Keresés

Részletes keresés

gombóc63 Creative Commons License 2021.08.26 0 1 149

Arról nem beszélve, hogy tegnapelőtt látszott rajta, hogy reszket, úgy fázik.

Előzmény: Kr.Kr. (148)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.26 -1 0 148

A másik: miért kell Ördög Nórát teljesen tájidegen ruhákba pakolni állandóan? Folyton királynőként kezelik. Demcsák a Farmban normális, a műsorhoz passzoló ruhákat kapott. De Ördögöt állandóan túlöltöztetik. Azt nem hiszem, hogy a jelmezek/ruhák kialakításába beleszólhat, de olyan érzésem van, mintha a Nacsasszony egyszerűbb ruhákban nem lenne hajlandó megjelenni.

Előzmény: kelso82 (144)
shu14 Creative Commons License 2021.08.26 -9 0 147

>Neked tetszett a tegnapi epizod?

 

Kifejezetten. Épp Meat Loaf Bat out of Hell albumát hallgattam, a távirányítót pedig messzire elkerültem.

 

Egy adást láttam ebből a hulladékból, és elég volt. Itt nem szar epizódok vannak, hanem szar műsor.

Előzmény: kelso82 (144)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.26 -3 0 146

Farmot varom, na az pl nagyon jo kis musor volt a multkor es milyen jo otleted ez, h siman leforgathattak volna 2 evadot is, ugysem elo es a betervezett farm melle lett volna megegy evaduk a totem helyett.

 

Előzmény: Ilhilla (142)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.26 -2 1 145

Megcsak nem is feltetlen a versenyekkel van baj(bar a nyilas mar 2x) hanem az aranyokkal.

Tegnapi reszt meg lehetett volna csinalni 2x5 percben es ugyanennyit lattal volna mint 2 oraban tetted

Előzmény: szuszetti (141)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.26 -1 1 144

Nem. Nem ezt mondom.

Kell bele a jatek, kereses is. Csak nem 1 ora 40 percen at azt mutatni ahogy a ket csapat ugyanazt csinalja ezymas utan ,majd a resz veget er. Jo pelda erre a survivor rtl klub. Ott rengeteg taboros satras egyuttelos resz is van de nem megy a versenyek rovasara.

 

Sokszinubb kene legyen. Neked tetszett a tegnapi epizod? Sztem lehangoloan szar volt.

 

Survivorben versenyek, jatekok, egyuttelos veszekedos konfliltusos taboros resz, erdekes es izgalmas ceremoamiak stb.

Nem ugyanazt nezed 2 oran keresztul

Előzmény: shu14 (140)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.26 0 0 143

Elso mondatoddal leirtad, h mi ment 1 ora 40 percen keresztul.

 

Előzmény: Ilhilla (138)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.26 -6 1 142

Kár bizony! Akkora hírverést csaptak körülötte, hogy a néző okkal és joggal várta: remek szórakozást nyújtanak számára, hiszen a gyönyörű környezet eleve adott volt. Az ötlet sem lenne rossz, csak a megvalósítás nagyon gagyi.

Itt nem volt normális felkészítése a játékosoknak, mint láthattuk a Fókuszban, hogy a Survivor versenyzői (celebek, civilek egyaránt) milyen sokat edzenek, többen koplalnak, hogy bírják majd a megváltozott körülményeket.

 

Ez a műsor valóban olyan, mint egy "cserkésztábor", hiába akarnak velünk mást elhitetni. Inkább csináltak volna a Farm vip-ből egyszerre két évadot, mint ezt a méregdrága műsort bikásra ítélni.

 

A TV2-nél ez már nem először fordul elő, mit csináltak már három énekes tehetségkutatóból is, amelyek a világ többi országában igen népszerűek, nálunk viszont elkaszálták!

 

 

Előzmény: szuszetti (141)
szuszetti Creative Commons License 2021.08.26 -4 3 141

Ha csak ilyen versenyre és azok ilyen tálalására futja, akkor szerintem is érdemesebb lenne egy  fizetett celebes VV-t forgatniuk.

Nagyon kár ezért a műsorért.

Előzmény: shu14 (140)
shu14 Creative Commons License 2021.08.26 -12 1 140

>Joval tobb egyuttelos, taboros resz kene sztem, azok sokkal jobb reszletei a musornak.

 

Tehát ha jól értelek, nyugodtan el is törölhetik a verseny részét a műsornak, elég bőven a halápi valóvilág rész fizetett celebekkel.

 

Ezek után jogos a kérdés, hogy miért nem csinál szimplán valóvilágot a Tv2, miért csomagolja körítésbe, ha arra kutya nem kíváncsi?

Előzmény: kelso82 (137)
gombóc63 Creative Commons License 2021.08.26 -3 1 139

Meg volt ez az opció Busánál, kimaradt egy játékból, és a másik csapatban Csősz kisasszony is éppen ezért. Szerintem Pista térde nem először vizesedik be, tudta mi az ábra, talán ezért nem volt orvos. Ha valakinek nem százas a térde ez sokszor előfordul, minden megerőltetés után.Maradjunk annyiban ami már elhangzott, Busának nem szabadott elvállalnia ezt a játékot.

Hamvai pedig a részleges combizom szakadással nem tudom hogyan fog becsatlakozni pár nap múlva, annak hosszabb a gyógyulási folyamata. Meglátjuk.

Előzmény: Mazsola0070 (136)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.26 -5 1 138

Amikor átkapcsoltam, éppen olyan rész volt, amikor a "vörös porban" szaladgáltak a fekete mérgezett egerek (drónról vették), közben hallottam, hogy emberi hangon farkasok üvöltik: "gyerünk, gyerünk" perceken keresztül.

 

Nem vettem rá magam, hogy nézzem, inkább "elkaptam a fellőtt pizsimet"! :D

 

Busa nem kérte az orvost, azt hitte szerintem, hogy az kizárással jár (félrevezették?). Az ő sérülése eleve be volt kalkulálva, ilyen súlyú ember előbb-utóbb így jár, de Péter "még nem következik a kiesési/feladási/kizárási sorrendben! :D

Előzmény: kelso82 (137)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.26 -2 1 137

A nagyobb baj sztem az, hogy ez most egy rettenetesen unalmas resz volt.

45 percben megneztuk az egyik csapatot ahogy rongangalva, uvoltozve keresgelik a cuccot, majd ezt kovetoen ujabb 40 percben ugyanez a masik csapatnal.

 

Joval tobb egyuttelos, taboros resz kene sztem, azok sokkal jobb reszletei a musornak.

Teljesen az az erzesem volt meg, hogy neztem masfel orat es nem lattam semmit.

Ki sem derult semmi, meg az sem ,h ki nyerte. Nem mintha olyan baromira erdekesse tette volna a reszt.

 

Visszaterve busara. Ot nem nezte meg orvos? Nekem ugy remlik h igen , csak nem mutattak. Nem vagyok benne biztos, csak remlik. Valamint nagyon hamgoztatta, h o megy amig birja es ment is a csapattal a keresere(parbaj elotti reszben)

 

Lehet, h lett volna lehetosege kiulni, de o menni akart. Hiszen ezt tobbszor elmondta

 

Előzmény: Mazsola0070 (136)
Mazsola0070 Creative Commons License 2021.08.26 -1 2 136

Kicsit kezdem elveszíteni a fonalat a műsor szabályait illetően.

 

A mai részben Hamvai panaszkodott, hogy fáj a lába, orvos jön, a szakvélemény: ne erőltesse pár napig, pihentesse, ne menjen addig a csapattal terepre, amíg nem teljesen egészséges.

 

Teljesen jogos, az egészség a legfontosabb, meg egyébként is csak hátráltatná a csapatot, ha ott bicegne velük.

 

Na de:

 

Ha van ilyen lehetőség, és a sérültnek, betegnek nem kell feladnia, ha nem megy a csapattal, akkor vajon Busát miért nem nézte meg orvos, és nála miért nem mondták, hogy fájó, bevizesedett térddel ne bicegjen a csapattal a nehéz terepen, mert úgyis csak hátráltatná őket? 

 

Ugyanis nekem abból, amit Busa előadott úgy tűnt: vagy megy a szereplő a csapattal akár sérülten is, vagy ha már olyan sérült, hogy nem bírja, akkor feladja.

 

Na de ezek szerint a szabályok lehetőséget adnak egy harmadik opcióra is: a sérültnek akár napokat is lehet pihengetni a táborban, hogy gyógyuljon és hogy sérülten ne hátráltassa a csapatát.

 

Akkor ez az opció Busánál vajon miért nem merült fel??? 

kelso82 Creative Commons License 2021.08.25 -1 0 135

Farkas csapat egyik lyeany

 

"Itt van a lyukak"

 

Persze ilyen elofordulhat a nagy hevben, de be szoktam irni azert.

 

 

Tulipántoss Creative Commons License 2021.08.25 -3 5 134

A műsort megpróbálom kritikus szemüveg nélkül nézni. Nincs körülöttem "bástya" lexikonokból, mert nem keresem  a reality show valóságalapját. :)

( Mert ugye ha az "Alaszka fagypont alatt" c. műsort nézzük és az ott lakó ember fúrja a folyó jegét és azt mantrázza "ha most beleesek meghalok!", akkor sem arra gondolok, (holott tudjuk!), hogy  ott az opertőr, a stáb, úgyis segítene! :) De nem ilyen módon nézem a műsort, mert akkor az nem szórakozás. Szerintem.

 

A Totem két csapata közül  nekem még nincs kedvenc csapatom.

A 7-7 játékos közül volt akiről nem is hallottam (  Busa Pista, Péter dj, a két  lánytestvér  )  
Egyelőre azt figyelem hogyan viselkednek egymás között az emberek. Mennyire őszinték, mennyire aktívak, segítőkészek stb. Avagy, hogyan alakulnak az egymás közötti viszonyok, barátságok és milyen formában mondják meg egymásnak esetleges nem tetszésüket. Hogyan klikkesednek, vagy nem, mert ugye ez is az alapja a relality shownak.

 

- Busa Pistáról alkotott vélemény, a kiesése miatt már okafogyottá is vált.  ( Csak halkan mondom, én egy kicsit  megsajnáltam, talán  a bennem lévő a kelleténél több empátia miatt), holott tudom, ennek így kellett lenni.

Nincs még különösebb véleményem a játékosokról sem, mert ez kevés idő még ahhoz, hogy az ember véleményt formáljon, pláne a negatív véleményekre. No persze, a játékosok "előélete" miatt kialakult antipátiát, most meglehet fordítani, ha éppen erre ad majd okot a delikvens. :) Vagy, akár a szimpátiát is felválthatja egy csalódás.

 - Szőke Zoltán  esett ki nálam a pikszisből az előélete miatt. Ahogy anno előadta sablon szövegét  a megvalósítandó álmairól a Bk-ból való kilépésekor, majd Bagolyként viszont láttam a másik csatornán, na ez volt a csalódásom oka. Emberileg. És eddig ebben a műsorban is csak "elvont formában köntörfalazott!" De még szépíthet a műsor végéig! :)

- Leo/Zsoltot  és az elmúlt húsz éves szereplése előttünk játszódott. Hogy milyen közgazdászként nem tudom. De az biztos, hogy intelligens, és nagyon őszinte, szókimondó ember. Az is igaz, hogy úgy be van szelesedve, úgy rohan, törtet, mint egy buldózer. De ő minden szereplésében ilyen volt.

- Varga Viktor és Leo között párhuzamot látok. Viktor is szókimondó, roppant kreatív, tájékozott fiatal. Habár sokakat irritál polgárpukkasztó kinézete. De belül értelmes, érző szívű ember van, szerintem.

A lányokat egyenlőre figyelem.

-  Azt hittem Csenge majd antipatikus lesz rögtön ( a mama miatt ), de eddig egy szerény, csöndes, visszahúzódó lányt láttam benne.

-  A műsor első csalódása nekem Krausz Gábor, mint férfi.  Tetézte mindezt azzal, amit mondott Busa Pistának,  az a bagoly mondja verébnek tipikus szindrómája volt. Egyben csalódások oka is.


Egyébként, én egyenlőre ma is le fogok ülni estére megnézni a műsort. Egy hosszú nap után, egy kicsit kikapcsolódva, szeretnék szórakozni. Miközben olvasom lentebb, hogy " csak igénytelen emberek nézik ezt a műsort?!"  Igen, miközben tudjuk, hogy hála az Univerzumnak, nem vagyunk egyformák!

Magdi60 Creative Commons License 2021.08.25 -1 3 133

Igen, a szavakat külön-külön értjük, csak együtt nem :-) 

Előzmény: Ilhilla (132)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.25 -4 5 132

Szőke Zoltán azóta ennyire elvarázsolt, az "univerzum gyermeke" amióta új felesége van, de az is lehet, hogy őt is elrabolták az ufók és átmosták az agyát! Sokszor nem értem, mit akar kihozni a mondandójából, olyan se eleje, se vége amit mond (pedig a zenét is lejjebb vették és hallom a szöveget. :D)

Előzmény: ga_zsi (131)
ga_zsi Creative Commons License 2021.08.25 -1 1 131

A vv-ben nem zavart, inkább tetszett, ahogy húzta a nyávogiÁgi fejét. Most szerintem csak kivetítem rá a negatív érzést, mert tegnapig nem értettem, hogy miért zavar ennyire. tehát szegény nem tehet róla, hogy egy "hasonmása" nekem ellenszenves.

Zoli meg néha olyan, mintha felsőbbrendűnek érezné magát a többieknél. lehet, hogy nem így van, csak így jön le nekem.

 

Tisztálkodás. tegnap már volt róla szó, Feri mondta " tisztálkodjatok, majd később bemegyek hozzátok" de azt hogy hol, még nem derült ki. A fogmosás is a jurta körül, beszélgetés közben zajlik.

 

Az étkezés meg a jurtában a picike összecsukható asztalnál. tényleg nagyon iskolai tábor érzés.

 

szegény Pista, én sajnáltam. rossz érzés lehetett, hogy tudja, miatta kerültek hátrányba, tudja, hogy a többiek - ha nem is mondják ki - de hibáztatják érte. Vajon most, hogy már nincs és gyorsabbak lesznek, tudnak győzni is, vagy most Gabi ténfergése miatt vesztenek.

Előzmény: kelso82 (127)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.25 -5 3 130

Az a vv az 20 eve volt kb, azert ahhoz hasonlitani? Az ember valtozhat.

 

Orban is mondott olyat 2007ben, h "ajtot mutattunk az oroszoknak es azt uzeni a jovo generacioinak, h ne engedjuk visszamaszni oket az ablakon"

Igen ezt mondta, a sznobjektivben lattam a bejatszast errol.

Nagyon kemeny:D Ellenzek helyeben ejjel nappal ezt mutogatnam mindenhol.

 

 

Előzmény: nemtudhatom (126)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.25 -2 2 129

Szerintem annyira megcsak nem is okoskodo. Nem all tavol sem tole ez a jegy, de ha mar okoskodas akkor szoke zoli.

 Mekkora bolcsnek tartja magat:D ezt pl kimondottan jol prezentalta leo a riportos reszmel

Előzmény: nlion (120)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.25 -1 0 128

Igen,de ez nem zarja ki azt, h sokszinubbek legyenek a versenyek.

Pl lehet e talalni tovabbi jatekokat is ugyanezen elv alapjan(ne csak ero es tudas szamitson)

Előzmény: nlion (118)
kelso82 Creative Commons License 2021.08.25 -1 1 127

Nekem teljesen semleges leo, nem is irrital nem is kedvelem.

 

Viszont a tegnapi adasban mondott 2 nabyon jot (riportos reszeken)

Az egyik a busassal kapcsolatos volt es a versenyjatek-szituacioval, a masik pedig a szoke zoli okoskodasaval kapcsolatban a vacsoraasztalos jelenet kozben:)

 

Ult mindket megjegyzese

Előzmény: ga_zsi (113)
nemtudhatom Creative Commons License 2021.08.25 -3 1 126

Leo egy askalodos egomajom tipus,aki nagy "megfejtonek" kepzeli magat .....ha valaki meg emlekszik a VV re !

Szoke meg csak azt mondja amit gondol,csak sok gondolatra,nincsenek megfelelo szavak,ezert ha hangzik igy ahogy.

Lat egy utat es ott toporog az elejen,az elso lepeseknel.

Ott van "Nora" uj pasija a Vegan hegylako,aki szinten ezen az uton lepdel,csak elorebb kicsivel.

Előzmény: gombóc63 (123)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.25 -4 1 125

Én viszont úgy emlékszem, nem poénkodott, hanem oltogatta (sértegette) elég komoly formában!

Előzmény: nlion (121)
Ilhilla Creative Commons License 2021.08.25 -4 0 124

Én nem néztem a Séfek séfe műsort, nem ismertem Krauszt. Ránézésre azt hittem, egy nagy "macsó" a tetoválásaival, de inkább "anyámasszony katonája".

Lehet, hogy már Tóth Gabi mellett lett ilyen?

Előzmény: nlion (120)
gombóc63 Creative Commons License 2021.08.25 0 0 123

Nem azzal van baj, hogy kimondja amit gondol, hanem amikor valaki háta mögött, aki éppen beszél gúnyosan, sejtelmesen mosolyog. Na ez nem szimpatikus. Még ha egyet is értek vele abban, hogy Szőke Zoli nagyon magas röptű szöveget nyom. Krausz pedig legalább annyira nem idevaló, mint Busa. Én már a főzös műsorban nem szerettem amúgy.

Előzmény: nlion (120)
Kr.Kr. Creative Commons License 2021.08.25 -1 0 122

Nem. A képen látható Feri másik Feri :)

 

Előzmény: nlion (121)
nlion Creative Commons License 2021.08.25 0 1 121

nem emlékszem h bántotta volna max csak poénkodott azon h meleg finoman oltogatta. amúgy feri nem ez a feri aki a tv2 sorozatába szerepelt? Nagyon hasonlítanak bár igaz ő vancsa feri nem varga feri
 

Előzmény: Ilhilla (119)
nlion Creative Commons License 2021.08.25 -1 3 120

nekem pont leó az egyik kedvenc. ő tényleg kimondja a dolgokat nem köntörfalaz mint zoli a nagy monológjaival :D lehet mondani h okoskodik de nem kamu dolgokat szokott mondani. aki engem idegesít krausz gábor aki mindentől is fél.

Előzmény: ga_zsi (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!