Keresés

Részletes keresés

raczkevi Creative Commons License 2008.01.28 0 0 2629
Krisztike30 Creative Commons License 2008.01.27 0 0 2628
Kedves Amina,

Nagyon örülök,hogy olvastam soraidat.nemrég jöttem haza Tunéziából,most volt az eljegyzésem.Nagyon boldogok vagyunk.nyáron szeretnénk összeházasodni kint Tunéziában.ha lehet vedd fel velem a kapcsolatot,mert szeretnék kérdezni tőled az esküvőről.Gratulálok a boldogságodhoz.)
Kriszti
Előzmény: Amina33 (2567)
beus009 Creative Commons License 2008.01.21 0 0 2627

....hát igen...a nyár, az nyár! De tolongás akkor sem volt, csak eszméletlen jó hangulat, és naaaaaaagyon jóóóóó meeeeeeeleg............ :-)))

Októberben már kaja sem volt annyi, a strandon picit fáztam,  és esténként a dizsi is eléggé halott volt. Mondjuk úgy is nagyon jól éreztem magam!!!!

Előzmény: nannerl (2626)
nannerl Creative Commons License 2008.01.19 0 0 2626

Szia Beus!

Bocsi,hogy eltűntem, de hiába ülök szinte napi 10-12 órákat a számítógép előtt sajnos a munkára kell koncentrálnom.

Megnéztem már sokszor a weblapodat. Gratulálok hozzá!

Regisztráltam is, bár a zárt fórumra még nem jelentkeztem.

Addig is itt válaszolok a kérdésedre.

Sajnálatos módon nem tervezzük, hogy idén megyünk még Djerbára, hacsak meg nem nyerjük a lottó ötöst. Ha minden jól, megy, akkor végig dolgozom ismét az egész évet és akkor talán januárban mehetek újra vissza.

Igazság szerint jó lehet nagy forróságban és nyüzsiben is a hely, de nyugalmat és kellemes meleget valahogy jobban viselem.

Azért azt a barnaságot, amit akkor lehet összeszedni nagyon irígylem.

Előzmény: beus009 (2622)
magdus62 Creative Commons License 2008.01.17 0 0 2625

Szia Csilla!

Email ment.

Előzmény: Ucsilla (2621)
beus009 Creative Commons License 2008.01.16 0 0 2624

Levettéka zubbonyt,de "hittérítő":) .....

Ez nem igazán érthető...(vagy elírtad, vagy rosszul fogalmazol..???) 

Előzmény: Törölt nick (2623)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.16 0 0 2623
Levettéka zubbonyt,de "hittérítő":) Beus után már nem is írok,mert csak kötekedni tudnék,pl:nannerl 18-20.-nak tűnsz,míg a hugica 25. felettinek.Kérdés kinek +/- ?
Előzmény: beus009 (2622)
beus009 Creative Commons License 2008.01.15 0 0 2622

..Köszi :-))  Szóval azért faggattalak, mert jövőre mindenképpen kint akarom tölteni a szilvesztert, kíváncsi voltam, milyen az idő.....

Amúgy amit írtál, az úgy is van :-(( Senkivel nem fogod tudni megbeszélni, aki nem volt maga is ott. Gondolj csak arra, amit anyukádékról írtál, amikor ők voltak, és meséltek, de nem értetted. Engem a szüleim sem értenek-hogyan értene egy kívülálló??....én már feladtam. Van a honlapom, meg dumálunk a zárt fórumunkon, és még itt az indexen, ha valaki olyan téved ide mint te, aki mesélni, és nem kötekedni jön. De már nincs messze a nyár.....ti nem terveztek utat a Djerba Palace-ba mondjuk junius közepén??? Olyankor nagyon szép ám!!!! Láttad a képekből készített videóimat??? Nézd meg a honlapomon...ismerős helyeket látsz majd rajta, különbség: akkor 40-45C volt :-))))  www.tunisia-djerba.gportal.hu

Ja, és JOBBULÁST!!

Előzmény: nannerl (2620)
Ucsilla Creative Commons License 2008.01.15 0 0 2621

Sziasztok!

Egy elég furcsa kérésem lenne. Tavaly voltam Sousse-ban és a Soula centerben vettem egy parfümöt, a neve Pergo. Itthon is lehetett kapni de sajnos megszüntették. Nem megy valaki mostanában Sousse-ba? Ha igen, és megtenné nekem, hogy hoz olyan parfümöt nagyon megköszönném, és természetesen ki is fizetném. Ha valaki megtenné ezt nekem, kérem írjon: messonghy@gmail.com

Köszi, Csilla

nannerl Creative Commons License 2008.01.15 0 0 2620

Szia Beus!

Ha az ember egyszer belelendül.

Nem gond, hogy kérdezel, mer legalább van kinek mesélni, akollégáim ugyanis 2 nap után megunták, hogy túl jól éreztem magam és pihentem is, amíg ők dolgoztak, no de hagyjuk.

A napközbeni programok az idő miatt nem túl dúsak: szól a medence partján a zene, azt a pár embert megtáncoltatják, ping-pongozunk, beszélgetünk.

Sem a külső medencébe, sem a tengerbe nem javasolt bemenni. Nagyon hideg. Tapasztalat, a medencébe csak azért ugrottam be, mert fogadtunk a nevelőapámmal, a tengerbe pedig csak combközépig merészkedtem be.

Állítólag 14-17°C van, de sokkal többnek éreztük mi azt. Talán ennek is köszönhető, hogy 2 napja betegen járok dolgozni. Nehezen viselem a hőmérsékletkülönbséget.

Nyugodtan kérdezz csak, ha szeretnél még. :-)

soltikata Creative Commons License 2008.01.15 0 0 2619
Szia! 4x voltam Tunéziában, a többi Egyiptom!:)))
Előzmény: zaama (2618)
zaama Creative Commons License 2008.01.15 0 0 2618

Te milyen mázlista vagy, 14x.. én csak egyszer voltam még tavaly októberben és az valami csoda lesz ha megint eljutok, főleg hogy most már 2 hétre szeretnék menni..

ez gondolom nem mind Tunézia volt, jártál Marokkóban és Egyiptomban is?

Előzmény: soltikata (2615)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2617

..Hát ja Kata! Valahogy nem csodálom hogy így éreztél. Ahol barátságosak veled, ott  valahogy többet hagysz ott, mint csupán az elmúlt nyaralást.....ez se nem kóros, se nem megvetendő, egyszerűen csak: emberi

beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2616

Szia! Igen Nannerl arra a kávézóra gondoltam! Ott is úgy összebarátkoztunk a felszolgálóval, hogy ő hozta nekem a zenekazettát (szegény, nem tudta, hogy cd előnyben), és utolsó este a teát ajándékba kaptuk :-))

Sajnos a neveket nem tudom, de biztosan ugyan azok a srácok vannak ott, a gyerekek is megismerték őket, majdnem kiugrottak a bőrükből.

Én azt hittem, télen nincsenek progik, animátorok. Így könnyebb volt elfogadni, hogy miért nem megyünk...de hála neked :-) most már tudjuk hogy vannak, és amióta láttam a képeidet, én sem férek a bőrömbe.....

....bocsi, hogy ennyit kérdezek, de a kép...nem modod, hogy fürödtél a tengerbe is??!! A wounderground-on 14-17C fokokat írtak...melegebb volt???? Kösziiiiii

Előzmény: nannerl (2612)
soltikata Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2615
Akkor vak vagy! 14x voltam Afrikában és mind a tizennégy alkalommal, amikor elbúcsúztam a tengertől az utolsó napon, bizony könnyes volt a szemem! Igen! Ennyire meg lehet szeretni egy országot, egy tengert és nem csak élvezkedni a luxusban! Persze a luxustól is rossz megválni, mégsem azt siratjuk! Nem olyan elképzelhetetlen ez, embere válogatja! Üdv: Kata
Előzmény: Törölt nick (2611)
nannerl Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2614

hihetetlen önbizalmad van

Bocsi nem vagyok eladó...

Csak , hogy jobban érezd magad kapsz egy képet...

én
Előzmény: Törölt nick (2613)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2613
Én örülök a keménységemnek és a nők jelentős része is:)))

Egy kép sincs amin te is rajta vagy ? Kíváncsivá tettél ,van a kertben 15 dromedárom.
Előzmény: nannerl (2612)
nannerl Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2612

Szia Beus!

Látom Gagmannel ma határozottan jól elvoltatok...

Sajnálom, de képeimen csak azok vannak, akikkel utaztunk. Családom és azok, akikkel ott ismerkedtünk meg (házaspár).

A sárga pólós fiút nem Amine-nak hívják? Nem emlékszel rá véletlenül?

Ha igen akkor ő is ott van. Vamint Kiko és Luftig is. Meg a francia fiú, aki olyan, mintha gumiember lenne (bocsi a nevére nem emlékszem), meg 2-3 lány, meg DJ Sam, meg , hú még sokan.

Esti program gyanánt volt, folkklór est, tombola, pantomim jellegű színház, ének és tánc, amit ők adtak elő. Volt Café Theater, táncest, ahol kb. 10 féle táncot lehetett velük-tőlük "megtanulni".

A parton nincs élet. Elvétve egy-egy lovas, vagy árus, de az is ritka volt.

Csend és béke honol mindenhol.

A moor kávézó alatt a színház terem melletti shisha és teázót érted, ahol valóban lehet kávézni is, ergo lehet, hogy kávézó? Na ezt jól megmondtam... :-)

Na, ha arra gondolsz, akkor mondom, hogy igen nyitva van esténként.

Gagman,

Úgy döntöttem, hogy nem kezdem el egyesével végig mondani, hogy ki-kicsoda a fotóinkon, amúgy rózsaszínfölsőben a húgom volt. Kösz a jótanácsaidat. Örülök, hogy Te nem vagy érzelgős. Én ma attól is elérzékenyültem, hogy 23 nap után találkoztam a kolléganőmmel és egyik legjobb barátnőmmel, aki szintén hozott nekem a téli pihenéséről ajándékot. Hát én ilyen vagyok. Neked nyilván könnyebb azzal a fene nagy keménységeddel az életben.

Előzmény: beus009 (2609)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2611
Szerinted ?:)

Nem tudom,én még nem láttam egy repcsis utamnál sem,pedig 2-3 évente távolabbra megyünk és pl. Mallorcán életem legszebb üdülését töltöttem,de nem...
Előzmény: beus009 (2610)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2610
Bocs ha tolakodás, de kíváncsivá tett, hogy te ápolsz, avagy téged ápolnak...????
Előzmény: Törölt nick (2608)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2609
A gyerkőcök 17 és 12.....És amúgy ez a sírás jelenség eléggé elterjedt, a hazautazók körében, ezért nem aggódom az egészségem miatt.  Nem haragszom. Nyilván te nem így éreztél.
Előzmény: Törölt nick (2608)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2608
Ne haragudj meg,de nem túl egészséges,nem a tökéletes pszichológiai egyensúlyra utal.Gyerkőcöknél ok.Talán el kéne gondolkoznod egy lakhely változtatáson.Irány Djerba:)
Előzmény: beus009 (2607)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2607

Gagman, nekem is, meg a fiamnak és a lányomnak is "szoríthatsz"helyet, mert mind a hárman megsirattuk a hazajövetelt, és nem is kicsit. Összebarátkoztunk az animátorokkal, pincérekkel, és egyáltalán az egész személyzettel.... ez gáz??

.....amúgy a Djerba Palace egy olyan hely, ahol inkább azzal vannak mentális gondok, aki onnan visszavágyik.....

Előzmény: Törölt nick (2606)
Törölt nick Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2606
Na jó levették a kényszerzubbonyt,most már tudok krampácsolni a klavin.

Nannerl írhatnám azt is,h akinek nem inge ne vegye magára,de nem.Persze én
vontam le rossz következtetést,- zokogógörcs uccsó este,rep.-n is még sírás illetve
jó kapcsolat az animátorokkal,- de erre a logikai bukfencre biztos van magyarázatod,
ha más nem,h szorítsak itt az osztályon egy helyett neked:)))

A teve ingerlő rózsaszín felsős csaj te vagy? Ha igen,akkor kétlem a 90.-es:)))
Amúgy a tevéket nem így kell lesmacizni,nekem nem ezt tanították.
Előzmény: nannerl (2595)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2605
..... ez jóóóó...........
basbosty Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2604

ugye most viccelsz :D

manufiya kb 1,5 orara van cairotol szted ,hogy lehet egy ajult novel ennyit utazni es senkii nem kerdezi meg hekas mi tortent ?

a masik a maganklinika nem olcso miert oda vitte manufiyaba is vannak korhazak nem is rosszak ez ugy ahogy van hulyeseg eltem egyptba tudom mi van kint de ezt nem veszem be :) de jot nevettem :)

Előzmény: Törölt nick (2577)
beus009 Creative Commons License 2008.01.14 0 0 2603

Nannerl, a strandon is volt még élet??? Árusok ugye már nem..? Esti progik voltak-e, és léccike fontos: A moor kávézó télen is nyitva van??

...ugye jól láttam a sárga pólós fotós srácot az egyik képeden? Ő meg a társa ottvoltak??A gyerekek megőrülnek, ha igen!

Ő volt a másik. Nagyon összehaverkodtak :-))..ezt mintha felismertem volna a te képeid között is, csak ez a kép juniusi :-))  (krokofarmnál)

..Nagyon sok mesélnivalónk lenne egymásnak.....

beus009 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 2602

Szia Gagman.

Úgylátszik tényleg az van...Ha követnéd a topicot, akkor feltűnt volna, hogy mindíg jönnek új emberek, akik pro, és kontra írogatnak egyaránt.

A nyáron én is új voltam, és nekem sem volt "előéletem", sőt, most sem nagyon van, mert a Tunéziás topicocon kívül talán nem is írtam sehová...de miért is kéne, ha csak ez érdekel??

Valamikor mindenkinek van egy első beírása....ez így logikus....nemde??

Előzmény: Törölt nick (2592)
beus009 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 2601

Szia Nannerl!

..Hát, látom Djerba ilyenkor is csodás!! Asszem jövőre ott ér minket az újév!!! :-))

Előzmény: nannerl (2591)
beus009 Creative Commons License 2008.01.13 0 0 2600

Kirgizke, ez nem tévedés flower részéről. Már nem ez az első övön aluli megnyilvánulása, ráadásul ez TUNÉZIÁS topic, nem egyiptomi, de ha az is lenne, akkor is mi van?? Katának teljesen igaza van! Itt európába nem lenne gondja, hogy az egyik vesélye után rinyál, mer egyből mind a kettőt kivennék. Ennyi :-))

..itt lehet olvasgatni:  http://www.nane.hu/egyesulet/mediafigyelem/2004nov25_16akcionap.doc

...ez nem az arab férjekről szól....

Előzmény: kirgizke (2588)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!