelieu, a macskapecér (210)
Richelieu, a macskapecér Creative Commons License 2006.02.08 0 0 210
Ez valamely élményedhez fűződik, vagy csak ilyen macikra vágysz?
Túl azon, hogy ezt a képet már vagy egy tucatszor betették a különböző szaktopikokba.
Rühellem a medvéket.
Előzmény: Törölt nick (209)
Törölt nick Creative Commons License 2006.02.08 0 0 209
azaiak Creative Commons License 2006.02.08 0 0 208
Én is megnéztem. Az egyik képsorozaton túl fiatalok a résztvevők. És valahogy zavar az egész jelenetsor, de nem volt időm alaposabban megnézni.
Előzmény: messyjacke (207)
messyjacke Creative Commons License 2006.02.07 0 0 207
Meg mást is! :))))
Előzmény: rubber68 (206)
rubber68 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 206

 

Megnéztem. Nagyon jók a képek. Különösen a latexos fotók:)))

Gondolom nem mondtam újat.

A koleszban megtapasztalhatják az ifjak mi az a bondage. Ne adj' Isten még rá is szoknak!

 

Előzmény: messyjacke (205)
messyjacke Creative Commons License 2006.02.07 0 0 205
Itt van néhány kedvelt képem..

Én csak játéknak tudom elképzelni. (előjátéknak) A túl vad dolgok, nem is izgatják a fantáziámat. A gyertya egyébként, nem fájdalmas, csak ha érzékeny területre csöpögtetik. Magasról kell csöpögtetni, akkor a kínzásnak csak látszata van, viszont izgibbé teszi a játékot.

Persze nyilván ismertek, mint fő "ruhatönkretevőt", bizony nagyon érdekes helyzetek alakultak már ki abból, ha valakinek tönkretettem játék közben a ruháját, azután az ő bosszúja, igazán szívből jövő volt, és mint ilyen döbbenetesen izgalmas!

A lányok bosszúja édes mint a méz. Ha ott fekszel például hanyat kikötözve, és a felbőszitett démon, furcsa csillogó fénnyel a szemében, ollóval közelít a nadrágod felé, és nem tudod, hogy valóban meg meri-e tenni. Ekkor hasít beléd a valóság, hogy jól választottál, mert nem habozik. A hideg vas mint a jég, lassú apró nyisszantások, és kiszabadul a szerszámod, mely már amúgy is kikivánkozott a szűk farmerből. Tehetetlenül vergődve nézed végig, hogy nemes bosszúja hogyan szántja végig ingedet, és szabadít ki minden ruhadarabodból. Nincs fogalmad, hogy tarthatnád vissza azt amit nem lehet, mikor kedvenc helyére, ágyékodra ülve megérzed a langyos szorító érzést...
rubber68 Creative Commons License 2006.02.07 0 0 204

 

Lafunnak Üzenem! :)

 

Nagyon örülök, hogy egy nézetet vallunk a love bondage-ról.

Az már más kérdés, hogy mindenkinél más a határ. De a lényeg az, hogy bármilyen „lájtos” is vagy durva valakinek a love bondage, a lényeg a kölcsönös beleegyezés. Igazából nem is kritika akart lenni a hozzászólásom, hanem a belátogatóknak szántam. Még véletlenül se gondolják azt, hogy ez a topik valami szadista dolgokról szól. Lássák, olvassák, létezik olyan szerelem ami „más” mint a szokványos. De AZ, másnak jó lehet. Őszintén mondom, nagyon szívesen veszem mind a képeidet, mind az írásaidat. Nekem nem az jön le belőle, még véletlenül sem, hogy nem a kölcsönösség alapja a történetnek. Azoknak szánom e sorokat akik azt hiszik……. . Tudjátok voltak, ne adj isten vannak olyanok akikről olyan hírek szólnak, hogy a nehéz körülmények miatt lettek „rosszak kis fiuk vagy lányok”. Ezek, nehogy azt higgyék, hogy itt negatív dolgokra serkentünk bárkit is.

NA! Ennyit a szentbeszédből.

A lényeg Lafun, hogy még több képet és még több írást kérünk, várunk!!!!!

 

Bondage in Rubber.

 

 

Előzmény: lafun (203)
lafun Creative Commons License 2006.02.01 0 0 203

 Üdv!

 

Még rubber-nek üzenem, hogy a történetet fel lehet fogni akár szerepjátéknak is. Mindent megbeszéltek hárman és utána már csak fantázia és beleélés kérdése. Persze belemagyarázni nem akarok semmit. Nemsokára befejezem a történetet. Addig is:

  

azaiak Creative Commons License 2006.02.01 0 0 202
Ezt a nem vagyok szadistát, sőt erőszakosat sem, engedelmeddel arra javítanám, hogy alacsonyan van a küszöb, ahol leállít, ha azt érzem, hogy a másik nem élvezi, nem partner.
Előzmény: lafun (201)
lafun Creative Commons License 2006.01.31 0 0 201

Üdv rubber 68!

 

 El kell ismernem,  hogy igazad van és a véleményed helytálló. Nem vagyok szadista, sőt aki ismer tudja, hogy erőszakos sem. Nálam sosem kerül elő korbács, ostor, forró gyertya, vagy mellcsipesz. Csak kötél, szíj, vagy bilincs. Ahogy a korábbi bemutatkozásomban irtam, boldog kapcsolatban élek, és rendszeresen gyakoroljuk a lovebondaget, főleg lakkban. Maga a történet természetesen kitaláció, sohasem voltam kettő nővel együtt, bár vágytam rá, de pont azért, hogy a mostani boldog kapcsolatom ne szakadjon meg, meg sem kockáztatom. Visszatérve a történetre ez csak egy "forgatókönyv" ami a fejemben van és az izgalom fokozása, vagy a kiszámíthatatlansága miatt irtam meg igy. Igyekszem a történetet úgy vezetni, hogy erőszakosság csak minimális legyen és a szereplők részéről az élvezet jöjjön át a sztorin.  Remélem ezért talán tetszik. További jó szórakozást! Tehát:

 

 

A szőke lakkruhás lány szájába helyeztem  a ballgag labdáját, majd ugyanúgy, ahogy ő a másik lánynál hátul és az ála alatt összeszíjaztam. Majd az asztalról leemeltem egy kötelet és egy hurkot alakítottam ki vele. Ezt ráhúztam a hátul összeszorított karjaira egészen a könyökénél, majd megszorítottam. Könyökei teljesen összezárultak, ezzel a mozdulattal a vállai kicsit hátrébbcsúsztak, a mellei megemelkedettek, és mindenegyes levegővétellel  mellkasán szinte pattanásig feszült a lakkruha. Folytattam az alkarok összekötözését a könyöktől lefelé. Finoman haladtam, a kötél két szárát egymással keresztezve tekertem rá az alkarra egészen a csuklókig. Itt még kétszer háromszor körbetekertem, majd egy csomóval az egészet a szék háttámlájához rögzítettem. Ezután egy sokkal hosszabb kötelet vettem elő, összekötöttem a melle fölött a vállait úgy, hogy testét a háttámlához is rögzitettem egyben. Ezután a kötelet átvezettem a mellei között, majd megint tekertem egyet körülette. Majd következett a hasa, a csípője és a dereka. Jópárszor körbetekertem, igy már csak a székkel együtt tudott mozogni. Már csak a lába volt szabad. Ezeket nem kötöztem össze, hanem ellenkezőleg terpeszben hagytam. Bal combjára tekertem a kötelet, áthúztam a szék ülése alatt, majd a jobb comjához rögzítettem. Ugyanigy tettem a térde alatt, a lábszáránál, ahol a kötelet a szék lábaihoz rögzítettem, majd a bokáit kötöztem hozzá a szék lábaihoz. Ezután felálltam és a szemébe néztem. Ő végignézett magán, majd rámemelte a tekintetét és elismerően bólintott, mintha azt jelezné felém:

-Ügyes vagy, én sem csináltam volna jobban!

Majd félrehajtotta  fejét, nagy szemeivel kérdőn nézett rám mintha azt kérdezné:

-És most mit csinálsz? Megerőszakolni a székhez kötözött állapotban nem tudsz!

Lassan megkerültem, a háta mögé álltam, óvatosan félrehajtottam a fejét, és felemeltem szőke hajzuhatagát. Kivillant gyönyörű, hosszú nyaka. Odahajoltam és a nyelvem hegyével finoman hozzáértem a bőréhez. A lány teste megfeszült, lehetett érezni, hogy szinte várja a folytatást. Nagyon lassan a nyelvem végének mozgatásával elkezdtem ingerelni a nyakán azokat a finom kis pihéket, amik a bőrt borítják, de szinte láthatatlanok. Igy haladtam felfelé a fülcimpájáig, amit a fogaim közé vettem és nagyon finoman, alig érezhetően ráharaptam. Hirtelen összerándult, mellbimbói megkeményedtek, szinte átbökték a lakkruhát. Tenyerem a melleire tévedtek, elkezdtem őket simogatni úgy, hogy közben a mutató és középső ujjaim között a bimbókat ingereltem. Teste most kicsit ellazult, szemét becsukta, teljesen átadta magát a simogatásnak. A tenyerem tovább kalandozott, haladt lassan lefelé. Végisimogattam a hasát, a derekát, a csipőjét, majd elértem a combjait. Mellé térdeltem, és a comb belső részét az ujjaim hegyével kezdtem el ingerelni. Finoman, széles mozdulatokkal, de éppen csak hozzáérve. Tenyerem lassan haladt a térdétől egészen a gyönyör kapujáig. A lány teljesen hátrahajtotta a fejét én előtte térdepelve csak az álát láttam. Lassan odanyúltam a csiklójához a középső ujjammal, Abban a pillanatban újból összerándult, ösztönösen próbálta összezárni a térdeit, de az erős kötelek nem engedték. Elkezdetem az ujjaimmal ingerelni a csiklót lassan, finoman. A lány izmai újból ellazultak, felnyögött, szemeit kinyitotta, majd félig lecsukta őket. Hüvelye elkezdett nedvedzeni. Középső ujjam könnyebben csúszott, mozdulataim gyorsabbak lettek, folyamatosan ingereltem. A lány elkezdett a széken vonaglani, a kötelek belevágtak a bőrébe, de nem törödött vele. Élvezte, amit csinálok. Ezután ujjam előbbre csúszott a szeméremajkak közé. A lány megérezte, hogy mit is akarok csinálni, ezért csipőjét ameddig tudta előre tolta a széken. Biztos, hogy derekába ezzel a mozdulattal még jobban belevágot a kötél, de ő ebből szinte semmit sem érez. Ahogy kicsit előrecsúszott, szabad utat engedett az ujjamnak, ami lassan becsúszott a hüvelyébe. Először csak finoman mozgattam, majd egyre gyorsabban előre-hátra. A lány próbálta az egész testét úgy mozgatni, hogy felvegye az ujjammal a ritmust. Az egész szék vele együtt mozgott. Éreztem, hogy hüvelyének belső fala egyre duzzattabb. Az ujjaim folyamatosan jártak előre- hátra, egyre gyorsabban Majd az egyik pillanatban a lány egy tizedmásodperce megmerevedett,  majd az egész teste elkezdett remegni, fejét újból hátrahajtotta és felsíkoltott. Orgazmusa nem éreztette vele a megkötözésből eredő kényelmetlenséget, a bőrébe vágó kötelek fájdalmát, csak a gyönyört, amit átélt. Lassan kihúztam az ujjaimat, finoman végigsimogattam a lábát, és egy csókot leheltem a combjaira. Ő a fejét előrehajtotta, szőke hajkoronája az arcába hullott, szemét becsukta, és amennyire a ballgag engedte, hosszan, mély levegőt vette. Mellkasa először gyorsan zihált, majd egyre lassabban, végül légzése normális ütemű lett. Lassan felemelte a tekintetét és rámnézett. Szemei boldogságról, és egy kis fáradságról árulkodtak. Én felálltam néztem egy darabig némán. Ő újból lecsukta a szemét és nagyot sóhajtott. Ekkor megfordultam és a földön fekvő piros latexruhás,  gúzsbakötött lányra néztem, majd odaléptem mellé.

 

 

Folyt. köv.                                              

Előzmény: rubber68 (199)
Törölt nick Creative Commons License 2006.01.31 0 0 200
Mik vannak:)))
rubber68 Creative Commons License 2006.01.31 0 0 199

 

Üdv lafun!

 

Szeretnék picit „kötözködni” a történettel kapcsolatban. Mindig szívesen veszem az  efféle latexos, bondageos storikat, már lényemből eredendően is.

Csak, a hátsó mondanivalójával nem értek egyet. Avval hogy, egy vadidegen rohan le és kötöz meg egy másik vadidegent annak belegyezése nélkül. Bármennyire is gyönyörű és izgató látvány két latexos nő, ahogy megkötözi egymást. Bár én is szívesen vetném bele magam a buliba. DE, semmi pénzért nem tenném meg az imént leírtak miatt. Az én „történeteim” bármennyire is szadisták ( vagy nem ) a kölcsönös belegyezés az alapjuk. Ezt arra a kritikára is jegyzem meg amit anno kaptam.

Szóval! Szerintem nem kellene olyanokat még csak sugallni sem ami nem két ember, partner közötti bele nem egyezésen alapul. Szerintem meg ez nem a lovebondage.

Ettől függetlenül én is várom mi lesz a folytatásban. A képek meg jöhetnek, bőven!

 

Hali

Előzmény: lafun (195)
azaiak Creative Commons License 2006.01.31 0 0 198
Várjuk a történet végét!
Előzmény: lafun (197)
lafun Creative Commons License 2006.01.30 0 0 197
És még néhány
lafun Creative Commons License 2006.01.30 0 0 196
Pihentetésként néhány fotó
lafun Creative Commons License 2006.01.30 0 0 195

Siettem, hogy le ne késsem a megbeszélt találkozót. A lakótelepek számomra mind egyformák, ráadásul a szám is hiányzott. Beléptem a lépcsőházba, de már sejtettem, hogy eltévedtem. Kopogtattam az első lakás ajtaján, hogy útbaigazitást kérjek, de senki sem válaszolt. Benyítottam, és beköszöntem. Kellemes zene szólt szobából, de senki sem reagált a szólongatásomra. Odaléptem a szobaajtóhoz, de azonnal be is húzodtam mögé, és onnan kukucskáltam ki. Tudtam, hogy nem a megbeszélt helyre jöttem, de a látványtól nem tudtam szabadulni. A szobában két lány volt, akik nem vettek észre. Az egyik fekete hosszúhajú, formás gömbölyű melle, hosszú combja, karcsú alakja igazi szépséget mutatott. Ruházata vadító volt. Piros latexruha feszült az egész testén nyaktól bokáig, csak egy helyen a nemi szervénél volt egy vágás rajta. Ruhája testének minden vonulatát kihangsúlyozta. Fekete tűsarkú lakkcsizmája még jobban megnyújtott az alakját. A másik lány gyönyörű szőke szépség, fekete lakk miniruhát viselt, necc combfixel és tűsarkú körömcipővel. A piros ruhás két tenyerével a falnak támaszkodott, háttal a szőkének, aki egy fekete lakk fűzőt vett fel a mellettük található asztalról, amit feladta a piros ruhásra. Lassan elkezdte fűzni a ruhát, majd mindig rántott egyet a bőrszíjakon. A piros ruhás minden egyes rántásra felszisszent, de nem tiltakozott. Mikor a szőke végzett a befűzéssel és egy szép masni kötött a végére a piros ruhás szembe fordult vele. Az egyébként karcsú derekát szorosabbra kötötte, és a feszes melleit még jobban megemelte a lakk fűző. Gyönyörű látvány volt. Rejtekhelyemről figyelve éreztem, hogy a farmerom egyre szűkebb lesz. A szőke lány ezután a különböző bondage segédeszközökkel telerakott asztalról egy ballgag-ot vett fel és a labdát a pirosruhás szájába tette, majd a fején hátul és az ála alatt is összeszijazta. Ezután egy fekete bőrből készült zsákot vett elő és rászolt a fekete hajú lányra, hogy rakja hátra a kezeit, aki engedelmeskedett. A szőke felhúzta a fekete lány kezeire a bőrzsákot, majd a vállainál bőrszijakkal rögzitette. Ezután ezt is elkezdte összefűzni, egyre szorosabban húzta össze az alkarokat, egészen addig, amig a lány könyökei össze nem értek. Ezzel válla kicsit hátra feszültek, és tenyerével sem tudott már fogni. A szőke lány ezután egy köteg bőrszijat vett elő. Az egyik végén egy nyakörv volt, amit rácsatolt a pirosruhásra, majd az ehhez rögzitett leomló bőrszíjkötegből elkezdett kirajzolodni egy polipszerű eszköz, amely egy fő szállal végigfutott a lány nyakától a nemiszervéig, a mellékszálak, pedig mind a polip karjai elkezdték szőke lány aktív közreműködésének köszönhetően körbe szorítani. A szőke szorosan összecsatolta őket egészen a vállaktól le a csipőig, majd a fűggőleges szálat, ami kicsit vékonyabb volt mint a többi áthúzta a lány két lába között és egy karabinerrel rögzitette a karrögzítő zsák alsó részén található fémkarikához. Amikor a szőke megfeszítette ezt, a pirosruhás felnyögött. A bőrszíj becsúszott a szeméremajkai közé és elkezdte ingerelni. Ezután a lakkruhás lefektette a fekete hajút a földre és 5 db szijjal még összekötötte a lábait a comboktól a térden át egészen a bokáig, majd felhúzta a lábát és egy kis lánccal rögzitette ahhoz a fémkarikához, ahová a bőrszíj végét is erősítette. A piros latexruhás lány hasonfeküdt, teljesen gúzsbakötve. Mozdulni szinte alig tudott, mégis elkezdett ide-oda forgolodni és amennyire tudta, felemelte a csípőjét. Ebben a pillanatban a lába között futó bőrszíj elkezdte ingerelni a csiklóját. A lány egy pillanatra megált felnyögött, fejét kicsit hátra feszítette és szemeit becsukta. Lehetett látni, hogy örömet okoz neki a dolog. Lassan visszaengedte a csipőjét, majd megint felemelte. Az előre-hátra mozgó bőrszíj újból ingerelni kezdte. Ezt a mozdulatsort folytatta, közben néha az oldalára fordult majd vissza hasra. Láthatóan élvezte a dolgot, folyamatosan nyögöt. Közben a fekete lakkruhás felállt, enyhén széterpesztette a lábait és csípőre tette a kezét. Igy nézte, arcán elégedett mosollyal a földön vonagló lányt. Én az ajtó mögött már nem birtam magammal és előléptem. Gyorsan odamentem a szőke mögé és egyik kezemmel befogtam a száját, a másikkal átkaroltam, úgy hogy a karjait a testéhez szorítottam. Megijedt, próbált rúgkapálni, de tudtam hogy erőssebb vagyok nála és nem tud szabadulni. A szoba közepén található székhez vonszoltam és leültettem. Combommal a hátracsavart kezeit szék háttámlájához szorítottam. Az egyik kezem továbbra is a száján maradt, míg a másikkal a mellettünk az asztalon látható eszközök között kezdtem el vállogatni. A szőke lakkruhás lány odanézett és rájött, hogy most ő lesz összekötözve. Még jobban akart szabadulni, de szorosan fogtam. Ereje egyre jobban fogyott, majd megadta magát, nem küzdött tovább, beletörödött a sorsába. Ekkor én is lazítottam a szorításomon és az asztalról felemeltem egy ballgag-ot.

 

 

Folyt. köv.

 

                          

Előzmény: azaiak (194)
azaiak Creative Commons License 2006.01.26 0 0 194

Már nagyon szerettem volna átlépni a Rubicont. Kivenni néhány kendőt, ledobni az ágyra, leülni a kedves elé az ágyra, törökülésbe, két tenyerembe fogni az arcát, megcsókolni az ajkait, kicsit bedugva a nyelvem, aztán nagy levegőt venni, és belevágni.

- Nézd, ha igazán szeretsz, már úgyis tudod, miért hoztam ide ezeket a kendőket. Nem akarom tovább titkolni azt, amit úgyis sejtesz. Szóval amikor ülök a vesződben, a hajadba markolok, leszorítom a fejed a párnára, betapasztom a szád a tenyeremmel, és ...

- Azt akarod mondani ugye, hogy szeretnél megkötözni, betömni a szám, kicsit kínozgatni, gyötörni. Én is erre vágyom, csak nem mertem még beszélni róla...

 

Magam elé képzeltem a jelenetet, elszántam magam, na, most aztán tényleg megteszem, aztán csak elmaradt. Igazából attól féltem, hogy nem tudom hozni azt a természetes, könyned, játékos hangot, ami még lehetővé tenné a visszavonulást, ha begörcsölne a drága.

- Jól van, na, csak egy játék az egész.

 

Gondoltam, előbb kipróbálom Krisztával. Persze benne volt a játékban, kikészítettük a kellékeket, de a drága túl korán érkezett haza. Épp csak annyi időnk volt, hogy bevágjuk a szekrénybe a kendőket, szárítókötelet.

 

- Mi van veletek? Ittatok? Leheljetek rám!

És akkor Krisztába belebújt az ördög.

- Valóban, egyikünk már ivott, de nem adjuk meg ilyen könnyen magunkat.

Leültette a székbe a drágát, elővett egy kendőt, bekötötte a szemét.

- Ki kell találnod, melyikünk volt az! És hogy ne tudd levenni a kendőt, a kezedet is odakötöm a székhez. - azzal elkezdte a kezei hátrakötözését.

- Na, ezt én akarom, löktem félre.

A kedves zavartan nevetgált:

- Ne hülyéskedjetek már, tiszta szado-mazo gruppenszex.

- csend! - pörgött be teljesen Kriszta, és kezdett a szájába gyömöszölni egy kendőt. Elhűlve láttam, ahogy engedelmesen kitátja a száját, hátrahajtja a fejét. Előbb kicsit megijedtem, Kriszta lecsapja a kezemről a pasimat, aztán elindult bennem valami, letepertem krisztát a heverőre, nevetve kötöztem hátra a kezeit!

- Hagyod békén a pasimat! Néhány perc alatt gúzsbakötöttem, elnémítottam, a szemét nem kötöttem be, had lásson mindent. Most a drágám következett, aki eddig engedelmesen ücsörgött a széken, vigyázott, tartogatta a szájában a kis selyemkendőt.

- Valld be, hogy szeretted volna, ha ez a kis szuka beleül vessződbe? Na, majd adok én neked.

Teletömtem a száját, bekötöztem, bekötöttem a szemét is, kivettem a vesszőjét, beleültem, és akkorát élveztem, mint még soha. A drága pedig olyan szökőkutat varázsolt a farkából, hogy percekig törölgettem a nadrágját.

Aztán kivettem a szájukból a tömést, beléjük önöttem egy-egy deci vodkát, tömés vissza, én is leengedtem egyet, és csak akkor kezdtem kiszabadítani őket, amikor már megérett a helyzet arra, hogy alaposan átbeszéljük eddigi gyávaságainkat.

Előzmény: lafun (190)
azaiak Creative Commons License 2006.01.26 0 0 193
Várjuk!
Előzmény: Levvy (192)
Levvy Creative Commons License 2006.01.25 0 0 192

át fogunk menni ilyetörténet írósba mert ha igen azt szeretem!!

pár éve én is imegpróbálkoztam ilyen történetekkel de valahogy nem sikerült soha mert a türelmem elfogyott sajnos! de majd előbányászok egy ilyet vagy írok egyet én is! Apropó tényleg jók lenne ha egy pár emberke írna történeteket!! Lenne rá olvasóság!!

Előzmény: azaiak (191)
azaiak Creative Commons License 2006.01.24 0 0 191

Mármint, hogy a két lány téged vesz kezelésbe? Love-bondage-ilag? Vagy te őket?

Nem írnál erről valamit?

Előzmény: lafun (190)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!